Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

eerste keer truffels!

Voor al je psychedelische avonturen.

eerste keer truffels!

Berichtdoor Jack Daniels » di feb 22, 2011 11:35 pm

Wie? ik en me maat J
Wanneer? zaterdag 14 augustus 2010 .
Wat? 15 gr truffels.

okeee dit is mijn eerste report dus kijk wel of het wat word .

afgelopen week had ik het met een collega over drugs, en hij had het over truffels, had er wel eens over gehoord maar nooit echt iets gehad van wow dat wil ik proberen, maar hij vertelde er grappige verhalen over dus had ik geregeld dat een collega van mij vrijdag truffels voor me mee zou nemen (golden teachers).

nu kom ik vrijdag op het werk was die jongen ziek.

jammer, hij kan er niets aan doen.
dus nu dacht ik dat een weekendje zuipen zou hebben.

16:00. maar een maat van mij J (18jr.) was toevallig in zwolle en dat smsde die, gelijk wist ik het, ik moest het aan hem vragen of die wat mee kon nemen van de smart shop, zo gezegd zo gedaan!

17:00. na een uurtje was die bij me thuis met de truffels (atlantis) en was ik al helemaal klaar om ze op te gaan eten. ik vroeg of die mee wou doen en dat zag die wel zitten want hij had het ook nog nooit gehad. wij regelen dat hij bij me kon slapen en doen, maar hij wou eerst nog eten.. dus ik vertel hem dat je beter niks kon eten ongeveer 4 uurtjes van tevoren. ah jammer dan zegtie, ik wil eerst eten.. nou okee, wij eten en na het eten spraken we af ze om kwart voor 10 op te eten.

21:30.
we hadden onze spullen gepakt (drinken, dik vest, en wat te eten.) en gingen richting een parkje ongeveer 5 minuten lopen van mijn huis, het was nog licht en gelukkig niet koud buiten .

21:35.
ik haalde het bakje truffels uit me zak van me vest, en begon te lezen of er nog wat nuttigs opstond (voor het geval er iets mis zou gaan ofzo) maar nee niet echt veel, ik sneed een paar grote stukken doormidden en probeerde het zo eerlijk mogelijk te verdelen maar J wou niet zo heel veel de eerste keer dus hij had iets minder dan mij ( ik gok dat ik zo'n 9 gr had en hij 6 gr). ik had gehoord dat de smaak heel vies was en vooral de na smaak, dus ik stopte de truffels in me mond en had me al voorbereidt op een heel erg vieze smaak, maar dit viel reuze mee. Ik had ook gelezen dat je heel langzaam en lang moet kauwen, dus dat deden we ( ik denk dat ik wel 3 minuten heb lopen kauwen haha!!) de na smaak echter was niet lekker maar vond het ook nog wel meevallen. ik stopte snel wat kauwgom in me mond en toen proefde ik bijna geen zure na smaak meer. toen kwamen J en ik op het idee om naar een andere plek te gaan want we vonden dit eigenlijk helemaal geen fijne plek. dus wij besloten om maar naar een industrieterrein te lopen waar een vervallen gebouwtje stond.

21:45.
we lopen richting het industrie en lopen ondertussen grapjes te maken over wat er allemaal zou gebeuren als we bad zouden gaan etc etc.
we zijn allebei erg benieuwd hoe het zou zijn en wouden dan ook dat het zo snel mogelijk begon.

21:55.
we waren aangekomen en zaten net 5 minuten toen ik merkte dat de lichten heel erg opvielen en mijn ogen ook echt niet om de lichten heen konden, ik vroeg aan J of die al wat voelde en die zei precies hetzelfde. na een paar minuten waren we deze plek ook al weer zat en kwamen we op het idee om naar de kabelbaan te lopen! Toen ik wou opstaan voelde ik dat er wat was veranderd, me lichaam voelde zwaar aan (en we moesten van een nogal hoog muurtje afklimmen).. oh haha fijn zegt J die als eerste ging, ik die m volgde en toen we eindelijk beneden waren was het gevoel stukken erger geworden. ik begon te lachen haha en vroeg of J hem ook al erger voelde, dat was ook zo want hij had een ongelofelijk dikke big smile op ze kop zitten en zat alles te bekijken wat er maar op de grond lag. maar we zouden naar de kabelbaan lopen dus dat deden we, het ging niet heel snel, maar het leek nog veeeeel langzamer te gaan, aan het einde van de weg (100 mtr?) had ik er al geen zin meer in en zei dat ik terug wou maar opeens zag J een vlek oid op de grond liggen wat mijn aandacht al snel daarheen trok, wow wat was dat.. hoe kwam dat daar? wie zou dat gedaan hebben? hoelang zou dat er al liggen? na 5 minuten vol verbazing te hebben gekeken liepen we verder, met een pak ijsthee in me hand liep ik te zwalken en te doen.. dat pak ijsthee leek nu wel zo zwaar en ik zei dat tegen J. Die zei dat dit wel meeviel en pakte het pak drinken, na 20 meter lopen was hij dat pak ijsthee al net zo zat als ik was haha, en we wouden hem weggooien.. maar hebben we toch niet gedaan, weet niet waarom, maar we wouden hem pas weggooien als die op was!

22:20.
eindelijk van het industrie af kwamen we op een verlichte weg bij een schapenwei, ik dacht dat ik ongelofelijk aan het halliucuneren was want ik zat allemaal witte bolletjes op het gras zitten, maar toen ik beter keek waren het schapen die sliepen, J liep een beetje rond te blaten naar die schapen en ik lachde me dood om hem, J ging ff ze behoefte doen haha en liep allemaal dingen tegen die schapen te lullen en ik maar wachten, ik wachtte op een biels van een tuin en ik ging J naar boven kijken naar de sterren met een bigsmile en ik vroeg wat er was, hij zei dat de sterren ongelofelijk scherp waren, dus ik keek en ja, ze waren helemaal opgelicht en de poolster het allerergste, toen besefte ik, dat de (normaal) oranje lichten van de lantaarnpalen geel waren, en toen dat licht eindelijk de grond had bereikt leek het wel paars te zijn, dit vond ik wel grappig maar had nog geen zware hallicunaties gehad waar ik wel op had gehoopt. we liepen verder door het dorp en we kwamen een bankje tegen, met een lange paal die de tijd aangeeft als de zon schijnt, dit was een heel raar ding in mijn ogen want wie zet er nou in godsnaam een paal neer midden in een grasveld met een bankje erbij? we kwamen op het idee om te roken en wouden een peuk pakken en 10 minuten later kwam ik erachter dat ik J ze oren een overdosis gelul bezorgde terwijl ik nog steeds dat pakje sigaretten in me handen had, pff moest nu toch maar een gaan roken, en zo 10 minuten verder bedenk ik me opeens dat me peuk nog niet aanstond hahaaam we gingen verder en liepen door steegjes heen (had TOTAAL geen zin om bekenden tegen te komen). ergens in een steeg hoorde ik allemaal geluiden en muziek en had het gevoel dat dit overal vandaan kwam, ik voelde me hier wel wat onprettig bij maar kwam er al snel achter dat die mensen gewoon een tuinfeestje hadden.
we waren bijna bij de kabelbaan en we moesten door een stukje pikdonker bos heen, kickee hahaah, we zagen het einde van het bos en het leek wel als we door een tunnel van duisternis liepen! bijna bij het einde van het pad was ik J kwijt, ik liep terug, en die liep dom lachend een boom te knuffelen ik lag helemaal in een deuk en J snapte niet waarom ik aan het lachen was.

22:45.
na een hele wandelijk door allemaal steegjes heen waren we bij de kabelbaan, we gingen zitten en kijken wat er allemaal nog zou gebeuren, ik keek naar een schoolgebouwtje iets verderop en dat ging helemaal heen en weer. J zat de sterren weer te bekijken en we genoten er allebei van. J maakte een zak nootjes open en begon te eten. normaal praatte hij heel veel maar nu was de hele avond al wat stil met een brede lach op ze gezicht, na een poosje gezeten te hebben waren we ook alweer zat van deze plek; opzoek naar een andere dus. dat werd een schoolpleintje, 200 meter verderop, leek een makkelijke missie zonder bekenden tegen te komen maar toen wij er bijna waren liet een man zijn hond uit, en hij leek me bekend voor te komen dus ik zei hoi en liep gauw verder, J daarintegen stond een partij te schreeuwen naar mij en raar te lopen en te doen, dus ik liep snel het schoolpleintje op waarna ik J niet meer zag of hoorde, ik stond daar 2 minuten en opeens kwam die aangerend als een gek, JA DIE MAN KOMT ERAAN!!!!! dus ik keek om de hoek ( en ik denk dat dit een hallicunatie was) en zag 2 mannen lopen/rennen, dus ik als een gek achter J aan die ergens aan de andere kant van het schoolpleintje stond bij te komen van het rennen. ik en J keken elkaar aan (J had nog steeds die grote grijns on ze kop) en moesten lachen. 'ja dit was vast een hallicunatie' ' Ja dat denk ik ook hahahaha' en terwijl we luid aan het praten waren over 2 mannen hoorde we geluiden vanuit een steeg, nou toen vlogen we weer naar de andere kant van het pleintje en gingen op een bankje zitten.

23:10.
we zaten op het bankje rustig te praten en een bult onzin te lullen tegen elkaar en ik besefte dat alle stenen op de grond in een boog liepen en paars waren, met alles wat daarop lag (takjes, peuken, kauwgom etc.) dat oplichtte, dit was een mooi gezicht en ook mijn ergste visual van me hele trip. we zaten rustig te praten en te roken en we waren ook alweer zat van deze plek, J zei dat we lekker op reis waren vanacht lekker trippen en wandelen van plek naar plek, dit klonk wel spannend en we vonden dat we een nieuwe plek nodig hadden.. maar waar?.. VOETBALVELD (daar heb je van die duckouts waar je in ken zitten) dus wij die kant op.
onderweg kwamen we erachter dat we erg omliepen en wouden een kortere weg nemen wij de kortere weg nemen en daar stonden allemaal oude mensen ons aan te gapen en te bekijken terwijl J en ik ons kapot lachden om de meest domme dingen, aangekomen bij het voetbalveld namen we een bosweggetje, pikkedonker en J deed ze lamp aan, ik liep voor J en ik praatte maar een eind raak en keek achter me en J was weg, zag hem niet meer.. het was echt donker donker en zag echt geen reet, opeens (2 meter van me af ofzo) zie ik een licht aangaan en ik schrok me de $#%&%&@#$!#$$#*%()*.. ik wist echt even niet meer wat er gebeurde, maar ik hoorde J keihard lachen en toen wist ik al wel weer wat het was.

23:40.
J en ik zaten in de duckouts te chille en te roken, maar vonden het opzich niet meer zoveel aan, we zaten daar nog fftjes naar de sterren te kijken en bullshit tegen elkaar uit te kramen maar gingen daarna bij het water zitten vlakbij me huis, en geen verdere wandelingen meer maken want onze schoenen waren doorweekt van het natte gras en we waren kapot van het lopen.

01:30.
we gingen maar eens richting huis want het gevoel begon al wat minder te worden en we verveelden ons.

01:45.
we gingen gelijk door naar bed want we waren kapot (dacht ik). J en ik heel zachtjes want me ouders sliepen al, nog even napraten over alles wat we hadden meegemaakt en toen zouden we gaan slapen. J sliep binnen een paar minuten.. maar ik daarintegen bleef wakker, maar half heel raar.. en ik bleef maar automatisch hele rare woordcombinaties te maken in me kop, echt een uur lang ofzo, werd er helemaal gek van en probeerde me gedachte leeg te maken, maar dat werd hem niet met me ADD, het bleef maar spoken en spoken (en ik heb echt de meest geniale woorden gecombineert). ik heb me slaappillen maar ingenomen en na een poos viel ik eindelijk in slaap!

nou dit was mijn truffel ervaring.
volgende keer mag het van mij wel wat meer visueel, had toch wel leukere hallicunaties verwacht.
maar voor de rest vond ik het wel wat hebben die truffels.
Avatar gebruiker
Jack Daniels
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 355
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:34 pm

Re: eerste keer truffels!

Berichtdoor gowiththeflow » wo feb 23, 2011 12:19 am

Zeer chill reportje leest lekker weg, ik ga binnenkort ook mn eerste truffels eten :woeh:
I wanna get high, so high.
Avatar gebruiker
gowiththeflow
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 58
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:04 am

Re: eerste keer truffels!

Berichtdoor Jack Daniels » wo feb 23, 2011 12:24 am

gowiththeflow schreef:Zeer chill reportje leest lekker weg, ik ga binnenkort ook mn eerste truffels eten :woeh:


chill, kga binnenkort ook maar weer eens truffels halen.. laatste keer was vd zomer
Avatar gebruiker
Jack Daniels
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 355
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:34 pm

Re: eerste keer truffels!

Berichtdoor SjaakT » do feb 24, 2011 7:33 pm

Mooi reportje! Blijft leuk spul he, truffels :kleuter: Probeer eens Dragons Dynamite, daar had ik wel wat visuals op. Plafond dat van kleur veranderd en begint te trillen etc.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: eerste keer truffels!

Berichtdoor XM77 » do feb 24, 2011 7:50 pm

Haha, mooi report. Ik krijg nu helemaal zin om eens buiten te gaan trippen - tot nu toe steeds binnen gebleven, wat ook leuk is, maar op een gegeven moment toch wat gaat vervelen (te weinig verschillende prikkels).

De Atlantis zorgden bij mij voor de heftigste visuals. Dragon's Dynamite was vooral een complete mindfuck, de visuals vielen nog wel mee...
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: eerste keer truffels!

Berichtdoor kotaku » do feb 24, 2011 9:30 pm

leuk report om te lezen.
Ik ben benieuwd wat het mij gaat opleveren morgen. Ookal blijven we waarschijnlijk binnen ivm het grauwe weer op dit moment.
Don't do drugs, m'kay? Drugs are bad, m'kay?

Done (chrono): Cafeïne, alcohol, valium, wiet, paddo's, hasj, XTC, truffels
Avatar gebruiker
kotaku
אללה הוא יהודי
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 502
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:58 pm
Woonplaats: Pindakaas

Re: eerste keer truffels!

Berichtdoor Tripkonijn » za feb 26, 2011 4:57 pm

lekker report :D
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner