Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Voor al je psychedelische avonturen.

[Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor SjaakT » ma mei 02, 2011 8:59 pm

Wie: Ik en tripsitter (J)
Waar: Bij mij thuis
Waarom: Ik had voor het laatst in februari getript op truffels, en ik wilde wel eens de "echte" paddenstoel ontdekken. Na een tijd maar een growkit besteld, en met zorg gegroeid en geoogst. Datum geprikt, en voorbereid. Zondag ging het gebeuren en ik had de maandag erop al vrij gevraagd.

Dosis: 2 gram, en na 1,5 uur nog 1 gram bijgepakt.

De inname:

Na wat gechat te hebben loop ik naar beneden om de paddo's te gaan nuttigen. Ik pak het bakje waar de gedroogde paddo's inzitten, en pak mijn weegschaal erbij. Keurig 2 gram afgewogen en gescheiden van de rest van de paddo's. Toen zat ik met de vraag: Hoe in te nemen? Ik pakte een stukje van een paddo en kauwde er op. Nee, dit ging hem niet worden dacht ik. Staafmixer gepakt, miniscuul beetje water en de paddo's in de bak gedaan en net zo lang vermalen tot het een smurrie geworden was. Ik heb wat Taxi uit de koelkast gepakt en dat erbij gedaan. Ook heb ik nog een leeg glas gepakt, en dat ook gevuld met Taxi. Ik gooide de paddosmurrie achterover, en meteen daarna het glas taxi. Nadat alles weggeslikt was, was ik opgelucht want ik had de hele paddo's niet geproefd!

De trip: Wauw, wat mooi en geweldig allemaal!

Na de inname besloot ik op de bank te gaan zitten. Spiderman was op tv en dat keek ik een stukje. Ongeveer 10 minuten na het kijken zette ik het kanaal op Comedy Central. Mr. Sunshine was op tv, en dat programma is ronduit kut. Na ongeveer 10 minuten dit gekeken te hebben, en dus 20 minuten na de inname, begonnen de eerste effecten merkbaar te worden: mijn hoofd werd wat zwaarder, lichaam tintelde een beetje en mijn ogen begonnen een beetje te branden/drukken. Ik liep naar de keuken om wat cola te pakken, en ging weer in de bank zitten. De eerste visuals verschenen: de kast waarop de tv stond, begon een beetje te golven, en kleuren werden intenser. Als in het programma de kleuren verschenen, leek dat echt als een bom te zijn, zo heftig leken de kleuren te zijn! Ik deed mijn ogen dicht in de hoop CEV's te zien, maar helaas was er niks te zien. Ik begon willekeurig te lachen om hele domme grappen die op tv verteld waren. Ik liep naar de computer toe, en kwam een filmpje tegen, waar ik keer op keer de slappe lach van kreeg, met name van de eerste persoon:Ik moest zo hard lachen, tot buikpijn aan toe, en de tranen stroomden uit mijn ogen. Na het bekijken van dit filmpje (meerdere malen achter elkaar), besloot ik om nog maar eens wat cola te pakken en een stroopwafel. Eten was best raar, maar de koeken smaakten evengoed wel lekker. Na het eten van de koeken vond ik dat de visuals nog niet heftig genoeg waren. Ik besloot om 1 gram bij te pakken. Mijn tripsitter zei tegen mij: "Moet je dat nou wel doen? Je gaat hard genoeg zo te zien, en straks is het te heftig!". Ik ben van nature een heel koppig persoon, en zal niet zo gauw dingen van mensen aannemen, en dus antwoordde ik: "Ja, ik ga nog niet hard genoeg, want ik zie nog niet wat ik wil zien, en het kan, geloof me". Ik heb de gram afgewogen, en vervolgens weer in de blender gegooid, met vruchtensap gemengd en achterover geslagen. Vervolgens ben ik weer op de bank gaan zitten met muziek. Naarmate de tijd vorderde werden de visuals werden heviger, en ik kon soms niet meer scherp zien en veel dingen golfden. Ik heb op willekeurige momenten stilgestaan, bijvoorbeeld in mijn gang, omdat de witte muur lichtgroen werd, en er patroontjes op verschenen die golfden. Ik ben tenslotte naar buiten gegaan, met mijn telefoon en heb naar de sterren liggen kijken in mijn ligstoel, onder het genot van muziek. De sterren waren verschrikkelijk mooi, en sommige steren bewogen zelfs. Ik was elke keer in mijn eigen wereld, en dan plotseling was ik weer in de "gewone" wereld. Dat was wel een rare gewaarwording keer op keer. Ik wilde een stukje lopen buiten, en mijn tripsitter ging mee.
Mijn tripsitter liet zijn honden uit, en we liepen een stukje door de wijk, langs een parkje achter mijn huis. Naast dat parkje staat een speeltuintje met een klimrek. Toen we hier voorbij liepen kreeg ik een hele rare visual: het desbetreffende rekje stond er niet. Ik vond dit raar en keek nog eens goed, en verrek: hij stond er toch. Nu begon het rekje echter te knipperen, en ik vond het maar raar. We zijn verder gelopen, en op gegeven moment stond ik onder een lantaarnpaal en het licht leek een soort van rode gloed te hebben.

De trip: Heb ik het verpest?
Vanaf hier ging de trip bergafwaards. Ik begon me steeds minder goed te voelen, omdat de bodyload nu wel verschikkelijk heftig begon te worden: overal tintelingen/rillingen, en enigsinds misselijk. We zijn naar huis gegaan, en ik liep vrijwel direct naar de pc toe, en ging op de chat. Typen ging niet al te best meer, en ik besloot maar te gaan liggen. Vanaf dit moment ging het goed mis: ik raakte compleet verward en er gingen allemaal gedachten door mijn hoofd: Zal dit niet meer over gaan? Wat als dit voor altijd is? Misschien is de dood de enige oplossing?!.... Bodyload nog altijd vreselijk heftig, en visuals genoeg. Ik raakte helemaal verward, en begon te vechten tegen de gedachten die ik kreeg, maar dit bleek bijna niet mogelijk. Ik ging naar mijn tripsitter toe om te vertellen dat het niet zo goed ging. Nadat mijn tripsitter mij enigsinds gerust gesteld had, voor zover dat mogelijk was, ging ik maar liggen, met een deken over mij heen. Ik probeerde te slapen, maar dit ging natuurlijk niet, want ik was pas halverwege mijn trip (3,5 uur waren er pas om gegaan). Ik heb wat liggen woelen, en soms muziek geluisterd. Ik was niet in paniek meer, en kon de trip vanaf nu wel redelijk sturen. Ik heb 2 uur in totaal zo gelegen, en ben daarna weggevallen.

Conclusie
Ik vond het een hele overweldigende, en verbluffende trip. De eerste 2,5-3 uur heb ik vreselijk genoten van alle visuals, en ik heb meerdere malen gedacht dat ik dit gevoel voor altijd wilde hebben. Achteraf gezien had ik niet moeten bijpakken, want ik ging vreselijk lekker op 2g, maar ik heb een nogal "slecht" karaktertrekje, en dat is dat ik altijd harder en meer wil, ookal riskeer ik de kans om het dan te verpesten. Ik heb paddo's vreselijk onderschat, en wanneer ik dit weer ga doen (over een maandje of 2-3), zal ik weer beginnen met 2g, en het daarbij houden die trip. Pas wanneer ik, naar mijn inziens, genoeg ervaring opgedaan heb pas meer pakken.

Ik hoop dat jullie dit reportje hebben kunnen waarderen! :wave:
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: [Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor Deviance » ma mei 02, 2011 9:58 pm

Gelukkig was het in het begin in ieder geval allemaal leuk! Eigen wereldje, visuals.. aight :D. Dat van ''komt dit ooit wel weer goed'' herken ik erg goed, hadden ik en een vriend van me de vorige keer ook heel erg. Je denkt echt dat je nooit meer uit die staat komt en dat je de rest van je leven maar normaal doen moet gaan ''faken'' ofzo. Ik praatte ook heel even met een huisgenote van me, en heb daarna 3 kwartier tegen die vriend van me lopen aanzeuren dat het nu ''tussen die huisgenote en mij nooit meer goed zou komen, wat moet ze wel niet van me denken man ze haat me nu.'' terwijl er dus helemaal niets gebeurd was.
Mr. Sunshine was op tv, en dat programma is ronduit kut.


100% mee eens, fuck dat programma. Californication trouwens ook, wtf is dat? Een programma over hoe een gast stoer doet en lekkere chicks regelt, leuk man. Maar dat geheel terzijde.
Het kan verkeren
Avatar gebruiker
Deviance
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: zo apr 03, 2011 8:37 pm

Re: [Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor Ciakranar » ma mei 02, 2011 10:35 pm

Leuk om even gelezen te hebben :). Met paddo's gebeurt het volgens mij ook vrij snel, de "light- and dark-side" ontdekken. Zit het nog veel in je hoofd of denk je van ach, over een weekje ben ik er niet meer mee bezig?
Done: LSD, paddo's, truffels, DMT, 2c-b, ketamine, N2O, N2O 2.0, alcohol, wiet, MDMA, diazepam, temazepam, oxazepam, midazolam, alprazolam, lorazepam, 4-AcO-DMT, caffeïne

To do: DXM, PCP, ayahuasca, flunitrazepam, opium
Avatar gebruiker
Ciakranar
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 213
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 8:46 pm

Re: [Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor PoisonDrink » ma mei 02, 2011 10:37 pm

Interessant tripreport! Bijnemen op een trip vind ik nooit een goed idee. Je zit pas na enkele uren op je plateau, en als je te laat bijneemt heeft het weinig effect. Ook kan het je trip verlengen. Volgens mij is jouw manier van inname een van de meest efficiënte, aangezien de paddo's op die manier een grote verdelingsgraad hebben. Dus de trip komt dan normaal gezien wel snel op, als je het op een nuchtere maag hebt gedaan tenminste. :)
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: [Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor SjaakT » ma mei 02, 2011 10:47 pm

Ciakranar schreef: Zit het nog veel in je hoofd of denk je van ach, over een weekje ben ik er niet meer mee bezig?

Zit niet heel erg meer in mijn hoofd hoor, klein beetje, maar het is ook pas gisteren (vannacht ook) gebeurd, dus dat is normaal denk ik.

PoisonDrink schreef:Dus de trip komt dan normaal gezien wel snel op, als je het op een nuchtere maag hebt gedaan tenminste.

De trip kwam inderdaad best snel opzetten, en het was op een nagenoeg lege maag (3 uur daarvoor niet gegeten). Ik had ergens gelezen van te voren, dat je het beste binnen/net na een uur tijd bij kon nemen, omdat het anders niet meer werkte, maar ik wist wel dat ik nog niet op mijn piek zat. Achja, foutje...
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: [Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor Tomaat » ma mei 02, 2011 11:08 pm

Les nummer 1: volg de raad van je sitter altijd op :)

Nice report though, en het was zo te horen toch een positieve trip. Je hebt kennis opgedaan en toch genoten!
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: [Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor Vinz » vr mei 06, 2011 11:56 pm

Ik hoop dat je hier een les uit hebt gehaald! Mr. Sunshine is kut en op paddo's blijft het kut. Het is gewoon een kutserie!
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: [Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor Blue Mystic » za mei 07, 2011 2:10 am

Klinkt heel erg zoals een truffel trip in mijn eentje, geen tripsitter. En mijn pa lag gewoon te slapen een verdieping hoger en mijn broertje in de kamer ernaast, dus ik kon geen rare dingen doen. Ik had ook het gevoel dat het niet meer overging. De rare gedachtes die ik had waren mij wel bekend van periodes dat ik niet zo lekker in mn vel zit. Maar voor mij hielp het om gewoon in bed te gaan liggen en me mee te laten voeren in plaats van me af te vragen wat normaal was en wat door de truffels kwam. Op het moment zelf was het vrij kut maar echt bad trippen wil ik het niet noemen misschien zelfs een geslaagde trip want ik heb er nog wat van geleerd over mijzelf ook en toen ik weer nuchter was heb ik zelfs een lijstje gemaakt met dingen die ik moest doen.
Ik ga het over een tijdje weer proberen maar dan met planning en een betere setting, in plaats vanuit verveling op een zaterdag avond. De neiging tot bij pakken heb ik ook heel sterk, op dat moment is harder altijd beter, gelukkig heb ik met bij pakken nog geen negatieve ervaringen opgedaan. Verder een leuk report om te lezen.
"There was a fantastic universal sense that whatever we were doing was right, that we were winning"
Avatar gebruiker
Blue Mystic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 138
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 3:51 pm

Re: [Paddo's] Golden Teachers: Lesson has been taught

Berichtdoor Hashja » wo jun 08, 2011 8:08 pm

Mooi report, en een wijze les zo te horen! :D
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner