Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Gelanceerd vanuit de luie stoel

Voor al je psychedelische avonturen.

Gelanceerd vanuit de luie stoel

Berichtdoor Sublimo » ma maart 14, 2011 6:11 am

Originele post door K.nurft op 4 okt 2009.

Wat: +/-20mg 2cb, +/-2ci, wat wiet, lachgas, gbl
Waar: thuis

Hoewel ik ze zelf zeer boeiend vind om te lezen ben ik niet zo van de tripreports maar deze ervaring was dermate indrukwekkend dat ik het na/tijdens de trip meteen vast moest leggen in woord en geschrift.

Dat is ook het meteen het moeilijke, de ervaring valt heel moeilijk te beschrijven.

Nu ik het zo'n 2 weken na het moment weer terug lees is het heel lastig om er een voorstelling bij te maken. Op het moment van schrijven vond ik het echter goed verwoord en logisch beredeneerd. Het verslag kon het gevoel niet nauwkeuriger benaderen.

Nu vind ik het een vrij zweverig en onsamenhangend stuk tekst :D en ligt de ervaring in mijn geheugen als een zeer heftig kort moment, waar ik me zeer zeer vreemd voelde.
IK heb in mijn tripcarriere stevige paddotrips meegemaakt en LSD heeft mij meerdere malen op mijn plek gezet. Geen heroïsche dosissen maar toch leerzame en zeker niet alleen lollige ervaringen. Deze 'spirituele' openbaring direct veroorzaakt door een lachgasballon staat echter met stip op 1. De welbekende lachgas-buzz kreeg hier een extra psychedelische lading door de aanwezigheid in het systeem van de 2 vage broers uit de 2c- familie!


Enkele uren na de trip
Bam daar ga ik gelanceerd vanuit mijn bureaustoel, terwijl ik me zelf op adem hoor komen ergens in een ander universum, echoënd vanuit een andere dimensie. Wat ben ik aan het doen; ik hyperventileer in een ballon tijdens een vrij milde trip thuis met mijn maten. De bekende lachgas-buzz als inleiding maar het gaat al snel zoveel dieper dan ‘normaal’ Het besef van de handeling is volledig kwijt in deze halve minuut waarschijnlijk; maar deze lijkt een eeuwigheid te duren.
Het besef van tijd, chronologie realiteit en mijn eigen identiteit, is even weggevaagd.
Het voelt alsof er alleen energie is, geen emoties en herinneringen. Waarschijnlijk zal de trip nog geen minuut geduurd hebben, net als een lachgasballon op nuchtere maag, maar de ervaring is veel intenser. Op dit moment zou ik het niet beter kunnen omschrijven als dat je ineens met heel je lichaam en geest in een andere dimensie zit waar tijd niet bestaat, een bevroren holle lege vierkante ruimte, maar een met zo ontiegelijk veel diepte en aantrekkingskracht, dat het met geen pen te beschrijven valt. Je hebt geen keuze er valt niets meer te sturen, je bent er gewoon Er gaat een stoot energie door je lichaam, elke lijkt onder hoogspanning te staan.. Ik hoor iemand dubbel liggen van het lachen, ik ben het zelf en ik sta opeens in de gang. Ik zie me zelf staan en lach de spanning weg, ik lach hartelijk om de mop die God me net onder mijn neus wrijft. (fraaie woordspeling gejat uit een Salvia-report 8) )

Een nietszeggende omschrijving vind ik zelf nu ik het nuchter analyserend teruglees. De korte ervaring valt eigenlijk niet te omschrijven. Toch heb ik de ervaring diezelfde nacht op papier proberen te zetten. Het gevoel dat heel de trip draaide om die magische 30 sec, eigenlijk dat al mijn trips draaide om die 30 sec. was sterk overheersend. De boodschap van het moment moest ik vastleggen.

Met de dag word dat idee een stukje minder. Ik weet dat het heel heftig was maar voor de rest kan ik me er moeilijk een voorstelling meer van maken.

De bevroren tijd, in de kale statische dimensie lijkt valt in een herhalende loop van hoogstens 3 seconden samen. De muziek verandert in losse op zich zelf staande fragmenten, nooit eerder klonk muziek zo emotieloos kaal en hypnotiserend tegelijk, ik word er door opgezogen.
Elke molecuul in m’n lichaam beleeft zijn eigen oerknal, even word ik losgekoppeld van de matrix.
Omschrijvingen die wat nauwkeuriger zijn dan ‘ik voel me raaarr’ maar nog niet tot de verbeelding te spreken tot iemand die dat gevoel nog nooit ervaren heeft.

De visuals van de 2c’s worden intens versterkt. Maar achteraf kan ik niet zeggen wat ik nu precies gezien heb; kleuren, gezichten het alles overstijgende gevoel om een te zijn met alles op aarde is wat dat betreft genoeg; In de trllling hoor ik de andere zich in dezelfde extase verkeren stamelend en schaterlachend
Lachgas doet wat de naam zegt, ik lach de ballen uit m'n broek, maar om een grap van God.
De verbinding met de kern van de aarde en de oneindige energie van het leven worden in 1 oogopslag in je maag gesplitst.
God noem ik maar even om het gebeuren een spiritueel tintje te geven. Ik ben wat dat betreft een nuchtere atheist maar deze korte trip valt niet te relativeren. het gevoel omschrijven is al lastig genoeg. In de praktijk zal de combinatie stoffen en het gebrek aan zuurstof je neurotransmitters uniek wijze op hol doen slaan, maar het gevoel is te overweldigend om het op die manier te relativeren.
Wij zijn met ons leventje ons bewustzijn slechts een puntje in een gigantisch groot eeuwig energieveld, een kolkende kosmische soep waarin tijd niet bestaat. En met lachgas met wat psychedelics vang je daar een glimp van op en ben je blij dat je uiteindelijk ook weer terug beland in de dagelijkse realiteit; een lichaam een identiteit, een leven godverdomme wat een gevoel

Tja.. voor herhaling vatbaar zullen we maar zeggen!
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Gelanceerd vanuit de luie stoel

Berichtdoor kosmosingirl » do feb 27, 2014 6:50 pm

Ik ben zo blij met deze tripreport.
Ik heb nu al een paar keer lachgas gebruikt en soms heb ik zo'n soort trip als wat hier omschreven word.
Ik heb al best geëxperimenteerd met drugs maar nog nooit was iets zo 'devine' zo als ik het uitdruk.
Ik ben zelf niet gelovig maar tijdens mijn trip zit ik in een stukje dimensie waar alles 1 is en iedereen is alles.
En inderdaad 'god' laat mij weten dat het allemaal niet uitmaakt want uiteindelijk zijn we allemaal met 1 iets verbonden. het doet me een beetje denken aan een verhaal wat ik ooit las waarin er een man na zijn vroege overlijden aan 'god' vraagt waarom nu? waarom ik?
waar god hem laat zien dat zijn ziel alle zielen zijn en dat hij weer zal worden herboren in een ander lichaam/dier/etc. en dat hij alle wezens op aarde ooit zal zijn. En waneer zijn ziel alle wezens heeft geleefd hij klaar is.
Zo iets kreeg ik ook door in mijn trip.
En dat was de grap, de grap van god zoals hier boven zo mooi word omschreven.
We hebben er samen heel hard om gelachen ;)

Heerlijk..
kosmosingirl
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do feb 27, 2014 6:37 pm

Re: Gelanceerd vanuit de luie stoel

Berichtdoor PsychootHoofd » za maart 01, 2014 12:44 pm

Ja mooi report!

Ik heb zelf ook wel eens zoiets meegemaakt. Ik had toen 200 mics LSD op en ik nam een lachgas ballon. Toen ik klaar was met inhaleren leek het wel alsof ik even vergeten was wie ik ben en wat er om me heen gebeurde. Mijn visie was puur 2d, de kleuren van de meubels enzo in de woonkamer waren kleurijke vlakken geworden als een schilderij zonder diepte. Alles leek stil te staan tot ik me besefte dat 'ik' bestond en in een woonkamer zat met mensen. Ineens bewogen sommige gekleurde vlakken en ik besefte me dat 1 'vlek' een vriend van me is die aan tafel zat. De vlek maakte achter elkaar dezelfde beweging en hetzelfde geluid. (die vriend van mij was toevallig een lijn weg aan het snuiven ofzo :p). Toen kreeg ik een zieke mindfuck: ik dacht dat ik bevroren zat in een stukje van de tijd waarbij een periode van 3 seconde steeds opnieuw gebeurde. Alsof ik vast zat in een loop. Nu kreeg ik hier een beetje angst van en met veel moeite kon ik van de bank afkomen en het leek wel hoe meer ik bewoog hoe meer progressie de tijd maakte (weet niet hoe ik het anders moet omschrijven, de loop vervaagde langzaam in ieder geval). Toen werd alles weer langzaam normaal en mijn visie veranderde weer in het vertrouwde 3d beeld. 5 minuten later sloeg de xtc pil in die ik had genomen :p

Lachgas + tripmiddel kan in ieder geval gekke bizarre mindfucks/hallucinaties/gewaarwordingen/waanideeën veroorzaken. :d
Gedaan: XTC, 4-FMP, 3-FMP, Methoxetamine, Ketamine, 6-APB, LSD, Truffels, Speed, Dex, Hasj, Wiet, Lachgas, Ritalin, Alcohol, Mephedrone, Coke, 4-ho-met, etizolam, kratom, mdpv, DMT, 2cb, 2cp.
Avatar gebruiker
PsychootHoofd
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 90
Geregistreerd: vr maart 30, 2012 4:38 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner