Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Mijn eerste keer 2C-E: Een teleurstelling.

Voor al je psychedelische avonturen.

Mijn eerste keer 2C-E: Een teleurstelling.

Berichtdoor Sublimo » wo feb 23, 2011 6:12 pm

26 nov 2010

Inleiding

Wie ? Scopolamine en ik.
Drugs ? 2C-E

Woensdagavond was het eindelijk zo ver, ik was ontzettend benieuwd naar de effecten van 2C-E. Hetgeen wat ik er op internet over gelezen had beloofde dat het een mooie avond ging worden.

Na lang getwijfeld te hebben over de toedieningsvorm besloten we het te snuiven. Volgens Erowid was 10+ mg de dosis voor een "strong" experience als je het nasaal gebruikte.
We besloten dus samen een capsule van 20 mg te delen.
De capsule opengemaakt, het poeder eruit gehaald, in twee hoopjes verdeeld en van die twee hoopjes, twee mooie lijntjes gelegd.

Het was zo ver.

De trip

Nu was ik toch wat zenuwachtig, 2C-E was niet zomaar een 2C en was daarbij ook nog eens een van de meer gevaarlijke 2C's.
Snuifbuisje in positie gebracht, hop daar ging het lijntje mijn neus in. En verdomme, wat brandde dat erg ! Niet zo erg als 2C-I of 4-FMP (Ja, dat heb ik ook per ongeluk eens gesnoven.), maar toch zo hard dat het geen lachertje was. Dat brandende gevoel houdt wel eventjes aan, dat is absoluut niet aangenaam.
En dan begint het wachten totdat de trip begint. Maar ik had al gelezen op internet dat de coming-up 1 tot 10 min. was bij een nasale inname. Met dat in mijn achterhoofd, was het wachten al veel makkelijker.
Net nadat het brandende gevoel in mijn neus zo goed als verdwenen was, begon ik de eerste lichamelijke effecten te merken die erop wezen dat ik een vreemde stof in mijn lichaam had. Een psychedelicum. Dit was een dikke 10 min. nadat ik het lijntje gesnoven had. De body load was aangenaam, in tegenstelling tot de body load die ik al van andere 2C's heb gehad. Een gevoel dat me het idee gaf dat dit wel eens een geweldige trip kon worden. Als de beginnende body load al zo aangenaam was, hoe moest de trip dan wel niet zijn ?

Ik had er zin in.

Helaas werd het niet wat ik ervan verwacht had toen de trip begon, de effecten werden niet intenser en ik kreeg ook geen visuals. Toen ik uiteindelijk doorhad dat dit het maximale effect was wat ik van die 10 mg ging krijgen, hebben we een nieuwe capsule opengemaakt en heb ik 5 mg bijgesnoven.
Weer dat vervelende brandende gevoel, maar ik had wel al snel het idee dat dit ging zorgen voor het gewenste effect. Ik kreeg een lichte piek, mijn body load werd intenser en veranderde van aangenaam naar onaangenaam. Ook had ik voor een kort moment even het idee dat ik dicht tegen een visuele doorbraak zat. Ik kreeg zo een speciaal gevoel in mijn ogen, het gevoel valt moeilijk te beschrijven maar iedereen die regelmatig tript zal weten waar ik het over heb.

Maar helaas, het aparte gevoel in mijn ogen verdwijnt en de lichamelijke effecten zakken ook weer terug naar het niveau waar ze vandaan kwamen.

Tenslotte besluit ik om ook nog de laatste 5 mg bij te snuiven, dat brengt echter totaal niks bij.

De lichamelijke gevoelens zijn uiteindelijk zo miniem dat ze "verdwijnen".

Mijn eerste ervaring met 2C-E is voorbij en is bijzonder teleurstellend verlopen.

Nawoord

Scopolamine heeft nog minder gemerkt van de 2C-E dan mij.

De dosis was theoretisch gezien hoog voor nasaal gebruik, dus daar kan het eigenlijk al niet aan hebben gelegen.

Nu heb ik wel al vaker gehad dat mijn eerste ervaringen met nieuwe stoffen een teleurstelling zijn, en de tweede ervaring alles weer goed maakt. Daarbij hoor ik van veel mensen dat ze hetzelfde probleem hebben ervaren met 2C's. Zelfs in gevallen waarbij hetzelfde poeder wordt gebruikt bij twee opeenvolgende ervaringen en de ene ervaring is zoals de mijne en de andere ervaring bijvoorbeeld wel weer geweldig is.

Ik ben benieuwd of mijn tweede ervaring met 2C-E, als die er komt, wel beter gaat zijn. Ik ben dus sowieso van plan om dit een tweede keer te proberen.

En zelfs al was de ervaring een grote teleurstelling, niet alles was negatief. Die beginnende body load was bijzonder aangenam en positief, mijn beste ervaring op het gebied van body loads bij de 2C's tot nu toe. :)

- Sublimo -
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron