Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM december '10] LSD: breakthrough

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM december '10] LSD: breakthrough

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 6:02 am

Originele post door spacelord op 17 dec 2010.

Even vooraf: ik was niet van plan een trip report te schrijven over deze trip, maar deze trip was zo anders en vernieuwend, dat ik het toch aan jullie wil meedelen :)

Wat: 1 rolling stone (ca 150 µg) met 2 personen, een doos lachgas, 150mg ketamine pp, wiet
waar: mijn studentenkamer
wanneer: vorige week

Vooraf

Na een lesdag kreeg ik een sms van S om nog een keer te gaan trippen. Voor mij was het nog maar een week geleden, maar ik stemde in. De zegel werd gehaald (spreiding 60-160µg). Ik heb al een 3tal keer van deze zegels getript, waarbij de zegel deze keer op ons beiden een werking had die tussen de 70-90 µg leek te hebben (echte dosering zal rond de 70 gelegen hebben). Het vervelende was dat ik de dag erna een belangrijke presentatie had waardoor we ipv anderhalve zegel ieder maar een halve namen. De tijdstippen zijn wat geschat.

De trip

9.00
Zegel gedropt onder de tong, en wachten maar. Meestal gamen we dan wat op de ps2 of kijken we iets op youtube.

9.40
Eerste zinderingen van de lsd komen op, meestal blijven ze bij mij wat langer uit. Tintelingen over je hele lichaam, je zintuigen voelen geprikkeld, je lijkt een soort licht kietelend stroomlaagje over je te hebben en begint je lachgerig te voelen.

10.20
Mijn tripniveau is nog niet zoveel gestegen, dus ik besluit een lachgascapsule te nemen. Deze gaf niet overweldigend veel, ketamine was hierop een antwoord. 60mg de neus in gejaagd en BAM, de kamer stroomde over van visuals, objecten leken te verspringen en geometrisch te worden ingedeeld. Kamer leek van kleur te veranderen, de treden van de trap waren erg ongelijk, mijn blacklight doek met psychedelische vissen leek te golven, de vissen werden groter en kleiner. Bob Marley begon de headbangen op de 3D poster en ik zag en hoorde hem zingen. Mijn tripmate lag gewoon weg te spacen op de zetel.

Na een minuut of 10 besloot ik nog eens lachgas te proberen. Een tijdje terug heb ik een soort trauma overgehouden aan een volledige capsule in 1 keer in te ademen tijdens een trip met Ketamine, wiet, DMT, alchohol en lachgas. Hier ga ik niet verder op in.
Dit keer was het GEWELDIG. Ik voelde het al direct nadat ik de eerste teug inademde dat ik alles in 1 keer naar binnen kon trekken.

Ik zakte weg in mijn eigen hoofd, en voelde me in de omgeving verdwijnen. Echo's klonken van mijn rechterkant, S lach te schaterlachen. Ik zag overwegend oranje en rood in de wereld van CEV. Overal energielijnen die vormen aannamen van geluiden dat ik hoorde. Het was net of S en ik een weegschaal in balans waren, of alsof 2 kinderen op een wipplank; de ene duwt, de andere wordt gelanceerd, komt terug en omgekeerd.

Dadelijk nog 1 proberen! We waren ervan overtuigd dat deze trip ondanks de lage dosis echt heel goed meeviel, set en setting speelt een grote rol (en ketamine ook natuurlijk).
Nog een snuif, 5 minuten wachten en daar gaan we weer.
Ik reisde door een tunnen met overal ogen die ik voor het eerst in een dragon's dynamite truffeltrip zag. Was wel nice, nu besloten we nog even te wachten met de volgende. Nog maar wat tony hawk spelen eerst. Ik nam de koptelefoon en liet me meevoeren in de wereld van de kaleidoscopen en fractalen. Vooral fractalen waren duidelijk aanwezig. Ik herinnerde me plots dat ik vroeger als ik naar het plafond keek als kind en me op 1 punt fixeerde, ik soms een roze waas zich zag te verspreiden over mijn blikveld. Deze veranderde in de fractalen die ik constant zag met mijn ogen toe. Onmiddelijk herinnerde me ik enorm veel zaken van vroeger. Dit was zo vermoeiend dat ik me over die gedachtestroom zette, en ik wat op de pc ging doen.

Ik heb geen idee wat er het uur daarna allemaal gebeurt is (het zal niet meer geweest zijn dan ik muziek luisteren en S gamen) dus skip ik dit stuk tot de doorbraak op LSD met lachgas.

Ik besloot nog een lijn ketamine te leggen en deze keer 2 capsules in 1 keer te inhaleren. Dit deed ik een kwartier na die lijn. Het is veruit een van de meest overweldigende ervaring op psychedelica die ik ooit heb meegemaakt, sterker dan mijn dmt trips, niet te vergelijken met andere keren LSD.

Ik voelde de angst om 2 hele caspsules in 1 keer te doen knagen aan mijn gemoed. Toch wist ik dat het dit keer kon, dit keer ging het niet misgaan. S zou zijn patronen na mij inhaleren. Ik inhaleerde de eerste ballon en ging languit in de zetel liggen. De slierten en driedimensionale energielijnen vermenigvuldigden zich en begonnen sneller de bewegen. Ik begon ruimte en diepte te zien met mijn ogen dicht, veel dieper dan voordien. De slierten vervormden tot de normale grote muren waarlangs ik vlieg en die eindigen in lange driehoeken. Ondertussen inhaleer ik de tweede ballon. De punten van deze driehoeken kwamen allemaal samen in een punt dat ik voor me zag. Ik dacht 'shit daar geraak ik nooit door, ik vlieg te pletter). Toen het punt dicht genoeg was, kon ik er met gemak doorheen. Ik kwam op een andere plaats terecht, mijn blikveld leek heel sterk naar binnen gebogen. Een magma-bal die ik ook herkende kwam razend snel naar me toe en overweldigde mij. Ik voelde de warmte toen de bal me omsloot en een gelei/rubberachtige substantie. Ik voelde hoe ik verdampte en oploste in deze hallucinatie. In de kern van de vuurbal was de poort. Een zwart gat omsloten door vlammen en vuur trok me dichter. Ik knalde er door heen en voelde iets breken. Mijn eerste reflex was' ik ben van de zetel gevallen'. Bewegen ging niet, dus dit idee liet ik snel varen. Toen verpletterde iets mij en implodeerde mijn mentale aspect.

Ik werd in mijzelf geplaatst, in de schakels van mij hoofd. Tunnels met felle kleuren en vibrerende vormen die ik niet kon plaatsen. Elke tunnen eindigde in een aparte herinnering die ik terug herbeleefde. Ik was op de plaats, de omgeving was er, de stemmen, mensen, de geuren en kleuren. Ik zag alles zoals het was, hoewel je duidelijk kon zien dat dit niet de realiteit was. Aangezien ik dit toch beleefd had, wist ik niet meer of ik echt bestond. Ben ik wel echt, misschien heb ik toegang tot de database van een ander persoon? Ik werd terug in mijn lichaam geplaatst en probeerde te verwoorden wat er zonet gebeurt is aan S. Hij herkende enorm veel in wat ik vertelde en tot mijn verbazing kon hij mijn beleving perfect aanvullen, zonder dat ik er veel over had gezegd..


De uren daarna hebben we weinig meer gedaan dan wat in de tuin naar planten staan kijken, wezenloze discussies gehad, een mindfuck op de sms van een maat gehad en gegamed. Rond 2 uur zijn we naar bed gegaan (pas tegen 4 in slaap, had nog te veel visuals).

Psychedelica kennen de dag van vandaag weinig begrip, marginalisatie en onwetendheid gaan hand in hand. Deze wonderlijke middelen kunnen bij voldoende enthousiast en gemotiveerd onderzoek nog een belangrijke bijdrage leveren aan onze hedendaagse samenleving.

Trip ze :love:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: [TvdM december '10] LSD: breakthrough

Berichtdoor Tripkonijn » di maart 01, 2011 6:09 pm

vet report :D

Je moet je angsten altijd overwinnen
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: [TvdM december '10] LSD: breakthrough

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 6:14 pm

Tripkonijn schreef:Je moet je angsten altijd overwinnen


Sommige angsten niet hoor. :)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron