Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Voor al je psychedelische avonturen.

Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Rups » di okt 09, 2012 5:17 pm

Alright, ik verveelde me vandaag nogal en ik had weer een enorme drang om te schrijven.
Omdat ik de laatste tijd niet echt zulke heftige trips heb meegemaakt om over te schrijven besloot ik om over mijn aller allereerste keer trippen te schrijven.
Dit is al een heeeeele tijd geleden maar ik heb mijn best gedaan om het zo goed en zorgvuldig mogelijk te beschrijven.
Ik hoop dat het een beetje leuk is om te lezen :)

Liefs x

Het is oktober, de herfst begint aan te breken.
Het word kouder buiten, sneller donker en ik zie mensen weer met sjaals buiten lopen.
Ik haat oktober, het is een nare maand met als enige lichtpunt Halloween.
Op dit punt van mijn leven besef ik nog niet heel goed wat mij te wachten staat, een donkere periode gaat aanbreken misschien wel de donkerste periode van mijn leven.
Ik vertrouw mijn vrienden nog, op dit moment weet ik nog niet dat ik omringd word door leugenaars, backstabbers.
Een aantal maanden verder zal ik mezelf helemaal naar de kanker werken met drugsmisbruik, mijn hersenen helemaal kapot maken.
Op mijn gezicht zullen allemaal roden vlekken verschijnen, grote wallen zal ik krijgen onder mijn ogen.. spoedig zal ik enorm naief worden, de kwaad niet inzien van het misbruiken van drug.
Maar dat weet ik allemaal nog niet op dit moment.

Ik zit in de trein naar Eindhoven, ik ben overgestapt op Utrecht.
Het is een lange reis vanuit Leiden, het is een reis van ongeveer 2 uur en ik kijk een beetje verveeld uit het raam, luisterend naar muziek.
Ik heb al wel wat drugs gebruikt, in september begon dat met een ketamine trip en mijn eerste keer harddrugs heb ik net achter de rug, MDMA, wat diezelfde avond gelijk ook eindigde in GHB.
C. pushte me steeds “Je moet echt een keer lsd proberen, dat is zo geweldig!” “Kom een keer hierheen, dan gaan we een keer lsd nemen!”
Ik was helemaal niet benieuwd ernaar, had überhaupt nog nooit psychedelics in mijn leven genomen dus ik wist ook niet wat ik moest verwachten. Ik had wel research gedaan op het internet en een aantal vrienden van mij gebruikte het en die vonden het ook helemaal geweldig, maar ik was niet erg onder de indruk.
“Je word omringd door kleuren” eh…. Ja…. Leuk? Ik had liever uppers toendertijd, want daar werd je lekker actief en vrolijk van.
Maar ik was toch van plan het te proberen, ik wilde nieuwe dingen uitproberen, kijken wat het met je doet.
Dus ik was opweg naar zijn huis.

Rond de middag kwam ik daar aan, het was een kleine flat met 3 slaapkamers, een keuken en een woonkamer.
Ik kan me niet precies meer herinneren met hoeveel personen we daar waren, maar het was een leuk groepje dat we gevormd hadden.
“Wil je wat speed?” vroeg C. en hij wees naar een bullet die op tafel stond.
“Nee” antwoordde ik en ik ging zitten op de bank.
We gingen een filmpje kijken en er werd een bakje met ananas en vodka neergezet op tafel, ze hadden het zo gemaakt dat de ananas de vodka had “opgezogen” als het ware, het proefte wel lekker.
De tijd verstreek en we waren aan het wachten op twee mensen die de lsd mee zouden nemen.
Het werd 7 uur, het werd 8 uur, het werd 9 uur…. En rond 10 uur kwamen ze eindelijk.
“Zal ik het nog wel nemen?” vroeg ik, omdat ik rond 5 uur weer weg moest omdat ik weer moest werken de volgende ochtend.
‘Ja” “Tuurlijk” “Waarom niet?” werd er geantwoord.
Ach ja… waarom ook niet?
Eerst ging er een grote spiegel rond met lijntjes ketamine erop, mensen namen een lijntje en ik ook.
Vervolgens nam ik het zegeltje, het proefte naar niks, dat had ik niet verwacht.
Alle drugs die ik tot dan toe had genomen smaakte ontzettend vies, maar dit niet.

10 minuten verstreken en ik zei dat ik er niks van merkte.
“Dat duurt ik meestal een half uurtje” werd er geantwoord.
Er ging meer tijd voorbij en ik zat ineens met twee mensen te lachen, ik kreeg buikpijn van het lachen en toen ik weer serieus aan het worden was werd ik ineens overspoeld door kleuren.
Van het ene op het andere moment leek het alsof ik niet meer aanwezig was op de normale wereld maar in een andere dimensie.
Het was als een klap die ik ineens kreeg in mijn gezicht, alsof ik ineens een andere wereld werd ingezogen.
Alle kleuren van de regenboog zag ik, rood, oranje, geel, groen, blauw, paars…
Ze overspoelde me, en ik probeerde me ertegen te verzetten.
De indrukken die ik op me af kreeg waren te heftig, het was té veel voor een eerste keer.
Ik viel stil en kroop weg in een hoekje van de bank, kreeg een paniekerig gevoel.
Het was alsof ik werd aangevallen door kleuren, indrukken, visuals, de hele wereld..
Toen ik de rest naar me hoorde lachen begon ik me wat rustiger te voelen en terwijl ik echt om me heen keek merkte ik ineens op dat het plafond voor de helft lager was, ook kwam er een groene kleur vanaf.
Ik keek helemaal naar boven naar het plafond en zag dat er allemaal aliens op het plafond zaten, getekende groene aliens die allemaal met hun voeten en handen aan elkaar vast zaten en allemaal een patroon vormden.
Het waren echt, althans zo leek het, getekende aliens, en tussen de lichaampjes door zag ik nóg meer aliens, en daartussen nog meer en nog meer, er zat echt diepte in het plafond en de aliens bewogen ook heen en weer.
Hoe langer ik naar het plafond keek hoe meer ik erdoor werd gehynotiseerd, alsof ik in een psychose terecht kwam, het intrigeerde me.

Alles om me heen veranderde, op de muren zag ik immens grote pissenbedden lopen en flikkeren, ze kwamen en verdwenen weer. Kwamen en verdwenen weer.
Op een boekenkast hing een lamp in de vorm van een ster, maar het licht nam bijna de hele kamer in.
Op een stoel waar normaal gesproken al een patroon op was te zien was de bekleding aan het bewegen.
Rechts van me hing aan een muur een groot doek met psychedelische schilderingen die nu aan het bewegen was alsof er veel wind op staat, en ook anderen hadden hem opgemerkt.
“Dat kleed beweegt!”
“Nee hij hangt stil”
“Nou hij beweegt toch echt!”
“Niet waar, hij hangt stil”
Mensen haalde trucjes uit met elkaar omdat we met de hele groep “op reis” waren, met twee mensen zat ik op iemands mobiel plaatjes met regenboogkleuren te bewonderen, telkens als we weer een plaatje vonden raakte we in trance erdoor, we vielen stil en het leek alsof de kleuren uit het beeldscherm bewogen en eruit liepen.
Op een gegeven moment liet J. mij een filmpje van Clan of Xymox zien en terwijl ik met beide handen zijn mobiel vasthield zag ik vleermuizen uit het beeldscherm over mijn armen lopen, ze kwamen letterlijk het beeldscherm uitgekropen, ik herinner me nog dat ik dat geweldig vond, het was zo onwerkelijk en tegelijkertijd zo echt.

Ik genoot van de muziek, we hadden goa op staan en het omhelsde me, het was overal om me heen en kwam niet meer van 1 punt.
Normaliter had ik een hekel aan goa maar nu leek het alsof ik de muziek ineens begreep, het klonk echt verschrikkelijk mooi in mijn oren.
Voor het raam stonden bomen met een paar bladeren en een paar kale takken die werden verlicht door lantaarnpalen, het leken net pixels en alsof er vleermuizen aan de takken hingen.

Ik moest plassen dus ik liep naar het toilet, eenmaal op het toilet raakte ik geisoleerd in mijn eigen wereldje.
Ik zag patronen op de deur, ik zag patronen op de muren, op de grond, op het plafond, overal. Overal waren patronen.
Ik werd erdoor afgeleid, volgensmij heb ik echt een kwartier op het toilet gezeten omdat ik werd geobsedeerd door de patronen die me overmeesterde.
Ineens kon ik ook mijn bewustzijn zien, letterlijk zien. Ik denk normaal gesproken altijd al in beelden en dat werd nu versterkt.
Ik zag een grote bal waar ik heen vloog, eromheen vloog, en op de grond lagen tegels, de lucht eromheen was gewoon grijs.
Het waren simpele objecten maar het was voor mij prachtig om te zien, wat me voornamelijk opviel was dat het ziekelijk schoon was, als een ziekenhuis. Er was geen vuiltje te bekennen en ik werd overtroffen door de schoonheid hiervan.

Rond 4 uur ben ik weggegaan en heeft iemand een taxi voor mij gebeld want ik moest weer naar huis omdat ik over een paar uur moest werken en ik had nog tijd om te reizen.
De taxi arriveerde, ik nam afscheid en ik stapte in.
Het was slechts een klein ritje met de taxi maar een hele klus voor mij emotioneel gezien, alsof het zwaar voor me was om helemaal naar centraal te moeten leek het wel.
Iets raars viel me op, ik keek uit het raam naar buiten maar ik zag dingen al vóórdat ze gebeurde.
Ik zag bijvoorbeeld een restaurantje, en twee minuten later zag ik opnieuw wéér hetzelfde restaurantje.
Na 10 minuten kwamen we aan bij centraal station, ik betaalde de taxichaffeur en stapte uit.
Ik liep naar de ingang en daar werd mij verteld dat dat het station nog niet open was.
“Nog niet open?” vroeg ik verward.
“Maar op de NS site stond dat mijn trein gewoon om 04:50 vertrekte” te verward om er iet van te begrijpen ben ik terug naar de stopplaats van de taxi’s gelopen waar allemaal andere mensen ook op een taxi stonden te wachten, mensen die net terug waren van een avondje uit, dronken jongeren die luidruchtig een taxi wilden aanhouden, ik werd hier zelf ook enorm bang van, er hing nogal een rotsfeer, mensen die aan het kotsen waren enzo.

Taxi’s reden heen en weer en je kon tegen de chaffeur roepen waar je heen moest en als hij er toevallig heen ging had je geluk, anders pech wat erin resulteerde dat ik bijna nog een half uur op die plaats hem moeten wachten.
Op een gegeven moment vroeg ik weer aan een taxichaffeur of hij langs de plek kwam waar ik heen moest.
“Ben je alleen?” vroeg hij en ik antwoordde ja.
“Stap maar in dan” zei hij, waarschijnlijk omdat hij bezorgd was, een jong meisje, onder invloed, om 5 uur snachts, tussen allemaal dronken mensen in een grote stad.
Dankbaar stapte ik in en hij reed me naar mijn bestemming.
Ik zag weer dingen gebeuren voordat ze daadwerkelijk gebeurde maar minder dit keer, mijn trip was aan het uitwerken en daar was ik maar al te blij mee, trippen in het openbaar was emotioneel erg uitputtend, zeker omdat het mijn eerste keer was en ik moest me normaal houden omdat ik niet wilde dat anderen zagen dat ik onder invloed was. (wat ze toch wel zagen want bij het station hoorde ik ook iemand roepen : Zo die gaat lekker!)
Ik kwam weer aan bij het huis van C. belde aan en liep naar boven waar mensen zich erover beklaagde dat het belachelijk was dat het station nog niet open was.

D. en C. riepen mij bij zich
“Trip je nog?”
“Nee”
“We hebben een manier om je trip terug te halen.. wil je weten hoe?”
En ze haalde een zakje met wit poeder tevoorschijn
“2-cb” legde ze uit.
C. snoof een lijntje ervan weg en vroeg of ik ook wilde.
Ik dacht ach waarom ook niet? Ik ga nu toch niet meer werken..
Ik nam een lijntje 2-cb en ik dacht dat mijn neus in brand stond, zo veel pijn had ik nog nooit gevoeld en de pijn hield nog zeker een paar minuten aan.
De trip begon bijna gelijk nadat ik het lijntje had ingenomen en ineens waren het geen pissenbedden meer die over de muren liepen maar levensgrote spinnen.
Ik keek naar D. en zijn gedaante was ineens verandert in hologram stijl, hij keek me neutraal aan en ik vond het grappig om te zien hoe hij ineens was verandert van een persoon naar een hologram.
Ik viel stil, er zijn me ook een paar dingen gevraagd maar daar antwoorde ik niet meer op, ik was weer in mijn eigen wereldje, terug in een trip.
Ik keek C. aan en hij had overal spinnen over zich lopen, hij heeft dreadlocks en zijn dreadlocks waren verandert in de poten van spinnen. Maar ook over zijn gezicht liepen ze, op zijn neus zaten ze, overal.
De bomen waren weer verandert in pixels en ik ging weer terug op de bank zitten.
Ik zat in mijn eentje te trippen en ik heb een aantal uren mezelf voorgehouden dat ik een zeepbel was, ik was niet meer mij maar rond.

Op een gegeven moment ging er een glas water om doordat iemand hem omstootte en ik verbeeldde het me dat de hele vloer nu vloeibaar was, ik vroeg me ook af waarom iedereen er met zijn sokken door ging lopen, het was nat?!
Ik voelde aan de vloer en voelde dat het droog was, dat was raar… want ik zag het gewoon als water maar als ik voelde was het droog.
Niet lang nadat dat glas omging ben ik naar huis gegaan, ik tripte nog maar het was inmiddels al 12 uur s’middags en ik ben met de bus naar huis gegaan.
De reis wat emotioneel weer zwaar, alsof er iets op me drukte, maar ik heb het uiteindelijk wel gered en ben in trein weer nuchter geworden.
Een vrouw tegenover me in de trein was aan het praten aan de telefoon, en ik dacht dat het russisch was dat ze sprak maar het bleek gewoon nederlands te zijn.
Eenmaal thuis ben ik lekker in mijn warme bed gaan liggen, ik tripte nog heel lichtjes, maar het was bijna voorbij.
Ik heb heerlijk liggen dromen en ik was meteen verkocht, een nieuwe favoriete drug : lsd.
Het was een trip om nooit te vergeten.


PS. In mijn report beschrijf ik op een gegeven moment een filmpje van Clan of Xymox, mochten mensen nieuwsgierig naar dit filmpje zijn, et voilá! Sla hem op in je favorieten van youtube en kijk hem eens als je aan het trippen bent, het is namelijk geweldig onder het trippen.

http://youtu.be/y47PxC9u6Kc
Did : Speed, MDMA, DMT, 2C-B, 2C-E, LSD, GHB, GBL, alcohol, nicotine, hasj, wiet, ketamine, meta, XTC, meth, lachgas, ritalin, poppers, truffels, salvia, fentanyl, cocaine, B3, tramadol

I rest in the comfort of knowing my soul is eternal and my consciousness endless.


Avatar gebruiker
Rups
Acid head
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:39 pm
Woonplaats: Eutopia

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor geile » di okt 09, 2012 5:52 pm

Top report! :stoned: leest lekker weg.
geile
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: za feb 26, 2011 1:52 pm

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Saikedellik » di okt 09, 2012 6:45 pm

Nice report! Weet je ook hoeveel er op je zegel zat? Klinkt een stuk heftiger dan mijn eerste keer/keren LSD namelijk! Ook de eerste keer 2c-b meteen snuiven haha, klinkt heftig!

Tnx for sharing! :love:
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Vinnie » di okt 09, 2012 8:26 pm

ben je niet meer gaan werken dan of wel
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Davinci » di okt 09, 2012 10:49 pm

Ik hoop dat je je nog vaak verveeld :hulde: :hulde: :hulde:
Tripreport van de maand.
Heel mooi geschreven, ik ga hem nog vaak herlezen.
Je hebt mijn volledige aandacht voor 300% vanaf de eerste letter.

Echt een massa's boeiend report :hulde:

Die dronken/kotsende jongeren ken ik maar al te goed, traumatische ervaring op lsd :s
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Rups » wo okt 10, 2012 1:28 pm

Thanks! :)
@Saikedelik : Nope weet ik niet :( Ik had er wel research naar gedaan maar ik was nooit echt heel erg geinteresseerd naar tripmiddelen voordat ik het probeerde, het leek me zelfs saai :P Dus ik kreeg gewoon een zegeltje van iemand waar ik toendertijd bevriend mee was, ik heb verder niet echt gevraagd hoeveel erop zat ofzo. Daar let ik nu wel op, maar toen niet.

@Voldie : Nope, heb het afgezegd. Kon ook sowieso niet XD Ik was echt helemaal naar de fucked de volgende ochtend.
Did : Speed, MDMA, DMT, 2C-B, 2C-E, LSD, GHB, GBL, alcohol, nicotine, hasj, wiet, ketamine, meta, XTC, meth, lachgas, ritalin, poppers, truffels, salvia, fentanyl, cocaine, B3, tramadol

I rest in the comfort of knowing my soul is eternal and my consciousness endless.


Avatar gebruiker
Rups
Acid head
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:39 pm
Woonplaats: Eutopia

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor -ArKady. » wo okt 10, 2012 3:45 pm

mooi rapport Rups, binnenkort ga ik ook voor het eerst lsd proberen. ben benieuwd!
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Afca_Remy » wo okt 10, 2012 8:45 pm

Heel goed report!
Echt super goed geschreven, maar vond je die indrukken die de eerste keer je gaf niet eng?
Ik weet dat ik op de 2c-b zo hard ging dat ik het op een gegeven moment ook eng vond worden en daardoor beetje een bad trip ervaring kreeg..
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Delicate » wo okt 10, 2012 10:37 pm

Interessant om te lezen. Ik vind het wel wat risicovol van die vrienden. Ik had het zelf iig nooit zo gedaan. Maar zoals je al eerder schreef heb je er ook van geleerd mbt je vrienden e.d.
Dank je wel voor het schrijven.
Avatar gebruiker
Delicate
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 126
Geregistreerd: do jul 26, 2012 12:37 pm

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Taxi. » do okt 11, 2012 12:12 pm

:hulde: amen
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Drugskonijntje » vr okt 12, 2012 9:14 am

Leuk verhaal Rups. Heb het met plezier gelezen! :)
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Rups » za okt 13, 2012 11:34 am

Afca_Remy schreef:Heel goed report!
Echt super goed geschreven, maar vond je die indrukken die de eerste keer je gaf niet eng?
Ik weet dat ik op de 2c-b zo hard ging dat ik het op een gegeven moment ook eng vond worden en daardoor beetje een bad trip ervaring kreeg..Het viel wel mee, ik moet zelf zeggen als ik erop terugkijk dat ik er heel goed op heb gereageerd omdat het wel een van de heftigste trips was in totaal.
Op het begin dat het er echt in een keer was heb ik me er wel tegen verzet, toen vond ik het ook eng, maar de rest heeft mij toen gerust gesteld toen ik zag hoe rustig zei erop reageerde, en we hadden allemaal 1 zegeltje op. Toen liet ik het gewoon gebeuren.
Did : Speed, MDMA, DMT, 2C-B, 2C-E, LSD, GHB, GBL, alcohol, nicotine, hasj, wiet, ketamine, meta, XTC, meth, lachgas, ritalin, poppers, truffels, salvia, fentanyl, cocaine, B3, tramadol

I rest in the comfort of knowing my soul is eternal and my consciousness endless.


Avatar gebruiker
Rups
Acid head
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:39 pm
Woonplaats: Eutopia

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor Russ » vr okt 19, 2012 1:15 pm

Geweldig report. Best wel een stevige eerste trip. Heb met volle teugen genoten bij het lezen.

Een vrouw tegenover me in de trein was aan het praten aan de telefoon, en ik dacht dat het russisch was dat ze sprak maar het bleek gewoon nederlands te zijn.


Dit overkomt me bijna elke keer als ik na een nachtje door trippen onder de mensen kom, russisch lijkt er wel wat op nu je het zegt, had er nooit een taal op geplakt. :)
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: Liefde is.... LSD! [Eerste keer lsd + 2-cb en ketamine]

Berichtdoor bonghit » vr okt 19, 2012 5:39 pm

Geweldig tripreport,erg gedetailleerd
En leest lekker weg 8-)

Graag gelezen,tripreport van de maand zeg ik :hulde:
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3823
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner