Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD tripreport

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD tripreport

Berichtdoor banaantje123 » zo feb 19, 2017 5:52 am

Hi allemaal,

:para:

Ik weet eigenlijk niet hoe ik nu moet beginnen aan mijn eerste trip report, maar ik begin maar gewoon met het begin. (Ik ben onder invloed van LSD). En ik typ dit echt heel langzaam haha. (En het lijkt de hele tijd als ik dit report zit te schrijven dat ik het echt vertel alsof ik het in een soort dagboek schrijf lol :P.)

En ik heb meerdere pauzes in moeten lassen want de letters fucken me echt best wel.

En ik word niet goed want ik typ de hele tijd mis

Ik ging naar een verjaardagfeestje. Ik was met welgeteld 2 mensen plus de jarige job. Toen hun hun truffels zaten te benuttigen pakje ik mijn eerste halve zegeltje erbij. Ik had nog nooit eerder psychedelica gedaan behalve 2C-B, maar daar had ik schijt aan.

Na een uur voelde ik: helemaal niks. Ik was zwaar maar dan ook echt `ZWAAR teleurgesteld in het feit dat ik waarschijnlijk gewoon hele slechte shit had gekocht. Terwijl ik mijn dealer alvast appte met het 'wanneer krijg ik mijn geld terug' (nee grapje lol dat zou ik echt niet snel zeggen) en sabbelent op mijn 2de halve zegeltje begon ik me wat zwaar en ligt tegelijk te voelen, een beetje melig. Maar het was ook weer niet echt super vet.


Ik gok nog een uurtje daarna waren we nog met zijn drieën en we zaten op de jarige job haar kamer. Ik was nog steeds een beetje aan het zoeken naar mijn trip dus ik besloot om het licht uit te doen. Terwijl het licht uit was en ik zat te zoeken naar het aan lampje was er een benauwend gevoel dat ik snel de lampjes aan moest doen en het bouwde zich ook echt op in een heel raar gevoel (alsof iets je probeert te grijpen ofzo) en toen ik het licht weer aan deed begon het :rock:

:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:


De hele kamer werd een beetje cartoon en begon raar te doen. Zo onbeschrijfelijk! De kleuren waren feller, meer intens, alles bewoog heel mooi. (Maar ik had wel echt hoofdpijn). Ik zocht meerdere malen de angst op door het licht weer uit te doen. (Het enige beangstigende in mijn trip is dat ik voortdurend opzoek tot hoever ik kan gaan bij mezelf in de zin van tot hoe ver kan ik het mentaal aan voordat ik bad ga, terwijl dat helemaal niet mijn doel is!!!!!!)

Toen we naar beneden gingen voelde ik me vooral heel onbegrepen. Ik zat in de kamer en de discolampjes waren aan maar echt alles was zo gedetailleerd !!! Zo mooi gewoon! Maar de andere 2 waarmee ik was voelde niet zoveel van de truffels en gingen tv kijken. MAar ik voelde me zo kut omdat ze waren zoooooooooooo ongeïnteresseerd omdat zei niet gingen trippen maar er was gewoon niemand aan wie ik op dat moment kwijt kon wat ik allemaal zag en zo :D, vandaar ook dit tripreport.

Alles was zo mooi maar als ik in de spiegel keek ging mijn gezicht vervormen en ik had mezelf wel eens vaker met grote pupillen gezien maar nu was ik gewoon net een anime poppetje. Want ik had hele grote ogen en zag echt precies hoe mijn huid in elkaar zat. (ook wel heel eng) alles bewoog en er kwamen patroontjes in.Rond een uur of 2 was ik wel klaar met dat ongeïnteresseerde gemiep dus ik fiets met 1 meisje richting mijn huis. Maar er was zo veel te beleven op de weg!! In de stad hebben we onze fietsen aan de kant gezet en even naar de kroegjes en zo gegaan, nog wel een leuk gesprek gehad met een een paar mensen maar toen liepen we weer terug. Opeens kwamen er zo'n groepje enge gozers van rond de 30 die stom maar dan ook echt stomdronken waren en ons in het voorbij gaan een beetje rotte opmerkingen maakte. Toen ik mijn vriendin aan haar jas trok omdat ze moest doorlopen en niet blijven staan daar besefte ik me hoe gevaarlijk het eigenlijk kan zijn. Het leek wel alsof het ene gesprek met wildvreemde mensen wat zo vrolijk is en eindigt met fijne avond en zo, dat dat ook zo kon overslaan in een totaal andere ''''vibe'''', ofzo....Iemand zou me zo gelukkig maken om te goede beschrijving aan dit gevoel te geven hahah.


Toen ik eenmaal thuis was dacht ik uitgenuchterd te zijn begon ik pas echt te trippen op de schaduwen van de lamp. Het was eerst heel mooi, maar hoe langer je naar 1 ding kijkt en je er op gefocust houd wordt het alleen maar erger. De schaduwen leken een beetje demoontjes te worden en zocht de spanning wederom heel erg op. Toen het me teveel werd en ik probeerde me af te wenden lukte dat niet en besloot ik om mijn ratjes even aandacht te gaan geven in plaats van mijn lamp. Ik heb uiteindelijk een half uur voor die kooi gezeten omdat ik het zielig vond om ze achter te laten en ik vond ze sowieso al echt heel erg zielig, ik weet niet waarom. Misschien omdat ik zo de macht heb over dat diertje want ik sluit hem op wanneer ik wil, maar ik pak hem ook weer uit de kooi wanneer ik wil. Dat vind ik gewoon echt zielig.


MAargoed, toen ging ik mijn makeup erafhalen en toen begon het in de spiegel kijken voor de tweede keer. Ik zat verschillende keren te gefascineerd te kijken naar hoe mijn gezicht veranderde van vorm maar ook van structuur.

En nu lig ik in mijn bed dit tripreport te schrijven, ik snap nu echt dat een vriend van mij heeft gezegd: een lsd trip stopt pas wanneer je gaat slapen, want het voelt echt een beetje dat ik niet weet hoe ik straks weer normaal ga moeten functioneren... Als ik dit tripreport zit te schrijven heb ik ontzettende kramp in me nek (volgnes mij staan al mijn spieren gespannen) ik had net weer een enge ervaring omdat ik dat dat de deur echt opensloeg ofzo, maar ik trip hem echt nog heeeeeeeeeeeeeeeeel hard, maar ik ben ook heeeeeeeeel moe dus ik weet niet of ik durf te gaan slapen like dan ben ik helemaal alleen met mijn gedachtes :").

LSD heeft me wel tot nieuwe inzichten gebracht, (die ik eigenlijk vanbinnen toch wel een beetje had) maar of ik zo in het leven blijf staan? I hope so maar we gaat het allemaal wel zien haha!


Stoppen met schrijven lijkt heel spannend omdat het weer iets afsluit, er is gewoon zoveel chaos om me heen en het is veel te veel om het te bevatten, ik ben blij als ik weer nuchter ben, maar ik denk de hele tijd voordat ik ga proberen te slapen : ach, nog even kijken in mijn kamer dan, want dan is er weer zoveel om te bekijken hahaha. Ik ga m nu posten en lekkeer proberen te slapen


Trippen aan LSD voelde ergens heel vertrouwd, dat ik alle vervormingen in mijn beeld enz al een beetje eerder heb meegemaakt, of gewoon dat ik er me op voorbereid voelde zegmaar.TRUSTEEE X
Laatst bijgewerkt door banaantje123 op zo feb 19, 2017 5:54 am, in totaal 1 keer bewerkt.
banaantje123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 69
Geregistreerd: di jan 03, 2017 3:01 am

Re: LSD tripreport

Berichtdoor banaantje123 » zo feb 19, 2017 5:53 am

Ik merk nu pas dat ik echt een heeeeel lang verhaal heb gemaakt echt like ik dacht dat ik 10 minuutjes aan het typen was maar we zijn al bijna een uur verder hahaha
banaantje123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 69
Geregistreerd: di jan 03, 2017 3:01 am

Re: LSD tripreport

Berichtdoor TESTOSTERONBOM » zo feb 19, 2017 10:08 am

Fijn dat het :woeh: was, slaap lekker :)
TESTOSTERONBOM
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 225
Geregistreerd: do okt 13, 2016 11:04 pm

Re: LSD tripreport

Berichtdoor banaantje123 » zo feb 19, 2017 11:10 am

TESTOSTERONBOM schreef:Fijn dat het :woeh: was, slaap lekker :)


Thankuu! Net een paar uurtjes geslapen en voel me nog steeds vaag hahaha :P
banaantje123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 69
Geregistreerd: di jan 03, 2017 3:01 am

Re: LSD tripreport

Berichtdoor TESTOSTERONBOM » zo feb 19, 2017 11:25 am

Dat kan ook nog wel even duren. Zolang het maar leuk vaag is :p
TESTOSTERONBOM
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 225
Geregistreerd: do okt 13, 2016 11:04 pm

Re: LSD tripreport

Berichtdoor banaantje123 » zo feb 19, 2017 11:55 am

TESTOSTERONBOM schreef:Dat kan ook nog wel even duren. Zolang het maar leuk vaag is :p

Jaa het is nog wel leuk vaag maar ook wel weer een beetje beangstigend dat het nog niet helemaal over is, want ik heb zin om alles van mijn trip terug te halen en na te denken over wat ik gezien heb maar ik voel dat ik daar wel nu nog een beetje te labiel voor ben.
banaantje123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 69
Geregistreerd: di jan 03, 2017 3:01 am

Re: LSD tripreport

Berichtdoor TESTOSTERONBOM » zo feb 19, 2017 1:04 pm

Rustig aan doen dan, komt later wel.
TESTOSTERONBOM
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 225
Geregistreerd: do okt 13, 2016 11:04 pm

Re: LSD tripreport

Berichtdoor Vinnie » ma feb 20, 2017 6:25 pm

banaantje123 schreef:
LSD heeft me wel tot nieuwe inzichten gebracht, (die ik eigenlijk vanbinnen toch wel een beetje had) maar of ik zo in het leven blijf staan? I hope so maar we gaat het allemaal wel zien haha!


hahaha dat idee heb ik ook altijd, maar hoe meer tijd er over heen gaat hoe minder dat gevoel van nieuwe inzichten blijft hangen. :p

leuk tripreport en lekker makkelijk te lezen ook :grin:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5110
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: † Boven gele †

Re: LSD tripreport

Berichtdoor Perry » ma feb 20, 2017 10:00 pm

Lachen report :D Wel matig dat men niet jou je trip gunde, omdat ze zelf niet zo'n succes hadden... (Zo komt t op mij over) Gelukkig heb je het je trip niet teveel laten beïnvloeden en er zelf het beste van gemaakt :hulde:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Online
 
Posts: 13352
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: LSD tripreport

Berichtdoor banaantje123 » ma feb 20, 2017 11:23 pm

JongGeleerd schreef:Lachen report :D Wel matig dat men niet jou je trip gunde, omdat ze zelf niet zo'n succes hadden... (Zo komt t op mij over) Gelukkig heb je het je trip niet teveel laten beïnvloeden en er zelf het beste van gemaakt :hulde:


Ja dat vond ik ook echt jammer en zag dat het ze ook gewoon echt niet boeide! Ik probeerde ook te kletsen maar dat zat er ook niet echt in. Ik heb het toch redelijk goed van me af weten te kunnen zetten. (Het kwam zeker doordat hun niet gingen trippen). Hun willen het nu ook proberen maar het frustreert me mateloos dat ze niet naar me luisteren als ik zeg dat het enorm heftig is!

Ik heb ook trouwens gevraagd hoeveel microgram het was. 200 maarliefst.
banaantje123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 69
Geregistreerd: di jan 03, 2017 3:01 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner