Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hawaiian baby rosewood seed ervaringen / report

Voor al je psychedelische avonturen.

Hawaiian baby rosewood seed ervaringen / report

Berichtdoor Sublimo » ma maart 14, 2011 5:53 am

Originele post door yxes op 5 feb 2010.

Hawaiian baby rosewood seeds tripreport :D

Tripreport over 4-2-2010, veel plezier met lezen als je er doorheen komt

Edit: Dit was trouwens mijn 1e keer en van Gijs ook.
Edit2: Ik was vergeten te vertellen over de overweldigend veel regenboogkleuren met je ogen dicht.
Edit3: Tijdens de trip heb ik met mijn ogen dicht redelijk vaak het oog van horus gezien
Maar dan vooral het stukje oog zelf dus de rest er niet omheen, en dit in allerlei objecten enzo, sowieso heb ik redelijk wat ogen gezien. Maar gijs vroeg mij ineens zovan zie je ook zo'n egyptisch oog. Dus weer een geinig iets, maar wat ik niet direct kan verklaaren

±19:30
Inname van 5 zaadjes per persoon, eerst een minuut of 3 lang gekauwd, op de lege maag (6 uur niks gegeten), de zaadjes gewoon zo opgegeten zoals het uit het buisje kwam. De zaadjes smaakte een beetje naar iets van zoethout, maar dan niet zoet dus houttig.

±19:40
Ik word supermisselijk en denk dat het superklote gaat worden, ik probeer me zoveel mogelijk rustig te houden en rustig te ademen, zet de tv uit om me rustiger te voelen. Gijs zit er gewoon bij alsof er niks aan de hand is.
±19:45

Ik denk dat ik het niet meer binne houd en loop naar de wc, waar ik mijn volledige maaginhoud in de pot dump, meteen denk ik kut daar gaat de goede avond. Hierna krijg ik van Gijs een glas water en loop ik weer naar boven met een bak aangezien ik me nog steeds klote voel, echter begin ik wel een beetje te tintelend gevoel in mn vingers en armen te krijgen.
±19:55

Ik ga op bed liggen en kruip ik een deken, ik voel me alsof ik superziek ben, waarbij ik de de zaadjes verder in voel werken en ik me er aan over geef. Ik voel me super loom en leerachtig, Gijs staat ondertussen tegen een balk aan te hangen en zegt niet zo bijster veel. Ik voel me alsof ik echt ziek ben (zoals grieperig) en moet moeite te doen om nog een keer te kotsen om de misselijkheid weer weg te krijgen.

Toen ik eenmaal gekots had voor de 2e keer voelde ik me al een stuk beter, ik had alleen heel veel lucht nodig, het voelde alsof een astma patient was die buiten adem ging raken. Dus ik ging rustig grote teugen lucht inademen, bij de uitademing voelde ik me soms nog steeds een beetje klote. Gijs krijgt last van hetzelfde gevoel en we gaan op bed liggen op onze zij zodat het ademen makkelijker voelde. Het gevoel werd echter wel een stuk fijner, en de tintelingen bleven aanhouden voor nog een kwartier ofzo, je voelde je zeer onrustig en ging hele tijd op een andere zij liggen als op een zomeravond waarbij je niet kan slapen. Ook span je de hele tijd spieren en begin je, je eigen spieren te voelen (soort van knijpen).
±20:15

Ondertussen zag ik al een beetje open eye visuals, kleurtjes maar nog niet heel sterk. Sommige dingen begonnen een beetje te golven als water, ik voel me nog steeds extreem loom, Gijs die de zaadjes wel binnegehouden heeft is nog een stuk lammer. Met onze ogen dicht ervaren we al een tijdje de mooiste kleuren en beelden die je in 3d voorbij ziet komen en overgaan zoals in een videoclip. Ondertussen zag je ook nog op de voorgrond in een soort filterlaag ook nog andere dingen voorbij komen. Het grappige was als we elkaar vertelde wat we zagen het beeld veranderde. De zoektocht naar lucht ging hierbij langzaam ook weg ±15min.

Voorbeeld:
Gijs verteld dat hij gras ziet dat getekend is, terwijl hij het woord gras zegt ziet hij het gras veranderen in echt gras, wat weer overgaat in iets nieuws. Oftewel je ziet iets wat je eigenlijk niet goed kan omschrijven. Zodra je zegt ik zie getekend gras, leggen je hersens een of andere link met gras, waarbij je in je hoofd het plaatje van echt gras naar boven haalt. De beelden gaan constant door en gaan allemaal als schakels in je hoofd, zoals dit: “muur, steen, rots, bergen, landschap, zee, water, vissen, vissenkom, soepkom, soep, stokbrood, brood, winkel”. En zo eindeloos door. Het leuke was ook als Gijs mij iets vertelde zoals wat hij zag en hij ging het verbeteren dan verandere het beeld in je hoofd zoals. Gijs zegt: winkel, ik zie een alberheijn voor me. Dan zegt hij in het winkelcentrum hier, waarbij ik ineens aan de aldi denk.

Hierna ben ik de tijd voor 2-3 uur uit het oog geraakt dus doe ik het op de gok.

±21:00
We zijn al even gestopt met het elkaar vertellen wat we zien, we voelen ons al een tijdje heel euforisch en genieten van wat we zien en voelen. Hierbij zitten een beetje onze huid uit te trekken alsof deze van leer is gemaakt, hierbij trek ik aan Gijs zijn wang alsof het een elastiek is. Al snel beginnen we te proberen elkaars en eigen gezichten uit elkaar te trekken. Hierbij een lachggeschater en voelen we ons echt net 2 gekken. De kleding word irritant en we trekken dan ook al snel hierbij onze shirts en broeken uit waarna we maar onder de deken gaan liggen.
We beginnen een beetje te stoeien zoals we dat ook deden toen we een jaar of 6-9 waren. Elkaar duwen zacht trappen en heel lam op de schouders slaan. Ook beginnen we een beetje te vechten om de deken wat ons aan vroegere deed denken toen we nog samen in een 2 persoonsbed sliepen. Hierbij zijn eigenlijk alle gevoelens natuurlijk en niet ongemakkelijk, zoals je normaal zou voelen als je met een vriend van je in bed.

Mijn hoofd leg ik in mijn kussen met mijn gezicht naar beneden waarbij ik geen lucht kan happen, zodra de “hap-naar-lucht-reflex” opkwam kon ik mijn gedachten gewoon verzetten en verder concentreren op de visuals, totdat ik denk misschien moet ik maar ademen, maar meer met de gedachten van anders val ik straks mss flauw dan dat ik het echt nodig had fysiek. Dit nog een paar keer geprobeerd was best grappig.

±22:00
We zijn gestopt met praten en hebben een muziekje op gezet ook zitten we rare geluiden te maken die de beelden in mijn hoofd beinvloeden. Zo doe ik mijn ogen dicht en zie ik een vierkant met rechte lijnen. Wanneer ik dan een “rrrrrr” geluid maak met mijn keel gaan de lijnen trillen als een soort visualisatie van het geluid. Hiermee hebben we nog een tijdje aangekloot.

Gijs ging proberen een koekje te eten aangezien hij toen heel erge honger kreeg. Dit leidde echter na een half koekje naar zware misselijkheid die voor 1 minuut aanhield waardoor hij het koekje toch maar liet liggen. Ik kon me toen steeds minder goed concentreren op de visuals en het wegdroomgevoel en ging steeds meer aan mn vriendin denken. Toen ik deze even gesmst had kon ik me weer volledige concentreren op de trip.
±23:00

Gijs probeerde een stukje sla te eten uit de koelkast terwijl ik boven een nieuwe kaars zoek. Ik loop de een kamer binnen van een kamergenoot waar de kaarsen misschien lagen (wisten niet precies waar ze lagen). Hij had alleen allemaal waxine kaarsjes staan en ik zocht een gewone kaars. Hierdoor ik werd echt helemaal gek en ging meteen zitten op de bureaustoel door de ontzettende loomheid. Het klote was dat ik een kaars zocht en ik de waxinekaarsjes zag. Dit leidde tot een conflict in mn hoofd waar ik niet echt uit kon komen. Nog geen 20 seconde later hoor ik Gijsschreeuwen en hij komt naar boven gerend. Hij vertelde over het stukje sla. Het was schijnbaar eerst heel lekker en na 10 seconde supersmerig. Hij had ook het idee dat het stukje in zijn mond bleef plakken en probeerde het uit te spugen. Hij had het gevoel alsof hij heel veel spuugde terwijl er bijna niks uitkwam. Hierna ging hij nog een kwartier door met zeuren over het stukje sla, waarbij hij in conflict was met zichzelf of het nog wel echt in zijn mond zat geplakt. Hierna vond hij het kleine stukje sla (jippie kleine overwinning).

±00:00
Gijs is nog zwaar aan het spacen maar bij mij word het gevoel steeds minder, ik probeer een snickers te eten en weet deze binnen te houden. Het smaakte veel te zoet en dus op zoek naar een beetje water. Hierna is er eigenlijk voor mij neit zo heel veel meer gebeurd tot een uur of half 2 nog steeds visuals gezien en toen begon het een beetje af te lopen. Ik begon me supermoe in mijn hoofd en bij mn ogen te voelen. Ik keek trouwens nog even in de spiegel en zag mijn ogen uit elkaar draaien, ik dacht dat ik aan het spacen was, maar rond 2 uur toen voor mijn gevoel het wel een beetje was uitgewerkt draaide gijs zijn ogen ook nog een keer uit elkaar.

±01:30
Gijs die sinds zijn 7e nooit meer heeft gekotst (lees heeft een sterke maag) werd ineens supermisselijk en kotste nog een bak vol. Toen hij zijn maaginhoud had geleegd, gingen we naar beneden waarbij hij zich nog vrij kut voelde. Mijn benen voelde echt als gijs toen ik liep en het was best moelijk om recht te blijven lopen.
We probeerde wat te eten en te drinken, Gijs die net gekotst had dronk iets van 3 bekers water en voelde zich hierna wel wat beter, af en toe had hij alleen een halve minuut een supermisselijkheids gevoel. Hierna nog wat nagepraat over het leven, en een hoop lopen filosoferen. Vooral dingen zoals “het leven/dood”, “het systeem” , “kindertijd” en “vriendschappen en relaties”.

Bij mij waren rond 2-3 uur de meeste spacende dingen wel weer vrij normaal, maar Gijs bleef nog wel doorspacen en zag mij als een schim lopen als in een vage horrorfilm en zag nog een hoop kleuren. Waarschijnlijk was dit doordat hij het in het begin wel allemaal binnen heeft gehouden en ik niet.

±04:00
Toen we eenmaal zover waren dat we ongeveer alles weer snapte gingen we boven uitgeput tv kijken, Gijs viel in slaap op de bank en ik ging op de slaapbank liggen. Midden in de nacht werd Gijs nog een keer wakker om zijn bord met friet in de omgekeerde richting de groeten te moeten doen :kots: . Hierna is hij ook gaan slapen.

De day after:
Rond 12 uur wakker geworden met het gevoel van een zwaar hoofd, wat later die dag wel wegtrok. Nog wat tv gekeken, gegeten gepraat en gechilled waarna naar de trein gingen. Gijs was nog wel wat sloom ik voelde me eigenlijk wel weer bijna normaal. In de trein terug heb ik eigenlijk over vanalles wat ik had gefilosofeerd nagedacht en het een beetje laten bezinken. ’S Avonds heb ik dit report geschreven.

Leuke bevindingen:
• Euforisch gevoel voor zolang als de trip duurt
• Leuke open eye visuals
• Hele leuke closed eye visuals
• De mindsetting erna
• De zaadjes zijn niet zo duur
• Je hoeft er niet veel van te eten
• Vette trip

Vervelende bevindingen
• Misselijkheid
• Kotsen

Algemene bevindingen
• De zaadjes zijn niet echt smerig
• Extreme loomheid

Tips
• Neem wat kleine lampjes in je kamer
• Heb een lege maag wanneer je begint (~6 uur vantevoren niks eten)
• In het donker zijn je visuals een stuk intenser
• Kaarsen zijn interresant
• Voorzichtig zijn met eten/drinken tijdens de trip, hierna ook nog wel
• Muziek was ook wel aangenaam, maar niet de hele tijd
• Neem iets in tegen de misselijkheid (zoek even rond online)
• Heb de dag erna niks te doen, zodat je alles kan laten bezinken
• Houd een emmer bij de hand
• Zorg dat je geen belemmeringen hebt, (telefoon die aanstaat, ouders die thuiskomen, afspraken etc
• Pak een groot vel papier en teken hier vanuit allerlei hoeken willekeurige dingen op (je kan ook plaatjes ophangen) deze beginnen best hard te spacen

Eindoordeel:
Een leuke trip als je een sterke maag hebt, of als je, je even door de misselijkheid/kotsen heen kan zetten, als je hier een middeltje tegen vind wat helpt is het een supertrip. Even doorbijten maar daarna heb je wel een super vette trip :D
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner