Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[DMT] Kleine dosis, monsterlijke uitwerking

Voor al je psychedelische avonturen.

[DMT] Kleine dosis, monsterlijke uitwerking

Berichtdoor trojan.exe » za feb 26, 2011 6:05 pm

Aanwezige personen: D,J en ik
Middel : DMT
Pijpinhoud: : ongeveer 50 mg


Sinds de terugkomst van vakantie, enkele weken geleden, heb ik DMT bijna dagelijks gerookt. Vaak wel 2 of 3 keer per dag met dosissen variërend van 40 tot 80 mg. Geregeld nam ik meer dan 1 haal om ze zolang mogelijk in te houden en zodoende te trachten zover mogelijk in de DMT-matrix te geraken.

Gister zou D. Voor de 2e keer een pijpje met me meeroken. Toen hij was gearriveerd besloten we te wachten tot het buiten wat donkerder was omdat ik had ervaren dat de trip dan visueel behoorlijk heftiger was. Intussen prepareerde ik 2 aparte dosissen van elk rond de 50 mg, vulde de pijp met 1 dosis en liet de andere op een stukje papier liggen voor daarna.

Ook J., een andere vriend, die nog DMT-maagd is was inmiddels aangekomen.
Toen het buiten donker genoeg was deed ik het grote licht in mijn kamer uit en 1 sfeerlichtje en een lavalamp aan. De kamer was verduisterd maar nog genoeg verlicht om het interieur te kunnen zien.
D. Ging als eerste, ik zou na hem de pijp opnieuw vullen voor mezelf. Hij nam de pijp in zijn handen en verhitte het witgele poeder. Voor mijn gevoel nam hij geen alles verbrandende hit en dat bleek luttele secondes later meer dan waar.

Terwijl hij zich in zijn stoel liet wegzakken nam ik al staand de pijp van hem over, zette - niet gepland - de fik in zijn restje DMT en zoog de witte rook met een krachtige teug naar binnen. Zonder uit te blazen liep ik richting de bank om op de recamier van de bank te gaan liggen en mompelde nog iets van; 'en J. Er maar tussen inzitten' ( als nuchter persoon tussen 2 trippers ) om vervolgens te damp mijn longen weer te laten verlaten.

Ik sloot mijn ogen voor zo'n 10 seconden maar er gebeurde niks. Geen closed eye visual maar alleen maar een zwarte leegte. Omdat ik dacht dat ik een te kleine dosis had genomen - het restje kennelijk te weinig was - en ik dus waarschijnlijk amper effect zou voelen opende ik mijn ogen weer. Wat ik toen met geopende ogen zag overtrof echter alles van wat ik ooit in welke trip dan ook heb gezien.
De hele kamer waarin ik zat werd in hoog tempo in elkaar gedrukt en verfrommelde vervolgens als een propje papier razendsnel tot een kleine kleurige bol die in de hoek van een compleet lege witte ruimte,een kubus,lag. Meteen daarna werd mijn hele gezichtsveld in de bol gezogen. Alles wat ik nu nog zag waren kleuren. Geen vriendelijke,sierlijke of rustieke kleuren maar stormachtige, razende en kneiterfelle kleuren die uit reusachtige vlammen leken te bestaan die mij compleet omringden en me om de oren sloegen. Ik was in een woeste bonte hellevuur terecht gekomen. Ofzo. Mijn kamer was niet meer. En ik ook niet,opgelost in een oceaan van tinten. Ik stond op , tolde volgens J. Vervolgens behoorlijk op mn benen en probeerde naar mijn hand te kijken maar ook deze was verdwenen,compleet opgegaan in de kleurenmassa. Visueel was het geen dmt trip maar oogde het meer zoals wanneer je je ogen hebt gesloten tijdens een zeer heftige paddo- (versus LSD) rush. Ik aanschouwde dit alles echter met ogen open! Bovendien voelde ik me zeer vreemd, geestelijk mijlen ver weg van de persoon die ik ben.

Paniek sloeg toe, iets wat me zelden overkomt maar het enige wat ik dacht is 'help!', er moet een soort kortsluiting in mijn hoofd geweest zijn!. Hoe kon het anders dat ik van zo'n kleine dosis , -50 mg zat er in de pijp, waarvan D. Toch wel een groot gedeelte zal hebben genuttigd,- ik visueel en qua beleving zo hard en meedogenloos op mijn donder kreeg?! Er flitste door mn hoofd dat mijn brein wellicht teveel te verduren heeft gehad door de velen dmt-trips van de afgelopen tijd en de bezorgdheid kwam op dat ik wellicht nooit meer van dit kleurenvuurwerk zou kunnen ontsnappen. Ik voelde me gevangen in deze visuele orkaan van pracht en praal. Hoe kon het zo heftig zijn?!!Nog steeds in behoorlijke paniekstand probeerde ik te lopen maar omdat ik niks ,behalve kleuren, kon zien zat ik al snel tegen de muur aan en taste deze gedesoriënteerd met mijn handen af .Ik begon me nog vreemder te voelen alsof ik in een ander persoon gekropen was. Ik snapte er he-le-maal geen hout meer van wat er met me was gebeurd.

'Ik snap het niet!'
'Ik snap er echt niks meer van!'

Riep ik herhaaldelijk uit.
Volgens J. Zei ik dit de 1e malen op gewone toon maar kwam het de laatste paar keer als een heliumstem op een hoge toon uit.

'Water' dacht ik, 'water moet ik hebben' omdat ik niks meer van de normale realiteit zag kwam de eigenaardige gedachte in me op dat als ik iets van deze normale realiteit in mijn lichaam zou gieten ik op deze manier uit de DMT realiteit zou kunnen ontsnappen. 'Water!, heeft iemand water voor me!?'
In de verte hoorde ik iemand vragen of hij het voor me zou pakken. Dit bleek later J. Te zijn geweest en natuurlijk antwoordde ik bevestigend.
Hij probeerde mij het glas aan te rijken maar ik zag niks waarop hij het in mijn handen drukte. Omdat ik ook amper iets voelde betaste ik het glas verward met mijn handen. Ik bleek een slok te hebben genomen maar herinner me daar niks van. Volgens J. Bleef ik stoïcijns voor me uitkijken, zelfs toen hij voor me stond om het glas te geven. Ik heb hem nooit gezien.
Nog enige tijd ben ik "blind" geweest door de explosie van kleuren om mij heen. Dit leek lang te duren want het besef van tijd was ver te zoeken.
Tijdens een eerdere lsd trip heb ik trouwens ook een blindheid ervaren doordat de hele fijne hallucinaties een ruis voor mijn view veroorzaakte. Deze DMT blindheid was van totaal andere orde. Voor mijn gevoel was ik daadwerkelijk op een hele andere plek, visueel indrukwekkend echt met zulke heldere en duidelijke beelden.

Op een gegeven moment begonnen de bonte vlammen plaats te maken voor een rustigere kleurige waterval die voor mn netvlies van boven naar beneden leek te kletteren. Langzaam aan begonnen de contouren van mijn interieur vanachter de waterval op te doemen. De stromende regenboogmassa leek dit interieur compleet te overspoelen en het zag er daardoor uit alsof elk meubelstuk aan het smelten was. Dat idee werd versterkt doordat de grote rechthoekige plasma tv in een ronde vorm was gebogen alsof het door de hitte gesmolten was. Door de hele kamer lag er over de grond een soort dampende mist,een dikke laag hagelwitte spookachtige substantie. Ook boven de smeltende meubels hing deze mist. De ruimte leek weinig op mijn kamer. Het zag er spooky, rubber,- en sprookjesachtig tegelijk uit. Alles leek te druipen en in beweging te zijn. Het besef dat de normale realiteit langzaam terrein won van de DMT-wereld drong tot me door omdat ik uiteindelijk toch steeds meer van de kamer begon te herkennen en ook mijn 2 vrienden ineens weer zag zitten. Ik was verheugd door dit besef; 'mijn hersens herstellen zich weer!'Dacht ik opgelucht...

'Ik ga nooit meer DMT roken,nooit!!!!'
Ik ga nooit meer trippen!'
En
'DAMMM! HOE KAN DIT???!!!!'

Waren de zinnen die ik daarna afgewisseld met "woooooooooow!!!!!" herhaaldelijk uitsprak, soms met een hand voor mn mond geslagen van ongeloof.
Ik zag dat J. En D. Me zaten aan te gapen en ze moeten iets gedacht hebben van; 'wat the fuck is er met hem aan de hand dan!'
Visueel bleef alles voor mn gevoel nog lang erg sterk waarna het rustig afnam en ik helder genoeg was om aan J. En D. Uit te leggen wat ik allemaal had meegemaakt. En zij vertelden me op hun beurt hoe ze mij verdwaasd zagen rondspoken door de woonkamer.
Overigens heeft D. Een hele normale en vriendelijke trip gehad.
Om enigszins tot zinnen te komen heb ik daarna met hem nog een heerlijk hasjstickie gerookt.


Conclusie:

Mindblowing. Een ander woord heb ik er niet voor.
Twee dagen later ben ik nog steeds diep onder de indruk en heb zelfs een nederig gevoel. Ook ben ik ergens gegeneerd door het feit dat ik nooit meer gedacht heb op zo'n manier verrast te kunnen worden door de DMT en uiteindelijk toch de controle totaal ben kwijt geraakt. Gezien de dosis was dit qua uitwerking een buitenproportionele trip. En niet alleen dat, maar visueel leek het totaal niet op de vele eerdere dmt trips die ik heb gehad.
Imo bizar; ik trip tientallen keren met als gevolg keer op keer dezelfde soort visioenen te aanschouwen en dan in ene deze totaal andere ervaring.
Ik heb salvia tripverslagen gelezen waarin mensen dachten dat ze iets anders waren geworden, een voorwerp , ander persoon of zelfs een hele ruimte. Ergens heb ik van dit schizofrene gevoel tijdens deze trip ook mogen proeven. Ik snapte niet hoe ik me zo kon voelen en wat er precies was gebeurd. Ik had het gevoel iemand anders te zijn en misschien wel helemaal niet meer normaal uit de trip te komen. Het laatste herken ik van een badtrip op paddo's die ik ooit jaren geleden had toen ik een jaar of 17 was, al viel het visuele gedeelte van toen echt totaal in het niet bij deze duizelingwekkende DMT ervaring.

Ondanks de vele trips door de jaren heen op middelen als dmt, paddo's, lsd, 2ct-7 ayahuasca e.a. Was dit verreweg de meest heftige ervaring uit mn leven.
De komende dagen of misschien wel weken laat ik de pijp mooi in zijn kistje liggen om deze trip in alle rust te kunnen verwerken... :wave:
trojan.exe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:55 am

Re: [DMT] Kleine dosis, monsterlijke uitwerking

Berichtdoor Tripkonijn » za feb 26, 2011 6:15 pm

Ik wil dit ook wel eens proberen :D
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: [DMT] Kleine dosis, monsterlijke uitwerking

Berichtdoor °Thomas° » ma feb 28, 2011 7:33 pm

Holy shit , wat een tripreport!

Lijkt me zeer vet om zo'n tripje eens mee te maken. wel zeer verwarrend denk ik als je zo niets meer van de realiteit kan zien.

Mooie report!
10 000 years of expirience in a 15minute trip!
Avatar gebruiker
°Thomas°
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 288
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 5:58 pm
Woonplaats: Antwerpen


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner