Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky Cat

Voor al je psychedelische avonturen.

Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky Cat

Berichtdoor stuiterbal » ma mei 02, 2016 12:45 am

Dag DF! Ik ben zelf fanatiek festival- en raveganger, maar normaal gesproken blijf ik buiten privékringen van de druks af omdat ik anders veel te bang ben andere mensen tot last te zijn. Op festivals en zeker op raves 's nachts blijf ik doorgaans volledig sober. Ook geen alcohol, want ik vind een downer op een feest niet echt zo tof. Hiervoor slechts eenmaal op een festival een bommetje MDMA en eenmaal op een rave een halve hooggedoseerde pil gedaan. De voorafgaande keer MDMA was op de eerste editie van The Funky Cat, en dat was me erg goed bevallen.Het thema van de tweede editie was 'Tripper', dus dat vond ik een gelegenheid die ik niet kon laten liggen! Wat tripmiddelen betreft kon ik op dat moment echter nergens meer aan komen, dus besloot ik bij een smartshop in Amsterdam de middag van tevoren maar 15gr Hollandia truffels te halen en die voor de ingang op te peuzelen. Truffelen op een rave, waarom de fuck niet! 15 Gram ben ik nog nooit bad op gegaan, dus dit zou ik wel kunnen hendelen... Toch? Eh...22:30
Direct toen ik uit de bus stapte de truffels opgegeten, verpakking weggegooid en naar de club gelopen. Het feest werd gehouden in een kleine intieme club dus er was niks van een rij meer en kon gewoon door naar binnen lopen. Even ticket scannen, fouilleren, en 2 minuten later binnen. Toppie! Had nog wel een erg bitterzure smaak in m'n mond, dus maar even naar de WC om het weg te wassen... Gelijk schoot ik in de lach om alle decoraties daar.

Kattenbak:
Spoiler! :


Dit boven elk urinoir:
Spoiler! :


En in de hokjes...:
Spoiler! :


Ik besloot bij de garderobe ook m'n werkschoenen maar uit en in m'n tas te doen (vergeten sportschoenen mee te nemen, sukkel die ik ben) en daar op m'n sokken rond te lopen.

22:40 (t+0:10)
Het laatste stuk van bitface z'n set, zover ik me kan herinneren rustige techno, vrij minimal, wel lekker om mee te beginnen. Ik voelde me na enkele minuten al redelijk stoned worden. Dat is voor mij erg snel, als het zo snel inslaat is dat normaal voor mij een teken dat ik een flinke dosis opheb (in dit geval dus hele potente truffels). Normaal gesproken komt het langzaam en geleidelijk op, maar nu vanaf het eerste 'gevoel' duurde het maar een kwartiertje tot het me had overvallen.

23:00 (t+0:30)
Dilligas begon, een duo dat ze die avond speciaal uit Italië hadden geïmporteerd om hun wazige bassige tech house achtige muziek. Had ik erg naar uit gekeken, maar op dat moment voelde ik me niet helemaal 100% dus vertrok ik naar beneden om even wat water te drinken. Eenmaal terug bij de wc's bedacht ik me dat ik echt niet terug de mensenmassa in wilde (uiteindelijk zeker niet meer dan 100 mensen op dat moment, maar voor mij alsnog te druk). Ik ging in de hoek van de garderobe op een meubel zitten en probeerde me af te leiden met mijn telefoon (dit is uiteindelijk wel de reden geweest dat ik nog redelijk goed weet hoe laat alles ongeveer gebeurde!) Er werd nog gevraagd of ik wel ok was, maar ik zei "het gaat prima ik moet dit gewoon even uitzitten". Het ging helemaal niet prima, maar ik wilde mijn domme beslissing niet tot andermans problemen maken.

In de verte hoorde ik Dilligas, maar het was zo vervormd en zo ver weg dat ik het alleen maar registreerde als 'drukte' en 'onrust', een abstract kabaal... niet op de goede manier.

