Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD - Moodswings

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD - Moodswings

Berichtdoor Triptune » zo mei 15, 2011 12:42 pm

Wie: K en ik
Wat: K 1 zegel (250), ik een halve (125 dus ongeveer)
Waar: K's huisWe hadden elk onze zegel gedropt en zijn op bed gaan liggen met wat rustige dnb. Enkel het nachtlampje was een en deze reflecteerde op de rode muur, een hele rustige, warme sfeer dus. We hebben een hele tijd de slappe lach gehad om niets. Dingen zoals dit icoontje ( :kleuter: ), omdat zijn 'naam' kleuter is, en andere onozele dingen. Uiteindelijk hebben we ons van de laptop af gescheurd en merkten we dat K's kast wel heel vreemd begon te doen.

Langzaam maar zeker begonnen er meer visuals te komen, terwijl we steeds meer lachkicks kregen. Tot op het moment dat ik zin had in een sigaretje, die we buiten moesten gaan roken. Een beetje overenthousiast deed ik zijn deur open, en eigenlijk schrok ik best hard. Zijn kamer had warme vrolijke kleuren, de gang zag er echter groen-geel en kil uit. Ik heb ook nog eens bang in het donker, dus moest K overal het licht voor me gaan aan doen. Ik schrok me bij elke openstaande deur te pletter. De keuken leek echter heel 'pudding-' en tekenfilm achtig. De kasten waren gelig en deed me denken aan van die kinderprogramma's die je 's morgens om zeven uur op de tv ziet.

Buiten werd het kille me wat te veel. Ik werd paranoia, voelde overal dingen op m'n huid en durfde eigenlijk naar niets anders te kijken dan de planten in de vijver en de bollen van geweven takken die ophingen boven de tuintafel. Totdat K zei 'shit, kijk eens naar de wolken'. Die zagen er een beetje zo uit (http://www.examiner.com/images/blog/wys ... ds_NYC.jpg), en vormden bloemen die begonnen rond te draaien. 'De hemel is met me aan het dansen'. Vervolgens draaiden we ons met ons aanzicht naar een muur, waar het leek alsof de stenen naar voren kwamen, wat ons direct aan Harry Potter liet denken.

Na ons sigaretje weer naar binnen, waar K ineens zei 'weet je nog dat ik je vroeg om me over m'n angst heen te helpen ? Nou, mijn angst is dus spiegels'. Bleek dat hij de vorige keer net wat te lang in de spiegel had gekeken en dus dacht dat hij zijn spiegelbeeld was (of iets dergelijks, snapte er niet zoveel van). Ik als groentje natuurlijk 'ach doe niet zo gek, is maar een spiegel', dus heb ik mezelf voor de spiegel gezet, naast hem. Na echter drie seconden al voelde ik me uiterst bedreigd door mijn spiegelbeeld, en toen m'n hart een sprong maakte heb ik me omgedraaid. K bleef echter staren, dus heb ik hem bij z'n kraag weggetrokken en zijn we terug naar de kamer gegaan.

Hier kwam mijn eerste moodswing. En hoe achterlijk de reden ook klinkt, dit komt door een jongen. Ik wou mijn eerste keer LSD met hem doen, omdat ik weet dat bij eender welke drugs ik pak, ik altijd aan hem zal denken (wat ik trouwens al de hele tijd deed). Dus, met mijn overdreven schuldgevoel, heb ik hem een sms gestuurd. 'Zeg aub dat het niet erg is, dat ik het nu doe, zonder u', en ik kreeg gewoon terug 'Het is helemaal niet erg'. Toch bleef ik met hem in mijn hoofd zitten. Nu heb ik een boekje waar ik al mijn tripgedachten in opschrijf. Eerst heb ik een tekst geschreven die over hem gaat, waarna ik schreef 'Ik heb gewoon een probleem. Nu vond ik die conclusie zo droog en grappig dat ik de komende vijf minuten alweer met een lachkick heb gezeten.

Hierna hebben K en ik ons met ons hoofd naar het plafond gedraaid, gewoon een wit plafond met oneffenheden, maar ik heb shit gezien waarvan ik dacht dat ik het niet zou kunnen zien. K had zich ondertussen naar de muur gedraaid en zei 'Nu snap ik wat ze bedoelen. Zoveel detail zien dat ge maar één kleur ziet', ik snapte er niet veel van, want eigenlijk waren mijn visuals niet zó overdreven. Ik zag wel dingen, en kleuren waren helderder, maar echt er in opgaan zoals hij dat was aan het doen zat er bij mij niet echt in. Closed Eyed visuals heb ik overigens ook maar héél even gehad, en toen moest ik verdomd hard proberen.

Op een gegeven moment heb ik me volledig vastgeklampt aan mijn boekje, waarna ik een bericht van Seth kreeg. 'Hoe gaat hij daar ?' 'Hard'. Uiteindelijk heeft hij me gebeld, en eigenlijk heeft hij me tijdens mijn trip best vaak gered van die depri moodswings. 'Niet stressen, daar krijg je flaporen van' :love:

Na een tijdje moest ik naar het toilet. Twee uitdagingen: de kille groengele gang, en de spiegel die voor het toilet hangt. Nuja, voor het toilet is een muur, en daarnaast zie je nog een stuk spiegel. Ik weet nog dat ik daar zat, denkende dat mijn spiegelbeeld me vanaf het stuk spiegel dat ik niet kon zien, stond te wachten tot ik verscheen. Ik denk dat ik op dat moment het wereldrecord snelplassen heb verbroken.

Niet veel later kwam K's broer thuis, J. Hij was nuchter omdat hij met de auto naar huis moest. Toen hij ons zag, haha, hij was nogal jaloers. 'Kwijte koppen, gellie ziet der nie uit!' we hebben toch eens goed gelachen. Na een tijdje heb ik me terug op K's kamer gezet met m'n boekje, om te schrijven. K's eerste geniale opmerking: 'Voor elke lijn die gij tekent, zie ik er verdorie 10.000 alle kanten op springen', ik was best jaloers, mijn visuals waren eigenlijk al aan het afnemen (na vijf uur al ongeveer). Enkel mentaal was alles nog één grote chaos. K begon zich te vervelen. In mijn boekje had ik wat geverfd, ooit, met heel veel kleuren. Ik heb dat open gedaan en aan hem gegeven. Daar heeft hij weer een tijdje naar staan staren, terwijl ik m'n gedachtes ordende. 2e geniale opmerking: Volgens mij zie ik kleuren die niet eens bestaan. Práchtig, zo droog gezegd. Ook dat begon hem weer te vervelen, dus stelde ik voor om eens te kijken of er iemand grappig online was. Wanneer ik facebook opende verscheen deze afbeelding in het klein (http://pottsie.com/wp-content/uploads/2 ... y-face.jpg). K begon hem helemaal te flippen. Ik had echter niet meer visuals dus veel kon ik er niet meer van maken, ik zag niets engs. Hij heeft echter tien minuten met angstgevoelens gezeten.

Om hem daar vanaf te helpen heb ik met mijn hand schaduwen zitten maken op zijn plafond. Dat ging vrij goed, tot ik op een bepaalde moment een beweging maakte waarvan we alletwee een verschrikkelijk angstgevoel over ons uit kregen. Ongelofelijk, en we weten nog steeds niet waarom. Gewoon van één simpele beweging. Ikzelf vond de beweging meer bedreigend omdat ik vond dat het iets 'elegant' en dreigend had, alsof het iets wou wegnemen, zoals je ziel. Wat hij er van maakte weet ik nog steeds niet.

Opnieuw een moodswing, een beetje depri, denkend aan nog steeds die jongen. Omdat ik toch alleen maar mentaal nog tripte (visuals waren zo goed als helemaal verdwenen na zeven uur) wou K er verder op in gaan, zoeken waar het probleem nu eigenlijk lag. Ik klapte echter helemaal dicht, tranen in m'n ogen, en heb uiteindelijk gezegd dat het niet moest. Dat ik uiteindelijk wel al m'n teksten in m'n boekje zou nalezen om zo het probleem te zoeken. Dat boekje gaat me nog veel helpen, en heeft me uiteindelijk ook geholpen. Alsook het trippen, ik denk dat ik nu best wel inzie dat (en vooral, hóe) ik me over die jongen uit moet zetten, na tien maanden afzien.

K raakte wéér verveeld, dus besloot ik mijn favo tripliedje op te zetten.Hij is toen naar de muur beginnen te staren en heeft zich volgens mij wel een kwartier zitten amuseren. Ik heb een beetje in het midden van de kamer zitten ronddraaien, net zolang als hij staarde. Bewegen voelde zo ongelofelijk fijn. Ergens heb ik ook nog pizza gegeten met zijn broer, nu ik eraan denk.

Na dat heb ik dit liedje opgezet, omdat ik me herinnerde dat er op een gegeven moment een geluid in kwam dat me onder truffeltrips steeds weer hypnotiseerdePlots kwamen mijn visuals weer een beetje terug, en heb ik me ook voor de muur gelegd. Varenpatronen, regenboogkleuren die over elkaar rolde, steeds opnieuw. En ik moest opnieuw plassen. Dit heb ik zeker nog een uur ingehouden, bang van die spiegel en mijn spiegelbeeld. Nu zijn we na dat uur terug in de spiegel gaan kijken, en hadden we zoiets van 'waar the fuck hadden wij in hemelsnaam schrik van ?' Het is gewoon vreemd, kijken naar iets wat vervormd maar zelf niet voelen dat je vervormd, dat voelt zoals kijken naar iets helemaal anders als jijzelf. Alsof je écht naar een ander wezen kijkt.

Uiteindelijk wou ik gaan slapen, K had het gevoel dat hij nu ook wel rustig genoeg was om te gaan slapen (hij had eerder nog gezegd 'Ik trip harder dan ik aan kan, ik trip echt te hard', maar dat was nu dus over). Op dat moment, toen ik wou slapen, en ik concentreerde me erg hard, had ik wel een beetje closed eyed visuals, al was het telkens maar twee/drie seconden, het was wel erg vet.

Oh, nu ik het me herinner, toen ik die pizza at, en K dus ook bij J en mij zat, weet ik nog dat J zei dat we gewoon terug naar onze kamer moesten. Zo paranoia waren we om het minst, iets wat K normaal nooit heeft. Volgens mij ligt dat gewoon aan mij, ben ik een beetje paranoia en meer een mentale tripper. Of het kwam omdat ik de hele tijd met die jongen in mijn hoofd zat.

Maar eigenlijk, over het algemeen heb ik er erg van genoten. Tussen de depri stukjes door hebben we zo ongelofelijk hard gelachen.. Zelfs toen ik de busuren wou opzoeken om naar het station te gaan voor de trein heb ik me krom gelachen. K was een uur bezig met die dingen te zoeken, terwijl hij eigenlijk gewoon al een uur naar hetzelfde sterm staarde. 'Da lukt ma nie, da lukt ma nie', 'Dude, ik ben nuchter, wrm doet gij da eigenlijk en nie ik ?' 'Ja, in hemelsnaam, laat me nite zo fokken! Ik snap er toch geen reet van!' 'Laat eens kijken waar je al zit... KEREL GE ZIT NOG ALTIJD IN WINDOWS MEDIA PLAYER' Hoppaaaa, die was ver weg.

Ach, ik ga me straks eens verdiepen in mijn boekje, al denk ik dat ik zo ook wel goed zit. Volgens mij kan ik nu best wel verder met mijn leven, zonder die jongen. Ik herinner me nog één gedachte heel sterk: 'Alles is raar zonder u. Zelfs raar is raar. Normaal is raar, alles is raar. Ik heb mij gehecht aan u via de drugs die gij nam, en de dingen die ge toen zei. Ik heb mij niet gehecht aan u, maar aan wie ge waart als ge uzelf net niet waart. Ik hou niet van u, ik hou van de gedachte van u'. En ik denk dat dat me nog het meeste heeft geholpen.

Edit: wat ik ook vaak heb gehad is dat K wat zei, en dat ik het niet begreep en met wat anders begon. En dan ineens, twee minuten later springt me te binnen wat hij bedoelde, terwijl ik al was vergeten dat hij dat had gezegd. Best een vette bedoening.
Laatst bijgewerkt door Triptune op zo mei 15, 2011 1:46 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Davinci » zo mei 15, 2011 1:05 pm

Zeer zeer boeiende report :)

Ik heb dezelfde problemen tijdens trips maar dan met een meisje.
Zeer vreemd maar iedere trip komt ze terug.
Het lijkt mij een goed idee om ook eens zo'n boekje aan te schaffen.

Toen K zei dat hij zwaarder aan het trippen was dan ze aankon, had dit veel invloed op je?
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Triptune » zo mei 15, 2011 1:09 pm

Davinci schreef:Zeer zeer boeiende report :)

Ik heb dezelfde problemen tijdens trips maar dan met een meisje.
Zeer vreemd maar iedere trip komt ze terug.
Het lijkt mij een goed idee om ook eens zo'n boekje aan te schaffen.

Toen K zei dat hij zwaarder aan het trippen was dan ze aankon, had dit veel invloed op je?


Niet echt. Ik heb hem beziggehouden, af en toe wou hij iets om naar te kijken en een moment daarna wou hij praten. Dus heb ik me gewoon een tijdje helemaal aan zijn doen en laten aangepast, totdat zijn piek voorbij was. Maar echt invloed had het niet. Ik vond het wel jammer natuurlijk, omdat ik niet echt meer veel zag, maar ach. Volgende keer beter.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Davinci » zo mei 15, 2011 1:20 pm

Miss moet je eens een combi met lachgas proberen
Is wel vrij intens although
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Triptune » zo mei 15, 2011 1:24 pm

Davinci schreef:Miss moet je eens een combi met lachgas proberen
Is wel vrij intens although

Ik ga de volgende keer eens een hele zegel proberen en dan zie ik wel weer.
Heb nog 60 jaar voordat ik de grond in moet, tijd genoeg ;d
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Karhu » zo mei 15, 2011 1:25 pm

De helft van 250 is geen 175 :P.

Voor de rest, vet report hoor!
Avatar gebruiker
Karhu
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2033
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 3:50 pm
Woonplaats: Groningen

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Triptune » zo mei 15, 2011 1:26 pm

Xeloc schreef:De helft van 250 is geen 175 :P.

haha shit nee 125, fuuuck (':
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Azy » zo mei 15, 2011 1:27 pm

Mooi report. Ik vind spiegels zelf ongelooflijk vet tijdens trips, m'n tripmaatje heeft er maar niks mee, dus ik begrijp zeker wel waar het vandaan komt, het ik ook best vreemd jezelf te bestuderen terwijl niets op z'n plaats blijft.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Triptune » zo mei 15, 2011 1:28 pm

Azymuth schreef:Mooi report. Ik vind spiegels zelf ongelooflijk vet tijdens trips, m'n tripmaatje heeft er maar niks mee, dus ik begrijp zeker wel waar het vandaan komt, het ik ook best vreemd jezelf te bestuderen terwijl niets op z'n plaats blijft.


Ik vond het gewoon.. Geen idee. Je ziet iets veranderen, waarvan je weet dat jij het bent, maar je voelt jezelf niet veranderen. Ik vond het zo ongelofelijk vreemd..

Bij truffel trips heb ik dat eigenlijk helemaal net niet. Toen kon ik wel steeds in spiegel staren.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Davinci » zo mei 15, 2011 1:33 pm

triptune schreef:
Azymuth schreef:Mooi report. Ik vind spiegels zelf ongelooflijk vet tijdens trips, m'n tripmaatje heeft er maar niks mee, dus ik begrijp zeker wel waar het vandaan komt, het ik ook best vreemd jezelf te bestuderen terwijl niets op z'n plaats blijft.


Ik vond het gewoon.. Geen idee. Je ziet iets veranderen, waarvan je weet dat jij het bent, maar je voelt jezelf niet veranderen. Ik vond het zo ongelofelijk vreemd..

Bij truffel trips heb ik dat eigenlijk helemaal net niet. Toen kon ik wel steeds in spiegel staren.


Zowel bij lsd als truffels blijft de spiegel een hele opgave bij mij. Net alsof je ook je binnenkant ziet.

Ps nog 60 jaar en dan naar de hemel :D
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: LSD - Moodswings

Berichtdoor Triptune » zo mei 15, 2011 1:39 pm

Davinci schreef:
triptune schreef:
Azymuth schreef:Mooi report. Ik vind spiegels zelf ongelooflijk vet tijdens trips, m'n tripmaatje heeft er maar niks mee, dus ik begrijp zeker wel waar het vandaan komt, het ik ook best vreemd jezelf te bestuderen terwijl niets op z'n plaats blijft.


Ik vond het gewoon.. Geen idee. Je ziet iets veranderen, waarvan je weet dat jij het bent, maar je voelt jezelf niet veranderen. Ik vond het zo ongelofelijk vreemd..

Bij truffel trips heb ik dat eigenlijk helemaal net niet. Toen kon ik wel steeds in spiegel staren.


Zowel bij lsd als truffels blijft de spiegel een hele opgave bij mij. Net alsof je ook je binnenkant ziet.

Ps nog 60 jaar en dan naar de hemel :D


Pap eten met een gouden lepel :love:

Ik heb vaak tijdens truffeltrips naar de spiegel gekeken, maar m'n hoofd bleef daar gewoon altijd normaal. Alles veranderde steeds, behalve ik. Ik heb dat altijd jammer gevonden, maar nu heb ik spijt haha.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner