Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD - Over the top

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD - Over the top

Berichtdoor Triptune » ma jul 04, 2011 4:43 am

Wat 1zegel (250)
Waar Electric Field (klein festival)

Ik was met een bijna lege portefeuille vertrokken naar Electric Field: tien euro. Dus dat werd een nuchter feest. Geen probleem natuurlijk. Toen ik aankwam bij de mensen die hun tent al hadden gezet kwam ik echter te weten dat iedereen een beetje alles ging pakken. Er was FMP, xtc, MDAI, wiet, hasj, lsd,... Nu wist ik dat D's dealer geen LSD meer ging verkopen en dit dus de laatste lading was, en al mijn enthousiasme wou ik dan toch een laatste keer LSD doen. Met mijn tien euro ging dat prima, en ik had zelf een heleboel flessen fanta, cola en fruitsap mee, dus drank had ik ook niet te kort.

Ik had al vaker getript, maar steeds een halve. Een hele leek me dit keer wel een uitdaging aangezien ik de halve zegels ondertussen al 'gewoon' was en ik niet meer werd verrast erdoor.

Het was fijn, ik kreeg lachkicks, samen met de rest. Enkel L was een domper, hij werd ineens agressief van de XTC, verloor zijn gsm en uiteindelijk ook zichzelf. Hij zag er imo uit als een complete gestoorde, haren stonden recht, ogen stonden wild. Dat liet me wel even schrik krijgen, de agressieveling.

Op een gegeven moment, in mijn piek, voelde ik wat op mijn hoofd. Op hetzelfde moment stond iemand achter me (L, de agressieveling) dus dacht ik dat hij wat kreeg en me wou irriteren. Echter negeerde hij me straal alsof er niks aan de hand was. Ik keek links en zag B en D lachen. Zij hadden een papiertje gegooid en dat was per ongelijk op mijn hoofd beland. Toen ik plots rechts keek, zag ik IEDEREEN van de groep hetzelfde doen, dingen naar me gooien. K en G kregen een gemene grijns op hun gezicht, en dat beeld bleef ik ruim 10 seconden vasthouden, waar ik ook keek ik zag áltijd hetzelfde beeld, al keek ik naar de grond, nog steeds hun gezichten met die smerige grijns. Het volgende wat ik me herinner was dat ik verkrampt D's hand vast had die zat te bellen, en ineens hoorde ik J roepen 'NEE NIET DE HONDERD BELLEN, NIET D EHONDERD BELLEN', en tien seconden daarna stond ik plots recht. Daarna ging ik meteen weer zitten. De seconden daarna zei D tegen B: is het over ? B keek me aan, knikte, en ze gingen gewoon verder met het gesprek.

Voor de rest herinner ik me niets meer.

(Mijn visuals waren gedurende de gehele trip erg straks geweest, erg hoekig, hoe ik het ook moet noemen. Als iemand bewoog zag ik alles in hakkeltjes. Gedurende dit hele gebeuren was alles echter vloeiend. Als iemand zijn arm bewoog zag ik niet 10x de arm, maar 1 gekleurde lijn één kleurige smeurie. Nu had ik ooit onder een andere LSD trip met mijn hand een vloeiende beweging gemaakt met mijn schaduw en die had me ook erg angstig laten voelen, omdat het zo vloeiend en bedreigend was. Volgens mij was dit dus gewoon een kleine 'flashback' (ongeveer) van wat ik toen had, alleen extremer)

Wat er werkelijk was gebeurd was het volgende: B had perongelijk dat papier op me gegooid, en ik was raar beginnen te doen. 'Waar ben ik, wie zijn jullie, ik moet hier weg, help me'. Vervolgens had K gezegd 'kom, het is hier te druk voor je, we gaan even achter de tenten zitten', daar zijn we even geweest en toen ben ik teruggekomen. Dit heeft ruim vijf a tien minuten geduurd maar ik herinner me maar een minuut van wanorde en angst. D had zitten bellen naar zijn moeder om geld de storten, en in mijn angst had ik dus naar zijn arm gegrepen omdat ik me zo bedreigd voelde. Ik heb nog even zitten trillen waarna D en B dus hadden gecheck of ik me terug op mijn gemak voelde. Ook had D gezegd 'ja je zat maar aan mijn arm te sleuren en te trekken, maar ik kon niet wegtrekken want dan ging ik je juist meer para maken', maar ik werd juist para omdat hij zo naa rme keek en gewoon bleef verder bellen, alsof hij MOEST bellen.

Ik word wel vaker paranoia als mensen bellen, geen idee waarom.

Voor de rest heb ik me goed geamuseerd, HELE leuke visuals. We zaten midden in een bos en met de roze/gele zonsondergang leek het net een groot mysterieus woud. Als ik wandelde naar de festivalweide leek het alsof ik zweefde, ik voelde mijn ledematen niet eens meer bewegen.

Mijn beeld is de hele tijd vervormd geweest, alsof ik met een fisheye lens keek. Ik dacht dat de weide heel groot was, en rond, bleek echter dat het gewoon een recht stuk was.

Verder heb ik ook de hele nacht nog last gehad van zonnebrillen, mensen die me aanstaarden en fluisterden, die 'gemene' grijnzen, ... Maar buiten dat paranoia voorval heb ik me prima geamuseerd, zoals het moet.

Op een gegeven moment heb ik zelfs gedacht 'Shit, D's nikes zijn alles behalve paars'. Ook L had zijn schoenen geshowed, zwarte met witte lijnen/afbeeldingen. Ik zag echter niets wit, alles was in regenboogkleuren en vloeide over elkaar heen. Ook M's witte tent had alle kleuren van de regenbogen, en de druppels die ik door de tentdoek heen zag bewogen de hele tijd alsof het regende. Ik hoorde het zelfs regenen, maar het had die nacht nooit geregend. De intro's van de Dub en DnB liedjes (zoald it:http://www.youtube.com/watch?v=fPjyki6ycmE) met de echo, of (http://www.youtube.com/watch?v=GQF4m2_D_iQ) de scherpe geluiden voerden me echt helemaal mee. Ik hoorde op een gegeven moment de bas niet eens meer, maar alleen de vloeiende geluiden erachten. Heel dromerig en aangenaam. Ook heb ik (blijkbaar, herinner ik me ook niet meer) D honderden keren laten beloven me NOOIT meer een zegel lsd te geven. Ik herinner me maar 1x en toen had ik gezegd nooit meer een HELE, slechts een halve.

Toch heb ik besloten de komende tijd geen hele zegel meer te droppen. Het heeft me echt afgeschrikt, aangezien ik me er ook maar de helft nog van herinner
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » ma jul 04, 2011 5:05 pm

Tsja en zo snel gaat het soms. Kkwestie van toch niet genoeg vertrouwen denk ik? :/

Ben blij dat het verder wel leuk was :love:
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor Davinci » di jul 05, 2011 10:12 am

Heb je al veel getript?
Je had ook geen enkele aanwijzing dat je een black-out had?
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor Triptune » di jul 05, 2011 3:04 pm

Davinci schreef:Heb je al veel getript?
Je had ook geen enkele aanwijzing dat je een black-out had?

Ik had al vaker hiervoor een halve zegel genomen ja. En echt een aanwijzing was er niet. Ik werd gewoon ineens overspoelt door paniek, greep achter D's arm, en een paar minuten daarna was het weer over. Heel vreemd.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor brick_top » wo jul 06, 2011 3:08 pm

triptune schreef: Enkel L was een domper, hij werd ineens agressief van de XTC


wtf? :conf:
Ik heb betere mensen al eens die fout zien maken.
Avatar gebruiker
brick_top
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 645
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 3:17 pm

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor Triptune » wo jul 06, 2011 10:37 pm

brick_top schreef:
triptune schreef: Enkel L was een domper, hij werd ineens agressief van de XTC


wtf? :conf:


Ja geen idee, gebeurd wel vaker bij hem.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor Davinci » do jul 07, 2011 12:13 am

Hoe ervaarde je de setting: lsd op een festival? Is het voor herhaling vatbaar?
Je report blijft mij boeien op de een of andere manier :)
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor Triptune » do jul 07, 2011 11:52 am

Davinci schreef:Hoe ervaarde je de setting: lsd op een festival? Is het voor herhaling vatbaar?
Je report blijft mij boeien op de een of andere manier :)


Op zich is het wel voor herhaling vatbaar, al ga ik de volgende keer wel iets slimmer zijn. Ik had bv de zegel al ingenomen voordat ik de weide zelf had gezien of de camping goed kende en dat heeft me flink verward aangezien ik de hele tijd alles in fisheye zag. Ik had dus geen idee hoe alles er eigenlijk écht uit zag en waar alles lag en dat was flink desoriënterend.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor spacelord » di jul 26, 2011 1:30 am

Ik vind trippen op festivals echt enorm vermoeiend. Veeel teveel drukte en chaos. LSD is gelukkig min of meer te sturen. Was die zegel volgens jou 250? Lijkt me wel een extreem hoge dosering voor hetgene dat jij beschrijft, maar ik kan natuurlijk niet weten wat er allemaal gebeurc is aangezien dit maar 0.01% vd hele trip vertegenwoordigt :p. Op 250 had ik al een kleine psychose tijdens de trip en echt heel uitgebreide visuals. Daar trip ik wel een kleine 12 uur op

Al bij al viel het toch goed mee precies. Op mijn eerste lsd trip waren de visuals ook precies een smurie, heel vreemd..Dingen die rechtop gebouwd zijn leken in elkaar gezakt, echt een brij van kleuren.

Anyway, ik gebruik het intussen niet meer maar het wekt toch wel een nostalgisch gevoel als ik er zo terug over lees :) Heb het vorig jaar echt teveel gebruikt naar mijn doen. Volgende week op Ozora ga ik wrs een portie paddestoeltjes nemen :love: Dat blijft mijn grote liefde!
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm

Re: LSD - Over the top

Berichtdoor 25tolife » di jul 26, 2011 3:00 am

Leuk te lezen, op festivals is het meestal te vermoeiend voor mij. Of lage dosis mischien ;) Blij te lezen dat je het leuk hebt gehad!
I was standing in the park, wondering why frisbees got bigger as they came closer... then it hit me!
Avatar gebruiker
25tolife
TimeKeeper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 721
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:01 pm
Woonplaats: Somewhere roaming


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner