Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Lekker lope legge trippen! (truffels)

Voor al je psychedelische avonturen.

Lekker lope legge trippen! (truffels)

Berichtdoor onoffen » di jun 10, 2014 1:11 pm

Tripreport truffels

Lekker Lope Ligge Spacen:
Trippers : Just me Tripsitter : Men broer 2 franse bullies (honden) en een huis tuin en keuken poes. Setting : Dijkhuisje, Rustig, woonkamer en tuin.

Was toch de bedoeling om maandag te gaan spacen omdat we Zaterdags naar een feestje zouden gaan . Maar dat bleek eindstand ergens bij belgie Vlaanderen ofzo te zijn en dat vonden we net iets te ver rijden dus gewoon lekker biertje en blowtje gerookt had nog een zakje pep bij me maar niks van genomen. Met het idee morgen uitgerust chill te spacen. Dus vond het niet eens zo super erg.


Zondag eerste pinksterdag ik was al om een uur of 9 wakker en uit bed (ben geen uitslaper).beetje het huis opgeruimt achter de computer nog ff zitte surfe en te vervelen. 2bruine boterhammen met appelstroop naar binnen gewerkt en een blowtje gedraait ik trok om 11 uur half 12 al een biertje open. Na een uurtje begon men honger gevoel alweer op te spelen en besloten om toch wat te gaan eten omdat ik niet met een misselijk leeg gevoel wilde gaan trippen helaas waren de winkels bij mij niet open en ben een patatje met een frikandel gaan halen.
Heb expres de tijd bij gehouden omdat ik wel goed wilde trippen en op een lege maag wat veel beter schijnt te zijn. Om een uur of half 3 had ik 3 normale biertjes op en 2 blowtjes gerookt en had wel zin in de truffels dus belde men broer op of die al een beetje ready was (die wilde eerst sporten en zen huissie opruimen) hij was nog bezig maar ik kon wel alvast komen. Dus ik me voorbereiden een sappie (smoothie) uit de koelkast gepakt + kersen, lange vloe tip zakkie pep (voor als ik bad zou gaan) en men wiet natuurlijk opgezocht kleren aan haar doen blablabla ik vertrok rond 3 uur richting men broer die me op zou halen bij de metro.


Ik denk dat ik rond een uur of half 4 bij men broer thuis was en wilde gelijk de truffels gaan eten. Wilde een recept opzoeken heb ik ook wel naar gekeken maar had niks in huis en winkels waren ook dicht bij mij. Ik wilde geen grote stukken eten en heb alles fijn gehakt en beetje bij beetje op zitte eten en weg gespoelt met siroop (wat erg goed te doen was) ik had 10gram afgewogen van de 15 en de resterende 5gram in de koelkast gelegd.

Na het eten kwam men broer met het idee om naar de winkels te gaan hij had ff op internet gekeken en waren bij hem wel geopend (Nesselande). 3 min rijden van zen huis. Ik wilde nog een biertje erbij halen dus ik snel men blowtje afgedraait 2 hijsjes van genomen en in de asbak gelegd. Ik dacht gaan er zo snel mogelijk heen en voordat de trip inslaat weer terug zijn. Aangekomen bij de winkel zag ik het al niet meer zitten nog nooit zulke lange rijen gezien (echt nie meer normaal had ff foto moete maken) Ik zei tegen men broer of ie 4 biertjes voor me wilde pakken en dat ik dan al in de rij zou gaan staan zodat we eerder aan de beurt waren. Hier kreeg ik al wat lichte effecten en voelde me al ligjes worden in men hoofd. Dacht aan placebo effect en dus niet echt de truffel trip. Maar alles is goed gegaan en weer naar de trip lokatie.


Daar aangekomen gelijk men blowtje erbij gepakt en een biertje open getrokken voelde me wel anders maar niet wat ik wilde. Rond een uur of half 5 besloten om de resterende 5gram te gaan eten. Na het fijn malen leek dit op dat moment meer dan die vorige 10gram dat ik had gegeten mss kwam dat al door de truffel effect. Omdat ik toch wat kokhalsneigengen had heb ik ze in de tuin opgegeten.

Men broer heeft als hobby Dj en draait graag dark psy-core, Tekno en Hardtek en was lekker met zen muziek bezig. Ik had men blowtje opgerookt en zat nog te denken van fukit ik haal nooit meer wat in de smartshop die dingen wat je legaal ken krijgen is veelste softie voor mij.
Ineens zag ik overal gezichten in waar ik ook naar keek kon overal een gezichtje in maken. Dus had door dat het begon te werken ik gok dat het ongeveer kwart voor 5 was heb vanaf die tijd ook niet meer naar de klok gekeken omdat ik daar simpelweg totaal geen zin meer in had wilde ook dingen gaan opschrijven wat ik meemaakte tijdens men trip hier dus ook totaal geen zin in op dat moment wilde ik nie eens een tripreport schrijven alleen de gedachte al maakte me misselijk haha.

Ondertussen was de zon al een beetje uit de tuin en ben ik op een bankje in de schaduw gaan liggen. Men broer was alleen maar bezig met zen muziek wat ik super relax vond en lekker in men eentje kon gaan spacen. Er zweefde overal pluimpjes wat echt super vet was dit leken namenlijk allemaal kristallen en ze vielen me allemaal op in men ooghoeken voor me achter me kon ze allemaal zien heel vaag maar top. Als ik men ogen sloot had ik een visuele wereld om me heen. Het was alsof ik een beeld had met allerlei kleuren waar een orkaan in tekeer ging beetje te vergelijken met die oude windows visuele beelden (super vet) Ik was echt lekker aant trippen maar wilde meer. Ik begon me te concentreren op de beelde die ik zag of ik er ook wat van kon maken.

Ik begon een teken te zien wat erg op een spin leek dit was precies midden in men gezichtsveld. En heb heel de avond een soort van web gezien tussen het visuele door. Waar ik maar niet in kwam jammer genoeg.

Opeens kon ik allerlei dingen maken van de beelden en zag werkelijk van alles. Op een gegeven moment zag ik een vrouwlijk gezicht die werd gepakt door alleen een hand die pakte het gezicht van voren beet en trekte zo al haar vel weg niet alleen het vel maar na het vel kwam ook haar schedel helemaal mee totdat het gezicht weg was. Klinkt heel erg horror achtig maar was het totaal niet ik vond het iig geval helemaal top.

Na een tijdje ben ik binnen gaan zitten om weer een blowtje te draaien biertje erbij gepakt wat nergens naar smaakte niet eens open getrokken en volgens mij 2x verwisseld voor een kouder biertje omdat ie weer warm was geworden. Eindstand maar men smoothie gepakt die fuking lekker smaakte. Men broer begon een gesprek met mij en ik wilde hem uitleggen dat ik super erg aant trippen was maar der kwamen alleen maar halve zinnen uit me. Ik kon het wel bedenken zeg maar maar het kwam der gewoon niet uit haha. Men broer zei ook dat men stem heel anders klonk wat ik zelf ook besefte. Ik hielt men kop maar om lekker van men trip te genieten.

Nadat ik men blowtje had gedraait had ik een plaatje aangezet https://www.youtube.com/watch?v=pBbCXKVUAwU en ben ik weer in de tuin gaan zitten.

Over de schutting scheen de zon nog half in de tuin en pakte er een tuin stoel bij maar had het idee dat er geen poten onder zaten en ik op de tegels moes gaan zitten. Dus ik naar men broer een nieuwe tuin stoel vragen. Die me uitlachte en zei dat ik daarnet een gewone tuinstoel in mn handen had. Ik weer terug gelopen om toch maar is goed te kijken whaha dit bleek idd waar te zijn en er zaten gewoon poten onder had echt een wtf dit is ^^lauw momentje haha. Ik lekker met men zonnebril in de zon gaan zitten en in de zon gaan kijken. Heb een erg goede zonnebril dus had geen last van felheid.

Als ik in de zon keek leek het helemaal rood (de zon dan) en de wolken schoven allemaal opzij. Ik weet niet of iemand dat verhaal uit de bijbel kent over de zee die openspleet om zo een pad te maken voor het israeletische volk om zo weg te kunnen komen van de egyptenaren. Daar leek het heel erg op althans ik moes daaraan denken de zon was rood en de wolken was een zee die openspleet zodat ik de midden in naar de zon kon kijken. Was erg mooi en leuk om mee te maken.
Ik dee op een gegeven moment men zonnebril af en had men ogen gewoon open dit was echt spacy shit het leek alsof ik allemaal kristallen balletjes voor me had 4 op een rij en 4 naar voren als een soort veld met beide ogen zag ik precies het zelfde en zat op een gegeven moment alleen maar met men hoofd te schudden en alles bewoog met me mee zat er letterlijk heel de tijd mee te spelen. Ook als er een vliegtuig voorbij vloog was het geluid intens alsof ik er in werd gezogen wat me af en toe wel stoorde.

Ik snap nu ook wat mensen bedoelen geen nuchtere mensen erbij hebben want men broer die kwam met zen wiet pijpje erbij chillen ik zei tegen hem wat ik zag en hij maakte een beetje een lacherige opmerking van oja joh Jezus wat kwam dat negatief op me over en werd gewoon soort van boos op hem. Je kan bij mij heel ver gaan voordat ik boos op iemand wordt maar dit kwam zo negatief over dat ik gelijk tegen hem zei van WTF man loop niet zo negatief te doen ik loop facking erg te trippen man. Men broer legde uit op ook een geirriteerde manier wat ik wel kon begrijpen omdat ik zo heftig reageerde dat ie het zo helemaal niet bedoelt had. Ik legde hem dus weer uit dat ik erg aan het spacen was en bood men veronschuldigingen aan. Ik had ook het gevoel dat hij het helemaal niet gezellig vond normaal lul ik iedereen zen oren van ze kop maar had echt geen zin in een gesprek.

T’was ondertussen iets van half7 7uur en had het idee dat de trip al een beetje aan het uitwerken was. Niets was minder waar ondertussen dat ik daar aan het over na denken was kwam de trip in al zen hevigheid weer terug en zat lekker te spacen kging op het bankje zitten in de schaduw en zat helemaal te genieten hoe men broer de bbq aan het aansteken was hij leek ook wel 10meter van me vandaan beetje zoals diepte in een 3d bios.
Na het aansteken had men broer er super veel vlees opgelegd spareribs hamburgers kip en kalkoen spices (ofzo). Het smaakte overheerlijk en helemaal top
.
(Al in geen jaren een lachkick gehad eindelijk weer is zal wel raar overkomen dit hehe)
Na het eten zat ik chill naar de honden te kijken die met elkaar aan het spelen waren.
De ene hond zat op een gegeven moment aan de andere hond zen piemel te likken en ik zei wat tegen men broer die weer terug antwoorde sexy toch. Hierdoor kreeg ik een waanzinige lachkick en maakte heel de tijd de opmerking dat ze een porno show aan het opvoeren waren :D ik draaide me om en zag de poes aan haar trut likken toen had ik het helemaal nie meer waar een mens om stuk kan gaan dacht ik nog bij mezelf.

Daarna begon het toch echt wel uit te werken ik had nog wel wat visuele pixels af en toe maar niet echt heftig meer ik voelde me op en top goed en had zelfs het gevoel dat ik alleen maar positiefe energie uitstraalde de 2 honden en de poes waren ook niet van me af te slaan dus zaten we met ze viertjes op het bankje te chillen.
Ik kon eindelijk weer normaal praten en heb nog een hoop gelachen met men broer men 2 biertjes opgedronken en men laatste blowtje die ik had gedraait. Ik was om half1 thuis en ben lekker gaan slapen.

Conclusie : Wat een topervaring maar totaal niet wat ik verwacht had. Ik wilde eigenlijk meer spacen met nadenken over het leven en hoe alles werkt dit heb ik helaas niet ervaren maar wel een super lekkere en chille trip gehad. En ga ik zeker vaker doen met een hogerige dosis.

THXS VOOR HET LEZEN
:wave: :woeh: :wave:
Avatar gebruiker
onoffen
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: ma mei 26, 2014 9:16 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: Lekker lope legge trippen! (truffels)

Berichtdoor Monologic » do jun 26, 2014 11:56 am

Laatst bijgewerkt door Monologic op do apr 19, 2018 6:13 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Lekker lope legge trippen! (truffels)

Berichtdoor Winnie » zo jul 13, 2014 4:53 pm

Het zal wel weer aan mij liggen maar ik kan hier toch echt de helft niet van lezen door abstract nederlands :conf:

crayon-eating motherf*cker
Avatar gebruiker
Winnie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di mei 13, 2014 9:01 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner