Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD - Kotsen van jezelf.

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Russ » zo jun 26, 2011 12:00 am

-Wie? Ik, Davinci en een hoop andere vrienden
-Waar? Oostende, vakantie aan zee.
-Wat?
Naast lachgas en wiet:
Ik: 1zegel
Davinci: 1zegel en wat later nog 10mg 4-aco-DMT
Alice: 16mg 4-aco-DMT
Wijf1: 16mg 4-aco-DMT (eerste trip)
Beest: 20mg 4-aco-DMT
Plukker: 40mg MXE en waarschijnlijk nog wat anders wat ik vergeten ben.
De rest niets.

De situatie, slechte setting, slechte set.
Nogal uitgeput van de vorige MXE-avond nam ik afscheid van de zon alvorens mijn zwaarste trip tot nu toe te beleven. Het was de 6de trip, de 4de maal LSD, ik had het er eerder nog met Davinci over dat ik heel gevoelig ben voor LSD dat heb ik gemerkt na vergelijking met truffels en andere stoffen, vraag me niet waarom, zeker na deze week is dit weer heel duidelijk gebleken.
Het was pas achteraf dat ik inzag hoe slecht de set/setting was en kan eigenlijk enkel dankbaar zijn dat er geen ongelukken gebeurd zijn. Er waren veel onuitgesproken spanningen in de groep, er waren 4 nuchtere mensen waarvan er 1 constant zat te filmen, ik merkte dat er verschillende dingen niet snor zaten met mij en in de groep maar kon het niet echt thuisbrengen en was me er niet genoeg van bewust, de LSD was blijkbaar van een véél sterkere blotter dan de gewoonlijke shiva's en na nog een paar hits van de bong was dit dus perfect om stevig te gaan trippen :roll:

Verloren vanaf het begin.
Het duurde redelijk lang voordat de trip begon, zoals gewoonlijk bij LSD, maar toen het begon werd heel snel duidelijk dat dit niet de gewoonlijke zegels waren. Een kwartier na aanvang van de trip kon ik al niet meer dan 3 meter ver kijken door de visuals. Deze werden alsmaar harder terwijl de controle ver te zoeken was, ondertussen spookte ergens in mijn achterhoofd de gedachte rond dat er iets fundamenteel mis was met mij. Op het moment zelf nog geen flauw benul waar de trip naartoe ging maar achteraf gezien was ik op voorhand al verloren. De eerste 2 uur zaten we allemaal op het appartement, er was enorme chaos maar ook enorme hilariteit, het ééne misverstand na het ander afgewisseld met de meest absurde taferelen en grappen. Als er 2 dingen zijn waar ik van hou tijdens het trippen dan is het muziek en hilarische misverstanden, op dat moment was ik dus nog blind voor het gevaar omdat ik niet de ruimte had om genoeg na te denken.

Hoera! Naar de zee!
Ondanks wat onenigheid in de groep gingen we naar buiten, naar de zee. Toen ik buiten kwam vormde de wereld rondom mij zich naar eigen wil, niet van mij maar van de LSD. Het strand en de zee 's nachts waren te mooi voor woorden, het was een prachtig duister rijk, een ongelooflijk geheimzinnige prachtige sfeer alsof we ons bevonden in een magisch universum dat exclusief toegankelijk was voor mensen die tripten, met op de achtergrond het casino dat de donkere hemel bevoorraadde met alle kleuren van de regenboog. De onenigheid om naar buiten te gaan bleek toch niet te onderschatten toen ik zag dat Alice niet gevolgd was, ze was dus alleen met een nuchter persoon achtergebleven op het appartement, ik bleef haperen tussen hun en de rest toen ik ze ons achterna zag hollen, ze begon tegen mij te mekkeren over "achterbaks gedoe", "niet wachten" etc, weet ik veel wat, dat doet ze wel vaker en kan me normaal niets schelen natuurlijk maar geloof me, dit is echt het laatste wat je kan gebruiken als je hard aan het trippen bent, ik kon mezelf nog redden door haar oppervlakkig wat op haar gemak te stellen. Iets later brak de hel los. Op 1 of andere mannier die ik me niet meer kan herinneren was ik plots iedereen kwijt, ik stond moederziel alleen in de duisternis, de paniek sloeg in als een bom en op overlevingsinstinct begon ik angstig te zoeken, ik vond snel Beest die rustig wat aan het dwalen was, vanaf ik hem ontmoette moest ik plots overgeven, ik kon zeker voor een halve minuut niet meer ademen en stikte van paniek, het zand, de lucht, van overal kwamen doodshoofden, gekwelde gezichten, ziekte, angst en dood naar mij toe, dit waren geen gewone visuals meer, ik wist dat het zijn trip niet goed ging doen maar nood breekt wet, ik kon het niet alleen dus schreeuwde ik om hulp. We gingen terug naar het appartement met 2.

Thuisbasis, nog een lange weg te gaan.
Onderweg naar het appartement voelde ik zijn teleurstelling. Je moet al heel goed kunnen liegen om emoties te verbergen voor iemand die aan het trippen is, je kan niet doen alsof, trippen is eerlijk, te eerlijk. Terug thuis greep ik meteen naar het zakje benzo's dat ik altijd meeneem omdat ik na de gewoonlijke 14 uur trippen graag in slaap val ipv nog een paar uur verder te trippen of voor een gelegenheid zoals deze waar het echt het laatste redmiddel is. Ik nam een halve xanax en een zolpidem om te kalmeren en te kunnen slapen. Waar ik echter niet op had gerekend was dat nog geen minuut later ik erin slaagde de hele boel terug uit te kotsen, de tranen stonden in mijn ogen en zag de spoelbak met kots zeker 5-dubbel in de ruiten, ontsnappen was geen optie. Toen drong het pas echt tot me door in wat voor situatie ik terecht gekomen was, ik kon m'n spullen pakken om naar de hel te gaan, dit ging nog uren duren. Wat me heel duidelijk is geworden is dat het potentieel van trippen als je bad gaat veel groter is.
Ik ging met Beest op de zetel zitten keek heel de tijd angstig om me heen om niet te veel visuals te hoeven trotseren en vroeg hem om de tien seconden hoe ik nu in slaap kon geraken, wat moest ik doen, ik was radeloos, ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld als toen.
Na een uur van angst, walging en vooral zelfhaat besloot ik om nog eens te proberen, de xanax was op dus nam ik gewoon een zolpidem, gelukkig moest ik niet meteen kotsen. Beest en ik sliepen in dezelfde kamer die net groot genoeg was voor 2 matrassen, lekker claustrofobisch, toch besloten we daarheen naartoe te gaan om te liggen en proberen te slapen, vanaf dan laat mijn geheugen het voor een groot deel afweten, ik herinner me nog enige flarden van de rest die toekwam en er verschrikkelijk ziek, lelijk, ongevoelig en vals uitzagen. Ook herinner ik me nog dat ik op een gegeven moment m'n tanden ging poetsen en mezelf zag in de spiegel, hoeveel ik ook acteerde en probeerde te lachen, m'n ogen waren doordrongen van verachting, ik haatte mezelf, er kwam weer een nieuw kots-salvo. Heel de nacht heb ik nog overgegeven, de zolpidem maakte de trip nog vager en verwarrender tot ik er uiteindelijk toch van in slaap ben gesukkeld.

The day after, mezelf terug aan elkaar lijmen
Ik kon maximum een uur of 2 geslapen hebben voor ik wakker werd, ik was gebroken. Iedereen sliep nog natuurlijk, ik ging naar de living op een stoel zitten, merkte hoe kapot, verdrietig en bang ik was, dit kon niet zo blijven, dit moest ik oplossen. Ik pakte m'n iPod en zette pianoconcerto's van Rachmaninov op terwijl ik een paar uur het balkon op en af slenterde. Ik dacht na en langzaam maar zeker wist ik mezelf terug te genezen. De rest van de dag heb ik mezelf terug moeten leren eten zonder een braakreflex op te wekken, ook slapen moest ik mezelf terug aanleren zonder te kotsen. De 6-apb van donderdag was een welkome gast na deze ervaring.
Achteraf heb ik er gemengde gevoelens over, langs de ééne kant zal het altijd een litteken blijven maar langs de andere kant heb ik veel geleerd en ben ik er sterker uitgekomen, zeker door de dag erna. Wat de werkelijke invloed was zal enkel tijd uitwijzen.

Tenzij je geen probleem hebt met bad gaan, zorg dan dat je set/setting in orde is, anders kan je klappen verwachten.
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor kofixteprate » zo jun 26, 2011 2:47 pm

Klinkt als een heftige ervaring! Zelf nooit LSD op, maar wel met paddo's een keer gehad waarbij de sfeer in de groep ook gewoon vol spanning zat, en dat voel je enorm goed op zo'n moment.. kan me dus voorstellen dat dat bij LSD duizend maal intenser is.

Vraagje hé, is dit reden voor jou om geen LSD meer te nemen? Ik weet eigenlijk helemaal niet hoe mensen over het algemeen wat dat betreft reageren (gewoon lekker doorgaan of er absoluut niet meer mee willen beginnen).
kofixteprate
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: do mei 26, 2011 8:07 pm

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Russ » zo jun 26, 2011 5:24 pm

LSD of paddo's maakt volgens mij niet zoveel verschil, vooral de dosis die je neemt zal de sterkte van de trip bepalen.

Volgens mij hangt dat af van je houding tegenover trippen, als je tript om enkel mooie kleurtjes te zien dan zal je het na zo'n ervaring wel voor gezien houden.
In de loop van dit jaar en zeker na vorige week heb ik beseft dat er toch wat meer nodig is om mij te doen stoppen met trippen, wel heb ik besloten het wat kalmer aan te doen, deze vakantie even niet en daarna om de 3 maanden of zoiets.
Ik heb wel al veel verhalen gehoord over mensen die na bad te gaan nooit meer willen trippen.
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor kofixteprate » zo jun 26, 2011 6:43 pm

Huh, really? Ik heb altijd gedacht dat LSD de overtreffende trap van paddo's was ook al neem je een ''gelijkwaardige'' dosis. Ik ben nooit bad gegaan van iets, dus ik kan me eigenlijk sowieso vrij weinig voorstellen hoe zo'n ervaring überhaupt is, ook al lees je tripreports als deze. Het lijkt me in ieder geval doodzonde om psychedelica te moeten laten liggen omdat je er 'n slechte ervaring (of meerdere) mee hebt gehad, dus nice dat dat niet het geval is ;P.
kofixteprate
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: do mei 26, 2011 8:07 pm

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Spoednick » zo jun 26, 2011 11:20 pm

Laat in het vervolg de benzo's smelten onder je tong. Dan werken ze sneller en kun je ze niet uitkotsen.
Avatar gebruiker
Spoednick
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 252
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:05 pm

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Russ » zo jun 26, 2011 11:53 pm

Thx Spoednick, goede tip. Dat ik daar niet was opgekomen, heb het nochtans eerder al gedaan met xanax..

@kofixteprate:
Niet echt, het waanbeeld van LSD dat sterker zou zijn dan paddo's is nog een overblijfsel van toen dat paddo's legaal waren, het is beide gewoon trippen en je kan van beide even hard gaan als je maar juist doseert, ze hebben elk wel verschil in nuances maar de basis is hetzelfde.
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Bugles » zo jul 03, 2011 12:56 pm

Bij het begin van je report had je het over bijkomen van de mxe avond. Was dat van de dag ervoor? Zou wel een hoop verklaren. Ben ooit is de avond voor een paddo trip aan de drank geweest. Werd meteen de zwaarste trip die ik ooit heb gehad. Duurde 2 jaar voordat ik dacht laat ik weer eens gaan trippen. Heb je ook nog geprobeerd je setting te veranderen, misschien een koptelefoon op met muziek, oogjes even dicht of iets anders om je beter te gaan voelen?
“No drug, not even alcohol, causes the fundamental ills of society. If we're looking for the source of our troubles, we shouldn't test people for drugs, we should test them for stupidity, ignorance, greed and love of power.”
P. J. O'Rourke
Bugles
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 41
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 11:21 pm

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Russ » ma jul 04, 2011 8:35 pm

Bugles schreef:Bij het begin van je report had je het over bijkomen van de mxe avond. Was dat van de dag ervoor? Zou wel een hoop verklaren. Ben ooit is de avond voor een paddo trip aan de drank geweest. Werd meteen de zwaarste trip die ik ooit heb gehad. Duurde 2 jaar voordat ik dacht laat ik weer eens gaan trippen. Heb je ook nog geprobeerd je setting te veranderen, misschien een koptelefoon op met muziek, oogjes even dicht of iets anders om je beter te gaan voelen?


Ja, van de avond ervoor, ik was er wel ietwat door verzwakt samen met het slaapgebrek wat het wel wat zwaarder zal gemaakt hebben maar eigenlijk alles aan de set/setting was helemaal fout...

Veranderen van setting heb ik allemaal geprobeerd, maar dit was niet een gewoonlijk dipje dat ik zomaar kon oplossen, ik heb altijd wel in een trip een moment dat het even minder is en dat ik mezelf terug even moet wakker schudden en dat het dan meteen weer over is maar nu voelde ik mij zonder te trippen al niet goed en de trip was te sterk om gewoon even lekker iets anders te doen, het was niet iets waar ik omheen kon jammer genoeg.
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Bugles » ma jul 04, 2011 11:03 pm

Goed leer momentje dus! Volgende keer de dagen ervoor lekker rustig aan doen en uitgerust aan je trip beginnen. Scheelt echt een hoop!
“No drug, not even alcohol, causes the fundamental ills of society. If we're looking for the source of our troubles, we shouldn't test people for drugs, we should test them for stupidity, ignorance, greed and love of power.”
P. J. O'Rourke
Bugles
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 41
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 11:21 pm

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Russ » wo jul 20, 2011 9:46 pm

Bedankt, zal ik zeker doen :)
Het schetst een beetje een algemeen beeld van hoe ik psychedelica "misbruikt" heb dit jaar in de zin van "nog eens even trippen" terwijl het -in mijn geval alleszins- niet iets is waar je licht moet over gaan. Ik ben 18 jaar en verander op korte tijd nog altijd heel veel waardoor het onmogelijk is om echt met zekerheid te weten hoe ik ongeveer in mekaar zit, waar ik naartoe ga enz. Met psychedelica (tenminste als je er een beetje ver mee wilt gaan) is redelijk wat zelfkennis echt wel noodzakelijk volgens mij en dat is iets waar ik me wat aan mispakt heb dit jaar.
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor spacelord » di jul 26, 2011 1:51 am

Ik heb tot eind vorig jaar redelijk wat lsd gebruikt. Moet er in totaal toch zo'n 20 trips op LSD hebben opzitten. Ik heb er maar 1 slechte ervaring mee gehad waar de dosering ook veel hoger was dan we beiden dachten. Mijn tripmaat en ik triggerden elkaar gewoon krankzinnig, we konden niet meer in elkaars buurt zitten zonder helemaal te freaken. Het probleem ga ik niet uit de doeken doen, te belachelijk voor woorden was het eigelijk :')

Even de vergelijking imo:

Paddo: warrig, chaos, ups en downs, rollercoaster, moeilijker stuurbaar, lichaam voelt zwaar en weinig zin om dingen te ondernemen, gericht naar binnen toe (naar jezelf)
LSD: stuurbaar(der), rechtlijnig, geometrisch, actiever, helderder, zwaardere body load dan paddestoelen, gericht naar de buitenwereld (op de omgeving), gedachten razen als de ochtendspits door je hoofd, gedachten maak je half af etc

Uit een paddo bad trip raak je tamelijk makkelijk, de rechtlijnigheid van lsd maakt het een pak moeilijker om eruit te geraken. De visuals zijn wel te vergelijken. Die van paddo's vind ik wat spontaner en natuurlijker, die van lsd zijn meer wiskundig. Je springt van de ene gedachte in de andere, het verloopt allemaal wat meer gestructureerd.

Ik verkies paddo's boven lsd. Het voelt veiliger, natuurlijker en bovendien krijg ik altijd barstende hoofdpijn na 6 uur stijf te staan van de lsd :roll2: Na 6 uur heb ik het ook wel gezien, das net lang genoeg voor mij :) daarna verveel ik me toch maar en ga ik mezelf meer mindfucken dan amuseren :p . Maar ieder zijn ding, er zijn mensen die paddo's echt niks vinden. Wees in het vervolg voorzichtig als je tript. Ik had de keer na mijn bad trip op paddo's het nog 2 keer na elkaar zitten. Daarna nooit meer voorgehad :)!

Ik heb het altijd bizar gevonden, die 'enge' hallucinaties. Zelf heb ik er eigelijk nooit last van gehad. Als ik slecht trok, was het omdat ik para ofzo was en me gewoon lichamelijk ziek voelde. De visuals veranderden nooit echt. Ik heb mezelf al wel zien wegrotten voor de spiegel enz maar die beelden kon ik altijd makkelijk bijsturen. Ik herinner me dat ik de poster die ik van bob marley heb zag vervormen. Marley werd een soort vampier die uit de tekening leek te komen, ik dacht aan een hondje en probeerde dat erin te zien. Hij veranderde zo in een labrador met zn dreads :grin:
Greetz from het Leuvense!
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Russ » di jul 26, 2011 3:55 am

Je post is heel herkenbaar :) toen ik met die vriend terug naar het appartement ging sleurden we mekaar ook constant de dieperik in, dan gaat het idd heel de tijd over belachelijke dingen, wat je ook tegen mekaar zegt, het is een fluitje van een cent om het helemaal verkeerd te interpreteren als de 1e iets zegt om je op te beuren is het veel te doorzichtig wat je moeilijk kan verbergen waardoor je je meteen daarna weer schuldig voelt omdat je beseft dat hij het goed bedoeld en je wilt helpen waardoor je op jouw beurt iets probeert te zeggen om het lollig te houden waar hij dan weer slecht op reageert omdat hij zich nog wat beledigd voelt omdat jij slecht reageerde waarop hij zich vlak erna weer schuldig voelt omdat hij slecht heeft gereageerd enz enz enz dit allemaal binnen de 10 seconden en opnieuw en opnieuw waar nog de verschrikkelijke blikken en negatieve lichaamstaal bijkomen.
Dat zijn dingen die nuchter nooit voorkomen omdat je niet zo extreem aangedaan bent door bepaalde reacties maar die zo typisch zijn aan badtrippen, das zo'n kut situatie omdat je allebei perfect weet en voelt wat er gebeurt maar je er niet veel aan kan doen omdat als je er over zou praten de ander het automatisch onvrijwillig als kritiek zou opvatten.
Heb 2 maal truffels gedaan echter nooit het complete effect ervan ervaren, maar ik kan me heel goed vinden in jouw vergelijking.
Ik zou waarschijnlijk ook eerder geneigd zijn naar paddo's moest ik de boel niet altijd helemaal uitkotsen :roll2: De duur van zo'n LSD-trip steekt me ook tegen, na 6 uur is het idd mooi geweest ipv de gewoonlijke 16u waarvan de laatste uren meer een uithoudingstest zijn dan iets anders.

Die enge hallucinaties zijn natuurlijk helemaal het punt niet in zo'n trip, het is volgens mij niet het visuele dat bepaalt hoe je je voelt maar hoe je je voelt dat het visuele bepaalt. Ik zie zo'n soort visuals eerder als een projectie van hoe je op dat moment denkt/voelt. Ik heb ook al vaak in m'n goede trips in de spiegel gekeken tot ik ontbond zonder probleem, maar als ik me slecht begin te voelen en in een badtrip geraakt dan gaat het er niet om hoe de dingen eruit zien maar de connotatie ervan, je vrienden die er als de gemeenste klootzakken uitzien, je spiegelbeeld dat ziek, bang en zwak is, de visuals die er eng uitzien zijn bijzaak, maar als je je er op zo'n moment in begint te verdiepen wordt je veel te introvert, nog banger en trip je dieper.
Heb ook ooit iets gelijkaardig gezien toen een vriendin van me in een hamster leek te veranderen :grin:

Blijkbaar veel mensen uit Leuven! Er is nu jammer genoeg geen fuck te doen, dode boel hier :roll:
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor kofixteprate » di jul 26, 2011 12:26 pm

Dat is dus precies wat ik me afvroeg afgelopen zaterdag in mijn paddotrip.. na zo'n 4~5 uur trippen begon ik er toch echt wel een beetje genoeg van te krijgen, ook al zat ik er toen nog redelijk vol in had ik het idee. Bij LSD lijkt me dat echt zo'n ontzettend lange zit als je dán pas zo ongeveer op de helft bent.
kofixteprate
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: do mei 26, 2011 8:07 pm

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Russ » di jul 26, 2011 12:46 pm

kofixteprate schreef:Dat is dus precies wat ik me afvroeg afgelopen zaterdag in mijn paddotrip.. na zo'n 4~5 uur trippen begon ik er toch echt wel een beetje genoeg van te krijgen, ook al zat ik er toen nog redelijk vol in had ik het idee. Bij LSD lijkt me dat echt zo'n ontzettend lange zit als je dán pas zo ongeveer op de helft bent.


Ik moet wel zeggen dat het ook weer niet 16 uur aan een stuk plateau is, er zijn ook wel nuchterdere momenten tussen, maar het is idd aan de lange kant.
Langs de andere kant heeft het ook voordelen, meestal zijn de eerste 5 uur gewoon heel veel genieten van muziek, visuals, misverstanden enz. Daarna went het voor mij al wat meer, heb je automatisch minder interesse in het visuele waardoor er meer ruimte komt voor interessante gesprekken, observaties.
Hoe het bij ons meestal ging was de eerste 5-6 uur zeg maar binnen blijven en daarna naar een feestje of iets anders sociaals gaan, de conversaties die je dan soms met vreemden of kennissen voert die geen idee hebben dat je aan het trippen bent zijn soms echt goud waard, veel hilarische momenten :grin:
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor kofixteprate » di jul 26, 2011 12:52 pm

Dán kan ik me inderdaad voorstellen dat het interessante momenten kan opleveren! Tijdens de truffel/paddotrips die ik heb gehad was ik samen met mijn tripbuddies nooit erg spraakzaam ofzo, altijd erg introvert. Maargoed, wanneer ik LSD ga doen wil ik het liefste een keer s'middags beginnen, tot nu toe al mijn trips s'avonds gehad, maar dat komt dan ook beter uit qua tijd denk ik zo.
kofixteprate
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: do mei 26, 2011 8:07 pm

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor psychedelicious » wo jul 27, 2011 3:46 pm

Daarom trip ik ook nooit meer met een groep
heb er echt hilarische dingen mee meegemaakt maar de kans is te groot dat er bepaalde spanningen ontstaan, ook kan het snel chaotisch worden, zeker als er ook nuchtere of zuipende mensen bij zijn
eigenlijk trip ik met hooguit 4 man en dan alleen echt goede vrienden, waar ik al heel wat tripervaring mee heb
Avatar gebruiker
psychedelicious
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 158
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:59 pm
Woonplaats: Nijmegen

Re: LSD - Kotsen van jezelf.

Berichtdoor Russ » wo jul 27, 2011 4:47 pm

Inderdaad, dat is echt wel dé grootste les die ik hieruit getrokken heb :)
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner