Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD(niet zo live)

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD(niet zo live)

Berichtdoor Bugles » vr jul 01, 2011 2:41 am

Dit is mijn eerste trip report dat ik niet live opstel, schrijven is echter niet mijn beste kant. Ik hoop dat jullie het een mooi verhaal vinden.

Locatie: In een huis, met een hele mooie tuin vol met bloemen!
Wie: Mijn vriendin en ik, die zal ik in het report met n aanduiden
Dosis: Ik 140 ug en mijn vriendin 120 ug, moet er wel bij zeggen dat het al een half jaar in mijn koelkast lag... En meer dan genoeg lachgas.

N en ik wouden al een tijdje lsd gebruiken, ik had dit ook al een tijdje in mijn koelkast liggen maar het kwam er niet van. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Het was ideaal, we hadden allebei al een tijdje niet aan andere shit gezeten. Daarnaast was het weer goed en hadden we een heel huis tot onze beschikking. Dit huis was in warme gezellige rode tinten aangekleed, ideaal om lekker te trippen. Enige wat we niet hadden was een tripsitter. Dit vond ik nogal zorgelijk omdat ik twee jaar geleden tijdens een zware paddo trip nogal nare gedachten in mijn hoofd had gehad, maar dat is een ander verhaal.
Om de trip goed te kunnen ''leiden'' had ik een leuke playlist samen gesteld. Daarnaast hadden we wat lekkere franse kaasjes en zoete/zoute drop gehaald om onze smaak pupillen te stimuleren. We hadden ook een paar maaltijd salades gehaald als avondeten, dit leek ons wel makkelijk. Aangezien een fornuis waarschijnlijk een tikkeltje te ingewikkeld voor ons werd! Voor het einde van de trip hadden we nog wat diepvries pizza's gehaald.
Ik had het plan om een live report bij te gaan houden(vraag me niet waarom ik het idee had dat dit wel ging lukken!)

Om 16:00 namen N en ik allebei 1 zegel van 80 ug. Ik begon toen ook mijn life report. Ik kreeg meteen een comment van Tripper ''Geniet ervan en laat je niet te veel bezig houden met het online verslag. Het is lekker weer, dus ga ook ff naar buiten. Veel plezier :love: '' Ik reageerde met ''Ik heb een prachtige tuin vol met bloemen tot me beschikking dus dat komt helemaal goed!
16:40 Lekker gevoel begint te komen, nog geen visuals.''
Na een half uur begonnen we al een beetje chaotisch en licht euforisch te voelen. Na 45 min begonnen de eerste visuals, op mijn computer scherm veranderde het lettertype constant. Daarnaast begonnen kleuren helderder te ogen.
Na ongeveer een uur namen de visuals toe het 3d effect kwam opzetten en alles om ons heen begon te ademen. Ik merkte al wel dat ik nog wat meer nodig had, al wou ik een niet al te zware trip hebben. Gezien ik 2 jaar geleden die nogal zware bad trip van paddo's had gehad en sindsdien niet meer had getript, daarnaast hadden we ook geen sitter. Na 1,5 uur nam me vriendin nog een kwart en ik een halve zegel. We waren inmiddels constant hysterisch aan het lachen en het huis begon er al uit te zien als een oorlogs gebied. Ik had alles netjes neergelegd om niks kwijt te rakken maar was intussen alles aan het verplaatsen.
45 minuten na de tweede dosis begon het echt lekker te werken. Ik vond dit een goed moment om de lachgas er maar is bij te pakken! Eerst maar is een enkele ballon. N en ik lagen beide met onze rug op de grond naar het plafon te staren, proosten met de ballon en gingen ervoor. Teug 1, teug 2, teug 3, op het plafon hing een plafonnière met een patroontje, dit spreidde zich uit over het hele plafon en lichte in vlagen op, wouwww!

Daarna vonden we het allebei een goed idee om even lekker te gaan douchen. We wouden zoveel mogelijk dingen ervaren. N ging eerst en ik ging nog even lekker een nummertje luisteren. Toen ik boven kwam was N al lekker aan het genieten van de douche. Ik kleedde me uit en sprong erbij en genoot er ook van. We hebben toen geprobeerd te sexen maar dit lukte echt niet, ik kon alleen maar lachen en toen me vriendin ook nog zei wat zit er nou aan je slurf trok ik het echt niet meer. Ik vond het zo hilarisch dat een poging tot sex geëindigd was in hilarisch lachen dat ik nog harder harden moest lachen, tranen rolde over me wangen en me vriendin trok het ook niet meer. Leuk geweest met het douchen, afdrogen en lekker in de tuin verder spacen.

Het was inmiddels 1 uur geleden dat ik de laatste dosis had genomen, we hadden nog maar 1 kwart over, die jeukte in me zak en heb ik dus toen ook maar opgegeten. Ik vond dat het wel weer tijd was voor een ballon. Voor een dubbele! Ik ging weer lekker op mijn rug liggen en N zou opletten dat ik niet te lang in die ballon bleef in en uit ademen, dit in verband met gevaar om in coma te raken. Ik begon lekker te hijsen en voor ik het wist had ik mijn eureka moment! Voor iedereen die nog nooit lachgas heeft gedaan of het eureka moment heeft gehad. je gaat zegt maar een soort van out en tijdens dit krijg je een idee in je hoofd. Je weet zeker dat dit idee het meest geniale is in het hele heelal. Maar zodra je bijkomt vergeet je het weer. Ik heb dit wel vaker maar deze keer was toch echt anders. N zat op me te letten en op het moment dat ze de ballon uit me mond wou hallen, omdat ik te lang door ging kwam ik keihard overeind. Ik zag haar en realiseerde me dat ik het idee had en aan haar wou vertellen. Zij had dit ook door maar keek me geschrokken aan door mijn snelle actie. Al ijlent probeerde ik het uit te leggen. Maar hoe meer ik bij het idee kwam en het wou uitspreken hoe moeilijker het ging. Het leek ook alsof de tijd langzamer ging en alles vertraagde. Alsof iets niet wou dat ik er bij kwam en het uitsprak. Ik bleef echter proberen maar zodra ik een beetje opgaf versnelde alles weer. Ik deed nog een keer me best en alles vertraagde weer maar de weerstand was te groot. Ik deed zo me best dat ik bang was dat er iets zou knappen in me hoofd. Daardoor besloot ik op te geven. Meteen legde ik aan N uit wat er was gebeurd. Zo had ik het nog nooit mee gemaakt. Wel dat ik overeind kom en begin te ijlen maar dat weet ik meestal zelf niet meer. Maar nu was het zo bewust en alsof ik tegen gehouden werd, heel vaag. Ben heel benieuwd of iemand hier ook zo'n ervaring heeft?

N wou heel graag even lekker in de tuin chillen met haar ipod op. Gezien we echter in het rijtjes huis van me moeder waren attendeerde ik haar erop dat we een beetje normaal moesten doen voor de buren? Eenmaal buiten gekomen gaat N zitten in een tuinstoel, ik wil in de tuinstoel ernaast gaan zitten maar val met tuinstoel en al om. Ja hoor daar gingen we weer, huilend van het lachen naar binnen. Even kalmeren en nog een poging. Ik ging lekker in me stoel zitten, dit keer zonder om te vallen. Zette het setje op van James Holden CB039(echt een aanrader) keek naar de tuin. Deze was prachtig en ademde met de muziek mee, overal stonden bloemen in de bloei en dit rook ik ook erg sterk, veel sterker als normaal. Ik zat inmiddels in het hoogtepunt van mijn trip en besloot om de closed eye visuals maar eens te gaan bekijken. Ik sloot mijn ogen de visuals waren prachtig alle kleuren maar vooral goud kleurig, gangen, prisma's en halen. Het voelde alsof mij lichaam, muziek, lucht, visuals en geest een waren. Heerlijk! N had inmiddels ook het setje van holden op staan en samen kwamen we tot de conclusie dat deze man wel geniaal moest zijn. Ben toen nog even wat insecten die over de vloer liepen gaan bestuderen en heb me proberen in te leven, hoe hun perspectief op de wereld moest zijn.

Voor mij was het wel weer leuk geweest in de tuin en besloot weer naar binnen te gaan. Daar was het lekker koel en stond fijne muziek op. Maar eens kijken hoe het eten smaakte. Ow wacht, ik zou een live verslag bijhouden. Daar maar eerst is wat op reageren. Ik las toen de volgende reactie van Tripper:

duplicity schreef:
Veel live is er niet meer aan precies

Bugles schreef:
Ik heb een prachtige tuin vol met bloemen tot me beschikking dus dat komt helemaal goed!

Hij is bij zijn bloemen blijven hangen.

De laatste opmerking vond ik zo droog dat ik lag te huilen van het lachen, N kwam binnen en vroeg wat er was, ik zei ''moet je dit lezen'' N begon vervolgens ook keihard te lachen.
Uiteindelijk besloot ik toch maar eens wat te gaan eten.
Eerst maar eens een frans kaasje proberen. Ik vond de smaak maar saai, ander kaasje dan, idem dito. N vond het wel erg lekker. Op naar de drop dan maar, ik pakte twee dropjes, zonder het te weten een zoete en een zoute. Dit gaf in mijn mond een heerlijke smaak explosie die moeilijk te plaatsen was. N probeerde hetzelfde en gaf ook toe dat we de combinatie moeilijk konden plaatsen maar erg lekker vonden. Door te beginnen met eten speelde me honger op, ik besloot ook een salade met zalm aan te breken. Deze was echter niet te eten, de saus was echt heel vies, N vond hem ook niet lekker. Ik heb hem maar opgegeten voor de functie van het eten.
Later maakte ik de salade open met rivier kreeftjes, hier deed ik minder saus op en ik liet de geconserveerde pasta op de bodem maar voor wat het is. Dit keer was de frisheid van de salade met de kreeftjes heerlijk.

Ik wou nog even goed van me visuals genieten, dit deed ik door me koptelefoon op te zetten met sphongle - Ineffable mysteries en midden in de kamer gaan staan en te focussen op een punt. Ik stond in het midden van een vierkant kleed en alle hoekige lijnen begonnen om me heen te vervormen. Dit gaf een heel vet visueel effect. Alsof de kamer die vierkant was naar een sfeer vorm toeging.

Na 6 uur begonnen de visuals duidelijk af te nemen. Ik begon toen ook wat meer na te denken over het leven en hoe de wereld in elkaar zat. Ik had verzonnen dat als iedereen zo'n tuin had als me moeder het een stuk beter zou zijn voor de wereld. Het was wel een stuk minder dan wat ik soms met paddo's heb, dan kan ik me echt helemaal kapot filosoferen over alles in de wereld. Dit kan zeer vermoeiend zijn. Ik miste het dus niet echt. N en ik besloten dat we nu wel naar de yellow submarine konden gaan kijken.
We gingen ook nog een pizza opwarmen maar N kreeg de oven niet aan. Ik zou dat wel even doen, niet dus! Na 10 minuten aan de knoppen gedraaid te hebben en te zoeken naar waar ik het gas aan moest steken. Kwam ik tot de conclusie dat het een elektrische oven was en dat de stekker er niet in zat. Waarop N zij ''zie je nou wel was veel te ingewikkeld''. Uiteindelijk lekker onderuit gezakt en de film gekeken. Ik had deze film nog nooit helemaal gezien en ik vond hem erg grappig en leuk gemaakt. Al heb ik niet alles meegemaakt gezien ik nog wel aan het spacen was. We zijn meteen maar flink aan de vitaminen gegaan omdat we daarna wouden slapen. Eenmaal in bed merkte ik al dat het weinig had geholpen. Ik heb uiteindelijk tot 0500 wakker gelegen. N lag wel al heerlijk te slapen, jaloezie speelde op! De volgende dag waren we allebei gesloopt, maar het was het allemaal waard!
“No drug, not even alcohol, causes the fundamental ills of society. If we're looking for the source of our troubles, we shouldn't test people for drugs, we should test them for stupidity, ignorance, greed and love of power.”
P. J. O'Rourke
Bugles
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 41
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 11:21 pm

Re: LSD(niet zo live)

Berichtdoor Tripper » vr jul 01, 2011 6:22 am

Leuk report! :grin:
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 876
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: LSD(niet zo live)

Berichtdoor Saikedellik » vr jul 01, 2011 8:27 am

Dit is echt LSD zoals ik me LSD voorstel.. Prachtig report, en de nieuwsgierigheid naar dit wondere stofje is weer groter geworden! Bedankt voor het delen van je ervaring
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: LSD(niet zo live)

Berichtdoor lolnoob » vr jul 01, 2011 3:29 pm

Ik had alles netjes neergelegd om niks kwijt te rakken maar was intussen alles aan het verplaatsen.


Dit herken ik ook zo erg tijdens trips. Je kunt echt nooit iets vinden.
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: LSD(niet zo live)

Berichtdoor blooddrain » wo jul 06, 2011 5:03 pm

zeer interessant report, leuk om te lezen!

wat je zei van alles op z'n plaats leggen om niets kwijt te raken.. been there done that.. doe er nog geen moeite meer voor =p loopt toch niet goed af :-D

zelf heb ik the yellow submarine ook nog niet gezien maar ik hoor dat het echt een aanrader is tijdens het uittrippen (misschien iets voor de volgende keer!)
Done: THC, Nicotine, Alcohol, Ritalin , Speed, MDMA, XTC, Salvia, MDAI, LSD, LSA, Yopo, Truffels, 5-Meo-Mipt, AMT, GHB, Cocaïne, Ketamine, N2O, 2c-b, 4-FMP, Mephedrone, Methcathinone
To Do: Mescaline, DMT, 5-Meo-DMT, 2c-x, Methylone

DROP ACID NOT BOMBS
Avatar gebruiker
blooddrain
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 220
Geregistreerd: wo jul 06, 2011 11:52 am
Woonplaats: Tongeren, België

Re: LSD(niet zo live)

Berichtdoor Jumbo » wo jul 06, 2011 9:50 pm

vet :love:

zeker op mn to-do lijstje :love:
Gedaan (chrono): Alcohol, Wiet, Hash, XTC, MDMA kristallen, Truffels, N2O, 2cb, salvia, speed, methoxamine

Tripreport: MDMA kristallen en wiet - Spacen op een drum&bass feest.
http://www.drugsforum.info/viewtopic.php?f=4&t=1060
Avatar gebruiker
Jumbo
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 166
Geregistreerd: do feb 24, 2011 7:20 pm

Re: LSD(niet zo live)

Berichtdoor Plimu » wo jul 27, 2011 12:08 am

heel leuk geschreven :love: :love:
DrMed schreef:Ik twijfel er niet aan dat je er makkelijk mee KAN stoppen, maar de kans dat je WILT stoppen is vrij klein.
Avatar gebruiker
Plimu
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: zo jul 03, 2011 10:39 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner