Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Heftige trip!

Voor al je psychedelische avonturen.

Heftige trip!

Berichtdoor GaiaNyx » zo nov 03, 2013 10:57 pm

Jeetje jongens, ik ben nog nooit zo blij beweest om nuchter te zijn! 

Wat: Hollandia truffels en wiet (teveel wiet denk ik) xtc en lachgas
Hoeveel : Hele portie, 15 gram, teveel, 100mg, geen idee
Waar: Thuis met mijn vriend R

Mijjn eerste 'gelukte' trip was ook op Hollandia truffels, ook een hele portie maar toen had ik tolerantie van zo'n 8 gram dragons dynamite diezelfde dag, daar had ik vrijwel niets van gevoeld.
Ongeveer een maandje geleden, een van de laatste warme, zonnige dagen van het jaar trokken R en ik erop uit naar een natuurgebied bij ons in de buurt. Ik droomde al zo lang van een trip in de natuur en nu zou het gaan gebeuren! Ik heb 3/4 van de truffels opgedronken, 20 minuten later de rest. Ik wachtte en wachtte, maar er gebeurde niets.. Een paar lichte visuele veranderingen maar verder niets, geen mindfuck niets. Heeel heeel diep teleurgesteld was ik! Ik had 5uur van tevoren niet gegeten, al bijna een half jaar niet getript en gewoon de thee gezet zoals het moest.
Achteraf gezien denk ik dat dit ervoor heeft gezord dat ik het respect voor truffeltjes een beetje heb laten varen. [STOM STOM STOM] Ik heb bij de smarshop toen gemeld dat ze het niet goed deden, hij vond het ook heel vreemd, ik mocht dan ook een nieuwe portie komen halen voor de halve prijs. Zo gezegd zo gedaan!

Gisteren waren we weer een avondje vrij, geen kids en geen verplichtingen, het moest ervan komen. Om 18.00 heb ik de hele portie inneens op gedronken. De rest van de tijden zijn geschat.

18.17 Ik begon een soort van vlaagjes te voelen, joepie het begon al!
18.40 Klein pijpje wiet gerookt, wat horten en stoten, maar ik kwam er nog niet lekker in.
19.00 De trip was wel leuk maar ik had er toch wat meer van verwacht, van echte mindfucks e.d. was niet echt sprake, visueel alleen wat golfjes. Ik ging in bad want ik had het koud, toen vroeg ik R een pijpje wiet klaar te maken. Toen ik die gerookt had ging het hard achteruit met mijn verstand haha! (R zat er natuurlijk bij om mij in de gaten te houden in bad!) Binnen 5 minuten smolt ik samen met het universum, ik bestond niet meer. Alleen mijn mond en neus had ik boven water, voor de rest lag ik helemaal onder water. Het voelde heeeerlijk en vrij, leeg, pure rust. Toen werd ik wakker omdat mijn mond en neus onder  water gleden, ik ging weer zitten en vertelde R over de prachtige ervaring. Ook vroeg ik steeds of ik tripte "Is dit nou trippen?" "Voel ik dit omdat ik trip?" Hij knikte. Ik vond het leuk en interessant, niet de pure lol die ik ook welleens gehad had, maar toch voelde ik me goed. 
Ik wilde uit bad, maar dat lukte me niet, ik had geen idee hoe ik mijn lichaam moest besturen, R helpt me uit bad en brengt me naar ons bed. Ik was opgedroogd en wilde kleren aan gaan doen, onderweg naar de klerenkast moest ik heeeel nodig plassen, shiiit R staat al te plassen, ik bedenk dat ik maar in bad ga plassen (bah! Haha) en voor ik het weet lig ik weer in bad.. Shiiit oja ik wou UIT bad, opnieuw afedroogd en in bed verder opgedroogd, ik wilde gaan aankleden, maar toen ik vooorbij de badkamer kwam dacht heeee ik ga in bad! Haha gelukkig wees R me erop dat ik wilde aankleden, om naar buiten te gaan... Oja.. toen besefte ik zelf dat ik in circeltjes ging. R zat me ook nog wat te fucken door me steeds een stapje voor te zijn met wat ik ging zeggen, hij kende mijn circeltje onderhand ook wel. Ik dacht dat hij mijn gedachten kon lezen. Het was grappig en hoewel we erom lachten was het toch ook een beetje vervelend omdat ik daardoor besefte dat ik 'raar' deed en dat ik daar niet mee kon stoppen. Ik vroeg hem op te houden en dat deed hij gelukkig.
Het heeft wel een half uur geduurd voordat R me wat kleren aan heeft kunnen doen. Ik begon me wat rot te voelen omdat ik al zo lang naar buiten wilde.. maar het lukte me maar niet.. ik zat steeds in een soort van circeltjes en ik had het gevoel dat ik daar niet uitkwam, ik begreep niet meer wat tijd was en het leek alsof ik altijd gevangen bleef. R praatte me steeds uit een circeltje maar voor ik het wist zat ik gevangen in de volgende. 
21.00 Ik had het gevoel dat ik was gek geworden. Toen ik aan de kindjes dacht belandde ik op een dieptepunt. R vertelde dat de kindjes er niet waren (thuis bedoelde hij) maar ik interpreteerde dat in de zin van; de kindjes bestaan niet. Ik barste in tranen uit, ik miste ze zoooo erg! Ik vertelde R dat ik niet meer wilde trippen, dat ik eruit wilde, ik voelde me zo hopeloos! 
R vroeg of ik wat wilde eten maar bij alleen de gedachte al begon ik te kokhalzen, klinkt heel raar maar daar hebben we toch flink om kunnen lachen, zodra ik ook maar aan iets met smaak dacht, ging het weer van bluuuh, maar niet op een vervelende manier, eerder grappig. Ik had sinds 13.00u niet gegeten en ik hoopte dat het na wat eten beter zou gaan. Een tijdje later heb ik toch een half pakje gerookte zalm gegeten en toen ging het weer langzaamaan beter. Het gedeelte dat ik me echt rot voelde heeft uiteindelijk ook maar zo'n 45 minuutjes geduurd.
R heeft me echt heel goed bijgestaan en me door de moeilijke momenten heen gepraat. Volgens R heb ik tijdens mijn trip ook nog een paar ballonnetjes gehad maar daar kan ik me niets meer van herrinneren.

Toen ik weer veilig op aarde geland was hebben we nog een half xtc'tje gehad. Niet erg verstandig, ik weet ook niet waarom maar ik wilde het perse! Ik had zo'n verschrikkelijke behoefte om me even echt goed te voelen. En of ik dat deed!
De oppervlakkigheid die ik normaal zo saai vind kon ik nu zo ontzettend waarderen. Ook hierbij hebben we de nodige lachgasballonnetjes verslonden. Ik heb nog een heerlijke avond met mijn schatje gehad! En ik heb de tinychat nog even onveilig gemaakt met mijn gelukkige en liefdevolle pillenhoofd haha.

Conclusie:De echte reden dat het misging kan ik niet aanwijzen. Ik denk dat het een combinatie was van de hoge dosis, teveel wiet en het verlies van respect voor de truffeltjes. Ik heb een tijdje geleden ook wat stress gehad (voor mijn doen dan, ik heb normaal echt een heel makkelijk leventje) maar dat is de laatste tijd ook weer veel minder. Het zal er misschien iets aan bijgedragen hebben maar ik geloof niet dat dit een grote invloed heeft gehad.
Deze tik op mijn vingers had ik meer dan verdiend, door die paar mislukte pogingen heb ik dit middel niet met genoeg respect behandeld en werd ik overmoedig. Eigen schuld dikke bult.

Deze trip heeft me niet bang gemaakt voor tripmiddelen, integendeel, ik denk dat ik vanaf nu nog veel meer kan genieten van een 'normale' trip. Ik heb geen spijt van deze trip en ik het niet terugdraaien als ik dat kon.

Ik zal nog wat tijd nodig hebben voordat ik toe ben aan een volgende reis, maar die gaat er zeker komen!

Weet iemand misschien wat de oorzaak is van die 'circeltjes'? Ik heb daar wel eens vaker over gelezen. Heeft dit te maken met de dosis of heb je dat gewoon de ene keer wel en de andere keer niet?

Een erg leuk verslag is het niet geworden maar ik hoop dat jullie het wel interessant vonden. Bedankt voor het lezen!

Groetjes Lieke
Laatst bijgewerkt door GaiaNyx op ma nov 04, 2013 11:28 am, in totaal 3 keer bewerkt.
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: Heftige trip!

Berichtdoor Perry » zo nov 03, 2013 11:23 pm

Erg mooi geschreven en het heeft wel wat weg van wat ik eens heb gehad, maar veel heftiger.
Gelukkig was er iemand bij om je te stabiliseren, om zo maar te zeggen.
Wat ik me afvraag is:
Ben je hierdoor meer over jezelf te weten gekomen, heb je er iets uit kunnen halen? Of was het enkel een deels kutte trip?

Weet iemand misschien wat de oorzaak is van die 'circeltjes'? Ik heb daar wel eens vaker over gelezen. Heeft dit te maken met de dosis of heb je dat gewoon de ene keer wel en de andere keer niet?

Ik heb dit ook gehad toen ik truffels gebruikte ging alles prima, blowde er wat bij en nog steeds helemaal goed.
Toen gingen ik en truffel2 bij tripsitter in de auto op 'avontuur', waarbij we meer blowden, vanaf daar werd het gewoon raar.
Ik wist niet meer waar ik was enzo en toen ik na deze kut ervaring uiteindelijk in bed lag heb ik echt uren cirkel na cirkel hetzelfde gedaan.
Dacht ik.
Achteraf was dit een half uur of uur ofzo, waarbij ik nog 5 minuten bij m'n moeder in bed ben gekropen en toen dacht: wtf doe ik? en terug ben gegaan.
(Ze vond dit raar, maar heeft het gelukkig niet aan drugs gelinkt)
Ik denk dat je heel blij mag zijn dat je vriend er bij was om je een veilig gevoel te geven en ik vond het erg interessant om te lezen.
Ik weet helaas niet HOE het kan dat je in zo'n cirkel beland, maar ik denk dat het de wiet is.
Het gebeurd inderdaad vaker en is niet psychosomatisch, want ik had hier nog nooit over gelezen en had het ook.

Vanaf nu enkel blowen bij de comedown, dat is het enige wat ik je erover kan meegeven.

Nogmaals: Leuk geschreven, leuk te lezen, maar wel een kut ervaring.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Heftige trip!

Berichtdoor Naturelover » zo nov 03, 2013 11:33 pm

Ik had hier een reactie opgeplaatst, maar hij is verdwenen :conf:

Nogmaals:

De "circeltjes", mentale mindloops, mindfucks... Ik heb ze ook vaak onder invloed van truffels. Een hogere dosis en de combinatie met wiet en lachgas maakt het bij mij veel erger.
Maar situaties als dit komt altijd wel voor bij mij als ik trip :lol: : ik zit in de woonkamer en bedenk me dat ik mijn iPod, die boven ligt, wil hebben. Ik loop de trap op en mijn gedachten schieten alweer alle kanten op. Als ik boven ben aangekomen, weet ik niet meer waarom ik daar ben en loop ik terug naar beneden. In de woonkamer bedenk ik me dat ik mijn iPod wilde... en die lag boven (*gloeilampje*). Ik loop de trap weer op, en het proces herhaalt zich (meerdere malen soms :P ).
Deze vorm van verstrooidheid hoort er voor mij gewoon bij en ik kan er meestal wel om lachen.

Leuk beschreven report :) fijn dat je iemand had om er voor je te zijn op de momenten dat je dat nodig dacht te hebben.

PS. Een bad nemen terwijl ik trip lijkt me grandioos :love: , helaas heb ik geen bad...
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Heftige trip!

Berichtdoor Partypipo » zo nov 03, 2013 11:46 pm

Het is volgens mij vooral de combinatie met wiet die het af en toe zo ongelooflijk heftig kan maken.
Ik ben wel eens van alleen maar wiet zo de weg kwijt geweest dat ik steeds in hetzelfde cirkeltje zat. Ik moest mijn koffer gaan inpakken, want ik ging de volgende dag op vakantie. Ik loop naar de kast, trek de kast open, heb geen flauw idee wat ik bij de kast doe, doe de deur dicht en ga weer op de bank zitten. Dan bedenk ik dat ik mijn koffer moet inpakken. Etc, etc, etc. Dit heb ik volgens mij wel een half uur steeds opnieuw gedaan. Alleen onder invloed van de wiet was dat best grappig.
Met truffels kan je óók dat soort cirkeltjes krijgen. Soms vervelend en heftig, soms net zo grappig als met wiet. Met de combinatie in de cirkeltjes komen lijkt het wel of het vooral vervelend en heftig is en helemaal niet grappig. Soms gaat het ook gepaard met zulke heftige visuals dat je niet eens meer kan zien waar je bent. Je voelt je wel één met het universum (wauw!) omdat je je lichaam hebt achtergelaten en alleen als pure energie verder leeft (uhm, kut, ik ben DOOD?!).
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Heftige trip!

Berichtdoor GaiaNyx » ma nov 04, 2013 12:11 am

Helaas heb ik er niet echt iets van geleerd, zoals je vaak hoort bij een bad trip. Ik denk dat dat vooral komt omdat ik geen echte problemen ofzo heb, ik heb tot nu toe een heel makkelijk en leuk leven, zonder traumatische gebeurtenissen enzo. Ik heb me gewoon even ontzettend kut gevoeld, vooral omdat gefrustreerd raakte omdat ik naar buiten wilde maar dat ik gewoons steeds niet zo ver kwam. Vanuit daar ging het een beetje mis. Na jullie reacties denk ik inderdaad dat het vooral door de wiet kwam.. de volgende keer wordt zeker zonder wiet!

Dit was de eerste keer dat ik truffels combineerde met wiet, het was ook de eerste keer dat ik verstrikt raakte in de circeltjes.
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: Heftige trip!

Berichtdoor Perry » ma nov 04, 2013 12:25 am

lieke schreef:Dit was de eerste keer dat ik truffels combineerde met wiet, het was ook de eerste keer dat ik verstrikt raakte in de circeltjes.

Ik heb overigens nog nooit truffels zonder wiet gedaan, maar gewoonlijk wacht ik tot ik ver van de piek af ben.
Wiet kan wat mij betreft overal zo goed bij, dat ik het ook met eigenlijk alles combineer...
Wiet als combinatiedrug vind ik persoonlijk het prettigst, maar houd het klein bij truffels en niet in het begin.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Heftige trip!

Berichtdoor GaiaNyx » ma nov 04, 2013 12:33 am

Het blowen deed ik eigenlijk ook om harder te trippen maar iik had langer moeten wachten, meer geduld moeten hebben en de truffels de tijd moeten geven. Ik was ongeduldig en wilde meer.. ik heb nu gezien wat daarvan komt..
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: Heftige trip!

Berichtdoor Klimtox » di nov 05, 2013 12:03 pm

Laat een trip over je heen komen, bad trips zijn beter dan non-bad trips. Leren > lachen. Jezelf verliezen in je onderbewustzijn is mooi. Leer van jezelf, dan heb je echt wat aan je trip gehad.
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: Heftige trip!

Berichtdoor Druks » di nov 05, 2013 12:50 pm

Klimtox schreef:Laat een trip over je heen komen, bad trips zijn beter dan non-bad trips. Leren > lachen. Jezelf verliezen in je onderbewustzijn is mooi. Leer van jezelf, dan heb je echt wat aan je trip gehad.


Paranoia tapt ook uit je onderbewustzijn. Wat heb je daar van geleerd?

Je hebt niet perse een bad trip nodig om iets te leren van je trip, en niet iedere bad trip leert je wat.

Voor de TS. Als je hard wilt trippen met een mindere kans op een bad trip dan zou je 2C-B eens kunnen proberen.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Heftige trip!

Berichtdoor Rups » di nov 05, 2013 5:52 pm

Super leuk report! Klinkt als een speciale ervaring in het bad!
De circeltjes (loops heten ze eigenlijk) heb ik ook wel eens gehad, toen zat ik in een loop van 2/3 uur lang op de LSD, ik heb heel hard en lang lopen gillen, schreeuwen, huilen, ook tegen mijn vrienden omdat ik mijn eigen vrienden niet meer herkende, echt een levende hel.
Volgensmij heeft dat niet echt met je dosis te maken, want ik trip wel vaker heel hard en ik heb maar 1 x in een loop gezeten :)
Ik denk echt dat je jezelf ermee gek aan het maken bent, zoals wel vaker bij nare ervaringen op psychedelica, dat heb je echt zelf in de hand.
Did : Speed, MDMA, DMT, 2C-B, 2C-E, LSD, GHB, GBL, alcohol, nicotine, hasj, wiet, ketamine, meta, XTC, meth, lachgas, ritalin, poppers, truffels, salvia, fentanyl, cocaine, B3, tramadol

I rest in the comfort of knowing my soul is eternal and my consciousness endless.


Avatar gebruiker
Rups
Acid head
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:39 pm
Woonplaats: Eutopia

Re: Heftige trip!

Berichtdoor GaiaNyx » di nov 05, 2013 10:52 pm

Druks schreef:
Klimtox schreef:Laat een trip over je heen komen, bad trips zijn beter dan non-bad trips. Leren > lachen. Jezelf verliezen in je onderbewustzijn is mooi. Leer van jezelf, dan heb je echt wat aan je trip gehad.


Paranoia tapt ook uit je onderbewustzijn. Wat heb je daar van geleerd?

Je hebt niet perse een bad trip nodig om iets te leren van je trip, en niet iedere bad trip leert je wat.

Voor de TS. Als je hard wilt trippen met een mindere kans op een bad trip dan zou je 2C-B eens kunnen proberen.


2cb vind ik niet zo leuk.. niet mijn ding, wel icm xtc maar niet los. De visuals zijn mooi maar het gevoel vind ik niet prettig, totaal geen euforie en bovendien ben ik de hele trip een beetje misselijk.

Ik heb wel eens harder getript op truffels, zonder een enkele loop, wel veel gefilosofeerd, van die trip had ik toen meer geleerd dan nu idd, terwijl die trip wel van het begin tot het einde perfect verliep.

Persoonlijk denk ik dat het toch de grote hoeveelheid wiet was. Vanaf dat net te grote pijpje sloeg de trip om. Maakt verder ook niet echt uit.. volgende keer zal het weer anders zijn ;)
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner