Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Voor al je psychedelische avonturen.

Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor HenkdeVries » zo apr 13, 2014 8:03 pm

Hallo mede-forumgebruikers!

Na al wat jaartjes op dit forum te hebben geneusd en veel bruikbare informatie gevonden te hebben, heb ik besloten zelf een tripervaring te gaan schrijven!

Inmiddels heb ik al wat ervaring met alle sterke middelen die veel gebruikt worden op o.a. dansfeestjes. Maar heb ik zelf nog nooit écht een "trip" gehad op psychedelische drugs. De ervaring die ik wel al had was een kwart en half portie truffels (atlantis), maar deze nam ik niet in op een lege maag en nam ik in een verkeerde setting. Ik heb dus nog nooit écht visuals gezien of dingen zien golven/vervormen etc.

Dus, afgelopen zaterdag gingen mijn ouders (eindelijk) weer eens een weekendje weg. Ik had sowieso al besloten een weekendje relaxed en alleen thuis te blijven. Toen kwam ik dus op het idee om(volgens mij) de sterkste truffels te bestellen: Psilocybe Hollandia. En te gaan kijken of dit wél effect had en inderdaad zo intens is zoals sommige tripreports hier beschrijven!

Gebruikte (hulp)middelen
Om mij het zo comfortabel mogelijk te maken had ik de volgende dingen klaargezet:
- Groot (IKEA) kussen voor op de bank
- Een liter fles verse sap
- 2 grote banken tegen elkaar aan gezet
- Wat zakjes snoep
- Een zak Bugles met een tube spuitkaas (ik weet ook niet wat me bezielde toen ik dit kocht, herinneringen van vroeger :P)
- Een visualiser(AANRADER!) voor de muziek: https://www.soundspectrum.com/whitecap/
- 15 gram Psilocybe Hollandia

De trip
Om de truffels op een zo'n nuchter mogelijk maag in te nemen had ik alleen s'ochtends ~12:00 goed ontbeten. En nam ik de truffels pas om ~20:00 toen het begon te schemeren en langzaam donker werd. Na het hele portie van 15 gram weggewerkt te hebben, begon ik met wat TV kijken en kwam ik terecht in een (kinder)animatie film. Ik dacht dat dit wel zou helpen om in een vrolijke stemming te komen. Omstreeks 20:45 begon te merken dat ik het warmer kreeg en de kleuren intenser werden, het was buiten nog schemerig en het voelde heel fel aan alsof de zon in mijn ogen scheen. De animatie film was inmiddels afgelopen en ik besloot wat rustige muziek op te zetten. Het zoeken van muziek was nog een behoorlijke opgave moet ik zeggen, de teksten op het scherm begonnen te dansen en dat trok mijn volledige aandacht even.

Na een kwartier lang (denk ik) te hebben gestaard naar een beeldscherm had ik het bekende album van Pink Floyd opgezet (The Dark Side of the Moon). En zette ik de visualiser op volledig scherm, en deze ging volledig mee op de ritme van de muziek(ook tof onder het genot van alleen een jointje!). De trip begon langzaam op te komen het was inmiddels rond 21:00 en ik zat volledig in het scherm, te staren naar hoe deze geweldige vormen en kleuren voorbij kwamen. De kleuren waren zó intens en ik kreeg het idee alsof de gehele woonkamer een visualiser was geworden! Halverwege het album begon mijn lichaam een beetje te protesteren en kreeg ik een beetje last van mijn maag. Om dat op te lossen ging ik een sapje inschenken wat nogal lastig was moet ik eerlijk zeggen. De muziek werd alsmaar intenser en ik kreeg de indruk alsof ze in mijn huiskamer live zaten te spelen, heel apart. Daarnaast had ik het idee dat de tijd véél langzamer ging als normaal en de nummers leken wel tientallen minuten te duren.

Toen gebeurde er iets heel vreemds om ~22:00, ik hoorde hard gebonk en dacht dat er iemand van de trap af kwam gestormd. Dit bleek mijn kat te zijn die even kwam neuzen wat hier allemaal gebeurde.. Ze zeggen dat dieren doorhebben als er iets met je aan de hand is, en dat geloof ik nu zelf ook. Mijn kat begon helemaal te mauwen en te klagen en ik probeerde rustig te blijven. Mijn gedachte switchte opeens negatief en kreeg sterke paniekerige gevoelens, alsof mijn ouders spontaan binnenkwamen o.i.d. Ik probeerde op te staan en even te gaan lopen om mezelf af te lijden. Ik had echt even het idee dat ik "bad" ging en in paniek uit zou gaan breken. Gelukkig heb ik met mijn ervaring met andere drugs geleerd dat je jezelf hieruit kan krijgen door positief te gaan denken. (Leuke jeugdherinneringen, Diploma's etc..) De truffels waren inmiddels zo diep ingewerkt dat je hier toch niet meer uit kan ontsnappen!

Toen ben ik naar boven gelopen en heb ik het deken van mijn bed getrokken. De details weet ik niet precies meer en de tijd ook niet , maar na de trip was mijn halve kamer een bende. Kennelijk heb ik veel moeite gehad om mijn deken te pakken en weer terug te gaan naar de bank beneden. Ik ging met mijn deken op de bank liggen en had even al het licht en muziek uitgedaan, om mezelf even tot rust te brengen. Langzaam kreeg ik het idee alsof ik onderdeel was van de bank en het deken wat ik vast had. Heel vreemd en apart! ik voelde mijn hele lichaam wegdrijven en ik was in totale "trance". Alle moleculen en atomen waar mijn lichaam uit bestond werden één met het deken, althans dat idee kreeg ik! Met een gevoel alsof ik niets kon doen wilde ik toch proberen uit deze staat te ontsnappen en even naar buiten te gaan om een sigaretje te roken.

En daar zat ik dan, buiten in een tuinstoel met een heerlijk verzadigd gevoel van ontspanning.. En het idee te hebben gehad dat ik met een vlammenwerper mijn sigaret had aangestoken, zag ik alles om mij heen rustig en geleidelijk vervormen en golven. Totdat ik spontaan stemmen en geschreeuw hoorde, wat waarschijnlijk van aangeschoten jongeren kwam die voorbij kwamen gelopen. Toen ze voorbij waren gelopen zag ik mijn brandende sigaret oplichten wat mijn volledige aandacht trok. De rook leek in cirkels en in gigantische hoeveelheden vanaf mijn sigaret omhoog te gaan. Toen ik tijdens een trekje van mijn sigaret keek naar hoe hij feller ging branden veranderde mijn zicht in een soort "3rd-person" mode. Alles wat voor mij stond (asbak en een krukje) leek verder weg te staan, en mijn armen en benen leken ook verder weg te zijn!

Inmiddels was het ~0:00 en ik kon me wat meer focussen, en zag dingen iets rustiger maar nog wel feller en golvend. En kon ik weer een beetje normaal nadenken, wat mij herinnerde aan een overgebleven halve joint van een paar dagen terug :stoned:. Na deze buiten op gerookt te hebben en weer het "3rd-person" gevoel te krijgen. Ging ik weer naar binnen om vervolgens een leuke film op te zetten. De letters op het scherm waren nog steeds super lastig om op te focussen en een keuze te maken uit mijn film collectie. Ik besloot de film Fear and Loathing in Las Vegas op te zetten, deze film heb ik al meerdere keren stoned gezien. Dus mij leek het leuk om deze in een iets andere staat te zien. En het was zeker een goede keuze want de details in deze film zijn briljant, ook wat er bijvoorbeeld op de achtergrond gebeurd. Deze film kreeg een hele andere dimensie en heb deze film in één keer in een soort "trance" afgekeken. Het was inmiddels ~3:00 en ik besloot alles een beetje op te gaan ruimen en langzaam naar bed toe te gaan. Inmiddels had ik het gevoel alsof ik hoofdpijn kreeg en een dag lang had lopen studeren o.i.d. Kennelijk hebben je hersenen het aardig druk tijdens een goede trip :grin:


Sommige dingen in mijn verhaal zijn wellicht iets anders gebeurd, maar ik heb mijn best gedaan om alles zo gedetailleerd te beschrijven en te delen met jullie. Er komt zoveel op je af en het zo intens dat ik eigenlijk moet toegeven dat ik het niet zo heftig had ingeschat! Ook niet op basis van mijn vorige ervaringen met andere genotsmiddelen... :keta:Laat een reactie achter als je dezelfde ervaringen heb gehad, of iets wilt delen! :wave:
HenkdeVries
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: zo apr 13, 2014 4:16 pm

Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor Druks » zo apr 13, 2014 8:21 pm

Leuk dat je je aan de psychedelica hebt gewaagd. Dat is wel iets totaal anders dan de bekende party drugs.

Er zijn nog een heel scala aan psychedelica die je nog kan verkennen, als je je arsenaal wat wilt uitbreiden.
Leuk om je ervaring te lezen :)
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor HenkdeVries » zo apr 13, 2014 9:47 pm

Het is inderdaad een hele andere wereld. En ik moet ook zeggen dat ik wellicht psychedelica hoger schat qua sterkte dan bijvoorbeeld MDMA. Wellicht dat ik het chemische broertje eens ga proberen ;)
HenkdeVries
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: zo apr 13, 2014 4:16 pm

Re: Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor ZoniXz » zo apr 13, 2014 10:46 pm

Leuk report! klinkt als een leuke ervaring. Ben zelf nog altijd benieuwd nar Psychedelica heb ze nog nooit mogen proberen ;(
MDMAmazing
Avatar gebruiker
ZoniXz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: do maart 20, 2014 10:19 pm
Woonplaats: Diepe zuiden

Re: Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor Bambi » zo apr 13, 2014 10:49 pm

Haha heel vet report! Truffels & Pink Floyd is altijd goed. Fijn dat je zo hebt genoten. :D
Avatar gebruiker
Bambi
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: di feb 11, 2014 2:36 am

Re: Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor Chocoloco » zo apr 13, 2014 10:58 pm

Goed report :D
Avatar gebruiker
Chocoloco
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 844
Geregistreerd: di maart 11, 2014 6:33 pm

Re: Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor yip yip » zo apr 13, 2014 11:30 pm

Amusant rapport van een goede tripdoop 8-)

HenkdeVries schreef:Inmiddels had ik het gevoel alsof ik hoofdpijn kreeg en een dag lang had lopen studeren o.i.d. Kennelijk hebben je hersenen het aardig druk tijdens een goede trip :grin:


Voelde je je niet fris en als nieuw geboren bij het ontnuchteren?
yip yip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 287
Geregistreerd: za dec 28, 2013 2:55 am

Re: Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor Perry » ma apr 14, 2014 2:18 am

Lekker report, goed weg te lezen en het punt waarop je één werd met de bank & dekens is erg herkenbaar :kleuter:
Wel een pittige trip-instap, een hele portie Hollandia!
Mooi dat je zo genoten hebt en dat je t positief wist te maken toen t negatief dreigde te worden. :D
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor HenkdeVries » ma apr 14, 2014 11:48 pm

yip yip schreef:Amusant rapport van een goede tripdoop 8-)

HenkdeVries schreef:Inmiddels had ik het gevoel alsof ik hoofdpijn kreeg en een dag lang had lopen studeren o.i.d. Kennelijk hebben je hersenen het aardig druk tijdens een goede trip :grin:


Voelde je je niet fris en als nieuw geboren bij het ontnuchteren?


Niet echt als "herboren" ofzo, wel moest ik even beseffen hoe intens en heftig deze trip was.
HenkdeVries
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: zo apr 13, 2014 4:16 pm

Re: Eindelijk! Mijn eerste échte trip!

Berichtdoor Triphond » di apr 15, 2014 1:51 pm

Ik herken dat 3rd person gevoel bij een 2cb trip
is wel iets apparts :woeh:
If you don't do stupid things while you're young, you'll have nothing to laugh about when you're old
Avatar gebruiker
Triphond
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: di jan 14, 2014 7:11 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

Royal Queen Seeds banner