Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor FranX » ma feb 20, 2012 12:18 pm

Buiten is het fokking koud en een gure wind blaast natte sneeuw in ons gezicht. Toch deert het ons niet want we hebben een plan. We zijn op weg naar een niet zo heel grote maar wel goed uitgeruste sauna. Ons doel is een antwoord op de vraag vinden of een sauna wel een leuke of geschikte plek is om te trippen.

Persoonlijk ben ik niet zo een sauna-fan en heb het na een uurtje meestal wel weer gezien. Vrouwlief kan het wat langer volhouden maar het hele concept sauna is niet iets wat bij ons leeft. Maar hoe zou het zijn onder invloed?

Vooraf hadden we een niet al te grote maar toch goed uitgeruste sauna uitgezocht. Het 17:15 uur op een zaterdagavond als we de sauna binnenstappen. Na het omkleden maken we eerst in nuchtere toestand een verkenningstocht door het complex. Ze blijken van alles te hebben. Zo zijn er verschillende soorten sauna's (stoom, droog, geuren, kleuren en ga zo maar door) Er zijn ook zwembaden, bubbelbaden (binnen en buiten) en natuurlijk verschillende soorten douches of moet ik dan stortbaden zeggen?. Als het lichaam genoeg is geprikkeld dan hebben ze voor de geest relax-waterbedden of een ruimte met hangmatten en hele grote kussens waar men zich even kan terugtrekken om te euh...mediteren. We tellen slechts een handje vol mensen en we besluiten ons plan door te zetten. Het is dan ongeveer 17:30 uur.

Over ons: Echtpaar van middelbare leeftijd met inmiddels ruime psychonautische ervaringen zowel binnen als buitenshuis. Op weg naar de sauna hebben we een jointje gerookt en buiten een redelijke lunch eerder die dag verder niets meer gegeten. Ik heb voor beide één zegel LSD en 18 mg 2C-I in petto.

De waarde van de LSD is niet gekend maar we hadden eerder een zegeltje van dezelfde batch genomen en die kwam toen best wel stevig aan. Op basis van die en andere ervaringen schatten we in dat de zegel ergens tussen de 100 en 150 ug moet zijn.

Waarom de combo LSD en 2C-I? Aanleiding om buitenshuis deze combo te proberen was het geweldige tripreport van Megatrippie (zie hier http://www.drugsforum.nl/viewtopic.php?f=21&t=26382 ) Sinds dat verslag stond de combo dus simpelweg op ons 'try-before-you-die' lijstje en het wachten was op een goed moment.

T:00:00
We besluiten de 2C-I en de het zegeltje gelijktijdig in te nemen en zo gezegd zo gedaan. Vanuit de kleedruimte lopen we de sauna in en volgen het gewone ritueel van douchen, zweten en afkoelen.
T:00:35
Alles gaat lekker en op de achtergrond voelen we LSD met rasse schreden opkomen. We besluiten naar buiten te gaan en in een bubbelende 'hottub' af te wachten wat gaat komen.
T:00:40
Wow... de koude winterlucht op onze bollen en onze naakte lichamen in het warme bubbelende water in combinatie met de LSD maakt het heel bijzonder. De koude/warmte sensaties, het water, de luchtbellen het voelt allemaal even perfect en is eigenlijk niet te beschrijven. Alles wat aan het lichaam kan voelen of waarnemen stuurt maximaal signalen door en het is dan ook een groot zintuiglijk feest. We turen recht naar boven en zien tegen de donkere hemel hoe woeste winterwolken (waar nog steeds zo nu en dan natte sneeuw uit valt) voorbij razen. Het is een prachtig schouwspel waar we alleen met ontzag naar kunnen kijken.
T:01:05
We zitten nu een klein half uurtje in het bad en onze vingertoppen zijn helemaal rimpelig geworden. We besluiten even op te drogen en verruilen de hottub voor een infrarood sauna. Wow. Het wordt alleen maar beter. De warme lichtstralen voelen als zacht masserende handen en tintelingen schieten van onze tenen tot onze kruinen door onze lichamen. Lekkerrrrrrrr. Er is nu bijna niemand meer in ons gezichtsveld en we kunnen vrijuit praten over wat we voelen en waarnemen.
T:01:15
We laten ons in het zwembad glijden dat gelijk lijkt te veranderen in een compleet andere wereld. Ik voel me helemaal een met het water. Ik ben het water! Ik wordt overvallen door een enorm relaxed gevoel en ik realiseer me dat de 2C-I haar werk begin te doen. Ik zie dat vrouwlief ook letterlijk aan het wegdrijven is en ik vraag hoe het gaat. Waaaauuuuuwwwwww zegt ze terwijl lekker aan het dobberen is. De schitteringen van het wateroppervlak maakt het alsof we door een soort aquatisch universum reizen. Gewichtsloos zowel lichamelijk als mentaal lijkt alles in elkaar te vloeien. Het is een onbeschrijfelijke maar uiterst prettig ervaring.
T:01:30 (of zo ongeveer)
Ons natte universum begint door de hoeveelheid aan zintuigelijke prikkelingen bijna ondragelijk te worden en we besluiten een relaxruimte op te zoeken. Even chillen. Giechelend en met een licht zwalkende tred weten we de waterbedden te bereiken. Eenmaal op de bedden dobberen en drijven we gewoon weer verder.

LSD geeft mij mentaal gezien altijd een druk hoofd vol met ideeën, hersenspinsels en oorspronkelijke (soms onnavolgbare) gedachten. Maar nu met de 2C-I erbij is het heeeeeel rustig daarboven in mijn hersenpan. Bijna sereen en ik heb het gevoel net boven mijn eigen lichaam te zweven. Vrouwlief ligt misschien lichamelijk op het bed maar haar geest is ook duidelijk ergens anders. Ze zegt zich, net als ik, super relaxed te voelen.

Timewarp.
Het is stil in de ruimte met de waterbedden. Alhoewel stil. We horen de wind buiten gieren en zo nu en dan ontsnapt er een naargeestige fluittoon uit een kiertje ergens. Verder is er geen geluid te horen en geen mens te zien. Hoe lang liggen we hier eigenlijk al? Misschien zijn we in slaap gevallen en is het al heel laat. De schrik slaat me om het hart. Misschien is het complex al gesloten en heeft men ons domweg vergeten? Wat nu? Ik probeer mijn horloge af te lezen maar de wijzerplaat blijkt opeens een stuk of tien aanwijzers te hebben die allemaal een andere tijd aanwijzen. Ik moet lachen, tja zo schiet het niet op natuurlijk.

Vrouwlief ligt nog heerlijk te spacen en ik besluit haar niet verder te storen met mijn bedenksels en zeg zachtjes “ik ga even naar het toilet”. “Okay”zegt ze met een glimlach.... “doeiiii”. Ik klim van het bed af en verlaat de ruimte. Ik sta in een lange gang en ik probeer ergens een klok te ontdekken. Die hangt er niet. Of wel maar ik kan het niet ontdekken. De relax-ruimtes liggen op de eerste etage en ik besluit de gang uit te lopen. Ik ontdek een massage ruimte (leeg) en een soort lounge (ook leeg) maar een klok kan ik niet vinden en ik heb het gevoel al heeeeeel lang door het complex te dwalen. Ik raak ervan overtuigd dat we inderdaad in slaap zijn gevallen en dat men ons vergeten is. Dan kom ik bij een trap en ik ga naar beneden. Hoera! Ik stap opeens het restaurantgedeelte in en er zijn ook andere gasten die rustig wat eten of drinken. “We zijn niet vergeten” denk ik opgelucht en dan zie ik de klok. Het is pas 19:15 uur! Met een grote grijns keer ik terug naar de waterbedden. Eenmaal terug tref ik vrouwlief aan die me met grote ogen aankijkt. “Waar was je nou?” vraagt ze ietwat geschrokken... “ik zit al uren op je te wachten!” Ik vertel haar dat we een typisch gevalletje van verstoord tijdsbesef hebben ervaren en van mijn eenzame lange reis door het schijnbaar lege complex. We lachen. Geweldig.

T:02:00 (of zo ongeveer)
Ik haal twee drankjes bij de bar en we besluiten ze in een hangmat op te drinken. De LSD/2C-I combo komt heel mild op ons over. De LSD zorgt duidelijk voor de gebruikelijke en herkenbare kleuren en visuele verstoringen en de 2C-I lijkt er een heel erg aangename super-relaxte saus over te gieten. Als we ons drankje op hebben storten we ons weer in het sauna-vermaak. Ieder onderdeel, van koude neveldouche tot rozengeur-sauna, geeft weer compleet andere lichamelijke sensaties. Het een voelt nog fijner aan dan het andere en we kunnen maar niet besluiten welk onderdeel het fijnste is.
T:05:00
We naderen sluitingstijd en besluiten om ons nog eenmaal af te douchen en dan lekker om te kleden. Zo gezegd zo gedaan. Het gaat allemaal van een leien dakje en ook het afrekenen blijkt geen probleem. We hebben niet echt het gevoel gekregen dat iemand door had in welke staat we waren. Nou ja.. zo goed als dan. Op de een of andere manier lijkt het dat als je onder psychedelische invloed sociale contacten met de nuchteren aangaat dat altijd wat onhandig gaat. Van beide kanten. Maar enfin.

Eenmaal buiten blaast een ijzige wind in ons gezicht en gaan de zintuiglijke prikkelingen gewoon door. We zweven lekker terug naar huis waarbij onze voeten het trottoir niet lijken te raken en eenmaal veilig op de bank hebben we het gevoel 6 weken op vakantie te zijn geweest. Onze lichamen lijken nog altijd vloeibaar aan te voelen... en lekker fris dat we ruiken! Maar niet alleen onze lichamen zijn schoon. Ook onze hersenen lijken helemaal ontdaan te zijn van maanden beslommeringen en feestdagen en werkstress.

De andere dag.

We zijn als herboren opgestaan en na een stevig ontbijt hebben we een vette wandeling gemaakt. Er is geen enkele sprake van een katergevoel, integendeel zelfs. LSD/2C-I in combinatie met een saunabezoek bleek voor ons een gouden greep. Een sauna met relaxruimten biedt natuurlijk ook het voordeel dat je gewoon even kan gaan liggen zonder dat iemand gelijk bezorgd gaat vragen wat er aan de hand is. Dat is wel zo prettig en maakt het dat een sauna als plek om even rustig te trippen best wel chill is.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor Saikedellik » ma feb 20, 2012 12:33 pm

Cool, leuk idee om in de sauna te trippen! Ook die LSD-2c-i combo klinkt wel lekker! Mooi report, bedankt voor het schrijven!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor Ollie » ma feb 20, 2012 9:02 pm

WAUW!..... deze combo komt dankzij jullie nu ook ergens boven aan mijn verlanglijstje voor als de ervaring daar is. :hulde: Klinkt echt heel mooi en vooral ook ontspannend op alle vlakken :love:
Opa: Jongen, vrouwen da ben net paddestoel'n. A j de verkeerde het geat oe d'r an kapot.
Avatar gebruiker
Ollie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 128
Geregistreerd: za jan 21, 2012 10:21 pm

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor bonghit » ma feb 20, 2012 11:01 pm

8-) :rock: :love:
Wat een cool idee om in de sauna te gebruiken,
Ik zelf ga regelmatig naar de sauna maar was nog nooit tot dit idee gekomen 8-) :hulde:
Geweldig trip report ook,graag gelezen 8-) :love:
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3822
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor Niemand » di feb 21, 2012 1:11 am

Wow, geweldig! Totaal niet wat ik me zou voorstellen bij deze combi. Ik zou eerder denken dat het duistere van de 2C-i in combinatie met de LSD je eerder naar negativiteit zou trekken. Apart.. Wel een super vette ervaring zo te lezen!
Niemand gebruikt weleens drugs
Avatar gebruiker
Niemand
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 181
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 2:58 am

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor Pazkall » vr feb 24, 2012 1:03 am

Wow wat cool geschreven! Als ik dat zo lees lijkt me dat een ultieme ervaring!! 8-)
Avatar gebruiker
Pazkall
what you feel is what you get
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 602
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 7:42 pm
Woonplaats: Immer Gerade Aus

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor Azy » wo feb 29, 2012 11:30 pm

Mooi report, altijd leuk een verslag van jou te lezen.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor megatrippie » di maart 20, 2012 8:40 am

Leuk report man.
Fijn dat jullie deze combo net zo geweldig vinden als wij.
Als ik het zo lees denk ik dat het er voor ons ook weer een keer tijd voor is.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor -ArKady. » di maart 20, 2012 7:44 pm

geweldig report! bedankt.
lijkt me erg leuk om zoiets mee te maken..
maar voorlopig nog niet
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor Davinci » di maart 20, 2012 7:50 pm

Lijkt wel een leuke trip :)
wat voegt de 2c-i nu als extra toe?
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor megatrippie » wo maart 21, 2012 2:54 pm

Davinci schreef:Lijkt wel een leuke trip :)
wat voegt de 2c-i nu als extra toe?


FranX schreef:LSD geeft mij mentaal gezien altijd een druk hoofd vol met ideeën, hersenspinsels en oorspronkelijke (soms onnavolgbare) gedachten. Maar nu met de 2C-I erbij is het heeeeeel rustig daarboven in mijn hersenpan. Bijna sereen en ik heb het gevoel net boven mijn eigen lichaam te zweven. Vrouwlief ligt misschien lichamelijk op het bed maar haar geest is ook duidelijk ergens anders. Ze zegt zich, net als ik, super relaxed te voelen.


FranX schreef: De LSD zorgt duidelijk voor de gebruikelijke en herkenbare kleuren en visuele verstoringen en de 2C-I lijkt er een heel erg aangename super-relaxte saus over te gieten.


Mijn persoonlijke ervaring en mening wat betreft het effect van het combineren van deze stofjes.

De stofjes hebben overeenkomsten zoals extra gevoelig zintuiglijke waarnemingen.
De visuals verschillen. bij 2C-I is er meer sprake van fractals waar LSD de visuals meer vloeibaar maken.
Tevens is 2C-I kleurrijker dan LSD.

Bij het combineren hebben de visuals meer de vorm van LSD maar extra kleurtjes van de 2C-I
De extra energie van 2C-I maar niet zo geforceerd maar juist extreem relaxt door de LSD.
Door de LSD voel je alleen een body high en niet de body load die je wel kan hebben van de 2C-I

Kortom de stofjes versterken elkaars leuke eigenschappen en halen scherpe randjes waar die bestaan weg.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor MarkBeest » wo maart 21, 2012 3:24 pm

klinkt echt als een aanrader. Alleen zou ik niet de sauna in durven :roll2:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: LSD + 2C-I combo en een tripje naar de sauna

Berichtdoor timoj22 » ma maart 26, 2012 1:03 am

mooi report man. ook ik voeg dit toe aan mijn 'Bucket list" :D :hulde:
timoj22
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: ma maart 19, 2012 8:24 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner