Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hawaiiaanse paddo's

Voor al je psychedelische avonturen.

Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor Huggybear²³ » zo maart 13, 2011 2:35 pm

Hawaiiaanse Paddo's
geplaatst op DF.nl op 6 juli 2010
Het is al een redelijk oud verslag, maar vond het wel de moeite waard om te plaatsen :roll2:

Locatie: huis/tuin van T, pleintje dichtbij
Drug: 1 portie hawaiiaanse paddo’s (15g dacht ik)
Lichaamsgewicht: 60kg
Gemoedstoestand: VEEEEEL zin om te nemen, blij, ontspannen
Wie: Ik, D, S en W
Ervaring met andere middelen (op het moment van gebruik): Wiet/Hasj, Philosopher’s Stones (Psylocibe Tampanensis)

Het is een lang verhaal, dus als je meteen bij de trip wil beginnen, lees vanaf “Het begin”

Twee weken geleden (half november 2008) hebben ik en een paar vrienden besloten om paddo’s te eten op een avond nog voordat ze verboden zouden worden. Ik heb al één keer eerder truffels (Philosopher Stones) gegeten in de zomervakantie. Door deze ervaring had ik erg zin in een tweede trip, waarvan ik hoopte dat deze heftiger zou worden. De twee weken duurden lang en ik bouwde als het ware steeds meer zin op, waardoor ik de dag zelf bijna op ontploffen stond.

Gisteren zijn 2 van mijn vrienden naar Utrecht geweest naar de smarthop om 4 porties Hawaiiaanse paddo’s te kopen. We besloten om de paddo’s te eten bij iemand thuis (hij was dit weekend alleen thuis). Zelf moest ik eerst nog thuis wachten totdat de mensen met wie ik zou gaan trippen klaar waren met werken. Rond 21:30 werd ik opgebeld dat ze klaar waren met werken, dus fietste ik naar de AH. Daarna liepen we naar het huis waar we de paddestoelen zouden verorberen. Toen we aankwamen waren er al ongeveer 10 mensen. Wij liepen bijna onmiddellijk door naar de achtertuin om de paddo’s weg te werken.
We begonnen met eten en ik moet zeggen dat die dingen niet eens zo smerig waren als ik verwacht had. Een beetje een rare smaak hadden ze wel en de nasmaak bleef wel even hangen. Door de zin die ik in de twee weken van te voren had opgebouwd was ik erg blij toen ik die dingen eindelijk naar binnen gewerkt had, wat mooi doorwerkte in de meeste gedeelten van mijn trip.

Het begin
Toen iedereen zijn portie op had gegeten gingen we weer naar binnen. Na 20 minuten begonnen de eerste paar effecten op te treden bij andere mensen. S. kreeg al heel snel een lachkick, maar ik voelde nog weinig. 30 minuten na het eten begon ik zelf een warm gevoel te krijgen en het licht van de lampen in de kamer leek feller te worden.
Ik besloot om naar buiten te gaan en daar een peuk te roken. Er kwamen steeds meer mensen naar buiten totdat er ongeveer 10 man buiten stond te kletsen. Eerst bleef ik in een tuinstoel zitten en ik kreeg een raar gevoel. Ik dacht dat ik misselijk werd, maar ik moest de hele tijd gapen. Dit duurde denk ik 10 minuten lang. Het effect was al een stuk sterker dan voor het gapen en alle gesprekken door elkaar en de muziek vanuit de woonkamer begonnen zo chaotisch te klinken dat het moeilijk te omschrijven is. Het was ongeveer als het intro van Star Shpongled Banner (http://www.youtube.com/watch?v=tefzSUZbM7Q tot ongeveer 0:35), maar dan met nog zeker 10 keer zoveel geluiden en stemmen erbij waardoor het voor mij als totale chaos klonk. Dit werd me te druk dus ging ik even weg uit het gezelschap en naar de schuur.

In de schuur ging ik op m’n rug liggen en naar het plafond kijken. Dit plafond was van hout gemaakt en ik begon er allemaal dingen in te zien: Felle kleuren (geel, rood en blauw) en ik zag patronen (het plafond leek wel op de huid van een giraffe). Ik raakte zo gefascineerd van alles wat ik om me heen zag en was zo blij dat ik dit mocht meemaken, dat ik in een euforische staat raakte, waarbij ik me tegelijkertijd ontzettend sterk verbonden voelde met ALLES. Ik heb daar ongeveer een uur of anderhalf uur gelegen (hebben anderen mij later verteld). Ik was echt helemaal in mijn eigen wereld. Na een tijdje op de grond te liggen had ik het gevoel dat de zwaartekracht een kwartslag was gedraaid, waardoor de grond waar ik op lag een muur werd waar ik tegenaanstond te leunen. Soms kwamen er mensen kijken (ook mensen die ik niet goed kende). Wanneer er mensen langs kwamen die ik kende, voerde ik een gesprek met ze en vertelde ik ze wat ik voelde. Sommige mensen waren druk of irritant dus vroeg ik aan ze om weg te gaan. Na een tijdje kwam W. binnen die nog nooit eerder paddo’s had gedaan. Hij zat maar te zeuren in het begin dat hij niets voelde en ging dus bier drinken, wat wij hem sterk afraadden. Op dat moment ging hij al harder en kwam naast me liggen op de grond. Hij ging op zijn buik liggen en maakte rare kreunende geluiden, terwijl hij weinig of nauwelijks op ons reageerde. Later kwamen D. en S. ook binnen en hebben ik, D. en S. nog wat gepraat (zij staand, ik liggend). We hadden het er bijvoorbeeld over dat we wel wisten wat de voorwerpen in de schuur waren, maar wat het deed en waarom bleef een groot raadsel.

Na een lange tijd daar gelegen te hebben zei ik dat ik eigenlijk ook wel op wilde staan en iets anders wilde gaan bekijken. S. die de hele tijd zijn woorden herhaalde en langzaam zachter ging praten (dus eigenlijk zijn eigen echo deed) zei: “Blijf liggen blijf liggen blijf liggen blijf liggen blijf liggen…… Toch stond ik op en besloten D. en ik een stukje te gaan lopen. We liepen door de steeg achter het huis naar een pleintje/speeltuintje. Deze steeg veranderde in een tunnel met allemaal lijnen op de muren. Volgens D. kwamen er allemaal neonlijnen en hiërogliefen op de muren. Ik zag wat anders, namelijk dat er ook hiërogliefen op de muur kwamen, maar dan was dit gemaakt van een soort bewegende klimplant.

Toen we op het pleintje kwamen gingen we op het bankje zitten en wat praten. Dit was wel een heel vaag gesprek. We waren helemaal verward en begrepen weinig van wat er gebeurde. Zodra één van ons wat zei hielden we op de helft van de zin op met praten omdat we ons steeds maar weer fascineerden om wat we om ons heen zagen. Ik keek hoe laat het was en ik kon de tijd wel lezen, maar ik kon bijna niet uit m’n mond krijgen hoe laat het nou was. Betekenis geven aan die cijfers was heel moeilijk. Op veel momenten waren de cijfers ook totaal niet te lezen omdat het telkens veranderde in een ander soort schrift (Chinees, Arabisch etc.). D. wilde zijn vriendin nog een sms sturen maar hij had geen beltegoed. D. mocht van mij met mijn mobiel sms-en. We moesten wel het nummer van zijn vriendin van zijn mobiel naar mijn mobiel overtypen. Hier hebben we lang over gedaan vanwege het veranderende schrift en het matchen van de cijfers van zijn mobiel en die van mij. Toen D. klaar was met sms-en liepen we terug naar de rest.

De iets verwarde periode ging voorbij en in één keer werd mijn geest helemaal helder. Ik voelde de energie van alles waardoor ik me weer helemaal geweldig voelde, echt intens gelukkig met goede bedoelingen tegenover alles. Ik ging zitten in de woonkamer, wat muziek luisteren en om me heen kijken naar alle kleuren (de woonkamer is van zichzelf al erg kleurrijk). Ik keek naar verschillende schilderijen en foto’s en het leek wel of deze 3D waren. In de wc keek ik nog in de spiegel waar ik mijn eigen gezicht helemaal zag vervormen. Dit was echt heel vet om te zien. Na wat water gedronken te hebben gingen D. en ik weer naar buiten om te roken. Na het roken liepen we weer naar het pleintje/speeltuintje en ging ik op het bankje zitten en D. ging op de grond, op de tegels liggen. Alles was nog steeds heel helder en ik begon na te denken over van alles en nog wat (over hoe alle materie in elkaar zit en over menselijke perceptie ed.).

Ik keek om me heen naar de bomen en de bosjes. Toen ik me op de bomen focuste zag ik dat ze doodgingen. Van boven naar beneden werden de bomen zwart en daarna grijs/wit, terwijl tegelijkertijd alle bladeren eraf vielen en in de lucht oplosten. Dit proces van doodgaan duurde zo’n 20 seconden waarna in één keer de boom in zijn volle glorie stond te bloeien (eigenlijk wel raar, in eind november, nu ik erbij stil sta). De struiken bewogen alsof het koraal was. Toen ik naar de tegels op de grond keek leek het of ik een soort van onkruid over de tegels zag kruipen (alsof het heel snel groeide). Dit onkruid kroop ook over D. heen, wat ik erg fascinerend vond. Ik ben nog een stukje over het gras gaan lopen, wat ook golfde als koraal. Wanneer ik mijn voeten neerzette, zag ik het gras golven, van dichtbij naar verder weg. Net zo’n kringetje als je ziet wanneer je een druppel in het water laat vallen. Later kwam D. ook op het bankje zitten en begonnen we een heel lang, filosofisch gesprek (of misschien leek dit maar zo).

Na het lange gesprek belde zijn vriendin op. Het gesprek leek uren te duren, maar in feite duurde het 10 minuten. We liepen weer terug naar het huis waar iedereen was. D. ging nu naar huis omdat hij moe was (het was 1 uur). Ik ging naar binnen en ging op een stoel zitten. Ik voelde me nog steeds geweldig. Ik keek weer om me heen naar alle kleuren en luisterde naar de muziek. Langzaamaan gingen de mensen naar huis totdat er nog ongeveer 5 mensen over waren die bleven slapen. Ik ben toen nog rustig uitgespaced terwijl ik een beetje zat te niksen en tv aan het kijken was op de bank.

Om een lang verhaal kort te maken: Een geweldige ervaring.
Bedankt voor het lezen, reacties zijn welkom

Ik heb trouwens ook nog een vraag. Ik heb tijdens het trippen op truffels/paddo’s vaker meegemaakt dat het best koud was buiten, terwijl ik daar tripte. Op de één of andere manier kan ik wel voelen dat het koud is, maar het doet me niets. Ik heb niet het gevoel van “Brrrr, wat is het koud, snel naar binnen”, maar meer van dat ik alleen besef dat het koud is, maar het niet voel. (Ik kan het niet beter uit leggen) Hebben meer mensen hier ervaring mee?

~Huggybear
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor gowiththeflow » zo maart 13, 2011 2:47 pm

Klinkt als een leuke trip, ook zeer goed verteld leest lekker weg :grin:
Ik ga binnenkort ook voor het eerst trippen, wel op truffels dan maar volgens mij zit er niet zoveel verschil tussen. Maar bij elk tripreport dat ik lees krijg ik er meer zin in :rock:
I wanna get high, so high.
Avatar gebruiker
gowiththeflow
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 58
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:04 am

Re: Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor Huggybear²³ » zo maart 13, 2011 3:39 pm

De eerste trip was voor mij geweldig omdat je niet weet wat je moet verwachten. Als je dan opeens een raar gevoel krijgt weet je dat het gaat beginnen :grin: Ik neem aan dat je je al goed hebt ingelezen over dit goedje, maar wees er bewust van dat de omgeving en je gemoedstoestand HEEL belangrijk zijn als je gaat nemen. Anyhoo, veel plezier tijdens je eerste trip :kleuter:
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor trojan.exe » zo maart 13, 2011 3:48 pm

leuk report. zou persoonlijk zelf nooit met zoveel (niet trippende) mensen in de buurt op de paddestoelen trippen.
heb vaak ondervonden dat dat een paddotrip negatief kan beinvloeden.

maarre die hawaiaanse waren toch wel de gruwelijkste paddo's! extreem visueel en gewoon kneiterhard trippen altijd op die dingen....1 portie daarvan kan je toch wel vergelijken met 2 a 3 porties van de sterkste truffelsoort die er nu te krijgen is. zeer jammer dat ze niet meer verkocht worden...
trojan.exe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:55 am

Re: Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor Huggybear²³ » zo maart 13, 2011 5:06 pm

trojan.exe schreef:leuk report. zou persoonlijk zelf nooit met zoveel (niet trippende) mensen in de buurt op de paddestoelen trippen.
heb vaak ondervonden dat dat een paddotrip negatief kan beinvloeden.

We wisten dat het een feestje was bij die gozer thuis, maar we hadden wel verwacht dat we ook op zijn kamer konden chillen ofso.... ging helaas niet door, maar toch was ik zo blij dat ik mocht trippen, dat er alle negativiteit erbij verbleekte :grin:

trojan.exe schreef:maarre die hawaiaanse waren toch wel de gruwelijkste paddo's! extreem visueel en gewoon kneiterhard trippen altijd op die dingen....1 portie daarvan kan je toch wel vergelijken met 2 a 3 porties van de sterkste truffelsoort die er nu te krijgen is. zeer jammer dat ze niet meer verkocht worden...

Ze waren wel sterk, maar ik heb er niet harder op getript dan de hardste keer op truffels. Deze kerst ben ik echt keihard gegaan op 1 portie die we hebben laten trekken in thee, waarna we er nog wat scheuten citroensap bij gegooid hebben. Blij dat ik toen niet onder de mensen was :stoned:
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor trojan.exe » do maart 17, 2011 5:13 pm

zo zie je maar dat de sterkte van een trip niet altijd afhangt van de soort maar ook van zaken als bijvoorbeeld maaginhoud en beleving.
tenminste ik neem aan dat je met hawaiaanse paddo's de Panaeolus cyanescens ofwel de copelandia cyanescens bedoelt en niet bijvoorbeeld de PES Cubensis hawaii.

De panaeolus is een van de sterkste paddosoorten die er is. behoorlijk sterker per "normale"portie dan de sterkste truffelsoort die er in de shops word verkocht dus wat dat betreft is het apart te zien dat jij daar een sterkere trip op hebt gehad. maar ik weet uit eigen ervaring dat welke paddo's dan ook heftig kunnen vallen puur omdat je in een bepaalde staat bent.
trojan.exe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:55 am

Re: Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor maniac » do maart 17, 2011 6:59 pm

Mooi report;D, klinkt als een geweldige trip^^
Al zou ik zelf, zoals trojan.exe al zei, niet met zoveel nuchtere mensen erbij trippen.
Ik krijg er bijna weer zin van om weer es truffels te nemen:3.
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor Huggybear²³ » do maart 17, 2011 8:46 pm

trojan.exe schreef:zo zie je maar dat de sterkte van een trip niet altijd afhangt van de soort maar ook van zaken als bijvoorbeeld maaginhoud en beleving.

De panaeolus is een van de sterkste paddosoorten die er is. behoorlijk sterker per "normale"portie dan de sterkste truffelsoort die er in de shops word verkocht dus wat dat betreft is het apart te zien dat jij daar een sterkere trip op hebt gehad. maar ik weet uit eigen ervaring dat welke paddo's dan ook heftig kunnen vallen puur omdat je in een bepaalde staat bent.


Het waren de Panaeolus Cyanescens. Ik had die dag redelijk normaal gegeten, terwijl ik net voor afgelopen kerst voor de truffeltrip een totaal nuchtere maag had. Misschien dat ik door dat icm thee+citroensap wel even hard ging. Ook komt het denk ik doordat ik midden in de truffeltrip moest kotsen wat een soort crescendo van impulsen veroorzaakte, was echt heel apart. Dit triggerde een half uur aan een stuk harder trippen, waarbij ik echt alleen maar kon liggen en me overgeven aan alle impulsen....ZO INTENS! :eek:
Oh en vergeet nog bijna iets: de trip op Hawaiiaanse paddo's was de enige trip zonder blowen voor de piek, dus dat kan ook nog een reden zijn dat ik niet harder ging.....

maniac schreef:Mooi report;D, klinkt als een geweldige trip^^
Al zou ik zelf, zoals trojan.exe al zei, niet met zoveel nuchtere mensen erbij trippen.
Ik krijg er bijna weer zin van om weer es truffels te nemen:3.


Met veel nuchtere mensen erbij ga ik inderdaad niet meer doen. Maar mijn laatste 2 truffeltrips waren beide met een nuchtere man erbij (niet als tripsitter, maar gewoon als gezelschap) en dit was beide keren heel leuk. Mede doordat zij die link met de normale werkelijkheid nog hebben en dit soms kunnen aangeven. Dit kan echt heel erg lachwekkend zijn :grin: Deze twee nuchtere mannetjes hadden allebei al wel een beetje ervaring met trippen, dus ze wisten wel hoe ze zich ongeveer moesten gedragen: niet te veel op de voorgrond treden en het zo goed mogelijk naar de zin van de trippers maken. Op die manier kan een nuchtere man zelfs heel fijn zijn, omdat je je zo meer kunt richten op de trip, ipv telkens 3 minuten doen over het opzetten van een nummer omdat je niet kan uitvogelen hoe de cd-speler/computer werkt :smokin:
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Hawaiiaanse paddo's

Berichtdoor Figuur » ma maart 28, 2011 9:34 am

Huggy, dit reportje doet me echt weer terugdenken aan alle belevenissen van die avond. Ik wou dat ik nog een reportje kon schrijven over hoe ik die avond heb beleefd alleen het is daar al te lang geleden voor. Nice reportje!
Gedaan: Wiet, Hasj, Hasjchocomel, Speed, GHB, XTC, Ritalin, Temazepam, Salvia, Truffels, Hawaiiaanse paddo's, N2O, cocaïne.
To do: LSD, 2cb.
Avatar gebruiker
Figuur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za maart 26, 2011 2:53 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron