Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer truffels

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer truffels

Berichtdoor Pseudo Hendrik » do maart 03, 2016 6:55 pm

Locatie: Thuis en buiten
Aantal personen: 6 (geen zogenoemde ''oppasser'')
Truffel: Atlantis


Onlangs voor het eerst in mijn leven een psychedelische drug gehad. Hiervoor enkel zo nu en dan een joint gerookt, en nooit een harddrug.

We besloten 's middags om in plaats van een inmiddels standaard avond met alcohol en wiet, maar eens uit de comfortzone te stappen. We gingen Truffels halen in de smartshop. Eenmaal gekocht twijfelde ik toch of ik het wou, of toch niet. Ik ben immers niet bekend met XTC, wat de rest wel was. Ik dacht, ik zie het vanavond wel. Als avondmaaltijd ff wat naar binnen gewerkt en uiteindelijk (twee uurtjes later) was het moment van afwegen daar. We spraken af ieder 8 gram te nemen. En op dat moment dacht ik: ''fock it, wat kan er misgaan''. En we begonnen te kauwen.

De smaak was vrij zuur, maar niet extreem vies. Het was in ieder geval zonder kokhalzen naar binnen te krijgen. Na 15 minuten begon mijn zicht al enigszins te vertragen. Dit was iets sneller dan verwacht, maar juist dat gevoel gaf mij rust, geen idee waarom.

Heel langzamerhand begon het te werken. Mijn zicht voelde alsof ik heel stoned was, maar mijn lichaam voelde heel actief, ik wil van alles tegelijk doen. Ik kon niet stoppen met praten. Het liefst praatte ik tegen iedereen tegelijk, dus ik liep van de een naar de ander om weer iets te vertellen. Wat ik vertelde? Geen idee maar het voelde alsof het heel nuttige informatie was.
Ik voelde alleen maar fijne gedachten, alles was leuk en grappig en iedereen was tering hard aan het lachen om (volgens mij) niets.

We gingen een mooie ronde buitenlopen, dat was heel chill (ondanks de 0 graden). Wel had ik het idee dat we tering snel liepen en onmeunig veel kabaal maakten. Het was inmiddels nog maar 1,5 uur later, en dat terwijl iedereen dacht dat het al 3 uur 's nachts was (dus 6 uur later). Ook dat ontbreken van je tijdsbesef was chill, alsof er een last van je afvalt.

Eenmaal thuis leek het hele huis van binnen oranje door alle verlichting. Heel apart dat je van licht gaat genieten. Echte hallucinaties traden niet op. Wel vervormingen etc. we hebben een natuurprogramma gekeken en ook dit was genieten.

Al met al, een mooie ervaring. Komend zomer gaan we weer met het sterkste soort (Utopia) ook dan gaan we rond de 10 gram per persoon nemen om het effect iets te versterken. Prachtige avond.

(doseer wel goed, ik heb ook reports gelezen dat mensen slecht gingen, ik denk niet dat je dat wil. Probeer dus voor de eerste keer gewoon 6-8 gram per persoon. Even wennen aan t gevoel).

Mooi spul.
Pseudo Hendrik
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do maart 03, 2016 6:30 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor djeemen » do maart 03, 2016 8:48 pm

Kort en krachtig :smokin: Goede eerste kennismaking zo te horen. Als ik jou was had ik niet teveel waarde gehecht aan de verschillende soorten truffels en meer aan hoeveel gram je neemt. Ik heb een hele rits verschillende truffels genomen en soms werkte het ene soortje de ene keer heel hard en lang en de andere keer veel milder en korter. Zoals vaak gezegd hier: het blijft een natuurproduct.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner