Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Voor al je psychedelische avonturen.

Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor KeiKop93 » do maart 20, 2014 3:44 pm

Laat ik nog eens proberen m'n trip met jullie te delen.

Setting:
Ik, C en J. Bij J thuis rond een uur of 8 's avonds.
Elk 15g Dragons Dynamite.

C en J waren 's middags draakjes gaan halen en tegen 6u werd ik vriendelijk uitgenodigd bij J thuis om mee te genieten van deze heerlijke delicatesse (ahum :P ). Doordat we alledrie wisten dat Dragons echt goor smaken, besloten we er chocoladerepen van te maken. Deze smaakten naar - je raadt het nooit - chocolade! Pas als alles op was begon de zure nasmaak van de truffels mijn mond te vullen. Na een half uurtje kreeg C het aan zijn maag. 'Ik denk dat ik moet overgeven', zei hij. Accurate voorspelling was dat, 5min. later zat hij met een bassin naast ons in de zetel. Uiteindelijk besefte hij dat het misschien geen goed idee was om vlak naast ons te zitten overgeven dus begaf hij zich naar het toilet. Terwijl hij daar zat begon ook J zich slechter te voelen. Even later ging ook zij naar het toilet ( :puke: ). Ik had het al eens meegemaakt, plannen om met meerdere te trippen en uiteindelijk als enige overblijven (lees: tripreports-psychedelica/5de-keer-truffels-mexicana-t8904.html). Ik begon me steeds raarder te voelen en ik had al geen zin meer om te trippen. Als mijn vrienden niet kunnen delen wat ik meemaak (kunnen ze sowieso niet maar ik was al redelijk weg toen dus ik besefte dat niet), dan wil ik het liefste gewoon ook nuchter blijven. Na een paar minuten had ik door dat nuchter blijven onmogelijk was, dus besloot ik maar om volop van m'n trip te genieten.

We waren beginnen eten tijdens De Ideale Wereld, een 'actua'programma op de Vlaamse televisiezender VIER. Eén van de betere programma's de jongste tijd. Ze brengen actuele onderwerpen aan op een ludieke en hilarische manier. Zo legden ze de Big Bang uit aan de hand van een sinaasappel die ontploft. Perfecte vergelijking, uiteraard. Daarna bliezen ze nog meer voorwerpen op, van tomaten tot een speelgoedvrachtwagentje tot een pot yoghurt. Ik heb me zelden zo hard geamuseerd bij het tv-kijken.

Toen De Ideale Wereld afgelopen was, hebben we Epic opgezet (https://www.youtube.com/watch?v=-xu3JLXfuwQ). Ik kon het verhaal van in het begin al niet meer volgen. Overal waar geen gezichten hoorden te zijn, waren er gezichten en waar er dan wél hadden moeten zijn, waren er geen. De kleuren van de film zijn normaalgezien heel fel, maar mijn draakjes hadden ervoor gezorgd dat de kleuren fletser werden en donkerder. De animatiefilm werd uiteindelijk een 2D tekenfilm en de flitsende beelden waren te heftig om te blijven kijken. Ik besloot even rond te kijken in het huis.

Bij mijn vorige trips werden ruimtes altijd breder, groter en dus ruimer. Deze keer werd alles samengeperst en in de hoogte uitgerokken. Ik keek naar J en zag dat ze echt gi-gan-tisch was. C kreeg hoorntjes op zijn hoofd en een grijs-rode haardos. Ik had het gevoel dat hij voor zich uit aan het staren was maar toen had ik door dat hij gewoon naar de film aan het kijken was. Ik besloot ook terug naar de film te gaan kijken.

Bleek dat ik echt veel te lang naar het huis en mijn vrienden had zitten kijken, ik wist totaal niet meer over wat de film ging. Gelukkig brachten de slakken me constant aan het lachen, alsook de goedgeluimdheid van een van de aanvullende characters.

Toen de film gedaan was dacht ik 'oh nee, nu is mijn trip ook gedaan... :( '. Dat was natuurlijk niet het geval want toen ik nog eens rondkeek was J van gigantisch groot naar gigantisch dik gegaan. In mezelf was ik aan het lachen maar ik dacht dat ik beter maar niet luidop begon te lachen om haar niet te kwetsen. Haar ogen werden wel supercute, zo van die grote 'feed-me-please' kattenogen. Straks begint ze te miauwen dacht ik.

Ik dacht al de hele tijd dat ik de enige was die aan het trippen was. Ik vroeg eens aan C of hij nu eigenlijk iets voelde. Blijkbaar zat hij ook al even redelijk ver weg. We beslisten een ballonnetje lachgas te doen en zetten toen Cosmos met Neil Degrasse Tyson op. Deze zwarte medemens heeft me zo hard aan het lachen gebracht, onbeschrijflijk. Hij praatte prachtige beelden van de cosmos aan elkaar door zelf plots in het beeld te verschijnen. Kan je het je voorstellen; je zit naar ongelooflijk mooie natuurbeelden te kijken en plots zie je die kerel op je scherm van achter de melkweg opduiken :D :wave: . Ik proestte het uit en sinds dat ballonnetje was C echt keihard beginnen trippen. Ik zat toen al net voorbij m'n piek maar tripte toch nog enkele uren gezellig verder.

Toen Cosmos gedaan was, zetten we 'Enter the Void' op. Een extreem vreemde film, maar wel plezant om zonder het geluid op de achtergrond te laten spelen. Tijdens die film hebben we naar dit geluisterd: http://soundcloud.com/elektrik-dreams-m ... radio-18-1. Fantastische plaatjes!
We hadden ook een laser ter beschikking, die hebben we dan op de muur geprojecteerd (waar anders) en rook richting de lichtbron zitten blazen. Dat zorgt als je niet aan het trippen bent al voor een immens spektakel, nu was dit nog duizend keer vetter! Een gelukzalig gevoel waaide als het ware de huiskamer binnen, dus we deden nog een ballonnetje lachgas. C en ik moesten zo gigantisch hard lachen met J's stem die blijkbaar effecten van het lachgas ondervond. Zoals je bij helium een hoog stemmetje krijgt, kreeg zij een diepe, dom klinkende stem. De muziek ging niet meer bom-bom-bom-bom maar eerder krrrrrrrreeeng-deeerrrrrng-deng-deng. Ik weet niet of jullie hier iets van snappen maar beter dan dat kan ik het niet beschrijven.

De trip begon meer en meer af te zwakken maar toen werd ik plots afgeleid door de kop van een leeuw die bestond uit meerdere mensenhoofden op de vloer. 'WOW! ZO VET!' C voelde zich nog steeds supergelukkig en lag languit in de zetel, omgekeerd met z'n hoofd hangend naar beneden. Die pose had hij me nagedaan terwijl we dat ballonnetje deden. Die houding leverde ons een complete mindfuck op, het plafond was de vloer en de vloer was het plafond en we wisten allebei niet meer waar we waren. Dan hebben we nog een pizza met pasta gebakken (oh em gee zo lekker!) en heb ik nog wat met J's kat Cosmo gespeeld. Dat beest is een echte vechter, mijn hand en arm liggen volledig open. Tegen een uur of 1 zijn we naar huis gegaan omdat J moe begon te worden. Zij had nl. bijna niet getript. Ze had haar een uur of twee raar gevoeld maar had geen visuals en voelde zich al de hele avond slecht door dat overgeven.

Mijn trip was dus echt kei-kei-KEIZALIG en zeker voor herhaling vatbaar. Vandaag voel ik me trouwens nog steeds ongelooflijk gelukkig, mijn moeder is al een paar keer kwaad geworden op mij voor stomme kleine dingetjes maar dat kan me in tegenstelling tot andere dagen totaal niet schelen. Ik heb gisteren weer een unieke en ongelooflijk vette ervaring meegemaakt en dat kan niemand nog van me afpakken! Bedankt moeder natuur! :D

Ik hoop dat je van mijn report genoten hebt! Reacties altijd welkom :)

KeiKop
KeiKop93
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo maart 12, 2014 6:17 pm

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor Mirakel » do maart 20, 2014 5:39 pm

Leuk report, bedankt om je ervaring met ons te delen :kleuter:
Open your mind!
Avatar gebruiker
Mirakel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: vr jan 17, 2014 4:59 pm

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor Prototype » do maart 20, 2014 9:05 pm

Mooi report!
Ik heb nu ook ontzettend veel zin om te trippen :kleuter:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor Perry » vr maart 21, 2014 3:21 am

Mooi report! Heftige visuals wel, voor Dragon!
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor spacebeertje » vr maart 28, 2014 12:26 am

Geweldig reportje! Ik ga morgen voor het eerst truffelen, ik hoop dat ik zulke mooie visuals krijg.
THE WORLD IN SLOW-MOTION
Avatar gebruiker
spacebeertje
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: za maart 22, 2014 4:57 pm
Woonplaats: Nijmegen

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor Prototype » vr maart 28, 2014 6:53 pm

spacebeertje schreef:Geweldig reportje! Ik ga morgen voor het eerst truffelen, ik hoop dat ik zulke mooie visuals krijg.

Veel plezier! :D
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor Amazing » zo maart 30, 2014 2:27 pm

Leuk geschreven! Klinkt als een mooie avond.
Amazing
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo maart 26, 2014 9:02 am

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor Ted Bundy » zo maart 30, 2014 7:03 pm

:#: aan de titel dacht ik dat je zwanger was geraakt ..


Leuk tripreport dat zeker wel !
Prototype schreef:
Ted Bundy schreef:
Bourjois schreef:Mensen die wiet roken zijn doorgaans mensen die graag comfortabele kleding verkiezen boven merkkleding. Walgelijk.
Avatar gebruiker
Ted Bundy
Donateur
Offline
 
Posts: 1911
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 9:50 pm

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor KeiKop93 » zo maart 30, 2014 7:04 pm

Ted Bundy schreef::#: aan de titel dacht ik dat je zwanger was geraakt ..


Leuk tripreport dat zeker wel !


Hahah, ik lig strijk :D
KeiKop93
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo maart 12, 2014 6:17 pm

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor XTC D » do mei 01, 2014 3:09 am

Mooi reportje hoor!
Cancer dikke pryma! :-D
Avatar gebruiker
XTC D
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 282
Geregistreerd: ma mei 02, 2011 1:19 pm
Woonplaats: Wereldbol Aarde.

Re: Er zit écht een draak in mij, en nog geen kleintje ook!

Berichtdoor KeiKop93 » do mei 01, 2014 3:11 pm

JongGeleerd schreef:Mooi report! Heftige visuals wel, voor Dragon!

Nou volgens de dingen die ik er al over gelezen heb zou dit toch een van de zwaardere soorten moeten zijn, de eerste keer dragons was nóg intenser. Toen zaten we in 'n bos en als ik dat niet in het achterhoofd gehouden had, had ik me ergens in een Oosters rookhutje of zo gewaand, echt zalig :D
KeiKop93
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo maart 12, 2014 6:17 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner