Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hippie flip (truffels&Mdma combi)tripreport

Voor al je psychedelische avonturen.

Hippie flip (truffels&Mdma combi)tripreport

Berichtdoor Boswachter » di apr 05, 2016 4:50 pm

Hollaaaa :para:

Hierbij Mijn tripverslag van de combi Truffels en MDMA :)

Voorword:

Ik was al een langere tijd benieuwd erna hoe het zou zijn om MDMA en truffels(pschydelica) te combineren. Online zijn er maar weinig verslagen over te vinden en als er dan wel een verslag is dan heeft diegene MDMA in de pilform genomen of niet in goede doseringen of niet in goede volgorden wat dus best fackt ap is.. En dat de truffels uitwerken wanneer mdmda inwerkt is bullshit en dat is wel wat je veel leest ligt denk ik aan andere stoffen die in een xtc pil zitten(zoals vaak speed).

Mijn trip was met 2 medetrippers die tijdens mijn verslag kort M(M) en N(V) heten.
Voor N is het de eerste truffel trip en voresmij eerste pschydelica. Voor M de 2e truffel trip en de eerste was met mij allebei 7.5 g utopia. Voormij is het de 5e truffeltrip en de 5e keer mdma(eerste keer niet in xtc form) en ik heb 1x lsa gedaan. Smoke regelmatig en verder niks belangrijks voor deze trip.

De middelen(Individueel mij):

15 gram Utopia Mushmagic
170/180 mg MDMA kristallen(dus ongeveer 140 mg mdma)
3 jontjes samen

mijn medetrippers hebben de Highhawaiians 22 gram gedeeld. -

de Mdma moet genomen worden als de truffels ongeveer 30minuten/1 uur ingewerkt zijn. :rock2:
Natuurlijk heb ik 2/3 uur eerder alleen een boteram en een cracker gegeten 8-)

De trip:

Om 10:10 ben ik aangekomen bij de bushalte vanuit wij samen naar de afgesproken spot zouden lopen. We hadden pas om 1:30 hier afgesproken dus moest ik nog even wachten.

Om 10:35 kwamen M&N dan aan. Vanuit daar zijn we naar het bos gelopen, ongeveer 10 minuten later 10:45 Hebben we tijdens het lopen de truffels gegeten, Ik mijn 15 g Utopia & hun allebei hun 11 gram High Hawaiins.
De weg naar onze spot zou volgens google maps dacht ik ongeveer 45 minuten duren. Ons gps navigatie stuurde ons via een klein al helemaal verwildert padje. Terwel wij net langs een duidelijk pad in de zelfde richting waren gelopen, gingen wij met onze domme koppen in dit weggetje. De eerste truffel verschijnsels begonnen al na ongeveer 20 minuten, Zoals eigenlijk bij elke van mijn truffel trips. Elke prikkel word iets beter waargenomen, euphorie en de eerste lichte druk in de hersenen begint. We werden steeds langzamer het verlaten pad was vol met hindernissen. Dus probeerde ik de truffel effect zo veel mogelijk te negeren en door te lopen zodat we nog optijd bij de spot aankwamen. Mijn medetrippers waren echter veel langzamer en moesten continu stoppen. Ik liep voorop M in het midden en N(V) als laatste. N had een lossehippy broek aan wat voor een pad met dorens niet echt super was. Om te kijken waren er op het pad ook echt mooie plekken, ik voelde de natuur hier al en dat we op de goede weg waren naar een plek diep in het bos, Echter zat er geen plek bij waar je goed kon zitten/waar vanuit de plek zelf je een chil gezicht had.
Eindelijk aan het einde aangekomen van het dit wilde pad/wat echt niet om te lopen bedoeld was haha. liepen we tegen een Heel normaal bos pad aan :D. Maarja we wouden eindelijk bij goede spot/of de spot aankomen. Met het stijgende trip gevoel liepen we verder in een ander verlaten pat waar navigatie instuurde. Een tijdje later konden we niet meer lopen dus pakten we gwn een plek langs dit weggetje die vanuit de weg zelf niet heel aantrekkelijk uit zag.
Ik zij nog we lopen dadelijk verder echter wist ik toen al dat we niet in staat zouden zijn om verder te gaan(dit had volgens gps nog 15 minuten geduurd)vanaf dat we de truffels aten en hier aankwamen duurde 45 minuten . Toen Ik en M elkaar aankeken was ook vrij duidelijk dat we hier of nog 2 uur zouden blijven of de hele trip, en dat was ook goedzo. Toen we echter op de plek zaten voelden we ons gelijk thuis en dat gevoel werd elke minuut groter .
Ik probeer ff de spot uit teleggen: Er was een normaal bospad(aan de ene kant van het bospad was gras aan de ander bos dus op dit pad zelf waren geen bomen) Wij kwamen uit het diepe bos (de kant van het gras) we liepen aan de andere kant van het pad weer een oud weggetje in(waar ene normale wandelaar niet ingaat). Hier zijn we een tijdje gelopen en nog geen 40 meter van dit weggetje was onze spot tussen de bomen. Jaaa ik weet niet echt duidelijk….

Hier zaten we in een driehoek in mijn rug was bos met niet heel dicht op elkaar staande bomen die op 2 april natuurlijk nog niet bloeiden. Gelijk achter mij was een hele grote boom. Aan de andere kant was ook mooi zicht/iets minder mooi. Vanaf Nu heb ik heb ik niet op de tijd gelet wat ik vorige keer teveel gedaan heb. En dus kan het niet kloppen wat wanneer gebeurd is.
Een keer hier zitten was echt eerst ff uitrusten van het lopen. Zover ik weet waren hier al veel visuals, velle kleur en een andere waarneming van de natuur. Toen ik opstond om even te gaan pissen liep ik erg scheef de takken langs mijn gezicht waren erg mooi en leken op iets anders dan takken ik vond de bomen prachtig en zat erg lang naar ze te kijken.
Daarna hebben we 2 jointjes te gelijk gerookt, het klaarmaken ging erg sloom maar het draaien was deze keer erg makkelijk. Blowen was op dat moment echt heerlijk.
Ik vond de geluiden van de natuur niet speciaal, ik wou echt ff muziek luisteren, Mijn tripgenoten wouden dat niet dus had ik 1 oortje in. Na een paar nummers had ik genoeg en later in de trip heb ik weer wat muziek geluisterd. Op M gezicht kwamen allemaal figuurtjes/patronen en zijn gezicht werd erg symetrisch. Op dat moment kwamen overal patronen vervormingen Figuurtjes en meer. Kleren en tassen werden echt raar. Mijn medetrippers waren tijdens de hele trip veel aan het praten en ik was tijdens mijn trip op zen geheel erg rustig. Ik was mijn MDMA bijna vergeten ik denk ongeveer anderhalf uur na inname van truffels heb ik dan mijn bommetje genomen.

Tijdens mijn trip heb ik erg verschillende emoties gehad, Er zaten wat gevoelens bij die ik alleen jaren geleden heb gehad op de basisschool. Ook was ik zo Boos zoals ik lang niet ben geweest ik stond echt te koken. Het gevoel van zo veel woede was bijna iets nieuws voor me . (de woede met stijging niet heel lang misschien 5-10 minuten) De meeste tijd van de trip was ik erg gelukkig had echter zelden behoefte veel te praten, Het was best jammer dat we niet bij de spot waren waar je ook ff alleen kon zijn. Want ik kon van de geluiden van de natuur(tripgeluiden) en stilte veel meer genieten.
Ik heb ook 1,2 inzichten gehad in mijn trip, misschien niet zoveel als mijn medetrippers omdat die wat meer aan het praten/op psychologische dingen waren dan ik.

Wanneer Ik mijn ogen dicht deed ging ik op een verre reis ik zag allemaal vervormingen, kleuren en een kleine delen van figuren zoals de kop van een draak. Het was echt een beetje te verglijken met die ‘’trip’’youtube filmpjes of die beelden die je vroeger bij windows media player had alleen dan zonder een draak ;).
Opgevemoment zij N tegen M dat zijn pupillen steeds groter/kleiner werden en vervormden(en zen pupillen vervormden echt heel snel) . Toen ik hier naar keek was dat ook zo hier kon ik ook wel een paar minuten op trippen.
In mijn trip kon ik van alles om me heen elk detail heel goed zien, en ik snapte alles. Toen ik naar mijn handen keek was dit echt heel interessant. Ik dacht opeens van over je handen zeggen ze tog dat ze je levenwegen kunnen lezen? Dit vind ik sws best interessant en ga ook welles met me handen zegmaar over die wegen heen. Maar nu kon ik al die kleinen lijnen/strepen ook zien alsof je door een microscoop kijkt en alle lijnen glinsterden.

(mijn klappertanden door de mdma had ik wel, maar het was niet zo erg als ik het normaal heb en het kwam voor mijn gevoel ook veel later. Het was ook op de zelfde avond voorbij wat bij mijn xtc ervaringen normaal niet is.)


Het laatste uur van Mijn trip Ben ik Gaan liggen en heb ik naar de bomen en de hemel gaan liggen en ik was op dat moment zo tevreden en heb met ogen dicht nog wat zitten trippen. Toen we wegliepen was ik nog niet helemaal nuchter alle prikkels waren nog steeds wat sterker.
Bij de bushalte scheiden onze wegen weer, ik ben met me brommertje nog naar de supermarkt gegaan heb wat chips gehaald, en heb me buiten laten uittrippen en ben toen naar huis gegaan en heb de hele avond in bed gelegen.(het gevoel na uitwerking was echt een beetje vreemd)


het was me een genoege :rock: :para: :rock2: :wave: :stoned:
Boswachter
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: ma jan 18, 2016 9:28 pm

Re: Hippie flip (truffels&Mdma combi)tripreport

Berichtdoor Meespacer » do jan 05, 2017 10:22 am

Leuk verslag, ben je echt boswachter of ben je een Duitser die dit studeert? ;-)
Avatar gebruiker
Meespacer
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: vr jun 24, 2016 8:09 am

Re: Hippie flip (truffels&Mdma combi)tripreport

Berichtdoor Amvitamientje » do jan 05, 2017 1:53 pm

Ik denk dat je even moet wachten op een antwoord van hem..

Laatst bezocht:apr 7, 16, 16:04
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3918
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Hippie flip (truffels&Mdma combi)tripreport

Berichtdoor Meespacer » do jan 05, 2017 5:23 pm

Fanatieke bezoeker dus :-|
Avatar gebruiker
Meespacer
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: vr jun 24, 2016 8:09 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner