Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste Salvia Trip

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste Salvia Trip

Berichtdoor PsychNewbie » vr sep 23, 2016 3:30 pm

Ik heb vandaag voor de eerste keer Salvia gerookt. Het was de x10 van Indian Elements. Ik had hiervoor nog nooit een psychedelica gedaan! Wel had ik al wiet en hasj gerookt hiervoor.

Het was een fantastische ervaring, ik nam twee hits uit een metalen pijpje.(Amsterdammer) Eerst dacht ik, in voel niks maar toen gleed ik al in de trip. Het kwam heel gelijdelijk wat heel leuk was, de kleuren werden intenser alles begon wat te gloeien. Hierna begonnen er kleine distortions in mijn gezichtsveld te ontstaan, deze werden feller en lijnen begonnen te warpen! Mijn boekenkast plooide helemaal dubbel.
Ik had ook een heel lekker warm gevoel, net alsof er een deken rond mij zat dat warmte afstraalde, ook was er een tinteling alsof mijn lichaam sliep zoals een arm of een been dat soms doet. Mijn hoofd voelde alsof er een donskussen rondgebonden zat. Mijn schouders werden ook naar achtergetrokken en mijn benen leken te zweven.
Ook voelde ik me verbonden met iets hoger dan ons zelf, ik ben een atheïst dus ik geloof niet in god maar het voelde als iets wat alle mensen ter wereld verbond, heel bizar.
Auditief hoorde ik net traditionele indianen gezangen, maar het was alsof er een plaat bleef hangen, heel de tijd het zelfde stukje!

Samenvattend een heel prettige ervaring die ik zeker nog eens zou doen maar dan met x20 ofzo. Het voelde allemaal als een droom die ik kon besturen en waar ik opeens wakker uit werd, ik kon bijna niet geloven dat ik dat net had meegemaakt.
Als je twijfels over Salvia onder de juiste omstandigheden is het heel fijn en gevaarloos, ik had btw geen tripsitter. Ik deed het alleen op de bank op mijn kamer, met kussentjes dekentje erbij, helemaal relaxt!

De Salvia kwam van Focus Planet in Maastricht!
PsychNewbie
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: vr sep 23, 2016 3:06 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner