Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Geen LSD, wel 2c-b.

Voor al je psychedelische avonturen.

Geen LSD, wel 2c-b.

Berichtdoor straatmadelief » wo dec 17, 2014 12:33 pm

Afgelopen zondagnacht kregen mijn vriend P. en ik het idee om voor het eerst LSD te nemen. We hadden de zegeltjes al een paar maanden liggen en opeens voelde ik me er klaar voor. Ik was volledig relaxed en niet gespannen. We begonnen ieder met een half zegeltje, hebben er een tijd op gesabbeld en doorgeslikt. Het wachten duurde lang, en er gebeurde niets. Na bijna twee uur en geen enkel effect, besloten we de andere helft ook maar te nemen. Ik vond het jammer dat ook nu het effect uitbleef. Af en toe leek ik heel vaag ergens iets te voelen, maar dat kon net zo goed een placebo zijn. Zo leek het alsof ik meer oog voor detail had, kon best lang kijken naar structuren van stoffen en huid. Als ik mijn ogen dichtdeed had ik wel een iets sterkere verbeelding dan normaal, of kwam dat omdat ik al een beetje moe geworden was? In ieder geval was het absoluut geen trippen te noemen, en na nog een flinke poos wachten, het was toen al zo'n beetje ochtend, wilde ik zo graag trippen dat ik voorstelde de 2-cb die we nog hadden liggen op te maken. Dit hadden we één keer eerder gedaan. Ik voelde toen wel wat van één pilletje. P. voelde daar toen nauwelijks iets van en het effect begon bij hem ook veel later dan bij mij. Daarom besloten we het te gaan snuiven; het effect zou sneller en sterker komen en we houden er allebei nogal van om dingen in onze neus te stoppen. Dus de drie pilletjes die we hadden hebben we fijngemaald, en opgesnoven. Het brandde echt enorm in mijn neus, aparte ervaring was dat. Het branden duurde ook erg lang, ik heb geluk dat ik wel houd van bijtende stoffen in mijn neus want ik kan me voorstellen dat anderen het te heftig zouden vinden. Direct na het snuiven hadden we ook een heftige vrijpartij, het was al met al dus een zeer verwarrend en lichamelijk intens moment toen de trip begon, met mijn neus en de seks. Mijn trip bestond er voornamelijk uit dat ik, overal waar ik keek, hologrammen zag. De hele wereld bestond uit hologrampatronen. Dat duurde tot het einde van de trip. Ik denk dat dat kwam door de glitterstickertjes die er op de gordijnen zaten en door de OV-chipkaart waarmee we de lijntjes gelegd hadden (staan ook hologrammen op). Als ik mijn ogen dichtdeed zag ik de hele tijd hologrampaddestoelen. Het gezicht van P. vervormde ook. Het leek net alsof de lichtinval van de kamer continu veranderde, alsof er propellors van een helikopter boven de kamer hingen. Toen er een vlieg op de been van P. landde, leek het alsof het er wel vijf waren, maar dit bleken zijn moedervlekken te zijn. Al met al tripte ik best wel hard (hoewel trippen met 2-cb duidelijk zeer visueel trippen is en je mentaal relatief helder blijft). P. voelde nauwelijks wat. We hadden allebei 1 pilletje opgesnoven en P. besloot de rest te snuiven. In totaal heeft hij dus dubbel zoveel gesnoven als ik maar hij heeft echt maar een zeer licht effect gemerkt. Kan het zijn dat hij niet zo gevoelig is voor deze stof?
Ik merkte dat ik enorm moe was tijdens het trippen. Ik ben zelfs tijdens een heel heftig moment even in slaap gevallen, wat me een beetje verbaasde. (Komt misschien ook door het vreemde tijdstip.)
Op tv kwam het nieuws van o.a. de gijzeling van Sydney, maar ik had het idee dat we naar nieuws van jaren geleden aan het kijken waren. Ik snapte eigenlijk ook niet waar het allemaal over ging op tv en soms kon ik bijna niet onderscheiden of het nu een tekenfilm was waar ik naar keek of echte beelden. In een boek lezen lukte dan wel weer prima.
Ik lag bij P. en keek naar zijn handen. Zijn lichaam werd als een landschap voor me, fascinerend. ik besefte dat zijn lichaam erg vertrouwd voor mij is en hoe waardevol dat is. Bijna als mijn eigen lichaam.
Al met al was het erg leuk, maar ik had op dat moment meer behoefte aan een ook geestelijke trip, dat miste ik wel even. Toen de effecten minder waren wilde ik gaan slapen, wat opeens een stuk minder goed lukte terwijl ik tijdens het trippen soms echt moeite moest doen om wakker te blijven.
Nog steeds wel vreemd en jammer dat de LSD niet werkte...
En er zit nog steeds een korst in mijn neus.
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Geen LSD, wel 2c-b.

Berichtdoor Meespacer » do jan 05, 2017 10:43 am

Leuk report!
Avatar gebruiker
Meespacer
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 69
Geregistreerd: vr jun 24, 2016 8:09 am


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner