Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD in mijn eentje: Serious Trippin'

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD in mijn eentje: Serious Trippin'

Berichtdoor psychedelicious » ma aug 01, 2011 2:42 pm

Wat? LSD
Hoeveel? 1 halve zegel zou volgens de verkoper op ong. 90 mics moeten liggen.
Waar? Thuis, op mijn slaapkamer
Wanneer? De hele nacht, tot ong 7 uur 's ochtends

Beste medetrippers op dit forum,

Ik heb erg veel geleerd over drugs door ervaringen van anderen te lezen. Heb zelf al aardig wat trips achter de rug, maar heb nog nooit een trip report geschreven. Vorige week vrijdag heb ik LSD genomen, in m'n eentje. Voor ik dit gedaan had heb ik erg veel gelezen over trippen in je eentje om niet (of in ieder geval minder) voor verrassingen te komen staan. De reden dat ik graag een keertje in m'n eentje wilde trippen was dat ik denk dat je op die manier veel intenser kan trippen dan dat je met een groepje vrienden tript, wat ik meestal doe. Ik had de datum niet echt gepland, integendeel zelfs. Ik zou die avond met een vriend (Noem hem B vanaf nu) truffels gaan doen in het bos. Een uurtje voor we zouden vertrekken belde hij mij op met de mededeling dat hij op de verjaardag van zijn neefje was en hij al 10 bier op had en hij zij dat het hem niet verstandig leek om nog te gaan trippen. Daar gaf ik hem gelijk in aangezien voor mij én voor hem psychadelica (en bijna alle drugs) in combinatie met alcohol niet oké is. Toch was ik licht teleurgesteld dat we niet gingen trippen omdat ik me er wel op verheugd had. 5 minuten daarna begon het ENORM had te onweren en te regen en toen had ik er wel vrede mee omdat de setting toch slecht was geweest. Een ding wat ik wel geleerd heb met trippen is dat de set en setting énorm belangrijk zijn. Ik ben nooit écht bad gegaan (flippen) van psychadelica maar heb wel een keer een zwaar onprettige ervaring gehad met paddo's. De setting was prima toen, maar m'n set was echt bagger. Ik ga hier nu niet verder op in omdat de report al aardig lang is.
Heb verder nog een keer met truffels en een keer met lsd gehad dat de setting niet optimaal was. Opzich toch lekker getript toen, maar ik merkte dat de diepte van de trip en entheogene ervaringen veel intenser zijn als de setting perfect is, omdat ik dan veel meer in de trip op kan gaan. Set en setting is dus heel belangrijk voor mij als ik echt alles uit mijn trip wil halen.
Met dat in mijn achterhoofd had ik er vrede mee dat ik niet meer ging trippen die avond.
Hoe anders bleek de avond te worden.

Waarom deze avond?
Rond 10 uur belde B mij dat hij thuis was, met zijn vriendin. Hij vroeg of dat ik zin had om nog even een jointje te roken. Hij woont 10 minuutjes fietsen bij mij vandaan, dus dat vond ik prima :stoned: .
10 minuten later was ik daar. Ik had 2 zegels lsd bij me om ze te laten zien aan B. We hadden namelijk al een tijdje afgesproken om samen lsd te doen. Ik had het toen 3 keer gedaan en hij nog nooit. Hij was er erg nieuwsgierig naar, zeker omdat hij bij mijn eerste lsd trip aanwezig was en dus kon zien wat ik beleefde toen.
We zaten op zijn kamer een lekker wiet jointje te roken toen ik me het volgende bedacht:
Morgen heb ik niks te doen, en kan ik uitslapen tot hoe laat ik maar wil. Mijn ouders zijn dan al weg. Ik had dus in principe de hele nacht vrij. Op zich een aparte gedachte want ik heb eigenlijk iedere nacht vrij :kleuter:. Toen bedacht ik me, dat ik in principe, best de hele nacht kon trippen. Ik wou namelijk al een tijdje in mijn eentje trippen om te ervaren hoe dat is. Mijn ouders waren gewoon thuis. Dat maakte me eigenlijk niet eens zoveel uit, omdat die 's nachts toch in coma liggen en ik nog nooit heb meegemaakt dat ze 's nachts naar mijn kamer komen. Ik kon hoog uit me ma tegenkomen als ze 's nachts naar de WC moest en ik ook toevallig. Maar goed met die gedacht kon ik wel leven (en trippen) omdat ik wel vaker nog trippend thuis ben gekomen terwijl me ouders wakker waren. Niet echt prettig maar ook niet heel erg. Bovendien weten ze dat ik wel eens mdma, truffels, paddo's, wiet, hasj, San pedro en lsa heb gedaan. Dat ik trip is dus niet helemaal nieuw voor ze :grin:
Ik had hier ongeveer een uurtje over na zitten denken en erover gepraat met B. Toen kwam ik tot de conclusie dat mijn eigen kamer, met zo goed als 0% kans dat er iemand naar binnen komt een goede setting is. Toen besloot ik om een halve zegel te nemen, nog bij B thuis, wetende dat diezelfde zegels 1 tot 1,5 uur nodig hebben om te beginnen met werken bij mij. Het was toen half 12. Ik wist ook dat mijn ouders al in bed lagen.

Oké, tot hier is het dus eigenlijk alleen intro, een uitleg waarom ik in hemelsnaam in mijn eentje, terwijl mijn ouders thuis waren, ben gaan trippen op lsd.

De trip:
Om 12 uur ben ik naar huis gefietst. Ik had echt zin in mijn trip en had er ook echt vertrouwen in dat het goed zou komen. kwart over 12 was ik thuis, ik had een stukje om gefietst omdat ik het heerlijk vond om even te bewegen. Ik heb toen een gaja meloen geslacht, wetende dat goed fruit zowel prachtig als heerlijk is als je tript op lsd. Verder had ik nog wat drinken mee naar boven genomen. Toen ben ik op mijn kamer achter de pc gaan zitten om een afspeel lijst met lekkere trip muziek samen te stellen. Hier stond onder andere Drum & bass in (liquid) Dubsteb (wel rustige), Goa, lounge, en nog wat hiphop in.
Toen ik hiermee bezig was voelde ik rond half 1 de eerste effecten op komen. Ik ging rustig op bed liggen met de muziek aan. Ik heb een half uurtje liggen genieten van MT Eden, met die heerlijke vrouwelijke vocals en drums. Toen ik mijn ogen open deed, rond 1 uur, was ik echt aan het trippen.
Buiten regende het weer en ik ging even een jointje uit mijn raam roken. Ik genoot echt van het feit dat het buiten regende en waaide en ik lekker warm droog en veilig op mijn eigen kamer zat te trippen. Ook genoot ik van de kracht van de natuur, als ik trip dan voelen verschijnselen als regen en wind altijd zo intens aan. Daarom vind ik trippen in het bos ook zo geweldig. Toen het jointje op was besloot ik te gaan mediteren. Mediteren doe ik wel vaker als ik trip, en het helpt mij een trip te beleven zoals ik dat graag doe. Het zorgt voor een soort rust in mijn hoofd die nodig is om me compleet open te stellen voor de trip.
Ik lag op mijn rug te luisteren naar prachtige muziek, het ging helemaal door mij heen. (mt Eden - Still Alive) Na zo ongeveer 1,5 uur te liggen spacen voelde ik in een keer een drang om op te staan en te dansen.
Dat moest ik wel een beetje stil doen omdat mijn ouders 5 meter verderop lagen te slapen. Dat lukte goed, ik kon bijna zonder geluid dansen. Of nou ja, heel vreemd bewegen :grin: weet niet of dat ik het echt dansen kan noemen. Het voelde in ieder geval heerlijk om zo op de muziek te 'golven' met mijn hele lichaam. Ondertussen was het 3 uur. Ik wist dat mijn dosis lsd laag was, maar toch tripte ik hem echt goed. Niet extreem hard maar dat was ook niet de bedoeling. Het feit dat er niemand bij is die dingen tegen je zegt, of die je kan afleiden zorgt er voor dat je op alle gedachtes en gevoelens door kan gaan. Ik kwam echt uit op nieuwe dieptes met trippen. Vooral tijdens het mediteren. Ik ging helemaal op in de muziek, ik kon het voelen, bijna aanraken.
Toen heb ik de muziek even uitgezet om van de stilte te genieten. Ik zat op mijn bed en keek eens goed mijn kamer rond. Toen realiseerde ik me hoe ''chil'' het eigenlijk is wat ik allemaal heb en bezit. Een veilige warme kamer, met pc, mooie geluid installatie, Een mooie San Pedro, een heerlijk 2 persoons bed met een extreem spacend hoeslaken :mrgreen: en nog veel meer. Het was echt een soort besef wat je in je dagelijks leven niet hebt. Ik realiseerde me echt dat ik het eigenlijk best goed voor elkaar heb.
Daarna voelde ik me in een keer moe, geen wonder het was rond 4 uur en was nog steeds aan het trippen. Het werd al wel wat minder heftig. Toen heb ik nog een lekker jointje gedraaid :stoned: . Deze wilde ik graag in de tuin roken om even wat frisse lucht te halen. ( zat al uren in m'n Blowhok a.k.a. slaapkamer). Toen ik de trap af liep viel ik er bijna vanaf omdat ik bijna op de kat ging staan.
Dat beestje is bijna helemaal zwart dus ik had haar niet gezien. Ze heeft in het donker van die lichtgevende ogen, en als je tript is dat echt extreem spacend. Ze lag dan ook midden op de trap te chillen. Toen ging ik de kat even aaien, gewoon omdat ik haar had laten schrikken door bijna op haar te gaan staan terwijl ze lekker lag te chillen. Ik kon ieder detail van haar vacht zien. Wat een prachtig dier! Haar vacht voelde ook zo zacht, echt onbeschrijfelijk wat voor een indruk zo'n dier op mij kan maken als ik trip. Toen liep ik door naar de tuin. Ik heb 3 wietplantjes in mijn achtertuin. Zo gauw ik deze zag toen ik naar buiten liep vond ik ze al über chil! Ik besloot om een krukje te pakken in midden tussen mijn plantjes de joint op te roken. Ze roken heerlijk en zagen er prachtig uit. Ik kon ieder detail zien. Ze leefden echt, ze waren niet zomaar van die statische planten. Dat gold trouwens voor de hele tuin. We hebben een mooie tuin met veel planten, bloemen en een vijvertje. In dat vijvertje staat een fontein. Dat gekletter van het water was een prachtig geluid. Zeker in combinatie met het zien van al die natuur in de tuin en de verdere stilte. Mijn ma (en pa ook wel) onderhouden de tuin met veel liefde en in een keer voelde ik een diep respect voor beide (pa en ma). Het voelde ook heel vreemd dat ik een paar meter van hun af, terwijl zij sliepen, zo'n ervaring had.
Toen ben ik weer naar binnen gegaan, ik was erg moe.
Toen heb ik mijn pc uitgedaan en ben ik op bed gaan liggen met mijn oortjes in. Ik heb zo nog een uurtje muziek geluisterd en toen vond ik die dingen in mijn oren irritant worden. Dus deed ik ze uit. Ik heb nog een tijdje na liggen spacen in stilte op mijn bed voor ik in slaap viel.
De volgende dag werd ik rond 2 uur wakker. Ik voelde me lichamelijk nog wel moe, maar geestelijk klaarwakker. Ik voelde me zelfs een beetje herboren, zoals ik dat na mijn eerste truffel trips had.
Het was prachtig weer. Toen ben ik naar het mooiste park van Nijmegen gegaan, het kronenburg park. Ik stuurde B een sms dat alles goed was, zodat hij zich geen zorgen hoefde te maken.
In het kronenburg park heb ik van de zon genoten om vervolgens naar huis te gaan en een lekker gezond avondmaal te eten met mijn ouders en zus.

Nawoord:
Achteraf gezien een geweldige ervaring, echt wat ik bedoel met 'serious trippin'.
Dus niet zomaar een stofje nemen om je chil te voelen. Dan kan je net zo goed coke ofzo nemen.
Ik weet niet of ik nog een keer alleen trip. Het ging veel dieper als anders. Toch denk ik dat met 1 of 2 échte goede en vertrouwde vrienden met de perfecte setting en set je net zo diep kan trippen.
LSD duurt wel heel lang om alleen te doen. Ik raad het ook niet aan om alleen lsd te nemen als je niet veel trip ervaring hebt. Wat je wel zou kunnen doen is jezelf bijvoorbeeld even afzonderen als je met vrienden tript. Bedenk wel, je bent constant overgeleverd aan je eigen gedachten. Ik snap best dat mensen daar gek van kunnen worden. Geen moment waarop je even uit je space word gehaald door een maat die in de lach schiet bijvoorbeeld.
Zelf heb ik aardig wat trip ervaring met onder andere paddo's, truffels, salvia, lsd, lsa, San Pedro, 2cb en mdma.
Ik was er voor de trip van overtuigd dat ik het aan kon.
De trip was verder ook wel degelijk goed voor bereid. Ik heb er (nuchter) goed over nagedacht of ik muziek kon gaan luisteren 's nachts en hoe groot de kans zou zijn dat mijn ouders bijv. in een keer op mijn kamer zouden komen en nog veel meer. Ik had ieder detail uitgedacht. Tijdens de trip bleek dit allemaal de kloppen. Dat was een heerlijk gevoel, dat mijn verwachting ook precies was uitgekomen.
Ook had ik ervaring met diezelfde zegels en had ik een tijdje geleden een hele genomen. Ik had bewust voor een lagere dosis als normaal ( de helft) gekozen wat achteraf gezien meer dan genoeg bleek te zijn.
Dat je van zo weinig lsd zo hard kan trippen had ik nooit verwacht.

Ik ben vast nog wel wat punten vergeten maar dit waren toch wel de hoofdgedachten van de trip.
Ik hoop dat het een beetje duidelijk is en dat men er wat aan heeft. Net zoals ik veel aan trip reports van anderen op dit forum heb gehad. Vragen, opmerkingen e.d. Zijn altijd welkom!

Een paar nummers die diepe indruk op mij maakte tijdens de trip:
mt eden - Still Alive (rustige dnb)
Snowgoons - starlight (hiphop)
Electric universe - One love (psychedelic trance, erg toepasselijk)
Kai Tracid - Trance and Acid (Acid trance, inclusief video die is erg spacend)
Bush - Letting the cables slees (the now remix)

Veel spacende groeten PsychedeliCious
Avatar gebruiker
psychedelicious
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 158
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:59 pm
Woonplaats: Nijmegen

Re: LSD in mijn eentje: Serious Trippin'

Berichtdoor Sjamanjoeri » di aug 02, 2011 3:52 pm

nice report bro! klinkt als een acid trip zoals in die documentaire die we laatst hadden gekeken.. een reisje naar jezelf :grin:
soort jungle in de mix met hardcore tekno achtige goa Psy shit
Avatar gebruiker
Sjamanjoeri
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 10:32 pm
Woonplaats: Nijmegen

Re: LSD in mijn eentje: Serious Trippin'

Berichtdoor spacelord » wo aug 17, 2011 11:57 pm

Op LSD heb ik 2 x alleen getript, het is inderdaad wel een aparte ervaring maar ik mis toch wel de tripmate om zo lekker tegenaan te kunnen lullen :p

Wel lekker reportje ;) cheers!
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner