Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD: Euforie, ego en fractals

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD: Euforie, ego en fractals

Berichtdoor Ciakranar » wo aug 03, 2011 8:09 pm

Hoi, ik heb besloten om een tripreport te schrijven over m'n LSD-ervaring van afgelopen zaterdag op Psycrowdelica omdat ik hem toch wel heel erg boeiend vond. En het is voor mijzelf leuk om later een keer terug te lezen.

Wie: Ik, Lµs. D, Azgaza, Methylin, nog iemand van buiten DF
Wat: 120µg LSD met nog 60 bijgepakt 5 uur na inname, TERING veel lachgas en 10mg diazepam 2 uur voor de eerste inname
Waar: Psycrowdelica :woeh:
Wanneer: Afgelopen zaterdag (30 juli 2011)

De woendag voor zaterdag kwamen we aan op Psycrowdelica na een hele hoop heisa omdat we de shuttle-bus niet konden bereiken. Uiteindelijk kregen we het voor elkaar om een taxi te regelen, maar na 3 kwartier zoeken gaf de taxi het maar op, we konden het niet vinden. Uiteindelijk hebben we toch nog de pendel-bus kunnen bereiken, na 50 euro armer te zijn geworden.

Waarom dit prequel: dit alles bezorgde me nogal flinke stress. De dag erna, op donderdag, besloot ik maar om keta te doen, dit om wat meer in tune te komen met m'n onderbewustzijn. Na een paar patronen lachgas merkte ik opeens dat ik 100% daar gesettled was, een enorm gevoel van "thuis" kwam over me heen. Ik was al half van plan om daar psychedelics te doen, maar vanaf dat moment was het zeker. De vrijdag erna heb ik rond de 17mg 2c-b gehad maar de body-load was énorm vervelend. Afgezien van een euforisch energiek gevoel op de dansvloer heb ik hier ook niet erg veel boeiends over te melden. Op naar de zaterdag.

Het was ongeveer 9 uur s'avonds (de tijden kunnen vrij onnauwkeurig zijn gezien we bijna nooit naar de tijd keken, maar relatief gezien klopt het vrij goed) toen ik m'n 10mg diazepam nam. M'n vriendin a.k.a. Methilyn nam 10mg diazepam. We namen dat omdat het voor mij de 2e keer was dat ik tripte op LSD en voor haar de eerste keer en omdat we op een festival waren met zeer harde darkpsy. Diazepam van tevoren nemen scheen namelijk vooral te zorgen voor een kleinere kans op spanningen en zou niet érg veel invloed hebben op de boeiendheid van de trip (en dat kan ik hierbij bevestigen). Rond 11 uur namen we de LSD, beginnend met 50µg en over het traject van een uur pakten we nog 70µg bij. De come-up duurde érg lang en ik voelde me vrij onconfortabel, ik hoorde vrij chaotische darkpsy in de verte en vroeg me af hoe het met m'n stabiliteit zou zijn daar.

Rond 1 uur na een hoop gepraat en ook een aantal lachgas patronen besloten we naar de dansvloer te gaan. Daar aangekomen sloeg m'n mindset vollédig om naar totale euforie. De muziek was méér dan extreem geweldig en alles was WAUW. Ook de visuals begonnen een beetje te komen (het was vrijwel de eerste keer dat ik visuals kreeg, ik ben er namelijk vrij ongevoelig voor). Helaas werd het m'n vriendin even teveel dus ik droeg haar door de blubber naar de chillout (het grote voordeel van bergschoenen vs. normale lage schoenen 8-) :#: ). Daar aangekomen bleek dat de rest ons maar was gevolgd, waarna we het ons comfortabel maakten bij de cocktail-bar. Één van de stoelen was een vrij luie hang-stoel die ik tot m'n beschikking had waar m'n trip omsloeg naar wat ik noemde een comfi-trip plus. Extreem aangenaam zitten met een super "content" gevoel. We besloten maar wat lachgas te doen omdat het kon. De fractals werden meer aanwezig en wat ik vooral merkte was dat m'n visuals heel veel bestonden uit kleine yin-yang tekens (telkens de helft ervan), tandwielen en mini-fractals.

Na 10 minuten bingen met z'n allen was onze meegenomen voorraad op dus ik ging even wat halen bij de tent met een vriend. Toen we weer terug kwamen met 100 patronen gingen ik en diezelfde vriend de dansvloer op met een lachgas patroon. M'n belevenis daar was echt té geweldig. Voor het eerst in m'n leven kon ik vollédig los gaan op de dansvloer en dacht ik níet meer na over hoe mensen naar me zouden kijken. In het normale leven heb ik dat namelijk cónstant, welke beweging ik ook uitvoer, er is een deel van m'n hoofd actief dat constant over dat soort irrelevante shit nadenkt. Maar deze keer niet. Dat was voor mij echt een super grote doorbraak. En hoe kon het geweldiger zijn; dit was namelijk tijdens de set van Kindzadza en Psykovsky (Osom dus). Met m'n ogen dicht zag ik hexagonale symmetrische neon-kleurige patronen die visueel de muziek extreem goed leken te beschrijven en het had een enorm hoge mate van synergie met m''n hoofd. Het was echt absurd hóe goed shit bij elkaar kon passen. Kindzadza was mijn hoofd (vat het niet zweverig op, zo ben ik niet). Hierdoor voelde ik me nóg stabieler dan eerst, al helemaal vanwege m'n doorbraak waardoor ik volledig mezelf kon zijn op de dansvloer. Ik was eigenlijk in feite aan het trippen op m'n eigen stabiliteit en ego (terwijl m'n vorige trip zo ongeveer het tegenovergestelde was, ik had een halve ego-dood en ik merkte hem OPRECHT niet eens op tot de LSD was uitgewerkt). Uiterst enthouisiast deelde ik dat mede aan m'n tripgenoten die zich er wel in konden herkennen. Ook waren er veel synchronicity-events, momenten waarbij je gedachten vrijwel 100% matchen met een ander.

Op een gegeven moment, toen ik en "die vriend van me" (om maar geen namen te hoeven noemen) op de dansvloer waren, bleek er zich een kut situatie af te spelen in de chillout. Ondanks het feit dat heel Psycrowdelica kankerhard ging van elk mogelijk psychedelicum werden de 4 vrienden die daar zaten verzocht om weg te gaan vanwege al het lachgas dat we daar hadden. Toen ik weer terug kwam verbaasde het hele verhaal me behoorlijk, maar uiteindelijk zijn we maar terug gegaan naar de tent. Daar hebben we nog extreem veel lachgas gedaan. Voor het eerst had ik heel mooie open-eyed visuals, paars-blauw met groene neon-kleurige hexagonale patronen op het zeildoek van de tent en 3D-fractals in de bomen. Normaal vind ik bomen al -wauw-, maar dit was wel echt -LSD-wauw-. Tijdens de daarop volgende patronen was ik vooral bezig met het verankeren van m'n ego die m'n hele leven namelijk eigenlijk relatief gezien veel te zwak is geweest. En daar wou ik wat aan doen. Met gebruik van hypercognitie (versnelde denk-modus door LSD) en visuele voorstellingen sloeg ik een enorm groot groen hexagonaal gekristalliseerd anker in m'n bewustzijn dat m'n ego moest defineren. Nu, een paar dagen later, merk ik in ieder geval zéker nog de voordelen van die hele trip. Ik ben er echt op vooruit gegaan.

M'n vriendin ging rond diezelfde tijd nog steeds érg hard en begon zich na in totaal 7 uur (we hadden 2 uur daarvoor dus 60µg bijgepakt om niet te snel uit te spacen) een beetje zorgen te maken over of het allemaal nog wel ooit 100% uitwerkte. In tegenstelling tot m'n vorige LSD trip kon ik nu dingen 100% rationaliseren en was m'n logica sterker dan ooit. Ik kon haar dus ook érg goed geruststellen en verder hadden we nog een zeer aparte afterglow. Verder is er niet erg veel noemenswaardigs gebeurd behalve wat kleine subjectieve boeiendheden, zoals het feit dat het me 0% moeite kostte om bijvoorbeeld te betalen bij een onbekende vrouw die bij de WC's zat. Normaal vind ik dat al kut en onder LSD schijnt het lastiger te zijn, maar die ervaring had ik dus niet. Rond 3 uur gingen we slapen om na 4 uur weer wakker te worden. Uiteraard was er nog steeds een mílde afterlow dus ik en Methilyn gingen nog maar even naar de dansvloer om daar nog even na te spacen. De maandag erna hadden we op de terugreis nog wel een heel licht spacey gevoel maar alles was grotendeels weg, tot het uiteindelijk op de dinsdag weer 100% baseline was, met een hele vette herinnering aan het meest stabiele moment van m'n leven en eindelijk de prachtige ervaring dat ik wat minder onzeker kan en ga zijn.

De volgende keer (over +- 3 maanden schat ik) ga ik vermoedelijk wat ketamine erbij doen om te kijken wat er met de visuals gebeurt, want op een lage dosis 2c-b kreeg ik géén visuals, en door er keta bij te doen kreeg ik visuals die de visuals van deze LSD-dosis met een factor 3 overstegen. :love:

Dat was het, ik hoop dat het potentiëel boeiend was om te lezen =).
Done: LSD, paddo's, truffels, DMT, 2c-b, ketamine, N2O, N2O 2.0, alcohol, wiet, MDMA, diazepam, temazepam, oxazepam, midazolam, alprazolam, lorazepam, 4-AcO-DMT, caffeïne

To do: DXM, PCP, ayahuasca, flunitrazepam, opium
Avatar gebruiker
Ciakranar
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 213
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 8:46 pm

Re: LSD: Euforie, ego en fractals

Berichtdoor remone » wo aug 03, 2011 8:17 pm

Gaaf report. Wel riskant om zo onervaren, zeker je vriendin, zo tekeer te gaan op n festival.
Desalniettemin: _0_
remone
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: do jun 09, 2011 9:19 pm

Re: LSD: Euforie, ego en fractals

Berichtdoor Ciakranar » wo aug 03, 2011 8:48 pm

Ik ga ook zéker niet onvoorbereid en uiterst spontaan te werk, ik had nog een zooi antipsychotica mee die ik ooit had gekregen als slaapmiddel (ja, letterlijk) en veel diazepam. Dus als één van ons uitfreakte dan was er de mogelijkheid om alles vrijwel instant 100% af te kappen. Plus, Lµs. D en Azgaza hebben beiden extreem veel trip-ervaring en zouden in geval van nood erg goed in staat zijn om één van ons (of allebei) weer "stabiel" te praten. Met als fail-safe method dus de seroquel en diazepam achter de hand.
Done: LSD, paddo's, truffels, DMT, 2c-b, ketamine, N2O, N2O 2.0, alcohol, wiet, MDMA, diazepam, temazepam, oxazepam, midazolam, alprazolam, lorazepam, 4-AcO-DMT, caffeïne

To do: DXM, PCP, ayahuasca, flunitrazepam, opium
Avatar gebruiker
Ciakranar
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 213
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 8:46 pm

Re: LSD: Euforie, ego en fractals

Berichtdoor remone » wo aug 03, 2011 10:36 pm

Ervaren metgezellen zijn meer waard dan de medicamenten. Althans in mijn geval. Heb zelf de ervaring dat als de trip hard genoeg gaat deze dwars door medicamenten heendendert. Sitters kunnen je dan nog enigszins in t hier en nu houde.
Maar ieder zijn ding en fij. Dat t zon mooie ervaring is geworden.
remone
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: do jun 09, 2011 9:19 pm

Re: LSD: Euforie, ego en fractals

Berichtdoor Azgaza » wo aug 03, 2011 10:54 pm

Leuk om die nacht van uit een ander perspectief na te lezen, levert een aparte herbeleving van een fantastische nacht op.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: LSD: Euforie, ego en fractals

Berichtdoor lolnoob » wo aug 03, 2011 11:45 pm

Mooi report, klinkt als een superervaring :)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: LSD: Euforie, ego en fractals

Berichtdoor Methilyn » do aug 04, 2011 11:16 am

onze ervaring was enorm bijzonder en erg euforisch ;) mijn tripreport komt hoogstwaarschijnlijk vanavond op DF ^^
Methilyn
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: zo maart 06, 2011 2:06 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner