Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Even de roze bril weer oppoetsen! (1e keer truffels)

Voor al je psychedelische avonturen.

Even de roze bril weer oppoetsen! (1e keer truffels)

Berichtdoor Ollie » ma jan 07, 2013 9:08 pm

Bij het opschonen van mijn computer vond ik ineens dit trip report. Ik heb het destijds (ik geloof februari 2012) geschreven als geheugensteuntje. Ik dacht waarom deze niet delen op DF? Ik kan me weer helemaal inleven omdat ik er bij was, ik hoop dat jullie er ook een kleine indruk van kunnen krijgen.Om het zo kort mogelijk te houden heb ik alleen wat stukjes proberen op te schrijven van mijn verwondering op het moment. Veel lijpe hallucinaties en andere gebeurtenissen heb ik weggelaten omdat het anders een veel te lang verhaal wordt. Ook ben ik vanaf 21:00 uur de tijd kwijt geweest..


Eindelijk was het dan zover. Mijn eerste keer echt trippen. Samen met twee vrienden die al vaker paddo´s en truffels op hadden zijn we mijn woonkamer om gaan toveren tot een trippaleisje. Een paar gedimde lichtjes, zo´n phillips kleuren ding, goede playlist chillout, veel planten en bloemen, een grote schaal met allerlei soorten fruit, pure chocolade, 3 dozen lachgas patronen een lading wiet en hasj, sapjes, thee en veel kussens. De twee wilden aanvankelijk thee zetten met de truffels. Ik dacht ik ken de smaak niet en ik wil de eerste keer toch zeker die dingen diehard zelf opvreten!

We hebben ‘s middags een lichte maaltijd gegeten en verder niets. Wel heb ik die hele dag door een aantal joints gerookt.
Om 20:00 knipten we de zakjes los. 40gram verdeelden we over 3 porties. Ik had van te voren bedacht dat ik goed wilde trippen en ipv een halve portie meteen de 13,3 gram in een keer ging eten. Tot mijn verbazing vond ik het lekker! Misschien dat de vreetkick die ik van de joint had mee hielp maar ik had het zo op. Ik dronk een lekker bakkie warme thee en het wachten kon beginnen. De sitter nam een beschaafd bommetje MDMA.

20:15 Ik zag de schaduw van de klok wat bewegen en dacht dat kan niet. Dit is placebo. Toen leek de sta lamp om te buigen en terug te vallen. Een verbaasd gevoel kwam opzetten en ik moest lachen want dat was toch onmogelijk van zo weinig truffels en zo snel al?

20:20 Ik voelde dat er iets niet klopte maar ik dacht dat ik nog nuchter was. Toen verwisselde de klok van plaats met een schilderij. He? Dat de schaduw rondjes om de klok draait kan ik vatten, maar dit kan niet. ‘’Zie je de gordijnen al bewegen?’’ zij iemand. Ik keek in de gordijnen. Ze bewogen niet een beetje, ze dansten heel heftig en ik zag allemaal tempel ruines van neonlicht die in de gordijnen dansten. HE? Wat the… he? Nu was alles aan het golven en schaduwen verdwenen of gingen op de verkeerde plek staan.

20:45 Nou, laten we een joint roken. Ook de slagroomspuit kwam op tafel en iedereen een ballonnetje. De bank was niet meer aan het golven, maar de leuning schoof binnen een seconde ongeveer 3 meter uit en helemaal in. Alles was zo hard aan het bewegen dat ik het bijna niet meer kon zien. Toen gingen alle details van grotere oppervlakten gloeien. Alles leek donkerder en de details gaven neon achting licht. De kamer vulde zich met zo veel bewegingen en kleuren dat ik niet meer kon zien wat nou wat was. Verbijsterd keek ik en keek ik. Ineens keek ik naar een kale muur. Wauw! Dus dat zijn die patronen, nu snap ik al die gekke posters die je altijd ziet, maar deze zijn beter! Wat koel! Ze bewegen ook wel 100 keer zo ingewikkeld. Op het plafond, de vloer, overal kwamen patronen die soms als tandwielen in elkaar zaten en ingewikkeld door elkaar heen draaiden en soms waren het een soort van hiërogliefen mannetjes die hand in hand rondjes dansten. Hier kon geen mediaplayer visualiser tegen op. Zo scherp dat alles ook was!

21:00 He het is pas een uur terug, ik kan weer alles zien wat er in de kamer is en even rustig nadenken. Ik tripte hem al zo hard, hoe kan dat? Ik dacht dat het na een uur pas begon te werken… Toen zag ik weer de neon details en kwamen de zelfde soorten visuals als een kwartier geleden en ik voelde dat ik nu harder zou gaan. Toen ik weer door had dat ik op een bank zat begon ik in alles gezichten te zien, maar ze keken allemaal boos en duister. Ik vond dat niet zo prettig en dacht shit, gaat mijn eerste keer zeker bad. O daar moet je dan juist niet aan denken denk aan iets anders, o shit dat werkt niet ehm.. anders zitten, dit is niet zo leuk.. Als ik weg keek veranderde mijn zicht zo snel in een eng gezicht dat ik alleen nog maar een heel hard spinnende draaikolk zag waar alle kleuren in getrokken werden. (lachgas?) Toen het wat rustiger werd ging ik even in de tuin kijken. De sneeuw was rustig om naar te kijken maar ik vond het te koud. Ik moest plassen en deed dat tegen de struiken. Ik dacht zal je zien veranderd mijn zeik in een eng gezichtje. Gelukkig viel dat mee en ik begon te gniffelen terwijl ik de zin herhaalde ala beavis en butthead. (hehehe ZEIK eee eheheh)

De andere twee waren nu ook flink aan het trippen en een vriend zag ik aan dat hij het even best zwaar had. Ik vroeg hem een stukje mee te gaan lopen. Hij liep voor mij uit en ik dacht hij wil vast alleen trippen. Maar wat als hij niet lekker gaat? Maar misschien gaat hij juist lekker en wil hij even alleen chillen, je weet het niet.. Ik draaide me om en liep terug. In eens dacht ik, ik kan natuurlijk praten! Ik riep hem, hij antwoordde heel blij. Ik voelde me opgelaten omdat ik nu wist dat hij het goed maakte en ik sprintte naar hem toe. We hebben een uur lang patronen zitten kijken en toen konden we weer een gesprek voeren van meer dan 3 woorden.

00:30 We konden allemaal weer enigszins normaal converseren. Alles bewoog nog erg en de kleuren waren prachtig. Tijd om joints te roken en die drie dozen nos te atten. Met één teug van de ballon (4patronen) begon alles weer heftig te dansen en zag ik meteen weer allemaal patronen. Pas een minuut of 5 later dacht ik er aan om weer van de ballon te nemen. Die ging nu natuurlijk in een keer leeg. Vanaf hier kan ik het niet meer onder woorden brengen, menig van jullie zullen zich er ook een prima voorstelling van kunnen maken. Deze combi is echt heel erg vaag!

04:00 Ik ben alleen nog stoned en wazig van het lachgas. Van de truffels heb ik alleen nog zwakke closed eye visuals. Bedtijd!


Een van de inzichten die ik hier opdeed was dat hoewel we allemaal samen waren en het zelfde deden, we allemaal in ons hoofd zo’n totaal andere wereld hebben, totaal andere dingen waarnemen en denken en dat we pas door te communiceren ons enigszins in elkaars mindset kunnen inleven… Voor mijn gevoel zaten we allemaal op de zelfde golflengte, maar onze perceptie was zo verschillend. Ik had daar nog nooit bij stil gestaan dat dat voor iedereen geld, ook in het nuchtere leven. Misschien is het voor veel mensen vanzelfsprekend, ik vind het vet en ben nu meer geïnteresseerd in hoe en wat andere mensen denken.


Bedankt voor het lezen! Groetjes Ollie.
Laatst bijgewerkt door Ollie op ma jan 07, 2013 9:09 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Opa: Jongen, vrouwen da ben net paddestoel'n. A j de verkeerde het geat oe d'r an kapot.
Avatar gebruiker
Ollie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 128
Geregistreerd: za jan 21, 2012 10:21 pm

Re: Even de roze bril weer oppoetsen! (1e keer truffels)

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » ma jan 07, 2013 9:08 pm

Oh wacht dit is lus d niet. Laat maar niks gezegd 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Even de roze bril weer oppoetsen! (1e keer truffels)

Berichtdoor Ollie » ma jan 07, 2013 9:11 pm

Haha ja ik was ook in de war, mijn avatar was ineens veranderd?
Opa: Jongen, vrouwen da ben net paddestoel'n. A j de verkeerde het geat oe d'r an kapot.
Avatar gebruiker
Ollie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 128
Geregistreerd: za jan 21, 2012 10:21 pm

Re: Even de roze bril weer oppoetsen! (1e keer truffels)

Berichtdoor Tupahoca » ma jan 07, 2013 9:52 pm

(hehehe ZEIK eee eheheh) :grin:
Avatar gebruiker
Tupahoca
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo jan 06, 2013 4:05 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner