Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Import tripreport: Eerste keer LSA

Voor al je psychedelische avonturen.

Import tripreport: Eerste keer LSA

Berichtdoor Whyme » wo jul 06, 2011 11:30 pm

Geïmporteerd van het oude forum, oorspronkelijk gepost op 5 april 2009

Wat? 3 Hawaiian baby woodrose seeds( bevat LSA) met hasj
Wie? Ik, J, R, JJ, T, A en X(A was onze sitter, hij moest zich redden met Stroh 40 en een laptop. X is een vriend die we hebben opgebeld tijden de trip)
Waar? Mijn huis

Even vooraf: het is best een lap tekst geworden, maar dit komt omdat de trip bijna 8 uur duurde en we met 5 mensen aan het trippen waren, dit was ook m’n eerste trip, en dit is mijn eerste report dus ik weet nog niet precies wat ik achterwege kan laten en wat niet.. Alvast bedankt als je het probeert te lezen! ;)

Voorbereiding:
Het voorbereiden van de HBW zaadjes kost nogal wat tijd, je moet de zaadjes eerst schoonkrabben omdat het vliesje dat om het zaadje zit er voor zorgt dat je misselijk wordt e.d. Iedereen zat dan ook vol overgave met z’n nagels de zaadjes schoon te krabben.(hier moet je btw wel mee opletten, die zaadjes hebben nogal de neiging om uit je hand te schieten en dr hebben meerdere keren mensen gillend op de grond gelegen omdat hun zaadje ergens onder de bank lag ) Dit onder het genot van een waterpijp met caramello hash erin, dit om iedereen een positief gevoel te geven zodat de kans op een bad trip wat kleiner werd.

Nadat iedereen de zaadjes schoon had moesten ze gecrushd worden, ondertussen ben ik even water gaan zetten in een theepot zodat we ‘heerlijke’ HBW-thee hadden.. Het crushen kostte aardig wat kracht, en ook hier hadden de zaadjes de neiging om letterlijk door de hele kamer te vliegen..

Ieder kreeg een kopje heet water, de verpulverde zaadjes werden erin gedaan.. een kwartiertje laten trekken, afkoelen en het begon..

Het begin:
Na ongeveer een half uur op de bank zitten en elkaar aan te staren(“Weet iemand nog een leuke mop..? “) hebben we maar een zak chips gepakt en begonnen we aan onze 1e cd: Gypsy Beats - Balkan Bangers, door de ongelofelijke meligheid merkten we de verandering pas laat op, een aantal mensen werden misselijk(hier staat HBW ook om bekend) bij mezelf voelde het alsof mijn hersenen begonnen op te zwellen, van misselijkheid had ik geen last, maar ik heb sowieso al een sterke maag.

Ik begon me onrustig te voelen door mijn opgezwollen hersens en begon wat heen en weer te lopen. Uiteindelijk ben ik op de bank beland, waar ik ontdekte dat als ik door mijn linker oog keek, de waterpijp op de tafel een stuk kleiner was dan als door mijn rechteroog! De volgende 20 minuten heb ik met een dikke glimlach met een hand voor mijn ogen staan zwaaien.. Ondertussen was de rest naar een wasknijper aan het staren, die ze ongelofelijk interessant vonden.

Na ongeveer een uur na de eerste effecten vond ik ademhalen heel interessant, ik was zegmaar verslaafd aan zuurstof(en mijn hoofd stond nog steeds op springen) door mijn verslaving begon ik te hijgen als een hitsige hond, mijn spraak werd nogal onsamenhangend, dus ik besloot om maar niets te zeggen en me volledig te concentreren op het ademhalen. Een kwartier later vond ik het wel tijd om de rest te laten weten dat ik verslaafd was aan zuurstof , aangezien ze me al een tijdje bezorgd aan het aankijken waren. Gelukkig stoorde niemand zich er aan. R was inmiddels door de kamer aan het zwemmen, terwijl hij zich helemaal geweldig voelde( “het voelt alsof ik over mijn hele lichaam klaarkom, maar er heeft niks gelekt hoor!”) R besloot ook dat hij de djembé in de kamer zeer zacht vond, en dus besloot hij er maar mee te knuffelen.
Terwijl we R aan het bekijken waren belden mijn ouders op.. Iets waar ik niet op gerekend had aangezien ze geen idee hadden dat ik aan het trippen was, en ik was ook niet van plan om het hun te vertellen. Ik heb ternauwernood een half minuutje uit mijn trip kunnen stappen door mezelf pijn te doen, hierdoor was ik weer helder voor even. Maar dit is niet iets wat je lang kunt volhouden. Na dit overleefd te hebben, heb ik mezelf naar de wc gesleept waar ik eventjes bijkwam en weer rustig in mijn trip terugkwam. Toen ging de telefoon weer! Ik hobbelde terug naar de kamer, helemaal in paniek. Daar aangekomen zag ik R met een dikke grijns op zijn gezicht en z’n mobiel in z’n handen staan..

JJ, T en J zaten in de keuken zeer filosofische gesprekken te houden, waar ik ook eventjes bij ben komen zitten. Waar het over ging weet ik niet meer, maar T voelde zich “als een bosje takken waar de wind zacht door waait”. Hij en JJ voelden zich eigenlijk alleen maar stoned en misselijk, en hadden verder weinig andere effecten.

Ik ben weer terug naar de huiskamer gegaan, en later kwamen J , JJ en T er ook nog even bij. R was nog steeds bezig met mijn djembé. Mijn zicht begon te vervagen, het was nu alsof ik door een vissenkom keek. Mijn gehoor bleef grotendeels normaal, alleen mijn eigen stem werd vervormd, het klonk een beetje alsof ik een opname van mijn eigen stem terughoorde.

Ik kreeg een beetje pijn aan mijn benen van het zitten, dus ik ben opgestaan en deed een paar stappen richting keuken, J achter mij deed hetzelfde. Ineens kreeg ik 2 bliksemschichten in mijn bovenbenen en viel ik schreeuwend op de grond. J achter mij, kreeg spasmen in zijn knieholtes en viel tegelijkertijd met mij neer. Onze sitter A was ons keihard aan het uitlachen vanaf de bank, en even later lachten wij net zo hard mee. Dit was het begin van een nieuwe fase in de trip voor mij, mijn zuurstofverslaving was verdwenen, nu moest ik lachen om letterlijk alles, ook was ik me niet meer bewust van toekomst of verleden, ik leefde volledig in het Nu, een heerlijk gevoel :)

J en ik zijn naar de keuken gekropen(aangezien lopen niet meer ging), en even later kwam R ook nog even de keuken binnengezwommen, nog steeds helemaal gelukkig met zichzelf. Het enigste wat we tegen elkaar konden zeggen was: “dit is focking great”

R zwom langzaam richting kamer, ik kreeg dorst. En dit zei ik dan ook. Ook J en R kregen opeens dorst, in de kamer stond een fles River Lemon(cheap-ass 7-up) die we allemaal wel wilden hebben, zo ontstond er een kruip/zwemwedstrijd richting kamer. Resultaat: 3 spartelende jongemannen in een smalle deuropening en een sitter die bijna doodging van het lachen.

Uiteindelijk kwam ik als eerste aan bij de fles, de River Lemon voelde droog aan, een ongemakkelijke ervaring, droog water is niet bepaald goed voor je dorst. Ik kroop weer richting keuken en ben onder de kraan gaan hangen. Mijn hoofd stond nog steeds op ontploffen, maar echt last had ik er niet van.

JJ en T gingen weg, JJ moest naar huis en T bracht haar. Voor hen was het geen probleem om zich op de openbare weg te bevinden, ze waren niet zichtbaar onder invloed(hoogstens een beetje loom) Als ik, J of R weg zouden moeten, weet ik niet hoeveel mensen het overleefd zouden hebben…


Ongeveer 2,5 uur na het begin hebben we met z’n allen X liggen smsen, die wist dat we bezig waren, Ik heb 2 smsjes weten te versturen na veel moeite:
“Focking blij voel ik me, hb meelij met A”

“Blij A”
(A staat voor de naam van onze sitter)

Even later hebben we besloten X op te bellen, hij vond het helemaal geweldig, en heeft het grootste gedeelte van de tijd met open mond staan luisteren wat wij allemaal aan het uitkramen waren. Op het aanrecht stond een theepot met een soort spiegellaag, hier heb ik minsten een kwartier in staan staren terwijl ik keihard moest lachen om mezelf, ik leek nogal op een muis door de bolle vorm van de theepot. Dit vertelde ik X met mijn gebrekkige uitingsvermogen. Het is waarschijnlijk een afschuwelijke vergelijking, maar ik moet over zijn gekomen als een geestelijk gehandicapte op X en A toen ik probeerde te praten. Op msn was het niet veel beter, volzinnen typen kostte veels teveel moeite.

We hebben ongeveer drie kwartier aan de telefoon gehangen met X(telefoonrekening €40 hoger, ouders helemaal pissed off toen ze de rekening zagen.), hierna heb ik aan A min of meer uitgelegd hoe je een waterpijp opzet, waarna ik besloot om ‘m toch maar zelf op te zetten. Dit is was zeer moeilijk omdat ik nog steeds als een idioot stond te lachen en ik de rest van mijn lichaam ook niet onder controle had. Ik had een beetje spastische handen, gecombineerd met mijn niet gefocuste nadenken, wazige zicht en de dikke grijns op mijn smoel vond ik het een hele prestatie dat ik mijn handen niet in de fik heb gestoken met het aansteken van het kooltje.

R was de tuin in gerend en vond daar een spiegel, hij vond het helemaal geweldig en ging zelfs enkele pirouettes maken terwijl hij naar zijn eigen spiegelbeeld aan het wijzen was. Later had hij nog een droog broodje gevonden van de AH, samen met wat plakken kaas uit de koelkast die bovenop het broodje gingen(mes + trippen leek ons niet zo handig) in totaal heeft R 2 uur over het broodje gedaan, waarna hij nog steeds een flink stuk overhield.

Toen A nog even ging laptoppen heb ik hem nog flink laten schrikken, ik ging vlak achter hem zitten met een dikke grijns. A draaide zich om en keek recht in mijn grijnzende gezicht, hij viel bijna van de stoel af van schrik :D Mijn grijns werd zo mogelijk nog groter en ik voelde me geweldig.

J was intussen al een half uur naar de muur aan het staren. Later bleek dat hij een milde visuele hallucinatie had: de muur bestaat uit allemaal verticale planken, en volgens hem liepen lengte, breedte en diepte door elkaar(een beetje zoals in een 3D-bios)

J is hierna naar de WC gerend, waarna we weer een half uur niks meer van hem hoorde(?)
Waarschijnlijk is hij even bewusteloos geweest, hij heeft in ieder geval flink liggen kotsen(en hij had alles ook weer opgeruimd daarna, wel was zijn haar een beetje nat toen hij terugkwam)

Hierna zakte de trip een beetje in, we hebben nog wat tv gekeken, gitaar gespeeld, beetje opgeruimd en afgewassen, maar er gebeurde weinig indrukwekkends meer, wel voelden we ons allemaal lusteloos en moe. Wat bij de anderen opviel was dat zij zich de hele trip door misselijk hebben gevoeld, terwijl ik nergens last van had. Ik had wel nog 3 dagen last van spierpijn in alle spieren en had slecht geslapen, terwijl de anderen juist helemaal nergens last van hadden..

Over het algemeen is de HBW me goed bevallen, maar een sterke maag is zeer handig als je dit gebruikt. Muziek had bij vrijwel iedereen geen effect, we hebben een cd van The War on Drugs(oh ironie) minstens 5 keer geluisterd, maar we kunnen ons allemaal niks herinneren van de nummers.
Pluk de nacht, slapen kan altijd nog...
Avatar gebruiker
Whyme
Op aanvraag verkrijgbaar
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 68
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:27 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Import tripreport: Eerste keer LSA

Berichtdoor Einstein » wo jul 06, 2011 11:44 pm

Toch een vrij positief report van LSA. Nu zou ik het eigenlijk ook wel willen doen. Mooi geschreven :)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Import tripreport: Eerste keer LSA

Berichtdoor lolnoob » do jul 07, 2011 1:24 am

Altijd je telefoon uitzetten als je gaat trippen, ook de vaste telefoon!

Verder een leuk report maar ik zou het zelf nooit doen, paddo's zijn volgens mij echt een beter alternatief.
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Import tripreport: Eerste keer LSA

Berichtdoor Saikedellik » do jul 07, 2011 1:39 pm

Leuk report! Klinkt als een boeiende trip, maar met een beetje zure nasmaak. Heb me in ieder geval goed vermaakt met het lezen, bedankt voor het delen van je ervaring!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Import tripreport: Eerste keer LSA

Berichtdoor Whyme » vr jul 08, 2011 10:55 am

Voor iedereen die er over denkt het ook te gaan doen: Het is in vergelijking met truffels gewoon naar. Niet zo erg als een bad-trip, maar gewoon minder leuk ;)

lolnoob schreef:Altijd je telefoon uitzetten als je gaat trippen, ook de vaste telefoon!
Helaas onmogelijk, als mijn ouders de melding krijgen dat de telefoon niet in gebruik is worden ze helemaal para...
Pluk de nacht, slapen kan altijd nog...
Avatar gebruiker
Whyme
Op aanvraag verkrijgbaar
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 68
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:27 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Import tripreport: Eerste keer LSA

Berichtdoor Einstein » vr jul 08, 2011 2:37 pm

Ik was ook niet van plan het ooit te gaan doen, maar puur afgaande op dit report zou ik wel nieuwsgierig worden :)
Kan je niet gewoon de telefoon niet opnemen en achteraf vertellen dat je even ergens anders aan het chillen was of zo?
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Import tripreport: Eerste keer LSA

Berichtdoor Whyme » vr jul 08, 2011 6:24 pm

Interesse is altijd goed, zeker als het door mij komt 8-)

Hmm, ja. Niet opnemen was wellicht een idee, alleen ik was niet nuchter genoeg om het te bedenken op dat moment :kleuter:
Pluk de nacht, slapen kan altijd nog...
Avatar gebruiker
Whyme
Op aanvraag verkrijgbaar
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 68
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:27 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Import tripreport: Eerste keer LSA

Berichtdoor Einstein » vr jul 08, 2011 6:27 pm

Haha, ideetje voor als je tijdens je volgende trip weer gebeld wordt :stoned:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner