Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD - Exploring the limits

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Russ » di feb 21, 2012 4:45 pm

Dit report gaat over de ervaring van eergisteren/gisteren waarin LSD de hoofdrol had naast enkele boosts. Het was mijn beste trip tot nu toe, de meest heldere, de beste setting, voor de eerste keer zat iedereen op dezelfde golflengte, alles was mogelijk.

Wie/Wat?

Davinci: 400mics, Ketamine, Methoxetamine, rode wijn.
A: 100mics + paar uur later nog eens 100mics + nog een uur later 20mg 2c-b. Ketamine, Methoxetamine, rode wijn, wiet.
(elke extra dosis LSD/2c-b zal minder impact gehad hebben wegens onmiddelijke tolerantie)
Ik: 200mics, Ketamine, Methoxetamine, rode wijn, wiet.

We hadden alle 3 nog een berg voedingssupplementen geslikt en 30mg 4-fmp om de vermoeidheid van de nacht/dag tegen te gaan, een goede beslissing, de uiteindelijke ervaring duurde namelijk 23 uur.

Na een treinrit van bijna 2 uur naar de uithoeken van West-Vlaanderen waren A en ik aangekomen in het huis van Davinci, ouders waren op vakantie, vanaf het begin zat de sfeer enorm goed, iedereen wou hetzelfde, z'n eigen grenzen verleggen, op zoek naar een psychedelische reis. Het was de ideale setting. Na alles wat voor te bereiden, dropten we onze LSD, A had al 1 keer op truffels en 1 keer op DMT getript, dit ging z'n eerste maal LSD worden, we gaven hem 100microgram, Davinci 400 en ik 200. De zegels werden gedropt om 21.48.

De chronologie zal niet altijd tot in de details kloppen, waarom dat hoef ik denk ik niet verder uit te leggen.

First psychedelic encounters

Na een kwartiertje wat muziek te luisteren besloten we wat tekken te spelen op de ps2, langzaam en zeker werd onze geest opgeëist door het spel en de LSD, de spanning steeg, ik begon pas echt met volle teugen te genieten toen de effecten van alle moves van het scherm af begonnen te springen, het was alsof heel de kamer een elektrische lading vrijgaf bij elke hit.
tekken-5-20040719020314693.jpg
tekken-5-20040719020314693.jpg (45.86 KiB) 916 keer bekeken
Toen we merkten dat de trip aan het opbouwen was besloten we onze tijd niet verder te verdoen aan videospelletjes. Nog nooit voelde de bodyload van LSD zo zacht en warm, hoe sterker alles werd, hoe meer het gevoel groeide dat er echt niets verkeerd kon gaan. Het moet nu ongeveer 23.00 [T+1.12] geweest zijn, we draaiden wat klassiekers van Shpongle en de visuals werden algemener, van bepaalde texturen die bewogen naar heel de kamer die verpersoonlijkt werd met de muziek, vanuit de hoeken ontsprongen nieuwe kleuren, nieuw in de zin van, nog nooit eerder geziene kleuren, het is werkelijk verbluffend hoe het wit van een muur alle kleuren van de regenboog kan overlappen en integreren. Mijn denk-patronen veranderden van een georganiseerd bureaublad naar een oneindig mysterieus woud van ervaringen en gedachtes. De vibes van de trip waren beter dan ooit, niemand kon iets verkeerd doen en iedereen wou zo ver mogelijk gaan. De honger naar meer werd groter en groter. A tripte nog niet echt enorm na [T+2.00] we hadden niet echt veel ervaring met het tegengaan van onmiddellijke tolerantie dus gaven we hem een extra 100mics. Wat hierna volgt is de LSD die ons z'n ware krachten demonstreert in een zoektocht naar zintuiglijk genot, gevaar en avontuur.

The mesmerising realm of music

Ik schat de tijd na inname op [T+2.30] wanneer Davinci ons plots wees op het feit dat we in bezit waren van het geilste geluidssysteem ooit, "bang en olufsen beolab 9".
24reg.2.jpg
24reg.2.jpg (32.59 KiB) 916 keer bekeken
Het is misschien niet overbodig te weten dat we met 3 muziek studeren op het conservatorium wat zorgt dat dit geluidssysteem voor ons evenveel betekent als een 18de eeuws vlaggenschip voor een matroos. Ik bespaar jullie mijn geleuter over klassieke muziek, wetende dat het 90% van het forum toch geen fuck interesseert, maar dit report zou een grote leegte herbergen moest ik het hoogtepunt eruit laten. Na enkele prachtige werken gehoord te hebben met in de meest adembenemende CEV's te verdrinken en verdwalen besloten we om de intensiteit een serieuze trede op te schroeven. We zaten nu denk ik op [T+3.00] en begonnen zwaar te pieken, totaal onvoorbereid op wat er ging komen legden we het 2e pianoconcerto van Prokofiev op.
Voor wie deze muziek echt moeilijk is om volgen, (gaat redelijk ver), het echte hardcore stuk bouwt op vanaf 2:22. We luisterden enkel naar het 1ste deel, het volume stond normaal en toen al voelde het alsof ik de liefde bedreef met de muziek, totdat Davinci op 2:22 van het filmpje hierboven het volume plots zodanig luid zette dat het mij vandaag nog altijd verbaast dat er geen politie aan de deur kwam. Toen kwam de beste ervaring die ik tot nu toe ooit heb mogen ervaren. De duivelse cadens bouwde op en voor het eerst in mijn leven had ik 0,0% inspraak over wat er met mij gebeurde. Zien, horen en voelen werden onafscheidelijk, het werd puur ervaren, elk akkoord doorboorde mijn gehele systeem, zowel lichamelijk als geestelijk, elke zware trek vloog als een zweep door mijn ziel. In de meest intense momenten scheurde de muziek echt letterlijk door de hoeken van de kamer, het was zo luid en intens dat je de demonische ademhaling van de pianist kon horen toen hij het klavier verpulverde en ik kon enkel euforisch zijn om zo brutaal verkracht te worden. A tripte nu wel wat maar nog altijd niet op het gewenste niveau, we besloten om hem 20mg 2c-b bij te geven, er niet van overtuigd dat het nog veel effect zou hebben met de tolerantie, dit was inderdaad het geval waardoor we met A naar buiten gingen zodat hij wat wiet kon roken.

The forest and the lake

Het zal ongeveer [T+4.30] geweest zijn, rond 2u-half3 dus, toen we na 100m buiten besloten dat het koud was en teruggingen om een paar extra lagen aan te trekken, dit was meteen een teken voor mekaar dat we zwaar gingen gaan trekken. Toen we het meer naderden en de straatverlichting achter ons lieten rookte A z'n joint, dit was de ideale trigger voor hem die ervoor zorgde dat hij nu ook voluit begon te trippen. We waren nog altijd heftig aan het pieken toen we bij het afscheid van het licht onbewust afscheid namen van de wereld zoals we ze kenden. We hadden geen zaklantaarn bij of welke bron van licht dan ook, we waren volledig overgeleefd aan de maan, de sterren, het meer en het bos. Dit was ook geen enkel probleem, we fungeerden echt als een team, zaten met 3 op exact dezelfde golflengte, zo begon ons avontuur opweg naar het ontdekken van nieuwe sensaties. We kwamen aan bij het meer wat op dat moment het prachtigste meer was dat ik ooit heb mogen zien. De sterren en de maan zorgden voor het meest mysterieuze zilvere licht dat door de barrière van een parallelle wereld leek door te schijnen. De trip bouwde telkens op tot op zo'n hoogte waar ik dacht dat het onmogelijk nog meer kon worden wat telkens toch bleef gebeuren. Met een onstilbare honger naar meer besloten we de dieptes van het bos verder te verkennen.
[T+5.00]
Toen we het bos betraden verdween ook bijna alle licht van de maan en de sterren. Vanaf hier was het een bijna pitchblack en zwaar avontuur doorheen het bos en de vertakkingen van onze gedachten. Doordat we beroofd werden van het licht lagen de visuele mogelijkheden ook veel meer open, we hadden nauwelijks nog concrete houvast aan onze visuele werkelijkheid waardoor de dimenties van de ervaring opnieuw totaal grensdoorbrekende proporties aannam. Zo verdween zelfs het meest basisbesef van een ondergrond, nog altijd hebben we geen idee waarop we liepen, het voelde zowel als aarde, takken, zand, sneeuw, ijs, noem maar op, of een mengeling van alles tegelijk. Elk element van de natuur straalde andere gevoelens uit, een enorme macht, breekbaarheid maar ook vertrouwen, elke vogel was een kostbaar geschenk. De waarnemingen en gevoelens die ik doorliep in het bos waren onmetelijk, ontelbaar, van de meest enorme angst naar de grootste liefde. Het slechte werd niet geweerd maar verzoend met het goede in een symbiose van de perfecte eeuwige psychedelische reis. Midden in het bos kwamen we op een soort speeltuintje terecht, waar we naar alle hartelust de mongool konden uithangen, het duurde dan ook niet lang eer we als opgetogen speelse kinderen naar het klimrek liepen om daar wat in te gaan hangen, daar hebben we lang gefantaseerd over vanalles, van de meest extreme dingen tot de meest frivole. Het was goddelijk toen A daar plots een flesje vers geperst fruitsap bovenhaalde, een slok daarvan probeer ik zelfs niet te beschrijven, de psychedelische golf van genot die door heel m'n wezen barste was te goed voor woorden. Na uren van dolen door het dense bos, die een aaneenschakeling van wonderbaarlijke momenten en avontuur vormden waarin we grote angsten overwonnen en eenheid vormden met de natuur, begon het besef te dagen dat hier ooit een einde aan ging komen waarop we met pijn in het hart afscheid namen van deze magische plek.

One final journey, the way home

Het was ongeveer 5.20 toen we terug thuis aankwamen, ongeveer [T+7.30], de piek was al sterk afgenomen (wat niet betekent dat heel de kamer niet nog altijd enorm bewoog, eerder de gigantische insanity die wat ging rusten), en heel in de verte voelde we de ondertoon van de 4-fmp nog lichtjes werken, dit en een lichte teleurstelling dat het bijna afgelopen was zorgde ervoor dat er een paar minuten later 3 lijntjes op tafel lagen, elk een mix van ketamine en methoxetamine. Voor de liefhebbers van psychedelica is dit echt een aanrader, het bracht een groot deel van de trip terug, maar op z'n eigen mannier en iets meer naar binnen gekeerd. We lagen met 3 op de zetel te genieten van muziek, een paar uur te zwerven door een bewustzijn dat enkel uit kleuren, patronen, gedachtes en gevoelens bestond, elke keer meer en meer uitkammend van het oneindig psychedelische gebied.
[T+11.00]
Toen alle effecten meer en meer verdwenen uit onze waarneming werden we overmand door een gevoel dat het best valt te omschrijven als een combinatie van een enorme vrede, leegte en voltooiing. We besloten al snel de nacht/dag door te trekken kwestie van niet midden in de nacht wakker te worden. De rest van de voormiddag genoten we van het uitdoven van de trip en van eigenlijk bitter weinig te doen. Genieten van de zon, wat leeg op de bank liggen met youtube, rode wijn drinken, nog wat tekkenen. Het echte trip-gedeelte was afgelopen, er bleven enkel nog de naeffecten hangen, tijd om naar huis te gaan, de trein van 13.24 teruggenomen [T+15.40]. Terug in Leuven vond ik het een slim idee nog een dikke pure joint te rollen, dat was het dus niet, het was ongeveer 18.00 [T+19.10]. Het zorgde dat ik weer redelijk begon te trippen, opnieuw veel visuals, ik was eigenlijk te moe om nog iets anders te doen buiten slapen, dit deel van de trip was dan ook niet bijster interessant met wat scherpe kantjes. Rond 21.00 [T+23.00] ging ik m'n bed in nagenietend van de beste nacht/dag van m'n leven.

Nawoord
Door zo'n briljante setting konden we alles drijven tot het uiterste, we zaten volledig op hetzelfde niveau en waren zo goed op mekaar ingetript dat we mekaar perfect begrepen en aanvulden, nooit eerder waren er zo'n lange stiltes waar het onnodig was te praten. Als je in zo'n setting terecht komt kan ik iedereen enkel aanraden om zo ver mogelijk te gaan en alles te verkennen. Het is het waard. Ook mijn excuses voor het lange report, maar dit kon ik niet beter samenvatten.
Laatst bijgewerkt door Russ op di feb 21, 2012 4:57 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Tomaat » di feb 21, 2012 4:56 pm

Zeer proper report! Top s&s, ideale tripmates, gedeelde interesse voor klassieke muziek ... klinkt perfect allemaal!
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Davinci » di feb 21, 2012 5:14 pm

Geniale report van de best trip tot nu :grin:
Het was de eerste keer dat we zodanig op dezelfde golflengte zaten dat we eigenlijk onze zinnen niet moesten uitspreken, bijna elkaars gedachten lazen.
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Stefaan » di feb 21, 2012 5:27 pm

Leuk report. Ook leuk te zien dat de leden hier zo met elkaar om gaan en niet alleen via de digitale snelweg elkaar kennen! Mijn vraag is alleen of jullie elkaar via dit forum kennen, of elkaar al kenden en samen op het forum gingen??
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Ivo » di feb 21, 2012 5:29 pm

Davinci schreef:Het was de eerste keer dat we zodanig op dezelfde golflengte zaten dat we eigenlijk onze zinnen niet moesten uitspreken, bijna elkaars gedachten lazen.

Echt zo'n heerlijk gevoel op lsd :love:
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Russ » di feb 21, 2012 5:32 pm

gyan007 schreef:Leuk report. Ook leuk te zien dat de leden hier zo met elkaar om gaan en niet alleen via de digitale snelweg elkaar kennen! Mijn vraag is alleen of jullie elkaar via dit forum kennen, of elkaar al kenden en samen op het forum gingen??


We kenden mekaar al eerder, zitten op dezelfde school :)
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Stefaan » di feb 21, 2012 5:46 pm

Oja conservatorium.. ;) Ik legde de link niet helemaal haha..
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Ollie » di feb 21, 2012 8:30 pm

Yes! :woeh:
Opa: Jongen, vrouwen da ben net paddestoel'n. A j de verkeerde het geat oe d'r an kapot.
Avatar gebruiker
Ollie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 128
Geregistreerd: za jan 21, 2012 10:21 pm

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Oizo » wo feb 22, 2012 8:34 pm

Heerlijk report! :)
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Dennenboom » do feb 23, 2012 1:40 am

Leuk report mensen! Klassieke muziek vind ik geniaal, moet ik volgende trip ook maar eens opzetten :)
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: LSD - Exploring the limits

Berichtdoor Russ » wo maart 07, 2012 4:49 pm

Bedankt voor de reacties :)

Lavalamp schreef:Leuk report mensen! Klassieke muziek vind ik geniaal, moet ik volgende trip ook maar eens opzetten :)


is écht wel een aanrader, niets zo heerlijk als verdrinken in de visuals terwijl er pianoconcerto's door heel je lichaam scheuren :hulde:
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 8 gasten

Royal Queen Seeds banner