23:15 (t+0:45)
Ik was daar gaan zitten met het idee m'n piek uit te zitten, maar die had ik natuurlijk nog nieteens bereikt. Voor mijn gevoel heb ik daar een eeuwigheid gezeten terwijl ik me alleen maar vreemder en vreemder begon te voelen. Ik had nog wel grip op de realiteit genoeg om me voor te doen dat ik met m'n benen over elkaar aan het chillen was in dat hoekje. Maar om dat zo te houden, woedde in mijn hoofd wel een strijd. Een strijd om mijn gezonde verstand, zo voelde het voor mij. Allerlei doemscenarios over eeuwigheid kwamen op in mijn hoofd, en het menselijk bestaan was maar een kwaadaardige zieke grap die met ons uitgehaald werd. Een lijdensweg zonder betekenis. Iedereen hier vanavond maakte ook deel uit van die lijdensweg, en zocht hier hoognodige afleiding van de kwelling van hun normale bestaan. Ze hadden zich overgegeven aan het feit dat ze een nepleven zonder betekenis lijden en gaan hier gezamelijk naar de tering, de een nog strakker dan de ander. Holy shit wat had ik een depressieve trip...

Voortdurend werd ik gebombardeerd met "Zie je wel dat dit geen goed idee was" impulsen, maar goed daar schiet je ook niks mee op om je daar de hele tijd over van langs te blijven geven. Ok, dus hier zet ik me overheen, dit is achter me nu, doe ik niks meer aan. Maar hoe nu verder? Ik voelde me ziek zwak en misselijk, en ik realiseerde me dat ik die avond nergens in Amsterdam meer terecht kon (had niet genoeg geld om ff bij een hotel of hostel binnen te wandelen, noch was ik nuchter genoeg om dat opgezocht te kunnen krijgen). Ik wilde zo graag ergens rustig kunnen liggen. Dit deed me verder realizeren dat ik hier dus tot het eind van het feest (05:00 's nachts) vastzat, en daardoor raakte ik in paniek.

23:30: (t+1:00)
Ik had even een nuchter momentje en toen besloot ik een poging te wagen om er het beste van te maken. Ik liep naar boven naar de zaal en bij aankomst ging ik gelijk weer verder naar boven om in het rokershok te gaan zitten. Mij werd meteen een jointje aangeboden, maar ik bedacht me dat dat tijdens het bad gaan misschien niet zo'n goed idee is dus bedankte vriendelijk. Ik bedacht me dat ik hier Dilligas in ieder geval nog een beetje kon horen, maar uiteindelijk kwam het allemaal totaal niet aan in mijn hoofd. Ik voelde me rot, mijn gedachten stormden alle kanten op, en ik merkte ook nog dat ik vermoeid was en in begon te dutten. Ik ging dus heen en weer van wazige half-dromende mindfucks terug naar de chaos storm in dat rokershok.

0:00:(t+1:30)
Ik hoorde Geck-o, de gastheer, aankondigen dat Dilligas voorbij was en het nu de beurt was aan S1ingular - de electro house alias van Phuture Noize (voor de hardstyle luisteraars hier). Zelf was ik volledig van de kaart, spacete de pan uit, snapte er geen ene fuck meer van. :conf: Iemand die behoorlijk strak stond en me bekend voorkwam, kwam naast me zitten en begon tegen me te praten. Ik had hem op eerdere feesten ook weleens tegengekomen, en op de vorige editie van hetzelfde feest had hij me de helft van z'n pil doorverkocht.
Hij: Hey man, je eigen drugs bij je deze keer zie ik?
Ik: Ja man, maar ga er wel flink bad van.
Hij: Waarvan.
Ik: Paddos man, dit was een slecht idee.
Hij: Oooh, hoe lang duurt dat?
Ik: Ik trip nog wel tot het eind van het feest.
Hij: Kun je het combineren met XTC anders?

Ik keek hem toen even argwanend aan, en dat moet er best raar uitgezien hebben. Ik voelde me alsof ik op het punt stond een deal te maken met de duivel. En ik gaf me gewonnen. Na ik wat los overgebleven kleingeld uit mijn broekzak naast hem op de grond had neergelegd, brak hij een kwart van een redelijk grote pil uit een gripzakje af. Ik gooide het gelijk achterover en kreeg het met moeite door m'n keel. Ik kondigde aan dat ik even naar de wc ging, en hij zei terug "Is goed man, laat me weten als je wat nodig hebt, een glas water of iets!".

Op de wc heb ik eerst een goede minuut in de spiegel gekeken voor ik me herinnerde dat ik water zou gaan drinken. Daarna een tijd op de toiletpot in het hokje zitten spacen, en ik was eigenlijk alweer totaal vergeten dat ik dat kwartje xtc had genomen. :keta: Vervolgens heb ik me in de garderobe weer teruggetrokken op het meubel en probeerde ik met veel moeite dingen gedaan te krijgen op m'n telefoon. Alle tekst was gebroken en ik kon er geen wijs meer uit maken.

0:15 (truffels t+1:45, mdma t+0:15)
Snapte er nog steeds geen ene fuck van. Op m'n telefoon kwamen opeens alle open tabbladen van apps tevoorschijn, en 1 daarvan was het 'Post je status' topic hier...
stuiterbal schreef:Extreem niet naar m'n zin op een feest.

Zo, dat is de wereld in. :lol:

0:30 (truffels t+2:00, mdma t+0:30)
Ik was inmiddels via Telegram in gesprek met m'n ex uit Amerika die ik had ingelicht over mijn situatie en hij hield me zo op afstand gezelschap. Het blijft een schat van een vent. Tijdens een eerdere trip was hij een soort waakhond voor mijn fragiele trippende geest, en nu stond hij ook weer voor me klaar. Sinds ik hem ken voel ik me veilig bij hem. Heel erg blij dat ik hem heb leren kennen. Dit bracht een hoop blije gevoelens en herinneringen in me op. Ik was allang blij eindelijk weer goeie vibes te pakken te hebben, dus ik liet het over me heenkomen... Jaaa, dankjewel, dit had ik nodig zeg! Ik ging vervolgens helemaal op in ons gesprek, terwijl het achteraf helemaal niet zoveel voorstelde, maar op dat moment was het me erg dierbaar.

0:45 (truffels t+2:15, mdma t+0:45)
Ik was zo opgegaan in het gesprek met mijn ex, dat ik me helemaal de pleuris schrok toen die gast van de xtc opeens weer naast me stond. "Kom mee naar S1ingular joh, dat is echt tof. Je gaat vanzelf lekker als je op die dansvloer staat, geloof mij nou maar!". Het begon inderdaad bij me te kriebelen! De beats in de verte werden terug mijn belevingswereld in gezogen, en ik realiseerde me opeens dat ik nu aan het hippy flippen was, iets dat ik al lang had willen doen! Ik bedankte mijn ex voor het gezelschap, en volgde de strakke duivel die uiteindelijk bleek mijn reddende engel te zijn. Op de trap liepen we langs volk dat langs kwam rennen en naar ons juichde en wij juichden terug en begonnen ook te rennen naar boven. Ik bruisde opeens van het enthousiasme en erergie, en er verscheen een enorme grijns op mijn gezicht.

In de zaal boven ben ik vervolgens heerlijk gaan dansen. Leek vast nergens op, maar het kon me geen fuck schelen. Ik voelde het geluid door me heen vloeien en ik liet het me sturen, dus als je kritiek op m'n dans had dan had je ook kritiek op de muziek van de DJ, vond ik. :P

De filosofiën van eerder op de avond kwamen weer terug. Tijdens het dansen doken er de gedachtes op dat het leven maar een zieke grap is, en wij als mens the butt end of the joke zijn. Maar dit kreeg opeens een heel andere lading! Ik was omringd door vrolijke gezichten, spontane uitbarstingen van liefde, iedereen feestte met elkaar en daagde elkaar uit om harder los te gaan. Ik werd ook door allemaal mensen benaderd die ik nog nooit had ontmoet waar ik daar opeens gesprekken mee had alsof ik ze allang kende. Een paar waren opgelucht dat ik weer lekker ging (blijkbaar was ik een enorme bummer voor de sfeer eerder, oeps haha!), en weer anderen vonden mij er niet uitzien als een feestganger. "Wat luister je normaal dan?" Ik luister alles joh, als er maar passie in zit! "Aaah heerlijk open-minded, hou ik van. Lekker feesten man!". Komt heeelemaal goed! :grin:

Wat ik nu zag was een zaal voor met winnaars. Als je toch al een nutteloos bestaan lijdt, kun je het net zo goed naar je zin maken! Samen met je medemensen lekker naar de klote gaan, jaaa! :woeh: Ik was dolgelukkig dat ik me bij de andere winnaars had gevoegd. Ongeacht welke wazige macht ons dit leven heeft aangedaan, vanavond is ons lot van ons! Going to hell, on our own terms! :rock:

M'n reddende engel kwam voorbij gefeest, en ik bedankte hem oprecht dat hij m'n avond heeft gered. Uiteindelijk blijkt dat we ook nummers uitgewisseld hebben, en ik weet dat hij deze zomer op een hoop dezelfde plekken als ik ben, dus dat is alvast fijn om te weten. Nieuwe contacten, toppie!

1:30 (truffels t+3:00, mdma t+1:30)
Tijd voor Geck-o, hoogtepunt van de avond!Wat was dit heerlijk... Ik kan er verder weinig woorden aan vuilmaken. Geck-o is echt mijn favoriete muzikant, en zijn sets hebben een opbouw en verloop waar ik ook nuchter echt ontzettend vrolijk van kan worden. Er staan me hier ook geen specifieke dingen meer van bij. Ik was in mijn happy place. De chronologische volgorde is ook volledig weg hier. Ik laat me voortbewegen door de muziek en geniet van hoe gelukkig ik me voel. :love:

Tijdens een ontzettend euforische breakdown in de muziek, moest ik toch even een traantje wegpikken. Ik was op mijn favoriete feest bij mijn favoriete artiest, ik ging lekker en de gebeurtenissen van eerder op de avond maakte mijn plezier van nu des te betekenisvoller. Hoe simpel geluk in het leven toch kan zijn. Zo ontzettend jammer dat ik daar normaal zo blind voor ben...

3:30 (truffels t+5:00, mdma t+3:30)
Geck-o's solo setje voorbij, en voor de laatste anderhalf uur was het nu tijd voor de classics! Thera vs. Geck-o, met klassiekers van het oude Therabyte label (hardtrance en tech house), en vroege Theracords releases die eigenlijk gewoon early hardstyle zijn, met zelfs redelijk wat industrial invloeden. Ik voelde me inmiddels redelijk nuchter, maar nog steeds wel erg energiek. De gated kicks galmden door het zaaltje als diepe doffe dreunen, en ik heb me echt scheel gestampt. Als laatste nummer werd natuurlijk Soul Train gedraaid, en het laatste grijntje serotonine dat ik kon opbrengen kwam vrij. Kippevel, euforie, en tijdens de climax met de hele zaal heerlijk losgegaan. Get on the train! :kleuter:Ik kan niet anders dan ontzettend blij worden wanneer ik dat nummer hoor. :grin:

Aan het eind gaven de twee DJ's kaar een ontzettend lange stevige knuffel. De een had zijn carrière te danken aan de ander, en ze zijn duidelijk erg goed bevriend. De broederliefde spatte er vanaf, en de zaal barstte ook uit in applaus. :hulde: Minutenlang gejuich, en vervolgens gesmeek om meer. Het mocht helaas niet baten, het was 5 uur en de club moest dicht, het geluid moest uit. De buitenwereld vond het blijkbaar wel weer genoeg geweest met onze viering. Met tegenzin nam Geck-o afscheid van het publiek, en voegde ik me bij de langzaam lopende massa die zich langs de garderobe naar buiten bewoog.

De strijd is over, and the good vibes won! :child:

Ik wil weer terug!
Avatar gebruiker
stuiterbal
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 410
Geregistreerd: do maart 12, 2015 2:23 pm
Woonplaats: Amersfoort

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor djeemen » ma mei 02, 2016 9:15 am

Hippie flippen is héérlijk! :love: Ik gebruik al jaren geen mdma meer, maar voor een hippie of candyflip zou ik een uitzondering maken.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor Maus » ma mei 02, 2016 11:45 am

Mooi geschreven tripverslag :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor Pepino » zo mei 22, 2016 9:05 pm

Heel fijn verslag dit. Herken het negatieve aan het begin van een trip heel erg.
En idd, het is extra sweet als je dan daarna lekker gaat, you've alreayd experienced the bad, let's enjoy the good! :)

Dit nummer nog nooit eerder gehoord maar klinkt geweldig! Thanks voor je report. :)

EDIT: Ben wel benieuwd naar meer lekkere nummers. Stuur me een priveberichtje. :wave:
Avatar gebruiker
Pepino
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: za aug 10, 2013 5:45 pm

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor spikeycloud » di mei 24, 2016 7:42 pm

Herkenbaar dat aan je beschrijft dat we allemaal gedoemd zijn gevoel. Dat heb ik ook een paar keer gehad in een trip. in tegenstelling tot jou, is dat iets wat ik niet zomaar even naast mij zou kunnen leggen. Maar ik had toen ook geen MDMA op. Wellicht heeft dat er voor gezorgd dat je er achteraf niet druk over gemaakt hebt. Overigens is paodds of truffels pakken sowieso niet iets wat je snel op een feest zou moeten doen, zeker de Hollandia niet.

Maar dat heb je zelf ook wel ervaren denk ik zo. Zon ervaring is ook niet echt in woorden uit te drukken. Omdat je in de verre verste niet kunt bedenken en ook voorstellen hoe een zware trip kan zijn. Het is oneindig en alles kan ook oneindig anders zijn.

Goed om te horen dat je erna het toch nog leuk hebt gehad, maar kijk a.u.b. in het vervolg uit met tripmiddelen, zeker qua set en setting. Tripmiddelen en zeker paddos/truffels kunnen meedogenloos zijn als je er geen respect voor hebt.

Heb je erna nog last gehad in de vorm van een dip o.i.d.?
Avatar gebruiker
spikeycloud
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 470
Geregistreerd: za mei 03, 2014 12:52 pm

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor stuiterbal » di mei 24, 2016 8:07 pm

Ik was erna wel echt gesloopt. Niet alleen fysiek kapot zoals je kan verwachten na een feest, maar ook echt mentaal 'leeg'. Ik ben erna nog half Amsterdam doorgewandeld 's ochtends richting centraal station. Toen nog een paar uur in de trein en de bus totdat ik om een uur of 11 's ochtends eindelijk thuis was, en toen was ik echt zo brak als maar zijn kan. De week erop had ik verrassend wel een dinsdagdip terwijl ik dat normaal niet gewend ben met een lage dosis. Ging stukken harder door m'n wiet heen dan normaal, en zonder wiet trok ik het ook echt niet. Ondanks dat, hoefde ik alleen maar terug te denken aan het feest en had ik al gelijk zoiets van "Worth it!". :lol:

De truffels daar nemen was idd een domme beslissing, dat heb ik geweten ook haha. Ik heb 1 keer eerder echt een extreem slechte (en ook gevaarlijke) trip gehad maar dat was ook met een belachelijk hoge dosis, met de nodige andere middelen erbij. Ik heb wel goede ervaringen gehoord van mensen die tripmiddelen op feesten hadden gebruikt, en 15g Hollandia heb ik zeker minstens 10 keer eerder gedaan, dus ik achtte mezelf wel doorgewinterd genoeg om die verandering van set & setting aan te kunnen... Niet dus! Ik heb geleerd. :P Voor alles een juiste tijd en plek, en dat was geen van beide.
Avatar gebruiker
stuiterbal
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 410
Geregistreerd: do maart 12, 2015 2:23 pm
Woonplaats: Amersfoort

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor spikeycloud » wo mei 25, 2016 12:13 am

stuiterbal schreef:Ik was erna wel echt gesloopt. Niet alleen fysiek kapot zoals je kan verwachten na een feest, maar ook echt mentaal 'leeg'. Ik ben erna nog half Amsterdam doorgewandeld 's ochtends richting centraal station. Toen nog een paar uur in de trein en de bus totdat ik om een uur of 11 's ochtends eindelijk thuis was, en toen was ik echt zo brak als maar zijn kan. De week erop had ik verrassend wel een dinsdagdip terwijl ik dat normaal niet gewend ben met een lage dosis. Ging stukken harder door m'n wiet heen dan normaal, en zonder wiet trok ik het ook echt niet. Ondanks dat, hoefde ik alleen maar terug te denken aan het feest en had ik al gelijk zoiets van "Worth it!". :lol:

De truffels daar nemen was idd een domme beslissing, dat heb ik geweten ook haha. Ik heb 1 keer eerder echt een extreem slechte (en ook gevaarlijke) trip gehad maar dat was ook met een belachelijk hoge dosis, met de nodige andere middelen erbij. Ik heb wel goede ervaringen gehoord van mensen die tripmiddelen op feesten hadden gebruikt, en 15g Hollandia heb ik zeker minstens 10 keer eerder gedaan, dus ik achtte mezelf wel doorgewinterd genoeg om die verandering van set & setting aan te kunnen... Niet dus! Ik heb geleerd. :P Voor alles een juiste tijd en plek, en dat was geen van beide.


Bij mij als ik een kater heb, dan is het voor mij niet eens meer mogelijk om positief terug te denken omdat alles dan zo negatief is, dat je het niet kunt voorstellen hoe positief is en tevens hoe positief de avond was. Dit is heel erg vreemd want je kent jezelf totaal niet meer terug en dat is echt fucking disturbing.

Dit heb dan geen MDMA gehad, maar je zou bij 4-FA verwachten dat de kater wat minder is. Aangezien de bindings affiniteit van MDMA op de serotonine receptoren 10 keer zo hevig is. Ik weet niet of dat ook betekend dat de kater 10 keer zo mild is, waarschijnlijk is dat wat te makkelijk gedacht..Wellicht had het er ook mee te maken dat ik het pakte om bepaalde dingen die nuchter niet bevielen wel te laten bevallen, maar dat is een heel lang verhaal waar ik je niet lastig mee wil vallen :lol:

Als je Hollandia 10 keer eerder hebt gedaan, dan moet je indd wel wat gewend zijn. Maar ik neem aan dat ze niet zo heftig zijn als bijvoorbeeld 5 gram paddos. Waardoor bijvoorbeeld alle mogelijke realiteiten en al je gedachtes die je ooit gedacht hebt in je hele leven tegelijkertijd in een split second gebeurd. Of van die rare dingen dat je iedereen die je kent tegelijk bent. Ik heb daar een smalle hint van mogen ervaren en sindsdien het nooit meer gedaan ik vond dat zo distrurbing.

Ik ben misschien een gevoelig persoon, maar ik ben er niet beter op geworden. En ik merk nog dat die ervaringen nog jaren erna door mijn hoofd spoken. Ik pak tegenwoordig alleen nog eigenlijk hele milde tripmiddelen in micro dosissen (2C-C, D, B). Als het ook maar iets onverklaarbaar wordt of vreemd dan heb ik meteen een bad trip te pakken. Al moet ik wel zeggen dat de trips die wel goed waren, ook wel mooi waren. Maar vanwege ook veel slechte ervaringen en de verwachting dat dit terug komt maakt het toch dat ik de gok niet wil wagen ;) Maar ik sluit ook niet uit dat wellicht het probleem wat met het trippen is veroorzaakt ook alleen met trippen opgelost kan worden. Maar ik durf die gok niet te nemen haha.
Avatar gebruiker
spikeycloud
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 470
Geregistreerd: za mei 03, 2014 12:52 pm

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor stuiterbal » wo mei 25, 2016 9:19 am

Ik vind onverklaarbaar en raar juist wel fijn, hou wel van dat trippy. En daarnaast ben ik sinds mijn eerste truffeltrip - vind ik zelf - een betere persoon geworden. Zo kan ik tegenwoordig onder andere meer uit gaan van de ervaringen van anderen in plaats van alles alleen maar vanuit mijn eigen perspectief te zien. En zo zijn er een hoop dingen die ik deep down wel wist maar die nooit tot me doorgedrongen zijn, die na een trip wel naar boven zijn komen drijven. Ik heb er als persoon veel aan gehad. :)

Jammer dat het jou schade heeft aangedaan. :(
Avatar gebruiker
stuiterbal
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 410
Geregistreerd: do maart 12, 2015 2:23 pm
Woonplaats: Amersfoort

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor spikeycloud » wo mei 25, 2016 11:56 pm

stuiterbal schreef:Ik was erna wel echt gesloopt. Niet alleen fysiek kapot zoals je kan verwachten na een feest, maar ook echt mentaal 'leeg'. Ik ben erna nog half Amsterdam doorgewandeld 's ochtends richting centraal station. Toen nog een paar uur in de trein en de bus totdat ik om een uur of 11 's ochtends eindelijk thuis was, en toen was ik echt zo brak als maar zijn kan. De week erop had ik verrassend wel een dinsdagdip terwijl ik dat normaal niet gewend ben met een lage dosis. Ging stukken harder door m'n wiet heen dan normaal, en zonder wiet trok ik het ook echt niet. Ondanks dat, hoefde ik alleen maar terug te denken aan het feest en had ik al gelijk zoiets van "Worth it!". :lol:

De truffels daar nemen was idd een domme beslissing, dat heb ik geweten ook haha. Ik heb 1 keer eerder echt een extreem slechte (en ook gevaarlijke) trip gehad maar dat was ook met een belachelijk hoge dosis, met de nodige andere middelen erbij. Ik heb wel goede ervaringen gehoord van mensen die tripmiddelen op feesten hadden gebruikt, en 15g Hollandia heb ik zeker minstens 10 keer eerder gedaan, dus ik achtte mezelf wel doorgewinterd genoeg om die verandering van set & setting aan te kunnen... Niet dus! Ik heb geleerd. :P Voor alles een juiste tijd en plek, en dat was geen van beide.


Oh jah dit was ik vergeten te vragen nog. Wat voor effect heeft wiet dan voor jou op zon kater periode? Ik heb dat volgens mij ook een keer geprobeerd maar toen werden de gedachtes alleen maar erger. :lol: Ik moet er wel bij zeggen dat ik het puur rook, dus dan kan het behoorlijke tripachtige effecten geven.
Avatar gebruiker
spikeycloud
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 470
Geregistreerd: za mei 03, 2014 12:52 pm

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor stuiterbal » do mei 26, 2016 11:54 am

Ik doe zelf bong roken en vapen. ;) Toen rookte ik nog dagelijks wiet, dus de negatieve effecten (zoals paranoia) had ik geen last van. Normaal ben ik al neurotisch als de tering en stormt het in m'n hoofd, en wiet geeft kalmte, tevredenheid en rust. Hangt ook heel erg van de soort af. Voor mij is NLX echt de heilige graal tussen sativa en indica, haha.

Trippy word ik niet meer van wiet. Hoewel, ik heb nu twee weken niets gebruikt dus van een goeie bong hit ga ik misschien wel raar worden nu. :P

Ik moet echt niet aan de benzos gaan want daar ga ik gelijk verslaafd aan raken, dat weet ik nu al...
Laatst bijgewerkt door stuiterbal op vr mei 27, 2016 9:44 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
stuiterbal
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 410
Geregistreerd: do maart 12, 2015 2:23 pm
Woonplaats: Amersfoort

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor Partypipo » do mei 26, 2016 2:48 pm

Paddo's, truffels en bijvoorbeeld 4-aco-dmt zijn vrij zware trip middelen. Heftig op je mind, zware bodyload, alles. Hier op gaan feesten valt inderdaad niet mee. Pas na de piek terwijl de bodyload weg begint te gaan zou je wel naar een feestje kunnen gaan denk ik.

Lsd of AL-LAD zijn bij mij met een body high ipv bodyload en dat gaat prima op een feestje voor mij. Alsnog de coming up doe ik dan liever thuis of op een festival in mijn tentje voordat ik de drukte in ga. AL-LAD maakt mij dan op het feest of festival zo euforisch, het lijkt wel MDMA. Maar dat is alleen het gevoel van blij met lieve mensen op een festival zijn wat versterkt wordt tot zo'n hoog niveau. Als je niet zo blij bent om wat voor reden dan ook, dan worden die gevoelens versterkt, in tegenstelling tot mdma. Al is je moeder net overleden, mdma erin en je bent blij, bij wijze van spreken...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4124
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor stuiterbal » vr mei 27, 2016 10:34 pm

Ok! Bedankt, nuttige informatie allemaal, dat hou ik in m'n achterhoofd! :D
Avatar gebruiker
stuiterbal
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 410
Geregistreerd: do maart 12, 2015 2:23 pm
Woonplaats: Amersfoort

Re: Hippy Flipping (15g Hollandia + 60mg MDMA) @ The Funky C

Berichtdoor spikeycloud » za mei 28, 2016 5:57 pm

Partypipo schreef:Paddo's, truffels en bijvoorbeeld 4-aco-dmt zijn vrij zware trip middelen. Heftig op je mind, zware bodyload, alles. Hier op gaan feesten valt inderdaad niet mee. Pas na de piek terwijl de bodyload weg begint te gaan zou je wel naar een feestje kunnen gaan denk ik.

Lsd of AL-LAD zijn bij mij met een body high ipv bodyload en dat gaat prima op een feestje voor mij. Alsnog de coming up doe ik dan liever thuis of op een festival in mijn tentje voordat ik de drukte in ga. AL-LAD maakt mij dan op het feest of festival zo euforisch, het lijkt wel MDMA. Maar dat is alleen het gevoel van blij met lieve mensen op een festival zijn wat versterkt wordt tot zo'n hoog niveau. Als je niet zo blij bent om wat voor reden dan ook, dan worden die gevoelens versterkt, in tegenstelling tot mdma. Al is je moeder net overleden, mdma erin en je bent blij, bij wijze van spreken...


Ik denk dat stoffen zoals LSD minder goed vallen in bijvoorbeeld een kroeg waar iedereen aan de alcohol zit en er echt zon wie heeft het grootste ego sfeer is.
Avatar gebruiker
spikeycloud
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 470
Geregistreerd: za mei 03, 2014 12:52 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner