Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » wo feb 23, 2011 12:53 am

Inleiding:
Waar: Thuis
Wie: Ik alleen
Dosis: 110mics
Duur: ongeveer 6 uur ingenomen, om 7 uur begon het goed te werken tot half 2 en toen kon en ben ik slapen.


Mijn inleiding achteraf is een stuk doordachter als dit hieronder. Ik had heel erg uitgekeken naar LSD. Ik zou het eigenlijk woensdag al in huis hebben maar toen miste ik net de postbode dus moest ik het de volgende dag bij het postkantoor ophalen. tijdens de wandeling terug werd de spanning en nieuwsgierigheid me eigenlijk al te veel. Ik had me voorgenomen het eerst te testen en dan pas te gebruiken (Sorry Sublimo, ik heb tegen je gelogen, ik had alleen niet zo een zin in een preek haha). Ik voelde me enorm goed, mensen zeggen altijd tegen mij dat je het juiste moment moest kiezen en het voelde echt goed. Dus heb ik gewoon een hele zegel naar binnen gegooid. Het zuigen was apart, maar na een tijdje proefde ik de inkt niet meer en was het smaakloos. stuk beter als truffels in ieder geval.

Nadat ik het laatste beetje had doorgeslikt bedacht ik me opeens hey! ik kan het ook live doen! Dus toen ben ik dit na een half uur ofzo gaan typen en eigenlijk ben ik na 2 uur gestopt. De tijden die erbij staan kloppen niet, ik zal eerst de neppe tijd en dan de echte tijd neerzetten, om te laten zien hoe erg ik de tijd kwijt was. dan keek ik naar de klok, zag ik dat het 8 uur was (dus 2u na inname) en typte ik dat het al 4 uur geleden was. Heel vaag vond ik dat.

dit luisterde ik ongeveer 4 uur achter elkaar http://www.suntriprecords.com/media/mix ... lanket.mp3
en daarna heb ik het album Black Sands van Bonobo nog ff gehoord, was ook chill.

(live inleiding)
ik ben dus nu lekker thuis aant chillen met een dekentje over me heen. Ik heb ongeveer een half uur geleden 110mics lsd genomen en begin de eerste effecten al te voelen dus dit moet even snel. Ik heb op de achtergrond Anoebis opstaan en probeer dit lekker bij te houden. Ik wilde dit heel graag doen omdat ik het gewoon heel graag wilde doen. haha. das dom. hahaha. Het is mijn eerste keer en ik heb er kei veel zin in. De dosis heb ik goed over na gedacht maar ik wil gewoon lekker diep gaan. Patronen here I come!
(/live inleiding)

DE TRIP!

30min/30min . ik voel me nu dus lekker. Heb een heerlijke tinteling in mn buik. Soort van verliefdheid gemixed met lekkere spanning. Alleen ik voel nu niet meer of ik nou mn buikspieren aanspan ja of nee. nou ja. zal wel dan Alle kleuren worden ook veel warmer voor mij. Ik moet ook heel de tijd glimlachen. De muziek is heerlijk!!!

LuchtigtoetjeMSN: moet zeggen dat alles wel wat warmer word voor mij
LuchtigtoetjeMSN: en ik heb een heerlijke tinteling in mn buik
LuchtigtoetjeMSN: soort van verliefdheid
LuchtigtoetjeMSN: samen met lekkere spanning

40min/40min. als ik mn hoofd beweeg dan beweegt het scherm ook mee ik word ook steeds meer meegenomen in de muziek. heerlijk! alles heeft ook een rode gloed eroverheen gekregen. Tot nu toe lijkt het erg veel op mn truffeltrip, niet de laatste maar die daarvoor met vrienden. kan het gaan golven? dat is toch niet lsd-erig?

1h./50min na inname denk ik. Ik voel me heel wazig, ik zie ook heel wazig. de muziek komt echt binnen zegmaar. Ik ben aan het whatsuppen met een collega die ook aan de drugs zit. maar ik snap er geen tering meer van hahaha. ik ging net even plassen en zag dat ik grote pupillen had. Daarna een tijdje voor de spiegel staan dansen hahahaha. Ik ben wel mn balans een beetje kwijt. En ik heb het heel de tijd warm dan koud dan warm en dan weer koud

1h.5min/55min. shit. als ik mn ogen dichtdoe zie ik 2 jongens van een jaar of 20 aan een tafel zitten. Zij beslissen of het woord luchtigtoetje over mn schouder heen als een spaceshuttle weg geschoten mag worden.

1h.7min/1h5min. shit.. een heerlijke tinteling zeg. heerlijk!! het gevoel dat je heb vlak voor je je uitgerekt hebt alleen dan constant. HEERLIJK! ik kan ook goed begrijpen dat mensen hierop uit kunnen gaan. Dit is hemels. nu snap ik ook waarom de beatles zo sloom waren. WHO NEEDS SPEED!!

1h.10min/1h.20min. als ik mn ogen dichtdoe veranderd mn gedachte in een zee. Waar de klanken doorheen geschoten worden met een golvende beweging. alles komt zo lekker. Ik zie de noten voorbij komen. Ze zijn donkerpaars of donkerblauw. En geven mij een fijn gevoel!

1h.15min/1h.40ofzo. ik lig echt heerlijk weg te spacen. lekker te genieten. ik heb verder bijna geen visuals maar ik voel me echt FANTASTISCH! ik snap hoe mensen hierop naar een feest kunnen gaan zeg. damn wat voel ik me lekker.


1h.25min/1h55min. ik heb eh. de avatar van bier heeft wat ik nu zie. dat alles waar ik me niet op focus zegmaar vervormd, naar boven in een boog. haha. snap je.

1h.30min/2h. ofzo. damn die visuals zijn er nu wel echt aan het komen zeg. de hele kamer staat onder een hoek van 45 graden. Als ik me focus op 1 ding dan vervormd alles er omheen als een gek. Waar ik me op focus word een soort zwart gat voor me. ik word er ook helemaal ingezogen dan. Gelukkig is lsd op het niveau zoals ik verwachte. Geen krankzinnige "erinblijvenhangen" shit. Dit is mooi. heel mooi allemaal..

1h.35min/2h.5. ofzo de tijd erbij zetten heb eigenlijk geen zin meer. ik heb al een uur geen idee meer hahaha. ik voel me zo lekker. ZO lekker. fuck. dit is echt fucking lekker zeg. Alles is nu aant golven. Alsof ik alles door een fisheye camera bekijk. Een soort skatervideo alleen dan zonder skaters hahaha. damn dit is lekker zeg. vooralsnog geen patronen!

1h.45min/2.15. ik zie mezelf helemaal staan op een goa. damn dit moet ik echt doen met meer mensen!!! elke keer als ik mn ogen dichtdoe zie ik egels. van die schattige met kleurtjes en SHIT IK ZIE PATRONEN HAHA DAMN dit is vaag!!

20:20 LuchtiNgtoetje hahaha
20:20 LuchtiNgtoetje ik ben nu 1,5 echt goed vaag
20:20 LuchtiNgtoetje maar
20:21 LuchtiNgtoetje ik heb het gevoel
20:21 LuchtiNgtoetje alsof ik al dagen weg ben
20:21 LuchtiNgtoetje zeg maar als de laatste middag iop lowlands.. helemaal naar de kenker en dan glimlachend in de zon liggen
20:21 LuchtiNgtoetje zo voel ik me nu

5h na inname: Ik dacht dat ik een levensles had gehoord, en dit kwam met een enorm dikke closed eye visual. Ik zag een vrouw door de lucht scheren.

mn point of view draaide razendsnel om haar heen en ze veranderde langzaam in allemaal losse deeltjes die versmolten met bomen en planten en liet zo zien dat iedereen met elkaar verbonden was. Dit was echt spectaculair. Maar vervolgens zei ik er dit over:

LuchtiNgtoetjeMSN: ik dacht net een levensles te hebben gehoord
LuchtiNgtoetjeMSN: toen ging ik er over nadenken
2LuchtiNgtoetjeMSN: en kwam het eigenlijk neer op je moet anderen behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden
LuchtiNgtoetjeMSN: best simpel
LuchtiNgtoetjeMSN: en daar is ook niks mis mee
LuchtiNgtoetjeMSN: maar het is niet dat je zegt
LuchtiNgtoetjeMSN: JEZUS
LuchtiNgtoetjeMSN: ik ga mn leven veranderen.
LuchtiNgtoetjeMSN:

Om vervolgens en voor mij nu al legendarische uitspraak eruit te gooien:

LuchtiNgtoetjeMSN: maar de visuals zijn heel dik
LuchtiNgtoetjeMSN: nu snap ik ook wat er met patronen bedoeld word
LuchtiNgtoetjeMSN: dat zijn geen patronen
LuchtiNgtoetjeMSN: maar gewoon dezelfde dingen achter elkaarEn ik had de smaak te pakken, 3 minuten later gooi ik dit eruit:

LuchtiNgtoetjeMSN: nu snap ik het
LuchtiNgtoetjeMSN: de reden waarom alles heel de tijd heel warm kleurig word
LuchtiNgtoetjeMSN: komt volgens mij omdat er bepaalde receptoren in je ogen. gewoon verdoofd worden en daardoor het niet meer doen
LuchtiNgtoetjeMSN: snap je
LuchtiNgtoetjeMSN: en dan mis je een kleur zeg maar
LuchtiNgtoetjeMSN: net als op je tv
LuchtiNgtoetjeMSN: die is opgebouwd uit rood blauw geel zwart
LuchtiNgtoetjeMSN: als je daar een kleur van weg laat word het een hele andere kleur op tv
LuchtiNgtoetjeMSN: zo werkt het ook nu in mn hoofd
LuchtiNgtoetjeMSN: volgens mij

Ik denk dat rond 11 uur de piek achter me lag en het vanaf toen langzaam aan het afbouwen was. Rond half 1 kwam mijn vriendin uit der werk thuis en hebben we eerst een rondje huis gedaan om te kijken wat echt was en wat niet. Toen heb ik eten voor haar gemaakt en ben ik nog heel even gaan uitspacen op de bank.

Nawoord:
Waar ik superblij mee was, was dat het allemaal goed verliep ondanks dat ik mezelf enorm aan het fucken was af en toe. De kleuren waren prachtig, ik dacht dat die fluoresceerde afbeeldingen altijd overdreven waren, maar dat is dus niet zo. Dat vond ik heel fijn. Alles werd heel warm en liefdevol. Ik vond het een beetje wat weg hebben van mdma qua geluksgevoel. Verder vond ik het truffels in het kwadraat met een biljoen kleuren erdoorheen haha. Het was echt een superfijne ervaring!

Nou, bedankt voor het lezen. En vragen zijn altijd welkom!
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » wo nov 11, 2015 12:40 pm

Prachtig om terug te lezen
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor cojiro » wo nov 11, 2015 2:39 pm

Tof! Geweldig om te lezen hoe goed je je vermaakt hebt. Maakt me nóg nieuwsgieriger dan ik al was naar LSD.

Heb je wel eens truffels of 2cb gedaan? Is het daar enigszins mee vergelijkbaar of totaal niet?
Ball so hard
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 924
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor djeemen » wo nov 11, 2015 2:48 pm

Wel vergelijkbaar met 2C-B, niet vergelijkbaar met truffels. Vind ik dan.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor cojiro » wo nov 11, 2015 3:14 pm

Apart, want ik vind truffels dan weer bijzonder vergelijkbaar met 2cb :lol:
Ball so hard
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 924
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor djeemen » wo nov 11, 2015 4:57 pm

Ik vind dat je bij truffels veel meer in andere wereld zit dan bij 2C-B. Bij LSD blijft ik ook nog wel redelijk in de werkelijkheid.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » do nov 12, 2015 3:49 pm

2cb is ontworpen om geen mindfuckl te geven. Dus het is enkel (op normale dosis) visuals (bij mij). En de visuals lijken erg op lsd op lage dosissen. Maar wat de trippen shit aangaat en de mindfucks vind ik truffels met een lemon tek bv weer meer op een lsd trip op lage dosis lijken haha.
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor Maus » do nov 12, 2015 10:37 pm

Mooi verslag :hulde:

Dit zal vast niet bij een eerste leer blijven 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor supimtom » wo nov 18, 2015 12:48 pm

Heerlijk report, heb met een grote glimlach zitten lezen :hulde:
Code: Selecteer alles
How can we hang on to a dream
supimtom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: zo nov 15, 2015 10:09 pm

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor Exceptional » vr nov 20, 2015 8:11 pm

LuchtiNgtoetje schreef:Prachtig om terug te lezen

Och arme, vier jaar later nog steeds geen reacties.

Die schaamteloze bump is terecht.
Don't ask me nothing about nothing, I just might tell you the truth.
Avatar gebruiker
Exceptional
Cynic
Donateur
Offline
 
Posts: 3568
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:47 pm

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor psychonaut91 » za nov 28, 2015 10:39 pm

LuchtiNgtoetje schreef:LuchtiNgtoetjeMSN: nu snap ik ook wat er met patronen bedoeld word
LuchtiNgtoetjeMSN: dat zijn geen patronen
LuchtiNgtoetjeMSN: maar gewoon dezelfde dingen achter elkaar


:lol: :grin: Goud!
Gedaan: Wiet, Hasj, Spacecake, XTC, Truffels, Lachgas, MXE, LSD, 2C-B, Kanna, Poppers, Cocaine, Speed, 4-Aco-DMT, 4-HO-MET, GHB.

Te doen: Al-LAD, 2C-I, 6-APDB, DMT, Ayahuasca, Peyote/San pedro, GHB,
Avatar gebruiker
psychonaut91
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: za nov 22, 2014 4:29 pm

Re: LSD - Eerste keer :) (live en achteraf)

Berichtdoor Croxx » di jan 26, 2016 6:13 am

Met een glimlach gelezen! Wilde eigenlijk nooit richting de LSD gaan, maar verdomme het wordt nu lastig om niet te proberen...
Avatar gebruiker
Croxx
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: ma jan 25, 2016 1:46 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner