Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste truffel trip

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste truffel trip

Berichtdoor Psychonautious » wo feb 11, 2015 10:27 am

ik houd al een tijdje dit forum in de gaten, vind echt dat hier top reports op staan heb ook met veel plezier vanalles gelezen. dus ik dacht laat ik het ook eens proberen. mijn eerste keer truffels is al weer een tijdje geleden en ben meestal aardig chaotisch in het schrijven maar hoop toch dat ik een report kan maken die jullie leuk vinden om te lezen.

om te beginnen de truffels deden we met zijn 3en : ik, O en J. Ik en J hadden al eens eigen gekweekte paddo's gehad O had meer ervaring met andere psychedelica. we hadden allemaal 1 portie ik had voor de Hollandia gekozen, J had de mexicana en O had atlantis.

we hadden eigenlijk nog niet een datum afgesproken wanneer we deze zouden gaan nuttigen, we wouden er nadat we ze binnen hadden alleen niet te lang mee wachten. op een vrijdag avond waren we dus aan het bespreken wanneer we dit konden gaan doen( het was zomer overigens). het leek nog wel 2 weken te gaan duren tot O met het geniale idee kwam om het die avond nog te doen. ik twijfelde eerst of zo abrupt wel een goed plan was maar stemde toch in.

aangezien het echt super weer was besloten wij het lekker buiten te doen, in de buurt van waar wij woonden was buiten af een prachtig uitkijkpunt waar je over hectares heide heen kon kijken.toen we alle drie eenmaal aangekomen waren leek ons het een goed plan om eerst even een joint te draaien( dit is meestal toch standaard routine :mrgreen: ). we keken alleen raar op toen er een vrouw de hele tijd het uitkijkpunt op en af rende, we besloten gewoon goedendag te zeggen en haar te vragen of ze het goed vond of wij hier ondertussen een joint zouden draaien. dit was geen probleem. nadat de joint op was besloten we met zijn allen dan maar te beginnen met eten. de smaak viel me op het begin echt mee maar naarmate het zakje leeg kwam begon het steeds misselijk makender te smaken. J, O en ik zijn het niet gewent om veel buiten dit soort dingen te doen dus waren snel een beetje para. we besloten dus maar zoveel mogelijk te blijven lopen.

J en ik voelden weinig van de truffels terwijl O al duidelijk de truffels voelde. we zijn gelopen tot een bankje ergens ver buitenaf het enigste wat er zat was het spoor waar af en toe een trein over heen raasde. eenmaal aangekomen zijn we lekker gaan zitten en besloten we nog een joint te draaien. terwijl O hier mee bezig was hebben J en ik wel een halfuur het bos in gestaard. er liep een pad door heen die voor ons beiden wel eindeloos leek te zijn. en toen plots zagen we uit dat eindeloze pad rood en blauw licht komen. SHIT coppers wij weglopen maar niet rennen we dachten zoveel mogelijk rustig blijven niks aan de hand. terwijl we liepen kwam de auto ons voorbij. phew bleek boswachter of iets dergelijks te zijn en reed ons gewoon voorbij. op dit moment wist ik zeker dat de truffels zijn werk deden het gevoel van die schrik was moeilijk weg te krijgen.

we besloten maar weer te gaan lopen we hadden de grootste schik met zij 3en. O was alleen wel stiller geworden als eerst. ik kwam met het geniale idee om tripmuziek op te zetten. dit was leuk leuk om te merken naar mijn idee dan wat muziek op dat moment met je doet. totdat er een wat duister dubstep nummer op kwam geen idee meer hoe die heet, het gesprek veranderde ook gelijk in een ietwat duister onderwerp geen idee waarom. Op dit moment bleek het O te veel te zijn, de schrik had hij niet los kunnen laten hij zei tegen ons jongens ik moet op de grond liggen zo dicht mogelijk bij de aarde. J en ik keken elkaar aan en vonden het eerst wel grappig. totdat we hem goed bekeken zijn ogen waren nog groter als je hier van zou verwachten en hij was ineens compleet wit aangeslagen. hij was in een bad trip gekomen, maar we waren ergens achteraf hij moest wel verder lopen.

J ,wiens moeder wist dat we truffels aan het doen waren, belde zijn ma op. die was natuurlijk niet echt blij met dit nieuws. O hebben we naar de dichts bijzijnde weg moeten tillen waar J's ma ons op zou halen. J's ma zag ons niet staan en is wel drie keer langs ons heen gereden. eenmaal in de auto kregen we eerst een preek over hoe dom we waren(wat we natuurlijk wel door hadden). bij J thuis hebben we O op de bank gelegd, hij zag er echt niet uit lijkwit bijna zwarte ogen. hij kroop onder de dekens en zij ik wil geen licht meer licht maakt drukte in me hoofd, alleen maar drukte. ik houd het niet meer bij. J en ik waren hier natuurlijk aardig van geschrokken, maar op de een of andere manier zaten wij pas net echt lekker in onze trip. toen O eenmaal wat rustiger werd onder de dekens zijn J en ik even gaan roken. ik weet nog dat we het hadden over een raar idee wat wij beide hadden,of idee het leek ook een gevoel te zijn. we moesten zo dicht mogelijk bij een god komen te zijn. het beste uit het mens zijn halen. dingen doen die ongekend zijn, ik denk dat we het hier wel een uur over gehad hebben. ondertussen golfde alles voor mijn doen, vooral de vloer in het rokershok gaf wilderige patronen en shouwspellen.

O had uiteindelijk besloten te blijven slapen bij J omdat hij niet wou dat zijn ouders hem zo zouden zien. ik besloot wel naar huis te gaan ookal waren we allemaal nog niet helemaal nuchter we waren wel moe. onderweg naar huis heb ik nog veel nagedacht, totdat O weer mijn gedachten in schoot ik maakte me toch wel een beetje zorgen. 2 of 3 straten voor ik thuis was gebeurde er iets wat best scary was, uit het niets zag ik aan ieder verkeersbord iedere tak van een boom een strop hangen met daaronder een schaduw achtig persoon(een schim). ik probeerde er niet naar te kijken en zei tegen mezelf D doe rustig dit komt door de truffels. daarna waren ze ook al snel weg. thuis heb ik nog even wat gedronken en gerookt maar besloot snel te gaan slapen.

O raakt sinds deze trip geen psychedelica meer aan wat ik persoonlijk erg jammer vind maar snap hem wel. J en ik hebben zeker van de trip genoten ondanks O zijn badgaan. ik ben van plan het binnenkort weer te doen nu met iemand anders en binnen. ik ga hier ook nog wel een report over schrijven als het zo ver is. ik hoop dat ik de trip een beetje duidelijk heb uit kunnen leggen ook al weet ik er niet alles meer van doordat het al een tijd geleden is. miss is het toch leuk om te lezen en hey voor alles is een eerste keer.
Overthinking stuff until its so wierd, that its starts to make sense.
Avatar gebruiker
Psychonautious
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 110
Geregistreerd: wo feb 11, 2015 9:46 am

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Perry » wo feb 11, 2015 10:44 am

Wel een goed report, maar die bad trip is niet echt relaxt mee omgegaan imo. Ja, het is fijn als een ouder weet dat je 't doet, maar een preek krijgen tijdens een trip lijkt me verschrikkelijk, zeker als je al bad gaat. Daarnaast: Waarom waren jullie dom?
Nouja, leermoment in ieder geval. Mooi dat jullie er wel van hebben genoten al geeft dat beeld van een strop wel aan dat het ook voor jou erg heftig was, al ging je niet direct slecht.
Misschien was het wel beter geweest het echt goed te plannen en in 'n vertrouwde omgeving te doen.

Ohja, ook nog even: Waarom moest O beslist lopen/naar huis? Als hij even wil liggen, dan is daar toch op zich niets mis mee? Het is misschien niet heel normaal, maar mijn persoonlijke ervaring is dat controle willen hebben op je trip het veel minder prettig maakt. Wanneer je je over kan geven aan het gevoel, voelt eigenlijk alles goed.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Psychonautious » wo feb 11, 2015 10:52 am

ja dom omdat we het zo abrupt gedaan hebben terwijl dat absoluut niet mijn ding is, laten gaan bij psychedlica kan ik wel maar de rest heb ik liever onder controle. en we hebben hem eerst wel laten liggen maar het leek ons niet verstandig om op de plek waar we op dat moment waren een uurtje te gaan chillen ofso haha. een leer moment was het zeker voor hem dan hij is wel klaar met tripmiddelen. voor mij heeft het alleen bewezen dat toch het plannen van te voren niet altijd verkeerd is, maar klaar met tripmiddelen ben ik nog lang niet haha.
Overthinking stuff until its so wierd, that its starts to make sense.
Avatar gebruiker
Psychonautious
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 110
Geregistreerd: wo feb 11, 2015 9:46 am

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Perry » wo feb 11, 2015 10:57 am

Trouwens, ik irriteer me kapot aan de inconsequentie van je hoofdlettergebruik. Sowieso is 't qua opmaak nogal slordig. Dit is volgens mij voor 't eerst dat ik een dergelijk report toch heb gelezen.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Psychonautious » wo feb 11, 2015 11:01 am

ja daar was ik al bang voor, tijdens het schrijven van een dergelijk verhaal zoals deze word het een grote choas. in het verhaal en in mijn hoofd, maar zal er op letten dankje.
Overthinking stuff until its so wierd, that its starts to make sense.
Avatar gebruiker
Psychonautious
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 110
Geregistreerd: wo feb 11, 2015 9:46 am

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Druks » wo feb 11, 2015 11:50 am

JongGeleerd schreef:Trouwens, ik irriteer me kapot aan de inconsequentie van je hoofdlettergebruik. Sowieso is 't qua opmaak nogal slordig. Dit is volgens mij voor 't eerst dat ik een dergelijk report toch heb gelezen.

Ik erger*
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Perry » wo feb 11, 2015 12:04 pm

Druks ergert zich eraan.
Ik irriteer me eraan. :woeh:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Rudolph » wo feb 11, 2015 2:56 pm

Het hoofdlettergebruik is anders behoorlijk consequent; niet, tenzij het om namen gaat.

Verder: interessant report, ik weet van mezelf ook dat ik wat moeite heb met buiten trippen (afgezien van in iemands tuin). Hou het zelf liever bij een veilige omgeving.
Laatst bijgewerkt door Rudolph op wo feb 11, 2015 4:49 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Fool » wo feb 11, 2015 3:45 pm

JongGeleerd schreef: Daarnaast: Waarom waren jullie dom?

Omdat ze tijdens een eerste trip een hele portie truffels naar binnen gooien, gingen blowen én zonder sitter naar buiten gaan zonder een goede fallback. :P

Verder wel een leuk geschreven report, ik had helemaal geen moeite met je hoofdletters!

Een aanrader voor de volgende keer is toch om je iets verder in te lezen over hoe je met andere mensen omgaat die bad gaan, over het algemeen krijg je daar prima iemand weer uit (gepraat). :)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Perry » wo feb 11, 2015 3:51 pm

Fair enough, maar wist de moeder dat toen ze hun dom noemde?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eerste truffel trip

Berichtdoor Fool » wo feb 11, 2015 3:57 pm

Dat weet ik niet, dat is waarom ik dit een lichtelijk domme actie vond. Maarja, ze zullen ook echt niet de eerste, noch de laatste zijn die dat zo doen. ;)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 8 gasten

Royal Queen Seeds banner