Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD + DMT

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD + DMT

Berichtdoor Petrovic » vr feb 25, 2011 1:38 pm

Een oud report van bijna 3 jaar geleden. Ik dacht, ik plaats hem hier ook even.

Plaats: Thuis
Hoeveelheid: 3 hofmannetjes, en 60mg nn DMT.
Tijd inname: Half 10 s'avonds
sitters: geen

Ik heb al een aantal LSD trips achter de rug. Ik nam toen altijd 1 hofmannetje. De visuals waren heel leuk, alleen ik bleef mentaal steeds behoorlijk helder. Bij paddo's ben ik mentaal vooral juist de weg kwijt. Ik wilde de LSD dosis wat verhogen om dit mentale deel ook op LSD ook mee te maken. Dit liep uit op een ego dead, wat niet helemaal de bedoeling was.

Ik nam als eerst 2 hofman blottertjes oraal in. ze hadden zoals gewoonlijk weer die rare metaal achtige smaak. na 20 mijn slikte ik ze door, en ik ging toen wat gamen, dit vond ik in vorige trips ook echt leuk omdat je echt helemaal in het spel zit :D . na ongeveer drie kwartier begonnen ze langzaam te werken. letters begonnen te golfen, de diepte begon in overal in te veranderen, alles begon een beetje te golfen, en de kleuren werden veller. Ik bleef nog zo'n 2 uur gamen. Ik speelde need for speed most wanted op de PS2. Ik werd achterna gezeten door de politie en zat echt helemaal in het spel :P (het zweet stond op mijn rug).

Ik voelde me toen nog behoorlijk helder en besloot om nog een blottertje te nemen, dit was zo'n 3 uur na de eerste iname). Ik ging toen op bed liggen met muziek op, een wierookje aan. Heb een tijdje genoten van de muziek, maar ik voelde dat ik steeds harder en harder bleef gaan. te kleuren in mijn kamer werden behoorlijk vel en besloot toen maar in het donker in mijn bed te gaan liggen in de hoop dat ik in slaap zou kunnen vallen (onmogelijk natuurlijk :D )

Toen werd alles behoorlijk vaag. Ik lag in het pikkedonker maar ik zag continue de kleuren neon groen en rose. Deze kleuren waren echt vel en moeilijk te weerstaan. Ik hoorde ook steeds om de beurt mijn vader, moeder, broer, en broertje dingen tegen mij zeggen. Ik wist dat dit hun stem alleen ik kon gewoon niet ontcijferen wat ze nou precies tegen mij zeiden. Het was ook heel raar, want ik was alleen thuis. Ik ging even uit mijn kamer om te kijken of ze misschien toch thuis waren, maar ik was dus echt alleen. Ik kreeg een steeds grotere mindfuck die langzaam richting de ego-dead ging. Er was geen tijd meer, ik wist niet meer wie ik was. Ik was ervan overtuigd dat ik er niet meer was, maar ik accepteerde dit. Het was dus niet het geval dat ik bang was of eruit wou. Ik was er gewoon tevreden mee... Ik kan me niet heel veel meer van dit moment te voren halen. Ik hoorde wel allemaal rare geluiden die ik totaal niet kon plaatsen. De visuals die ik me nog te voren kan halen is dat ik door energiën vloog. Het is moeilijk te verwoorden hoe dit eruit zag.

Langzaam kreeg ik het besef terug dat ik er nog was, en mijn ego kwam langzaam weer tot leven. Het was toen een uur of 4. rond 7 uur ben ik naar beneden gegaan en heb wat gegeten. de visuals werden steeds minder en mentaal was ik weer redelijk normaal.

Toen zat ik na te denken om misschien wat nn DMT te gaan roken. Ik heb dit in totaal wel zo'n 20 keer gerookt maar altijd nog zonder breaktrough, maar wel ziekelijk mooie visuals. Ik dacht dat misschien de LSD kon helpen zodat ik wel zou kunnen doorbreken.

Ik had alles vorige dag al klaar gezet zodat als ik er zin zo kon pakken. Ik rookte het via de cola-fles methode. Eerst een laagje as, dan 60mg dmt, en dan nog een laagje as zodat de dmt niet kapot gaat. Ik deed eerst wat ademhalingoefeningen zodat mijn hartslag wat omlaag ging, want ik ben toch altijd wel zenuwachtig als ik DMT ga roken aangezien het ZO snel en ZO heftig opkomt. Ik hield nu de vlam erboven en inhaleerde langzaam. de rook begon in de fles te kolken. En ik kreeg het in bijna 1 suck binnen. na ongeveer 20 seconden begon het. Het was al inmiddels licht buiten en keek eerst even naar buiten. Alles werd toen enorm wit buiten, en de bomen begonnen de puntige vormen inmiddels aan te nemen. Ik voelde dat ik harder ging als normaal en besloot me achterover te laten vallen en mijn ogen te sluiten.

Normaal heb ik altijd patronen en zie ik daar van die rare primaire poppetjes in. Alleen nu was het echt anders! :eek: Ik keek vanuit ongeveer 45 graden naar een grote groep mensen. De mensen stonden op een berg met uitzicht op zee. Het zag er meditairaans uit. Er waren zo 40 mensen, evenveel man als vrouw. De mannen waren gekleed in een wit pak en hadden allemaal zwart haar. de vrouwe waren gekleed in zo'n blauwe ouderwetse jurk die van onder enorm bol is. Ik zag goed dat het wel mensen waren alleen hadden ze geen gezichtsuitdrukking, en elke man en vrouw zagen er hetzelfde uit. De mannen en de vrouwen waren met elkaar aan het dansen, en niemand zag mijn. ik kon alleen hun zien. Dit was heel apart en snapte ook niet waarom ik dit zag.

Toen even later kwam ik op een totaal andere plek. Het leek erop alsof ik in een grot was, en ik keek weer vanuit 45 graden. Er was een verhoging waar 2 bepaalde goden op stonden. Ik kende de goden wel van afbeeldingen die ik ooit gezien had, maar kon niet plaatsen welk geloof het was. Ik zag een vrouw met 4 armen, en rechts daarvan een olifant-mens. Daarvoor stonden precies diezelfde mensen die ik net zag dansen. Ik denk dat ze die goden aan het aanbidden waren, alleen ik kon dit niet goed zien aangezien de trip in sterkte af begon te nemen. Op een gegeven moment was ik daar niet meer en zag alleen nog maar visuals.

Toen de trip was afgelopen heb ik hier heletijd over zitten nadenken wat voor betekenis dit nou had. Toen ik totaal nuchten was (ook van de LSD) ben ik op internet gaan zoeken van wat voor geloof die goden nou waren. Het waren de goden van de hindoeïsten.

Hier is een foto van wat ik ongeveer zag:

Alleen de vrouw links is me niet opgevallen. ze stonden precies zo, alleen was het op een andere plek.

Na de trip ben ik mijn leven veel meer gaan waarderen, ben gezonder gaan eten meer sporten. komt allemaal omdat ik heb meegemaakt hoe het is om er niet meer te zijn. :) Ik probeer nu zoveel mogelijk uit het leven te halen nu ik hier nog op aarde ben. :P

Ik hoop dat ik julie heb kunnen boeien.

Gegroet petrovic! :wave:

Edit: Het positieve effect was voor even, zoals bij bijna al mijn trips ongeveer was.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6930
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: LSD + DMT

Berichtdoor Sublimo » vr feb 25, 2011 2:55 pm

Ik wist niet dat jij tripreports had geschreven, een aangename verrassing. :) Het leest lekker vlot en het is een interessante combi.

(En vel schrijf je met een f, in deze zin toch. :grin: )
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: LSD + DMT

Berichtdoor trojan.exe » vr feb 25, 2011 6:11 pm

tof report!

toch goed die oude reports weer eens omhoog te zien komen.
boeiende combi, lsd en dmt. heb ook wel eens met de gedachte gespeeld om tijdens de come down van lsd of paddo's een goede dmt hijs te nemen maar ergens twijfelde ik teveel, toch de angst voor het mindblowing onbekende.
trojan.exe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:55 am

Re: LSD + DMT

Berichtdoor Tripper » za feb 26, 2011 3:08 pm

Petrovic schreef:Eerst een laagje as, dan 60mg dmt, en dan nog een laagje as zodat de dmt niet kapot gaat.


Was dat niet overdreven volgens jou?
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 875
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: LSD + DMT

Berichtdoor Petrovic » za feb 26, 2011 4:20 pm

Tripper schreef:
Petrovic schreef:Eerst een laagje as, dan 60mg dmt, en dan nog een laagje as zodat de dmt niet kapot gaat.


Was dat niet overdreven volgens jou?

Klopt. Ik nam het klakkeloos aan van iedereen. Later heb ik het getest zonder een as laag erop. Ik merkte totaal geen verschil. Het trip report is bijna 3 jaar oud hè. :P
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6930
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: LSD + DMT

Berichtdoor Tripper » za feb 26, 2011 4:24 pm

Petrovic schreef:
Tripper schreef:
Petrovic schreef:Eerst een laagje as, dan 60mg dmt, en dan nog een laagje as zodat de dmt niet kapot gaat.


Was dat niet overdreven volgens jou?

Het trip report is bijna 3 jaar oud hè. :PWeet ik, ik liep je even te stangen.
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 875
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: LSD + DMT

Berichtdoor 25tolife » za feb 26, 2011 4:37 pm

Sublimo schreef:Ik wist niet dat jij tripreports had geschreven, een aangename verrassing. :) Het leest lekker vlot en het is een interessante combi.

(En vel schrijf je met een f, in deze zin toch. :grin: )


Inderdaad of het oud of nieuw is, goed geschreven en leuk te lezen! Volgende keer ook eens dmt erbij als het kan/er zin in heb dan :)
I was standing in the park, wondering why frisbees got bigger as they came closer... then it hit me!
Avatar gebruiker
25tolife
TimeKeeper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 721
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:01 pm
Woonplaats: Somewhere roaming

Re: LSD + DMT

Berichtdoor Drientje » za feb 26, 2011 5:45 pm

Ik heb het 1 keer gecombineerd en toen had ik de vetste OEV's ever. Nog nooit zo'n kleurrijke trip gehad alleen de smaak van de DMT (jech) was de rest van de trip aanwezig.

Heb jij daar geen last van gehad de rest van de LSD tijd?

LSD en DMT zijn wel echt een goede combi in de juiste set en setting.
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1777
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am

Re: LSD + DMT

Berichtdoor Perry » zo sep 11, 2016 5:47 am

Het begin van deze trip (het enkel LSD deel) lijkt erg op mijn 1P-LSD+alcohol ervaring :lol: Alleen was dat net even erger, denk ik, aangezien ik gedurende de hele trip niet in staat ben geweest drinken voor mezelf te pakken. Ik lag maar op m'n bed in 'n wereld van kleur...

Vet report, wel, en 't toont flink ballen om na zo'n begin DMT te roken, imo :rock2:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: LSD + DMT

Berichtdoor Jcutter » zo okt 09, 2016 5:27 pm

Ja, dit bewijst maar weer dat DMT je in een alternatieve realiteit brengt. Er bestaan goden, er bestaan beschavingingen die duizenden jaren voor op de mens lopen. Het multiversum zit vol met leven. En de mensheid is momenteel nog behoorlijk primitief, maar over duizend jaar staan wij er heel anders voor. Wie weet hoe wij dan tegen de DMT wereld aankijken.
UFO's zijn echt en aliens bestaan.

"You might as well kill yourself, you are already dead."

1 lunatic, 1 ice pick
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4126
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: LSD + DMT

Berichtdoor Perry » zo okt 09, 2016 5:57 pm

Hogere entiteiten waarnemen bewijst niet het bestaan ervan
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner