Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

First LSD Trip 16 sep 2007

Voor al je psychedelische avonturen.

First LSD Trip 16 sep 2007

Berichtdoor 25tolife » vr feb 25, 2011 6:51 pm

16 sep 2007 02:02

1St Time LSD What to expect?

Dit is van een tijdje terug maar hier voor mensen die het toch nog eens willen lezen!

Na vele reports en verhalen gehoord te hebben wou ik LSD toch absoluut eens zelf proberen.
Aantal maanden verder had ik het geluk eindelijk om het te proberen.
Inname : +-300 mics(3/4 zegel hartje..)

Toch wel zenuwachtig en met spanning nam ik 1/4 zegel in. Helaas kon me vriendin niet meetrippen vanwege werk volgende dag. Ik had geen idee of ik nog in staat zou zijn om jointjes te draaien, dus besloot ze maar vast te draaien. Achteraf maar goed ook . Toen paar biertjes/weed gehaald en de film “PLC Punk” opgezet.
Ik voelde dat het langzaam begon op te komen. De klok in de kamer begon lichtjes te vervormen, en begon erg lacherig te worden. We hadden al snel genoeg van die film, toen gingen we naar het park. Om de een of andere reden wou/moest ik de hele tijd lachen. Ik voelde me super en het dit waren pas de allereerste effecten. Dus het zou zeker wel interessant worden.

Eenmaal aangekomen in het park, belande ik in een “nieuwe”wereld. Ik zag ik een erg mooi visueel spektakel, bomen die leken te dansen. De zon begon nu ook allemaal kleuren om zich heen te hebben die langzaam op me af kwamen. Het leek net alsof ik een soort tekenfilm zat alles zag er zo anders en vrolijk en perfect uit. Ik heb zo zeker 10 minuten lang verdwaasd rond me gekeken hoe mooi de wereld eigenlijk toch is En kreeg toen een erg gelukzalig gevoel. En ik had het er steeds over hoe diepgaand de LSD was. Niet veel later zijn we terug gegaan naar mijn huis, het was koud en begon te regenen.

Eenmaal thuisgekomen zette ik gelijk wat relaxte muziek op. Ik was nog steeds in outer space, met de muziek erbij jointje erbij en heerlijk drankje, was alles zo fijn dat ik niet twijfelde om nog ¼ te nemen. Met het zegeltje nog op me tong (wat achteraf een halve was) werd ik meegenomen door de muziek de muziek kwam letterlijk overal vandaan en ik raakte zo in een soort trance.
Mijn computer is op de tv aangesloten en ik heb me op een plaatje tijdens het trippen vermaakt met bijpassende muziek erbij..

Ik was voor me gevoel inmiddels alle contact met de realiteit verloren. De muziek bracht allemaal kleuren en geuren en klonk zoals ik het nooit had gehoord. Ik voelde me een worden met de alles om me heen . Ik heb zo zeker 1 uur in complete chaos lopen trippen.

Ik zag mijn leven nu van een hele andere kant, ik kon nu duidelijk welke fouten ik had gemaakt de laatste tijd, en ging er dieper over nadenken. en ineens moest ik denken aan me moeder want ik maak me nog steeds veel zorgen over haar, aangezien ze jaren depresief was en zelfmoord poging had gedaan toen ik jaar of 11 was, en zo raakte ik in een negatieve gedachten spiraal. Ik voelde me erg klote over ik de laatste jaren allemaal heb gedaan of juist niet gedaan. Ik besloot een lijstje te maken met dingen die ik zou moeten veranderen om het beter te maken. En heb toen mezelf gezworen alle goede voornemens ook echt te doen, om alles wat beter te maken. Inmiddels waren de negatieve gedachtes nog steeds de enige die ik had. Tot ik merkte dat ik me tegen de trip aan het verzetten was. Toen dacht ik “Just go with the flow” dat helpt bij mij eigenlijk altijd wel om de bad trip wat sneller af te breken. En heb alles over me heen laten komen.
Toen het over was voelde ik me als herboren. Ik had het gevoel alle problemen onder ogen gezien te hebben en voelde me er erg opgelucht over.
Eindelijk kreeg ik weer wat grip op de wereld.. Heb toen nog een paar afleveringen van “How I met you’re mother gekeken . En daarna proberen te slapen maar uiteindelijk nog maar wat gelezen en wat dingetjes gedaan voordat ik kon gaan slapen.
Toen ik wakker werd was alles weer gewoon op zijn plek en normaal ;)

Ik had de LSD onderschat en het heeft me letterlijk overdonderd. De volgende keer zal ik vast wat meer dingen ondernemen. Maar ik had er simpelweg de energie niet voor, dat was jammer vond ik achteraf. Misschien neem ik volgende keer er een beetje speed bij tegen de vermoeidheid.
Al met al een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
To be continued...

Greets a LSD Fan
I was standing in the park, wondering why frisbees got bigger as they came closer... then it hit me!
Avatar gebruiker
25tolife
TimeKeeper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 721
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:01 pm
Woonplaats: Somewhere roaming

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner