Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD Trip

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD Trip

Berichtdoor drevknjev » za apr 11, 2015 4:01 pm

Het was mijn vijfde LSD trip. 3 Zegels, hoffmannetjes waren het. Ze waren niet getest maar wist dat ik na 3 zegels dat ik wel een harde trip zou hebben.

Ik was alleen thuis en om half 8 heb ik de zegels onder mijn tong gelegd, na een kwartier leek ik het gevoel te hebben dat alles al begon te flikkeren en al lichte visuals had. Ik ben op de bank gaan liggen en heb gewacht hoe de effecten steeds intenser werden. Na een half uur waren visuals duidelijk te merken maar me gedachten waren nog redelijk helder. Na een uurtje sloeg de LSD in en als een bom en begon mijn reis in de wereld van LSD.

Ik stapte weer die heerlijke wereld met geweldige muziek, filosofische gedachtes en mooie visuals.

Patronen. Overal zag ik patronen, terwijl mijn kamer zich vulde met een kleurenoase en mijn muziek nog nooit zo fijn had geklonken. Elke onderdeel van mijn muziek was als een losse laag te horen en samen vormde het een geweldig geheel.

Ik kijk vanuit mijn huis naar de lucht en had het idee naar buiten te moeten. Eenmaal buiten voelde ik me één met het universum. Ik vond het een waanzinnig idee te bedenken hoe ver die sterren waren die ik zag en hoe weinig we van het universum weten. Het was koud en ik besloot naar binnen te gaan. Het was nu ongeveer half 10 gok ik. Ik begon te filosoferen over het leven en moest het ergens kwijt dus besloot het te sturen naar een goeie vriend die wist dat ik aan het trippen was.

“Waarom geven we überhaupt nog ergens een fuck om? om “te leven”. Maar ja wat boeien andere mensen nog als je je kan realiseren dat het een veel groter iets is dan onze maatschappij.”

“Als je het bestaan van alles wat wij kennen, bevraagd. En realiseert dat we niks weten, Is dat nog de kleinste kans dat je iets zinnigs over het hele universum kan zeggen.”

Ik begon na te denken over waarom mensen zich zoveel van zich aantrekken wat anderen van hun denken, en waarom dat me zoveel boeit, aangezien het toch om iets zoveel groters ging dan alleen onze samenleving kun je net zo goed daar helemaal niet meer over nadenken en gewoon doen wat je wilt.

Maar wat moet ik hier nu mee? Ik stuurde:
“Als je dus het bestaan van alles inclusief regels gaat bevragen. Maar hier vervolgens niet zo diep in gaat dat je letterlijk die 0 fucks nog geeft. dan heb je gewoon dat bewustzijn gekregen om je te realiseren dat je compleet machteloos bent.”

“Maar omdat je altijd in de hoofdrol zit van je eigen leven ga je misschien wel denken dat je toch wel wat invloed hebt, dat is bij elk organisme zo”

Als reactie kreeg ik: Nou, katten geven weinig fucks.

“Ja maar katten denken waarschijnlijk ook helemaal dat de wereld om hun draait terwijl ze geen flauw idee hebben dat ze een heel klein onderdeel zijn van een veel groter bestaan.”

Me gedachte waren echt duidelijk helemaal veranderd en ik had het idee dat ik het leven compleet begreep. De visuals waren ook echt vet, ik had het gevoel dat alles leefde en overal licht vandaan kwam. Dit soort gedachtes ging eigenlijk tot het einde van mijn trip door.

Ik kwam tot de realisatie dat ik gewoon blij moet zijn dat ik de kans heb gekregen om in deze wereld te kunnen leven. Ik heb oprecht het idee dat ik iets geleerd heb maar het is pas een dag geleden en ik moet het nog een beetje laten bezinken. Ik ben 9 uur na inname gaan slapen en het is nu de middag na de trip.
Avatar gebruiker
drevknjev
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: vr nov 07, 2014 4:55 pm

Re: LSD Trip

Berichtdoor Prototype » vr apr 17, 2015 10:08 am

Dit soort zweverige gedachten had ik op AL-LAD dus ook, echt benieuwd naar LSD. :hulde:
Soon...
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: LSD Trip

Berichtdoor SmoothFunk » vr apr 17, 2015 11:37 pm

drevknjev schreef:...mijn muziek nog nooit zo fijn had geklonken. Elke onderdeel van mijn muziek was als een losse laag te horen en samen vormde het een geweldig geheel.


Heel herkenbaar. Ik heb dit ook 1 keer mogen meemaken en het was echt super vet. Alle "onderdelen" van de muziek waren duidelijk van elkaar te onderscheiden maar vormde tóch 1 geheel. Echt super vet. Ik heb zelfs het idee dat je door LSD geluiden beter kan horen dan nuchter, helemaal als het om muziek gaat.

Anyway, klinkt alsof je een super vette trip heb gehad. Hoeveel mic zit er in een hoffman? Ben wel benieuwd wat voor dosis je nou precies had.
Avatar gebruiker
SmoothFunk
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di jun 26, 2012 6:26 pm

Re: LSD Trip

Berichtdoor drevknjev » za apr 18, 2015 10:19 am

Helemaal mee eens, niet alleen horen maar ruiken en proeven is gewoon intenser oiv LSD.

Ben ik zelf ook wel benieuwd naar maar ze waren helaas niet getest dus kan er vrij weinig over zeggen..
Avatar gebruiker
drevknjev
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: vr nov 07, 2014 4:55 pm

Re: LSD Trip

Berichtdoor Trip-tamine » za apr 18, 2015 10:41 am

Klinkt als een geweldige trip!

Helaas, ik heb drie keer een <200µg dosis gehad, maar niet dit soort gedachtegangen. Misschien ooit een keer >200µg proberen.
"gast, ik jaag [de dames] niet weg, ze gaan offline omdat ze niet kunnen tinychatten onderweg naar mij" -JongGeleerd
Avatar gebruiker
Trip-tamine
R24-R34-R44-S2-S16-S49
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 197
Geregistreerd: ma jun 02, 2014 3:28 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner