Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM-december7] Madness and Chaos - Hardste trip tot nu toe

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM-december7] Madness and Chaos - Hardste trip tot nu toe

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 4:45 am

Originele post door Henkfloyd op 6 dec 2007.

Veel plezier met het lezen van dit report. Het was een vrij heftige trip en de chronologie klopt niet helemaal denk ik. Ook zitten er wat gaten in m’n geheugen, maar omdat het zo’n intense trip was maak ik er toch maar een report van. Enjoy.[/i]

Lokatie: Op m’n kamer
Drug: 1 1/3 portie hawaiaantjes
Maaginhoud: boterhammetje
Gemoedstoestand: Zin in visueel spektakel
Personen: 1
Sitters: -

Het is tegen 4 uur smiddags dat ik de steeltjes opeet. Ik heb me goed voorbereid op een avondje trippen en heb genoeg voedsel en drank gekocht om niet meer uit huis te moeten. Dit gaat een ander soort trip worden dan ik gewend ben. Ik hou er erg van om buiten te trippen in de natuur, maar het weer is slecht. Het stormt en regent constant. Op m’n kamer, die niet echt mooi is om in te trippen, zal ik worden overgeleverd aan de paddestoelen en m’n eigen gedachten. Het zijn hele sterke Hawaiaantjes waar ik al eerder goed scheef van ben gegaan. Na ongeveer 20 minuten komt de trip opzetten.

A gentle start

Ik heb een dvd van Dream Theater opgezet. Dit is een prog/metal band die ik zeer goed vind. Het is een concert met een symfonieorkest. De muziek gaat van heel rustig en klassiek naar lekker harde melodische metal.
Ik zit op m’n bureaustoel en kijk wat trippy plaatjes op m’n pc om te kijken of er al wat visuele veranderingen op treden. Dit is het geval. Ik denk dat ik ongeveer een half uurtje heb zitten trippen op de plaatjes en ik besluit om even te gaan douchen.
Het douchen is een hele leuke ervaring. Als ik onder de warme straal water ga staan overvallen de prikkels me een beetje. Ik voel alles veel beter dan normaal. Na een minuutje ben ik gewend aan het warme water. De druppels die langs de glazen wand naar beneden rollen zorgen voor een mooi visueel schouwspel. De betegelde muren zitten nu onder de bekende bewegende patronen die ik altijd zie op Hawaiaantjes. Het warme water voelt goed en ik krijg een soort van flashback gevoel uit m’n jeugd toen ik een jaar of 7-8 was. Ik geniet nog een tijdje van het water, daarna afdrogen, tijd voor het volgende deel van de trip.

Euforic madness


Ik begin nu serieus hard te trippen. Ik laat me helemaal leiden door de paddestoel. Er is niemand thuis behalve ik, dus ik kan lekker ongestoord m’n gang gaan. De dvd staat nog steeds aan en de muziek staat lekker hard. Ik kan de muziek voelen, en het voelt goed. Ik loop een beetje door m’n kamer heen en doe de raarste dingen. Zo sta ik bijvoorbeeld opeens plat tegen de muur gedrukt en kijk ik zeg maar langs de muur af. Ik bedenk me nog dat dit er wel erg raar uit moet zien, maar daar heb ik schijt aan. Het voelt goed.
Ik gooi de logeermatras die tegen de muur staat op de grond en laat me erop vallen. M’n zintuigen staan op scherp en ik voel alles supergoed. De muziek trilt door m’n lichaam en ik laat me opeens helemaal gaan. Ik voel de pure emotie van de muziek. M’n favoriete nummer van de dvd staat op (Octavarium). Het nummer duurt bijna een half uur dus dit word genieten.
De eerste 10 minuten van het nummer zijn heel rustig en ik voel alle klanken en emoties door me heen stromen. Ik kronkel op dit moment half over de matras en half over de vloer. Het ziet er voor een nuchter persoon uit als iemand die helemaal aan het doordraaien is denk ik. Ik begin geluiden te maken als ik uitadem, tot het moment dat de muziek meer metal en voor m’n gevoel donkerder en meer evil wordt. Ik heb de matras in een stalen greep en ik schreeuw het uit. Wow, zo diep ben ik nog nooit gegaan, dit voelt echt heel bevrijdend, dus ik ga er lekker mee door. Ik schreeuw of brul als een leeuw. Waar ben ik mee bezig in godsnaam? Het voelt geweldig euforisch. Hierom moet ik ook steeds hard lachen. Het lachen klinkt hysterisch en ik zie mezelf nu ook even als een doorgedraaide gek in een inrichting. De muziek komt over z’n climax heen en bouwt weer af. Ik wordt weer rustiger en lig uit te hijgen op de matras. Damn, dit was even heftig.
Op de gang is het licht aangegaan, shit

Dazed and Confused

Vanaf nu ben ik de chronologie en m’n tijdswaarneming compleet kwijt, dus hier nog wat fragmenten van de verder trip.

Ik zit met opgetrokken knien op de grond met een fles water in m’n handen. Ik drink er af en toe uit. Het water smaakt hemels en lekker fris. Ik kijk naar m’n handen op de fles. Vaag, dat zijn m’n handen helemaal niet. Er zitten vliezen tussen m’n vingers, het lijkt wel of ik een soort visbeest ben ofzo :D Leuke visual :love:

Ik lig op m’n rug op de matras Ik kijk naar de muren en het plafond. Ze golven rustig op de muziek. Ik ga zitten en kijk naar de matras. De vouwen in het stof bewegen en als ik ze aanraak kan ik bewegende figuren op de matras maken. Hier heb ik me een tijdje mee vermaakt.

Ik heb zin in wat thc, dus ik verdamp wat in m’n vaporizer. Achteraf weet ik niet of dit een goed idee is geweest, maar ik denk dat mede hierdoor wat zwarte gaten in m’n geheugen zijn gevallen.

Uncontrollable mindloops

Ik weet niet meer waar ik mee bezig ben. Ik weet niet wat ik moet doen, ik loop een beetje doelloos door m’n kamer. De visuals zijn weg of ik let er niet meer op. M’n gedachten staan daarentegen op turbo. Ik kan ze niet onder controle krijgen en uit moedeloosheid ga ik op m’n bed liggen. Ik denk steeds in een bepaald patroon dat zich herhaald. In eerdere trips is het me gelukt om hieruit te komen, maar ik ging deze keer te hard om er enige controle over te krijgen. Erg leuk is deze fase niet, maar ik weet dat er niet veel aan te doen is dan simpelweg uitzitten en wachten tot het afneemt. Dit duurde denk ik wel een goed uur en langzaam werden de mindloops minder en kwamen er steeds langere periodes waar ik m’n gedachten onder controle had.
Ik kijk op de klok. Het is pas 8 uur. Ik heb verder toch niet veel te doen en ik besluit om nog wat steeltjes te eten. Nog wat wiet verdampt en ik ben er weer klaar voor.

Final chapter

Ik zet een nieuwe dvd op, David Gilmour – Remember that night. Hier kan ik lekker op spacen, want ik heb zin om nog even lekker te zweven op mooie muziek. Rond half 9 schat ik trip ik weer lekker en ga ik op m’n bed liggen met m’n ogen dicht. De CEV’s komen op en ze zijn een stuk scherper dan ik normaal heb. Meestal zie ik alleen wat vage patronen, maar nu zijn het heldere kleurrijke figuren op een zwarte achtergrond. Opeens is het 11 uur en de muziek is afgelopen. Wat er in de tussentijd precies gebeurd is kan ik me niet meer herinneren, maar ik heb volgens mij de hele tijd lekker op de muziek gespaced. Ik trip echter nog steeds en weet weer niet wat ik nu moet doen. De paddo’s maken me weer flink in de war en ik kom weer terecht in een stroom van gedachten die ik amper kan sturen, maar die achteraf wel heel leerzaam waren. Dit wordt ook steeds minder en rond half 12 ben ik weer helemaal nuchter en zwaar vermoeid in m’n hoofd.
Dit was m’n meest heftigste trip tot nu toe

Ik heb veel geleerd over hoe ikzelf in elkaar zit en heb kanten van mezelf gezien waarvan ik niet wist dat ik ze had. Wat dit precies inhoudt is persoonlijk en moeilijk te beschrijven dus dat doe ik ook niet. Wel heeft deze trip me laten zien dat ik minder wiet moet gebruiken. Ik ben zeker van plan dit ook na te leven. Ook was deze trip zo heftig dat ik nu even een pauze inlas qua trippen.

Dank u wel Copelandia Cyanescens :love:
Volgende keer Alice? ;)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: [TvdM-december7] Madness and Chaos - Hardste trip tot nu

Berichtdoor Tripkonijn » di maart 01, 2011 9:22 pm

douchen tijdens het trippen moet best een leuke ervaring zijn :p leuk report :D
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: [TvdM-december7] Madness and Chaos - Hardste trip tot nu

Berichtdoor muz1k » di maart 01, 2011 10:07 pm

Mooi beschreven report. Niet dat ik er bijzonder veel verstand van heb maar er zijn altijd minder leuke delen in een trip, maar dat zijn juist altijd de leermomenten waar je iets mee kan. 
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: [TvdM-december7] Madness and Chaos - Hardste trip tot nu

Berichtdoor Taxi. » za nov 05, 2011 7:55 pm

Wie was er op de gang ? :P
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: [TvdM-december7] Madness and Chaos - Hardste trip tot nu

Berichtdoor spacelord » ma nov 07, 2011 6:11 pm

muz1k schreef:Mooi beschreven report. Niet dat ik er bijzonder veel verstand van heb maar er zijn altijd minder leuke delen in een trip, maar dat zijn juist altijd de leermomenten waar je iets mee kan. 


Ik zou nu niet altijd leermomenten zeggen, ik heb na het roken van dmt of lachgas icm psychedelica soms een directe transportatie richting hel meegemaakt. Bij DMT is dat 10 minuten een demonische ervaring ondergaan waar je nix van leert maar je ziel aan flarden gescheurd voelt als je terug nuchter wordt. Ik heb al gehad dat ik prachtig trip op paddestoelen, dan een ballon lachgas en plots schiet alles de foute kant uit naar een vreselijke wereld. Als het uitwerkt, is alles terug ok maar moet ik even van de schok bekomen. Ik heb geen idee hoe dit kan, de keren daarop is het effect opnieuw goddelijk.

Anyway, die minder leuken delen kunnen leerzaam zijn, maar dat is bijlange niet altijd het geval :p Soms is het gewoon uitzitten wat zich voor je ogen afspeelt zonder dat je mind wild tekeer gaat op een innerlijk ongemak.
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner