Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD + Truffels

Voor al je psychedelische avonturen.

LSD + Truffels

Berichtdoor Sep » di feb 14, 2012 5:57 am

Datum: 31-12-2011

Locatie: Boerderij ergens in Brabant

Hoeveelheid: 1 zegel Hoffman + 1 pakje (2 porties?) Psilocybe Hollandia

!!!ENORM TRIPVERSLAG!!!

Oud en Nieuw 2011

Oud en nieuw zou fantastisch worden. We hadden met een honderdtal bekenden besloten de drukte in Amsterdam te laten voor wat het was, en een grote boerderij af te huren ergens in Brabant. Dik geluidssysteem mee, eten en drinken voor 3 dagen en natuurlijk de nodige hoeveelheden verboden middelen. Ikzelf had 2 weken daarvoor een gratis samplepack Psilocybe hollandia van Trufflemagic besteld en aangezien mijn dealer mij op het allerlaatste moment liet weten dat hij geen keta meer had, besloot ik het pakje truffels maar mee te nemen.

Ervaring met truffels en paddo's had ik niet, wel met LSD. Mijn eerste LSD trip (in totaal 2 Hoffman zegels naar binnen gewerkt over de duur van 1,5 dag) was enorm heftig, maar ik heb me nooit angstig of oncontroleerbaar gevoeld, dus met psychidelica zat het wel goed bij mij.

Eenmaal aangekomen bij de boerderij zag ik dat het wel goed zat met de tripomgeving. We hadden een enorm slaapcomplex met 4 zalen met stapelbedden erin, en op een steenworp aftand lopen was het feestzaaltje gesitueerd. Bijna iedereen die er was kende ik best goed, dus met de mensen om me heen zat het ook wel knor.

In eerste instantie voelde ik mij een beetje huiverig over het feit dat ik truffels ging nemen, omdat ik daar toch verhalen over had gehoord dat je nogal snel angstig kan worden en je het wat minder onder controle hebt dan LSD. Ik was er dus nog niet helemaal zeker over of ik die nacht wel de truffels zou nemen.

Mijn collega, die ook aanwezig was op het feestje, vertelde mij dat ze LSD bij zich had. YES! Geen getwijfel meer of ik wel of niet aan de truffels zou gaan. LSD it is.

Ik zou de avond van oud en nieuw rond 2 uur 's nachts draaien dus besloot het nog niet al te gek te maken tot 12 uur, maar dat plan ging al snel de prullenbak in. Rond 10 uur nam ik mijn eerste halve zegeltje.

De eerste tekens van een trip kwamen al best snel. Patronen op tegeltjes begonnen te lichtjes vervormen en alles kreeg een rust over zich heen die mij bekend was van LSD.

Om 12 uur ging iedereen naar buiten om het vuurwerk af te steken en te toasten op het nieuwe jaar. Ikzelf had een romeinse kaars meegenomen uit Frankrijk, gewoon voor de leuk. In mijn kinderlijke staat die kwam door de LSD was ik overenthousiast over het feit dat ik de romeinse kaars ging afsteken. Ik liet hem dan ook 2 keer in de modder vallen en het afsteken ervan was een flinke opgave. Toen de romeinse kaars eenmaal was opgebrand was het eigenlijk een grote anticlimax en dus een flinke teleurstelling. Veel kon het me niet boeien, ik had het koud en wou weer naar binnen.

Eenmaal binnen merkte ik dat het visuele aspect van mijn trip niet echt goed doorkwam. De 2e helft ging er in, en ik voelde mij tiptop.

Om 2 uur moest ik draaien. Veel kan ik me er niet van herinneren, wel dat het heel erg goed ging, en dat ik me totaal kon verliezen in de muziek. Af en toe een vreemd momentje, omdat de knoppen voor mijn neus lichtjes aan het vervormen waren, maar al met al ging het me prima af.
Toen ik eenmaal klaar was met het draaien merkte ik dat ik de trip eigenlijk best teleurstellend vond. Mijn gedachtegang was wel onder invloed van de LSD, maar het visuele aspect bleef flink achter, en dat is nou juist het leuke! :grin:

Ik besloot maar eventjes naar de slaapzalen te gaan, mijn telefoon te checken en eventjes alleen te zijn, om de trip goed op me te laten doorkomen.
Eenmaal aangekomen in de slaapzalen ging ik op bed zitten en ging door mijn tas heen om mijn telefoon te zoeken. Ik haalde wat spullen uit mijn tas, en kwam ineens het pakje truffels tegen.

Alles in me zei: "Doe het niet, je hebt al LSD op, je weet niet hoe truffels zijn en je weet al helemaal niet hoe de combinatie bij je gaat vallen."
En toch deed ik het. Ik besloot de helft van het pakje te eten, om toch niet teveel te nemen. (later kreeg ik te horen dat er in een pakje twee porties zitten, dus blijkbaar heb ik toch een hele portie gegeten in het begin :shock: )

De truffels waren best ok weg te krijgen, een smaak alsof ik een hap aarde nam, maar niet extreem ranzig. Hierna is het best wazig voor me, maar ik zal proberen de momenten die mij nog helder voor de geest staan zo goed mogelijk te beschrijven.

1/2 - 1 uur na inname van de truffels begon ik er iets van te merken. Mijn gedachtegang was nog steeds hevig onder invloed van de LSD, dus de effecten van de truffels kwamen heel natuurlijk op me over. Alle kleuren werden extreem helder, en de patronen op de tegels in de WC begonnen nu toch echt flink te bewegen.

Ik vond het opvallend hoe helder ik nog was. Echt sociaal contact was niet echt mogelijk met me, (als iemand me iets vroeg of vertelde, reageerde ik hooguit met een noodzakelijke, simpele ja of nee, met af en toe wat gebrabbel wat blijkbaar normale woorden waren :conf: (niet dat ik dat zelf echt doorhad)) maar in mijn geest had ik alles door en wist ik ook heel goed hoe hard ik eigenlijk aan het trippen was!

Op dit moment was ik zo hard aan het trippen dat ik mezelf er af en toe op betrapte dat ik al een half uur op dezelfde plek stond, gewoon om me heen aan het kijken. Heerlijk was het. Ik zat totaal in mijn eigen, kleurige wereldje en niemand kon me wat maken.
Op een gegeven moment stond ik in de slaapzalen bij de WC's naar binnen te kijken, en de hele badkamer leefde. De lichtblauwe tegels op de muur en vloer begonnen te pulseren, en ik kon ook alleen maar vol ontzag naar binnen kijken.
Op dat moment kwam er net een meisje uit een van de WC's, ze keek mij een beetje in de war aan en vroeg me iets in de zin van: "Gaat het wel met je?" Ik reageerde met een gemeend: "Ja, de badkamer is gewoon zo mooi" :woeh:

4 - 5 uur na inname van de paddo's ging ik als een trein. IK GING LEKKER, en wou nog veel lekkerder gaan. Hop, terug naar mijn tas en de tweede helft van het pakje truffels was al snel in mijn maag verdwenen. Hierna werd de wereld om mij heen een schouwspel van kleuren en patronen.

Toen ik eenmaal terug was in de feestzaal, kon ik de gezichten van de mensen om mij heen niet meer herkennen, ik zag alleen nog maar een wazig soort kleurenspel in plaats van gezichten, en gek genoeg vond ik dit heel rustgevend. Ik zat nog steeds in mijn eigen wereldje en nog steeds kon niemand mij wat maken.

Kleuren werden steeds intenser, en het geluid van de muziek en mensen die aan het praten waren vermengde zich tot een soort geluid wat je ook hoort als je een flinke ballon achter de kiezen hebt.
Op een gegeven moment zag ik alleen nog maar kleuren en silhouetten van mensen om me heen. De muur was fluorescerend groen en elke keer als er iemand voor de muur langs liep vermengde diegene zich in het groene. Hij ging als het ware op in de muur, en vermengde zich met alle patronen die ik zag.

Even later besloot ik maar een lachgas ballon te doen. Dit was een openbaring. De lachgasballon deed precies het tegenovergestelde van wat het normaal zou doen. In plaats van mijn trip nog bizarder te maken, gaf het me juist een moment van rust. Geluiden werden weer normal, mijn visuals trokken zich terug naar mijn ooghoeken, om even later weer vol terug te komen en me weer totaal in de trip de duwen. Gek genoeg had ik mij nog geen moment angstig of niet om mijn gemak gevoeld, wat ik eigenlijk wel verwacht had met zoveel psychedelica in mijn lijf.

Iets later ben ik even gaan plassen, weer die magische WC's.. Toen ik bij het urinoir stond leek het wel alsof de patronen en kleuren om me heen mijn totale wereld aan het overnemen waren. Ik vroeg me af wat er zou gebeuren als ik mijn oren dicht zou doen, en toen ik dat deed nam het visuele aspect van mijn trip totaal over. Slierten kleur namen mijn blikveld over, en heel eventjes dacht ik dat ik opgeslokt zou worden door de visuals. Ik haalde mijn vingers van mijn oren af, en alle visuals zakten weer naar hun originele staat: Flink trippend, maar ik was tenminste niet opgeslokt door de visuals.

Even later ben ik op een bank gaan liggen, en heb daar nog 2,5 - 3 uur daar gelegen, mijn ogen uit mn kop aan het spacen, met een sporadisch ballonetje ertussendoor, wat me af en toe even een rustmomentje gaf.

Toen ik eenmaal opstond wist ik dat dat het einde van mijn trip was. Ik ben naar de slaapzalen toegegaan, heb daar nog een flinke joint gerookt, en ben daarna in mijn bedje gaan liggen, waarna ik 2 uur wakker heb gelegen voor ik eenmaal in een diepe slaap verzonk.

Volgende dag na 6 uur slaap tiptop wakker geworden. Geen spoortje van brakheid.

Al met al was het een geweldige trip, het enige mindere punt van de combinatie, is dat je toch een hoop concreets vergeet van je trip. Er zitten een boel gaten in t verhaal, maar ik heb zo goed mogelijk geprobeerd een duidelijk verslagje te maken van mijn trip.

Hopelijk hebben jullie van mijn enorme report genoten, heb speciaal hiervoor een account aangemaakt:)

Sep.
Laatst bijgewerkt door Sep op wo feb 15, 2012 4:17 am, in totaal 3 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Sep
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di feb 14, 2012 4:09 am

Re: LSD + Truffels

Berichtdoor Saikedellik » di feb 14, 2012 10:52 am

:love: Prachtig report man!! Klinkt als een boeiende combinatie, hoewel ik het niet snel zelf zal proberen voorlopig.

Bedankt voor het delen! (en helemaal voor het speciaal hiervoor een account aanmaken, goed bezig! )
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: LSD + Truffels

Berichtdoor Davinci » di feb 14, 2012 12:21 pm

best dat je zegel niet zo sterk was, ik vermoed maximum 80 mics. Houdt er rekening mee dat bijdoseren niet altijd werkt na 4-5u trippen op truffels en zeker als je al lsd had. ik verwachtte eigenlijk een report met superveel verwarring door de combo. Het is goed dat je trip zo goed was afgelopen :) Normaal durven truffels en lsd wel eens vechten voor controle over je brein
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: LSD + Truffels

Berichtdoor Sep » di feb 14, 2012 12:41 pm

Davinci schreef:best dat je zegel niet zo sterk was, ik vermoed maximum 80 mics.


Mijn collega zei dat t een zegel was met 120 mics. Je weet t natuurlijk nooit zeker..

Davinci schreef:Het is goed dat je trip zo goed was afgelopen :) Normaal durven truffels en lsd wel eens vechten voor controle over je brein


Dar was ik zelf ook erg blij mee, heb een heerlijke ervaring gehad. En nog maar een bevestiging dat ik best goed om kan gaan met Psychedelica. :grin:
Avatar gebruiker
Sep
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: di feb 14, 2012 4:09 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner