Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD, DMT en nog 6 substanties. Meest epische verloving ooit

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD, DMT en nog 6 substanties. Meest epische verloving ooit

Berichtdoor Alice » vr sep 21, 2012 9:07 pm

De meest epische verloving in het Universum! BOOM 2012

Nou ik begin maar meteen aan mijn meest heftige en geweldige ervaring onder drugs in mijn hele leven, mijn verloving onder 8 verschillende soorten middelen!


genomen substanties:

360 tot 400 µg LSD ( in de vorm van microdots)
2 gedeelde joints Changa (Rookbare vorm van DMT in een joint)
Hasj
N2O 100+ patronen
Ketamine (geen idee hoeveel ik denk verspreid over de avond een halve gram) nasaal
Dexamfetamine
Diazepam
1 glas alcohol (pas in de coming down)

Met al deze stoffen heb ik al vrij veel ervaring, ik had een absoluut geweldige ongelofelijke trip
maar ik raad niemand aan om ook zoveel soorten drugs te combineren in 1 trip!

Ik was met Azgaza, T, en Vulor, en de locatie was Idanha-a-Nova in Portugal op het BOOM festival.

De setting was Dark-psy muziek bij de main stage van BOOM en rondom het terrein, een geweldige groot trip paradijs
waar overal de raarste Aliens, vuurkunsten, blacklight oplichtende draken en kunst te zien was.

We begonnen allemaal bij de tent, na een lange warme dag op BOOM kregen we allemaal toch al best veel zin in LSD, we hadden 2 dagen ervoor al LSD gedaan
maar dit viel niet erg indrukwekkend en er was waarschijnlijk toen destijds te weinig genomen.
Ook had ik 4 dagen voor deze avond een harde 2cb trip gehad (hier over schrijf ik ook nog een report),
we dachten dus al wel dat we waarschijnlijk aardig veel tolerantie hadden gekregen.
Omdat we van de microdots niet het exacte microgram wisten namen we er aardig veel, we wilden echt alles uit deze trip halen!
Ik begon met 4 microdots, wat volgens schatting gelijk moest staan aan zo'n 160µg LSD, ik wachtte ongeveer een uur maar merkte eigenlijk nog amper tot niets,
ik probeerde het wat aan te wakkeren met lachgas maar dit deed ook niks. Ook nam ik hier een aantal lijntjes Ketamine en nam ik een Dex.
Toen nam ik er nog 5 microdots bij, we zaten nog ongeveer 3 kwartier bij de tent en besloten toen maar om het terrein te gaan verkennen.
Ik begon duidelijk de LSD te voelen, ik wandelde over de zanderige grond en deze leek op een soort spiegelachtige weg, gevolgt door leuke patronen van bottige vissen en katten!

(Ik ga nog een tripreport schrijven over mijn 1e LSD trip waar ik vanalles uitleg over mijn rare connectie met katten die toen zich voordeed.
Sinds die trip ben ik een crazy cat lady, en zie ik de essentie van mijn bewustzijn als een kat met extreem veel detail, in de vorm van botten, rozen en rare zwart/wit patronen)

Terwijl we aan het lopen waren maakte T ineens duidelijk dat hij nog nooit zo hard getript had in zijn leven, hij had slechts 4 microdots gehad en wij hadden toen gededuceerd dat waarschijnlijk alle dots in sterkte verschillen, ook Azgaza tripte prima/hard en zij had 7 microdots gehad.
We probeerden T gerust te stellen aangezien hij wel even moest wennen aan de keiharde bewustzijn veranderingen die er plaats vonden, natuurlijk de overweldigende visuals en gedachtes.Zo gingen we een tijdje het terrein rond, we kwamen langs vuurdansers en kunst en bekeken alles aandachtig.

Op een gegeven moment kwamen er ook een aantal paniekerige gedachtes over mij heen aangezien ik het daardoor absoluut niet wilde laten verpesten kreeg ik een diazepam.
Tot we op een gegeven moment bij de mainstage gingen chillen, hier deden we allemaal veel lachgas en genoten we van de gezelligheid, geweldige visuals en de heerlijke glow die om ons heen hing.

Daarna gingen we water halen, tijdens het lopen had ik een vreemde miscommunicatie met Valor, het ging er om dat ik mij misschien te zorgelijk en moederlijk opstelde richting iedereen, dit was wel een beetje het geval. Het kwam doordat Azgaza erg scheef was door de Ketamine en ik zo'n typische link maakte met haar brein door de LSD en Keta. Ik vond het fijn om behulpzaam te zijn in haar spraak, dus sprak ik vaak voor haar, blijkbaar kwam dit soms een beetje vreemd over, en het kwam natuurlijk ook wel een beetje door een gevoel van zorgzaamheid.

Bij de waterkraam stond een grote boom en T stopte bij de BOOM en zij "Hier nu op BOOM op deze plek is mijn moment hier ga ik de start maken om mijn bewustzijn steen voor steen op te bouwen." Hij zij het op zo'n geweldige en overtuigende manier dat we allemaal trots op hem waren en enorm blij! T heeft een erg moeilijke en overwerkte jeugd gehad en hij wilde dat dus eindelijk veranderen, het was geweldig en ik moest ook meteen de boom natekenen in mijn tekenboekje.

We gingen weer op het veld zitten waar Azgaza erachter kwam dat ze haar Changa(DMT) kwijt was!
Het was een enorm drama aangezien het enorm moeilijk te krijgen was op het festival en zij de enige was die het had kunnen kopen. We gingen zoeken maar konden helaas niks terug vinden, het was natuurlijk hartstikke donker en de visuals op de grond maakte het ook niet veel makkelijker.

Nadat iedereen weer gekalmeerd was gingen we weer verder met chillen en trippen, we blowden vrij veel en de Keta ging er ook makkelijk bij. Van onze vriendengroep ben ik ook de grootste Lachgas binger dus er gingen ook constant patronen uit mijn tas in mijn longen.
Op een gegeven moment vroeg Valor mij of ik bij hem kwam liggen, we waren de hele avond best afstandelijk en ik had er erg veel zin in, hij was warm en lief en ook al
mijn vriendje voor ongeveer 4,5 jaar. We gaven elkaar liefde en hij zij tegen mij "Ik wil iets doen wat ik al veel eerder had moeten doen". Ik keek hem in zijn ogen en openeyed visuals namen geheel over, de LSD was op zijn piek en ik zag mijn borstkas en zijn borstkas open splijten, onze harten kwamen eruit en met de meest prachtige kleuren kwamen er golvende draden uit mijn en zijn lichaam. De harten werden omwikkelt en straalden, ik zag mezelf als het meest gelukkig in mijn leven, ik wist het gewoon zeker, zijn hart zij wat ik echt wilde zeggen en ik vroeg het "zullen we ons verloven..". De tranen rolden van zijn en mijn wangen als prachtige gekleurde watervallen die alles in ons leven duidelijk moesten maken, hij zij "Ja!" De connectie die ons bewustzijn had gemaakt maakte het zo dat we elkaar letterlijk tegelijkertijd vroegen, het was absoluut zeker! Hij met zijn hart en ik met mijn woorden, het was het meest geweldige moment dat er ooit in mijn leven is geweest. We zaten te genieten van de prachtigheid van alle visuals en gevoelens, we besloten het Azgaza en T te vertellen, ze waren ook zo intens gelukkig voor ons! T zij "dat ik dit nog mag mee maken...",
een prachtige zin die alles nog mooier maakte.

T ging naar de WC terwijl wij nog huilend en trippend op de grond lagen, toen hij terug kwam was hem het coolste geluk/toeval overkomen, hij had serieus tussen het zand op het extreem grote terrein bezaaid met mensen de DMT terug gevonden. Het voelde als een heilige graal die naar ons toe MOEST komen! Het toeval dat dit gebeurde was zo ongelofelijk raar.
Natuurlijk moest er vrijwel meteen een Changa-Joint gedraaid worden, ik rookte de changa en de heiligheid van de trip werd nog geweldiger benadrukt, prachtige visuals van mijzelf als onbeschrijfbaar gelukkig kwamen mijn hoofd binnen, ik als ultiem wezen omringt door alle DMT kleuren en een grote wereld die mij aan mijn voeten lag. Echt goed beschrijven is zo goed als onmogelijk maar het was geweldig ik voelde met het katachtige wezen dat ik was in mijn bewustzijn en gaf me er geheel aan over.
Daarna gingen we richting de coming down, de zon kwam rustig op en we gingen een glas sap met alcohol halen, we wilde vooral wat smaak proeven. Het smaakte natuurlijk extreem vreemd en ik deed er meer dan een uur mee.

Deze trip was gewoon intens geweldig de dag erna bleven we allemaal wakker, het was niet mogelijk overdag te slapen op BOOM het was veel te warm.
Valor en ik gingen samen na de trip nog langs wat kleedjes om ringen te komen om het officieel te maken. Natuurlijk zaten we nog wel erg in de afterglow en waren we extreem moe (+/- 28 uur wakker) maar het was alsnog geweldig, we maakte het echt. We liepen samen nog even langs het strand en in het water. Daarna probeerde we nog wat te slapen in de schaduw, dit lukte gelukkig prima.


Mijn conclusie van dit avontuur is dat ik tot deze dag nog verdrietig terugkijk op BOOM omdat het voorbij is en pas over 2 jaar weer verder gaat. Maar het was absoluut onbeschrijfbaar fantastisch.
Ik heb mezelf nog beter leren kennen en heb de geweldigste dingen ooit mee gemaakt!
Valor en ik gaan trouwen binnen 2 jaar, er is 0% sprake van spijt of wat dan ook. We hadden het al veel vaker spontaan gehad over verloving/trouwen en dit moment was 100% zeker HET moment.
Met al deze stoffen samen heb ik mij verloofd, het gevoel en de bijzonderheid van deze trip zal niemand helaas kunnen begrijpen. Ik weet vrijwel zeker dat er niemand is die ooit zo episch verloofd is,
LSD, DMT, Keta en alle andere stoffen maakte dit echt het meest ongelofelijke ever!

Dit was mijn episch van epische ervaring, ik deel hem graag.

Alice.


───▄▄─▄████▄▐▄▄▄▌
──▐──████▀███▄█▄▌
▐─▌──█▀▌──▐▀▀█▀
─▀───▌─▌──▐─▌
─────█─█──▐▌█
Alice
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr sep 21, 2012 8:50 pm

Re: LSD, DMT en nog 6 substanties. Meest epische verloving o

Berichtdoor Azy » vr sep 21, 2012 9:20 pm

Leuk verhaal, prachtige visuals beschreven! zo'n succesverhalen horen wel op Boom. Ik tel ook al terug af.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: LSD, DMT en nog 6 substanties. Meest epische verloving o

Berichtdoor Saikedellik » za sep 22, 2012 10:33 pm

Wow, supervet report!! En natuurlijk van harte gefeliciteerd, wat een mooie manier om elkaar ten huwelijk te vragen!!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: LSD, DMT en nog 6 substanties. Meest epische verloving o

Berichtdoor -ArKady. » ma sep 24, 2012 2:43 am

wauw ik voel een report van de maand aankomen!

En natuurlijk gefeliciteerd met jullie verloving!
Laatst bijgewerkt door -ArKady. op ma sep 24, 2012 10:22 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: LSD, DMT en nog 6 substanties. Meest epische verloving o

Berichtdoor Mellow- » ma sep 24, 2012 10:16 pm

Dit klinkt echt als 1 ziek vette trip.. :rock:
Avatar gebruiker
Mellow-
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: zo sep 23, 2012 7:37 pm
Woonplaats: Groningen

Re: LSD, DMT en nog 6 substanties. Meest epische verloving o

Berichtdoor _Trypto_ » do okt 04, 2012 5:11 pm

Haha geniaal! en gefeliciteerd!
_Trypto_
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: do okt 04, 2012 5:01 pm

Re: LSD, DMT en nog 6 substanties. Meest epische verloving o

Berichtdoor MarkBeest » do okt 04, 2012 5:37 pm

Wow, dit is echt iets voor de bazen. Ik zou het nooit overleefd hebben. Echt super beschreven

Over het gevoel dat je tijdens je trip verloofd werd (zeg ik dat zo goed?) kan ik me een hééél klein beetje voorstellen, ik had een bad trip, en dacht dat al mijn vrienden robots of iets dergelijks waren. Ze konden niet normaal praten maar het was allemaal "voorgeprogrammeerd". Ik had meerdere malen gezegd dat ik het niet leuk vond en weg wou, maar niemand zei wat terug. Tot ik het tegen mijn beste maat vertelde, hij pakte mijn en zijn spullen en we waren binnen 20 sec weg. Dat was een extreem fijn gevoel waardoor ik eigenlijk meteen weer goed ging. En dan stel ik me voor dat ik ongeveer 1% van het gevoel is dat jij hebt ervaren. Moet echt geweldig zijn geweest.

Maar aan de andere kant, stel je voor dat hij "Nee" zou hebben gezegd omdat ie wazig was ofzo, wow... :keta:

Over die Changa, wij noemen joints altijd al Djanga, haha. Super dat het nog terug is gevonden :grin:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner