Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD: Stadsverkenning

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor Squirrie » di nov 29, 2011 2:57 pm

Stof: LSD
Hoeveelheid: 100 ug
Setting: Stadswandeling en binnen

Normaal ben ik helemaal niet van de tripreports, heb wel vaker getript onder het genot van salvia, paddo's, 2c-x en keta en misschien nog wel wat die ik nu vergeten ben, zoals truffels! Maar nog nooit LSD gehad.. Een vriend van me, Koen, die had dit op z'n kamer liggen en we waren nog eigenlijk aan het plannen wanneer we het zouden gaan doen. Plots, op een willekeurige maandag avond zei hij op msn: "Ik heb Love, Sadness and Desire erop staan, al lang niet gehoord"... Waarop ik zeg, LSD'tje erin?.. En ik werd gelijk uitgenodigd om te komen, het ging dan eindelijk beginnen!! :D

Zegeltjes gepakt, uitgepakt, op de breeklijn gedeeeld, en sabbelen maar! (22.05)

De afwachtende periode.. Het begon wel, maar iets.. Het gevoel konden we nergens plaatsen! Het was niet zoals het was maar we hadden nog wel het idee dat we iets 'nuchter' hadden! Toch klopte het al niet, ik "Ik heb m'n horloge weer terug", Koen "Huh hoezo dat", ik "Ja hij moest een nieuw bandje, dat zei die me".. En dat volgde in een hard gelach met tranen in de ogen, en zo waren er nog veel meer dingen waarom werd gelachen!

De zin in de trip begon steeds meer te komen, er was vrolijkheid, alles werd iets mooier, je waardeerde alles om je heen.. Toch was het begin rustig, geen CEV's aanwezig en alleen aan je mobiel kon je zien dat je toch wel wat trippends tot je had genomen (0.00) Tot die tijd hadden we al veel meegemaakt, veel grappen, veel geouwehoer, de wc werd al lastiger, en de visualiaties van de xbox waren fascinerend!!

Maar toen, we besloten een standswandeling te gaan maken.. Toen we naar buiten gingen voelde we toch echt dat het wel hard ging.. Elke keer in de trip hebben we het gehad, als je ergens weer de deur open maakt van een kamer, snackbar, huis, voel je alsof je ergens binnenstapt.. Daar binnen is het anders, ook al kon je vanaf buiten al naar binnen kijken! Heeel apart, wel grappig :) Zo doende duurde het even voordat we op straat stonden, en daar begon het..

We waren in Nijmegen, dus besloten naar de Waalkade te gaan.. Wat een prachtig aanzicht! We aanschouwden alles, hoe mooi kon het allemaal wel niet gemaakt zijn.. De brug, waar ik vaker met de trein overheen ga, wat was die toch mooi gebouwd! Alles klopte, het was een perfecte brug, van alles wat we zagen kregen we het perfecte plaatje.. Hoogglans lak, tot aan de puntjes afgewerkt, en beter dan dat kon absoluut niet!

Met laatstgenoemde gedachte hebben wij een tocht van zo'n ongeveer 8-12 km gemaakt denk ik.. Eerst langs het water, dat was dodelijk voor ons.. Hoe kon de waalkade nu zonder hekken daar staan?! Als men overeen was gevallen was men dood, verbazingwekkend hebben we staan kijken waarom ze hier geen vangnetjes zouden hebben! En dus zelf met voorzichtigheid langs de waterkant bewogen langs het casino (wat met de kerst supermooi verlicht is!) naar een park.. Bij dit park zagen we allemaal tenten, wij waren weer iets nuchterder en gingen dus op het tentenkamp lopen (Occupy?) .. Na hier een hele ronde te hebben gemaakt en we dachten dat het park heeeeeel groot was kwamen we bij de uitgang weer tot de conclusie, oh viel best mee.. Maar door de waardering die je aan alles gaf, het bij stilstaan waarom het was gemaakt, en hoe het was gemaakt, en hoeveel het had gekost.. Dat maakte het fascinerend en mooi!

Tja, nu kan ik de hele tocht per gebouw gaan beschrijven langs de oranjesingel die wie hebben afgelopen, en door de stad, en noem maar op.. Die bespaar ik jullie en we gaan verder naar een nieuw park (1.15 schat ik).. Midden op het keizer karel plein eens even kijken hoe het eruit zag, wederom fascinerend, het beeld wat erop stond was net als bij alle huizen, het perfecte plaatje! Alles klopte eraan, de scheuren hoorden erbij, en de egale stukken hoorden weer die hoogglans lak te hebben! Geweldig, echt werkelijk elk gebouw en beeld was perfect! :D

Toen kwam het, we hadden onderweg al keer een mandarijn pauze gehad, heerlijk! Maar we kwamen op het idee om een mars bij de snackbar te gaan halen.. Wij rustig vanaf buiten kijken hoe we dit zo snel mogelijk konden oplossen de snackbar en liepen vol trots naar binnen... Poeeeh, dat had beter wat later gekund!! Wat een festijn binnen, overal kleuren levendig alles! Koen en ik konden die man amper aanspreken oor de klap van hallucinaties die we kregen zowat.. Eenmaal binnen, ik zie een snickers en denk aan die nootjes.. Ik zeg: "Ik wil een snickers".. Die man keek zo raar, dat Koen in de lach schoot.. Man zo "jij ook?".. Koen keek, en zag een blinkende twix, die vond hij zo mooi omdat die zo glom, die moest hij hebben! Toen het betalen, 2 euro.. Beiden zaten we in de portemonnee te kijken, een grote zoektocht.. Ik kon niet eens waar het geld was, en Koen zag z'n euro's heeeel diep in de portemonnee liggen! Met wat moeite is het ons gelukt om te betalen en we gingen naar buiten, blij toen we buiten waren.. We hadden het gevoel dat we het aankonden, maar dat viel eigenlijk tegen :p

Zo hebben we nog een hele tocht gemaakt door de binnenstad, fascinerend naar alle gebouwen gekeken en waarom ze die kleur hadden en waarom die vorm.. En wederom, alles klopte en was perfect! Ik kan onze gedachtengang wel bij elk gebouw gaan weergeven, maar de conclusie was altijd dat het gebouw perfect was volgens ons! En zo zag die er ook uit.. Toen werd het wel erg koud, en besloten we om terug te lopen..

En we waren weer thuis (2.30 dacht ik)... Buiten dachten we dat het wel was afgelopen, en ik zat in m'n hoofd al te denken om zo naar huis te gaan en te gaan slapen! Totdat we binnenkwamen, wat een geweld om ons heen qua hallucinaties! Overal gebeurde wat, en de conclusie was dat we hier nog wel even rustig konden trippen en slapen geen optie was..

Wat een genieten binnen, we hebben echt heel veel hallucinaties gezien en ik heb me ook lekker laten wegdromen met verschillende gedachten.. Koen pakte een mandarijn, en hij maakte hem open en zegt "Ik proef hem nu al", met een grote glimlach op z'n gezicht ging hij verder met z'n mandarijn.. Die overigens heerlijk waren! We kwamen binnen tot de conclusie dat LSD tript met het hele lichaam.. De kleur die je ziet (de lamp kreeg alle kleuren, of de tv, of CEV's) komt overeen met het gevoel in je lichaam, de warmte, je spieren, je ogen! LSD maakte de overeenkomst tussen alles met je lichaam.. Rood/zongeel en zonsondergang kleuren deden het geweldig bij ons, warm gevoel, ontspannen spieren, rust.. Heel vet! Bij Koen thuis hebben we nog even de snackpot gepakt, om wederom een snickers te packen, chocola was zalig in de mond! Heerlijk om tijdens LSD te eten! :D

Nu heb ik toch al wel redelijk wat beschreven, er is uiteraard nog veel meer gebeurd, en ik weet ook nog veel meer.. Maar de kern heb ik met wat voorbeelden proberen weer te geven, ik hoop dat de gedachtengangen als overal het pefecte plaatje in zien, je lichaam één is met gedachte/kleur, de wazige gesprekken tussendoor en alles wel beetje duidelijk is geworden.. Zo niet kun je hieronder altijd vragen stellen ;)

Nou rond 4.15 vertrok ik ook een keer naar huis, proberen in slaap te komen want we waren allebei moe.. Toen ik eenmaal thuis was aangekomen bleek het nog een grote paleis te zijn! Ik stapte weer ergens binnen, de magische stap.. Want ik wist wat ik binnen kon verwachten, en toch was het anders! Zo ben ik naar boven gegaan en in bed gaan liggen, hier heb ik nog zo'n 1-1.5 uur na zitten te spacen.. Ik wilde wel slapen, maar had er vrede mee dat ik wakker was.. Ik lach namelijk rustig na te genieten van een geweldige space, die nog bezig was!

Een geweldige trip, ik ben in slaap gevallen en ben nu, bij het typen van dit verhaal zo'n ongeveer 2 uur wakker.. Normaal gesproken ben ik niet van de tripreports, maar ik heb me zo goed vermaakt en vond de waardering die je kreeg op objecten zo mooi dat ik het toch maar heb gedaan!

LSD, zeker voor herhaling vatbaar!!! :hulde:

Einde.
Laatst bijgewerkt door Squirrie op di nov 29, 2011 3:13 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Squirrie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: do feb 24, 2011 7:38 pm

Re: LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor Ranko » di nov 29, 2011 3:06 pm

Held! Zeer herkenbaar wat je allemaal beschreven hebt en het is dan ook een fascinerende drug! Ik zat me helemaal in te leven in je verhaal en kan dan zelf ook niet wachten op de volgende keer dat ik weer aan de zegels mag sabbelen. :D
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor Squirrie » di nov 29, 2011 3:19 pm

Fascinerend was het zeker!

Koen en ik hebben ons echt heerlijk vermaakt! Vrolijkheid heerste ook! :D
Squirrie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: do feb 24, 2011 7:38 pm

Re: LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor Saikedellik » di nov 29, 2011 5:00 pm

Mooi report! Echt super duidelijk beschreven allemaal. Het begint bij mij zo hard te kriebelen om het eindelijk eens te gaan proberen!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor Taxi. » di nov 29, 2011 5:14 pm

Miele schreef:Mooi report! Echt super duidelijk beschreven allemaal. Het begint bij mij zo hard te kriebelen om het eindelijk eens te gaan proberen!


Idem :mrgreen:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor Squirrie » di nov 29, 2011 5:51 pm

Het is ook zeker een aanrader! :D

Laatste paar keren alleen nog maar op 2C-x getript, dus vond het wel weer tijd voor wat afwisseling en daarvoor heb ik de juiste keuze gemaakt :D

Zoals ik al zei, ga het sowieso nog wel een keer doen :D En daar kijk ik ook naar uit!
Squirrie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 35
Geregistreerd: do feb 24, 2011 7:38 pm

Re: LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor Olijfboompje » di nov 29, 2011 7:06 pm

Mooi om te lezen dat het beviel man :D

Op naar de volgende :)
Avatar gebruiker
Olijfboompje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:32 pm

Re: LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor Romsel » wo jan 18, 2012 11:47 pm

Ongelofelijk dat jullie die snackbar binnen durfden te lopen. Als ik vreemde mensen tegenkom in een paddo-trip schijt ik al in me broek. :s
Romsel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: ma jan 02, 2012 6:40 pm

Re: LSD: Stadsverkenning

Berichtdoor sneeuwpop » ma feb 20, 2012 1:19 am

Prachtig verteld, lijkt me erg leuk dat spul. Stuk beter dan paddo's/truffels klinkt het in ieder geval.
sneeuwpop
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: zo feb 19, 2012 6:24 pm


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner