Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Lsd met wiet

Voor al je psychedelische avonturen.

Lsd met wiet

Berichtdoor Balance » di maart 08, 2011 2:10 am

Wanneer? eind september 2010
Wie? Ik met 2 goede vrienden

Dubstep of Lsd?

Op een wisselvallige zaterdagavond, 25 september, ging ik met twee goede vrienden F en R, naar een dubstep feest in leiden. Daarna zouden zij bij mij in mijn kamer in leiden blijven slapen. Voor de volgende dag hadden we een truffeltrip geplanned.
De treinreis van Rotterdam naar leiden was niet zeer spannend dus we besloten om voor de grap te “drugs dobbelen”. Er waren 2 dobbelstenen en aan elk getal was een drugs gekoppeld die samen met de andere drugs zou worden gecombineerd.
In leiden aangekomen moesten we naar eerst naar mijn kamer lopen. Een wandeling van ongeveer een half uurtje. Al vrij snel vonden we een bushalte waaronder we konden schuilen, want het begon flink te regenen. Gelukkig had F een voorraad wiet bij zich en was hij bereid daar een mooie joint van te draaien. Alle drie konden we deze joint wel waarderen en terwijl de joint korter werd, kwamen we steeds dichter bij mijn studentenkamer. Daar aangekomen was het fijn om even lekker te gaan zitten.
Terwijl we nog even zaten bij te komen kwam het idee naar boven om een klein beetje Lsd te nemen, dat had ik de vorige dag tot mijn blijdschap weten te bemachtigen. R en ik hadden al een paar keer Lsd gebruikt en hadden zeer goede herinneringen aan dit magische middel. We besloten om alledrie ¼ van een zegel te nemen en de er ontstond al een euforische stemming puur door het voorruitzicht op de lichte trip en het feest.
We vertrokken net te laat uit mijn kamer om rennend de bus nog te halen en dus besloten we na de sprint naar de bushalte de rest te lopen.
Al bij het begin van de wandeling merkte ik op dat het gras er heel mooi uit zag en toen we in het centrum van leiden aangeland waren was alles mooi. Gebouwen zagen eruit alsof ik droomde, de vormen waren hetzelfde als uit mijn herinneringen maar zagen er veel vriendelijker en puurder uit. Aangekomen bij een geldautomaat stond ik uitgebreid het mozaïek te bewonderen terwijl de anderen geld pinden en zich misschien een beetje schaamde voor mijn gedrag. Na nog een keer geschuild te hebben voor een flinke regenbui en een agent te hebben uitgelachen omdat hij kletsnat door de regen aan het fietsen was, kwamen we aan bij het feest.
Maar helaas, het feest was totaal uitverkocht, er stond een groepje mensen voor de deur te wachten en ik had hoop dat we er na een tijdje wachten toch nog wel in konden. Al snel werd duidelijk dat dit niet ging gebeuren. We besloten dat we iets anders gingen doen, naar een ander feest en daar plezier maken. De Lsd had mij bevrijd van sociale angst en ik vroeg zonder moeite aan iedereen de weg naar andere plekken om te feesten in leiden.
Na een studententent in en uit gelopen te zijn en na veel vragen kwamen we in een bijna lege club terecht waar goede muziek werd gedraaid. We dronken een biertje en ik heb even gedanst. Toen besloten we, dit kan leuk worden, maar dan hebben we meer lsd nodig. Dat was lastig want de Lsd lag op 40 minuten lopen in mijn kamer. Om half 1 vetrokken we uit de club maar we moesten voor 1 uur terug zijn om nog naar binnen te komen. We probeerde een taxi te bellen maar dat lukte niet en uiteindelijk konden we een taxi aanhouden die langsreed. We waren snel terug op mijn kamer maar de taxi had haast en zou een andere taxi sturen om ons op te halen.
We namen alle drie nog een halve zegel en stonden buiten te wachten op de taxi. De taxi die niet kwam. Het was nu ongeveer 1 uur en besloten dat we niet meer binnen zouden komen op het feest. We begonnen weer richting het centrum van leiden te lopen maar er het begon weer te regenen. “Neeee regen, Daaar die bushalte, zullen we weer een joint roken?”. Na deze truc nog een keer of wat te hebben uitgehaald besloten we om toch maar weer terug te gaan naar mijn kamer. Veel details kan ik niet meer geven hier, want na de rookpauzes in de bushalte daalde mijn vermogen om dingen te onthouden sterk. We hadden heel de nacht een lachkick want bij zo ongeveer alles wat we zeiden schoten we in de lach.
Door het lachen na alles wat gezegd werd en de combo met (sterke) Lsd en veel wiet waren we zo high dat we elke keer niet meer wisten waar we het over hadden.
Ik was het verst van ons 3en (ik had de lsd gedeeld:P) en daardoor snapte ik op de piek helemaal niet meer waar het gesprek over ging. Daardoor had ik af en toe een beetje het gevoel dat ik werd uitgelachen. Ik besloot om het geprek niet meer te proberen te volgen en dat was een goede zet.
In de ochtend kwamen we weer langzaam op een aards niveau en begrepen we elkaar weer. Het was weer licht en het was mistig. De moeheid was er een beetje ingeslagen en daardoor hebben we niet veel meer gedaan. Ik ben naar bed gegaan en de andere 2 gingen naar het station lopen om naar huis te gaan.

edit: Ik bedenk me plotseling nog iets waar ik tijdens de trip achter kwam: Ik moet meer vertrouwen hebben in mijn vrienden, want ik wantrouwde hen tijdens de trip af en toe (waarom zouden zij mij uitlachen?). En komt dat wantrouwen niet voort uit een gebrek aan vertrouwen in mezelf, in mijn eigen goede intenties? Deze gedachten spookte zojuist weer even door mijn hoofd toen ik het tripreport van iemand anders aan het lezen was.
Fire
Spoiler! :
Oeps niks te melden hier :P
Avatar gebruiker
Balance
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 89
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:12 pm

Re: Lsd met wiet

Berichtdoor insomnia » di maart 08, 2011 4:49 am

Ik dacht vroeger met m'n wazige kop ook wel eens dat mijn vrienden mij uitlachten, ookal was dit niet zo.. Maar dan kon ik geen reden bedenken waarom ze met mij zouden lachen dus liet ik dat gewoon over me heen gaan, maar ik begrijp heel goed wat je bedoelt!

Leuk report verder, klinkt als een vage nacht.
The largest flying land mammal is the absent mind.
Avatar gebruiker
insomnia
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 43
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 9:17 pm
Woonplaats: de wereld


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner