Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste truffeltrip

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste truffeltrip

Berichtdoor zoax » di dec 17, 2013 11:16 pm

Zoals de titel al zegt is dit mijn eerste trip op truffels en ook gelijk mijn eerste trip report.

ik hang en speur al een tijdje rond op DF om info te verzamelen over drugs die ik wel eens zou willen uitproberen. Ook heb ik door DF mij voorbereid op mijn eerste keer truffellen.

wie: ik en 3 vrienden
waar: bij een van de drie vrienden thuis in de schuur
hoelaat: 20:00
soort: Dragon Dynamite
hoeveel: ongeveer 8 gram per persoon

Het was zaterdag avond, de avond waar ik al 4 weken op had gewacht. De avond waarop 3 vrienden en ik gingen truffellen. Na een dag school met de meest saaie lessen was het dan zover, ik zat op de fiets onderweg naar een van de vrienden die achteraf woont. het was ongeveer 20 min. Fietsen vanaf mijn huis maar het leken er nog geen 10 te zijn doordat ik zoveel zin erin had. Daar aangekomen om kwart voor 8 gingen we lekker in de schuur met ons allen chillen en er over praten wat we ervan zouden verwachten.

20:00

Het was zover, de bakjes waren verdeeld en uitgedeeld. ieder begon rustig de truffels op te eten. 1 van de vrienden vonden de truffels een van de meest ranzigste dingen die hij ooit gegeten had. Een ander vond ze zelfs bijna lekker en de ander en mij deden het niet zoveel, niet bijzonder vies of lekker, gewoon een droge champignon.

20:00 - 20:20

De truffels waren op, en we zaten allemaal af te wachten wat er ging gebeuren en wie het eerste veranderingen zou voelen en/of zien. na onderveer een kwartiertje begon ik al behoorlijk melig te worden en de rest 10 min. later ook. Toen vlogen de meest flauwe grappen om onze oren en de tranen rolden over mijn wangen. De groepsband werd steeds sterker en dit was duidelijk te merken ook al werd het niet gezegd

20:35

Ik merkte rond deze tijd dat ik aan het trippen was en vond dit geweldig. Ik merkte het toen ik naar mijn hand keek en deze overdreven geelachtig werd en de lijnen op mijn hand begonnen te vervormen. Een van de mooiste dingen vond ik dat je gewoon helder kon nadenken en het maakte niet uit waar over gesproken werd we snapte alles wat er werd gezegd en alles hoorde gewoon zo in elkaar te zitten. Ook had ik een beetje chips tussen mijn duim en wijsvinger gepakt en keek ernaar. Deze chips zag er zo mooi uit en ik kon elk detail erop haarscherp zien. Ik vond dit zo mooi dat ik het bijna zonde vond op het op te eten.

21:00

Rond 9 uur kwamen we op het idee om buiten te gaan zitten op de oprit en heerlijk over de weilanden naar de verlichte kerk in de verte en de heldere sterrennacht te kijken. Wat was dit een prachtig idee zeg, de sterren vormden allemaal geweldig mooie patronen die sierlijk bewogen op de rustgevende muziek.

22:30

Nog steeds zitten we op de oprit (inmiddels stoelen erbij gepakt) te kijken naar zowel het sterren spektakel als de prachtige kerk die boven de weilanden uitsteekt. Ook begonnen we allemaal een beetje trek te krijgen en besloten om doner te bestellen bij onze vaste bezorgdienst. Eenmaal besteld was het wachten, wat niet lang leek te duren want we werden overal door afgeleid. Toen we in de verte een auto zagen naderen wisten we het eigenlijk wel zeker dat dit de man met het eten was, en ja hoor daar was die dan, de man met het heerlijke eten die zo vaak komt dat die inmiddels weet dat die automatisch door de tuin heen loopt door naar de schuur. dit keer anders dan normaal want wij zaten op de oprit wat hij hilarisch vond. het geld dat we in het bakje hadden gedaan waar de truffels in gezeten hadden gaf ik aan hem en hij vond het helemaal geweldig dat hij het bakje mocht houden.

22:30 - rest

na het eten lekker te hebben opgegeten hebben we nog buiten gezeten maar de effecten waren duidelijk aan het minderen. toch bleef het gevoel dat alles zo hoorde toch, wat een heel lekker gevoel was. Kortom: het was een geweldige eerste trip.

bedankt voor de tijd te nemen om het te lezen en aangezien dit mijn eerste trip report is zullen er waarschijnlijk wat dingen korter kunnen of anders zodat het makkelijker leest.
tips? altijd welkom!

-zoax
done: alcohol, caffeine, wiet, hasj, spacecake, truffels, salvia, mdma, xtc, 2cb
to do: lsd, paddo's, cocaine, ketamine, dmt, 4fmp
Avatar gebruiker
zoax
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 83
Geregistreerd: di dec 17, 2013 10:20 pm

Re: Eerste truffeltrip

Berichtdoor lemonhaze » di dec 17, 2013 11:22 pm

Vind zelf je tripreport juist nog best kort, wat meer in detail beschrijven wat je dacht en voelde had het nog leuker gemaakt.
Wel een leuk report om te lezen, klinkt herkenbaar! :)
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Eerste truffeltrip

Berichtdoor GaiaNyx » di dec 17, 2013 11:29 pm

Wat fijn voor je om zo'n mooie en rustige trip als inweiding te hebben gehad!
Het mag van mij ook nog wat uitgebreider maar daarin verschillen de meningen nogal eens ;)
Leuk report!
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: Eerste truffeltrip

Berichtdoor zoax » di dec 17, 2013 11:33 pm

ik dacht dat het redelijk lang was maar dat zal komen omdat ik zelf interesse verlies na een tijdje maar bedankt en zal in het gevolg hier dieper op ingaan :)
done: alcohol, caffeine, wiet, hasj, spacecake, truffels, salvia, mdma, xtc, 2cb
to do: lsd, paddo's, cocaine, ketamine, dmt, 4fmp
Avatar gebruiker
zoax
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 83
Geregistreerd: di dec 17, 2013 10:20 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner