Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzichtig!

Voor al je psychedelische avonturen.

αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzichtig!

Berichtdoor Selem » zo maart 27, 2016 6:23 pm

Beste DF leden,

daar zijn we weer met een exotische drugs combinatie. Even vooraf, dit rapport is voor de helft live geschreven. Op een bepaald moment was ik er niet meer genoeg bij om leesbare aantekeningen te maken. Wat ik wel heb geschreven was wazig, dit heb ik expres zo gelaten om mijn status goed te kunnen overbrengen. De type fouten zijn er wel uitgehaald. Het live verslag stopt op het moment van DMT roken, dit zal ik later nogmaals aanhalen. Voor mij was het de eerste keer αMT, en de tweede keer Ephenidine. De combinatie αMT en Ephenidine heb ik zelf nergens kunnen terugvinden op zowel Erowid als Bluelight en was geheel op eigen risico. Echter, heb ik wel veel ervaring met het combineren van psychedelica en dissociatieve. Ik raad deze combinatie af. Tenzij je echt klaar bent om totaal te vergeten hoe de wereld werkt. Een bevriende psychonaut die ik totaal doorgewinterd beschouw heeft dezelfde effecten als ik gehad met de combinatie van deze stoffen. Wees alsjeblieft gewaarschuwd.

Setting:
Ik en een mijn vaste vriendengroep. Bij mij thuis, woonkamer, lekkere muziek en groot scherm en een paar trippy schilderijen. Iedereen is gewend lekker te gebruiken.
Wie neemt wat:
Ik ben de enige die deze combinatie neemt. Een andere vriend, Frodo, heeft 0.5mg Lorazepam en MDMA genomen en drinkt lekker door. Andere zitten enkel aan de Ketamine of een biertje.
Wat neem ik:
60mg ATM, 120mg Ephenidine, +- 200mg Ketamine, +-15 mg DMT,wiet, één of twee biertjes.
Over mezelf:
Jongen, 22 jaar. Ervaren psychonaut. Afgelopen week gebruikt; DMT, Etizolam, Flubromazolam, Ketamine, Cannabis, Ibuprofen en 2C-B-FLY.

Begintijd:
21.30


T+01.50
De ATM komt heel langzaam op, zoals verwacht. Mijn eerste dosering was 48mg en ik heb net nog 18mg bijgepakt. Beide keren in capsule oraal genomen.

T+02.00
Slaat beetje in, weinig tot geen visuals, wereld lijkt wat te verkleuren, hele lichte golfjes. Contrast wordt minder. Water drinken, geen alcohol wel wiet. Beetje misselelijk, kaak lijkt strakker te staan. En ik ben best dissiociatief. Chille met vrienden, in de woonkamer, het werd al snel te druk op mijn slaapkamer. Er is een mannetje of 8 aanwezig.

T+02.50
Stimulatie wordt steeds heftiver, over een uurtje is de hele dosis ingewerkt, ben bennieuwd. Lijkt bijna op MDMA op dit moment, benieuwd naar de comedown, die schijnt kut te zijn. Ik twijfel of ik Ephenidine bij ga pakken straks. Wel heel erg praterig natuurlijk. Muziek klinkt niet veel beter dan normaal.

T+03.50
Stimulatie is best hoog. Licht psychedelisch, valt best tegen, had gehoopt op echte visuals, misschien dat dit in hogere doseringen wel voorkomt. De aanleg is er wel, kleine gekke verkleuren, weirde contrasten en heeeele lichte golfjes her en der. De wereld is wel een beetje psyche maar het piekt absoluuut niet. Ik ga nu 120mg Ephenidine bijnemen.

T+04.00
De effecten van de ATM worden nog steeds heftiger, meer stimulatie is het voornaamste effect hier. Kaak doet nu ook echt wel bewegingtjes, alleen absoluut niet zoals de strakheid van MDMA. Ik ben bennieuwd naar hoe de Ephenidine gaat reageren hier. Er beginnen wel langzaam aan wat patroonjes te ontstaan, muziek klinkt nog hetzelfde. Maar misschien als ik een mooie koptelefoon opzet veranderd dit wel. Geen zin om naar boven te lopen en te gaan solo te gaan trippen met en koptelefoon. Misselijkheid is helemaal weg. Ook geen hoofdpijn of andere gekken bijeffecten.

T+04.40
Oké, effecten beginnen goed te settle. Beetje ketamine bijgenomen. Zal rond de 40mg zitten. Stimulatie wordt sterker, maar dat is ook te verwachten met Ephindine. Veel geluksgevoel op dit moment, bijna echt MDMA achtig. Heele gekke reactie, wel leuk maar had dit absoluut niet verwacht. AKA ik moet beter onderzoek doen, naast kijken naar neurotoxiciteit van stoffen.
Wel heel tof dit, ik ga ook geen weirde andere dingen gebruiken. Ben benieuwd naar hoe de kater hiervan is, als die meevalt hebben we hier te maken met een hele interessante combinatie aan stoffen. Iedereen lijkt ook op hetzelfde level te zitten terwijl sommigen MDMA hebben, sommige Ketamine, sommige 2cb en andere weer drank. Toch dezelfde wereld, of komt dit misschien door de overheersende factor van wiet? Visuals zijn nu ook mooi. Beetje patroontjes, en morfende dingen. Moeilijk te beschrijven. Hoewel de wereld best vervormd kan ik nog wel prima alles volgen en dit tegelijkertijd typen. Ik voel me bijna een hyper mens for some reason. Ook overmoedig, dus er is een heeeele grote valkuil aanwezig hier. Heel gelukkig, redelijk gestimuleerd, en ook psychedelisch, goed goed goed.


T+04.40
Ik voel me zo goed, zo goed, dit gaat boven MDMA, we hebben hier te maken met een hele interessante combinatie. Gewoon geweldig. Visueel ja, golfjes, patronen en vaag. Geluk overheerst overduidelijk heel erg, best gestimuleerd. Maar vooral zo gelukkig. Echt wow. Ik moet meer leren over deze stof. αMT + Ephenidine = MDMA??

T+05.00
Visuals zijn nu sterk, wow heftig dit maar wel heel moooi als je het kan hebben. Geen bodyload maar wel gevaar voor loopholes in je gedachten. Ik vind het effect zoo ongeofelijk fijn. Dit is echt een combi naar waar ik opzoek was. Het is wel heel heftig, kan moeilijk typen. Maar wel heel blij, en warm en fijn. Gewoon wow wat een weirde fijne wereld is dit. Totale overmoed heeft wel de hand. Alles klinkt goed. Een gram van welke stof dan ook nemen? Ketamine? Ik vind het allemaal prima. Alles is lekker. De grap is dat je al het andere als iets heel moois ziet maar het gene wat je nu al ophebt ook helemaal geweldig vind. Kaak stimulatie is wel licht aanwezig. Mensen zien dat ik me echt concentreer op schrijven xD Dit gevoel is geweldig, tot later.

06.30
We hebben her een eeuwige discussie over hoe we de tijd moeten berkenenen, dit gaat helemaal nergens meer over :para: . We zijn zwaar gemindfucked omdat de klok vanavond een uur vooruit is gegaan -.-". Maar ooh, wat voelen we ons goed. Nog eens 40mg keta bijgenomen. Ik en Frodo blijven over, de rest gaat weg. Frodo wil graag spelletjes spelen en heeft MDMA en Lorazepam op. Ik zit nog steeds op de meest uber vette combo ooit, deze combo is zo ziek. Ik denk de hele tijd dat er mensern naaast me zitten, terwijl we met zijn tween zijn. Deze combooooo gewooon woooooowowowowowowowwowowowowwowowowowow.


T+7.00
Ik zit alleen in de woonkamer. Maar naar mijn idee zitten er overal nog mensen, ik zie ze vanuit mijn ooghoek. Frodo is zijn gitaar halen. Het is oppassen met deze combinaties. Er biedt zich misschien een vaag soort van psychose aan maar ik heb het allemaal, zoals altijd, prima in de hand. Visuals zijn best heftig nu. Moooooie shit. Muziek klink ook stukken beter.

PFF ik heb net DMT geroo.... DIT WAS HET EINDE VAN HET LIVE VERSLAG!

T+07.10
Na het roken van de DMT schiet ik in een visuele trip van jawelsten. ATM schijnt ook een lichte MAOI remmer te zijn. In combinatie met DMT kan dat langwerkende visuals opleveren. Hiervan was ik me goed bewust. Ik heb ook expres een hele kleine dosering van ongeveer 15mg DMT genomen. Op het moment van roken speelt Frodo klassiek spaans gitaar, maar ik heb niks meegekregen. Ik was niet out van de DMT maar wel zo in mijn eigen hoofd aan het rondzweven dat ik het moeilijk kan beschrijven. Dan opeens PATS! Angst, gaat dit nog goedkomen? Ik begin loopholes te maken van psychotische gedachten. Dit heb ik heb vaker meegemaakt dus ik houdt me er redelijk kalm onder. Maar met de status van vaagheid die ik hier heb bereikt is er geen touw meer aan vast te knopen. Ik voel me alsof ik opgesloten zit in mijn eigen hoofd, onmogelijk om de buitenwereld goed te begrijpen of uit te kunnen leggen. Ik lijk niks te horen, en ben alleen maar in loopholes aan het denken.

T+07.30
De afgelopen minuten zijn ongelofelijk traag voorbijgegaan. Het is nu rond tien voor vier op onze klok. Geen idee op welke tijd die loopt op het moment, zomer of winter, het zal allemaal wel. Ik ben weer een soort van teruggekomen uit mijn psychotische avontuur maar nog wel heel vaag, heel praterig, wil het allemaal delen. Angst heeft plaatsgemaakt voor interesse naar wat ik net heb mogen meemaken in mijn hoofd. Geluk overheerst weer ten volle. En visueel is het nog steeds een spektakel.

T+08.00
Frodo en ik zijn beide totaal machteloos. We zetten wat muziek op via de smart TV. Wat een ongelofelijk ingewikkelde apparaten als je in deze staat bent :shock: . We blowen een beetje, praten over welke weirde en mooie dingen we samen al hebben meegemaakt. Ik ben zwaar dissociatief maar voel me zo fijn met alles wat ik heb mogen doormaken net.

T+08.50
Ik heb zowaar een poging gedaan shit te ordenen in mijn huiskamer, helaas ben ik niet in staat een fatsoenlijke beoordeling te maken van het resultaat. Frodo ligt op de bank, totaal uitgeteld en volgens hem wil gewoon elke spier slapen maar hij ligt gewoon nog zo lekker. Ik pak nogmaals wat Ketamine bij. Hoeveelheid is op het oog. Modern klassieke muziek aan, verder praten en een jointje roken.

T+09.20
Frodo doet een eerste poging op te staan en naar huis te lopen, hij woont nog geen 200 meter van mijn huis. Hij faalt, kan iets niet vinden en gaat weer zitten. :lol: . Hier ergens sluit ik mijn ogen en mag ik zowaar HD CEV ondervinden, :woeh: . Wat nu over mijn netvlies raast is zo scherp, helder en een projectie van wat er in mij speelt. Ik verlies mezelf al snel in de gedachten van het nadenken over wat dit van mij zegt. Lichte psychotische trekjes vormen weer maar zijn niet interessant vergeleken met de eerdere ervaring. Eenmaal de ogen open ben ik bezig voor mijzelf uit te vinden wat psychose nou eigenlijk is, ik ben er nieuwsgierig naar geworden lijkt het wel. Hoewel ik aan de ene kant ook ongelofelijk veel ontzag heb gekregen ervoor. Ik lijk van alles het goede en slechte in te zien alleen doet dat er niet meer toe. Het is gewoon een manier van zijn, en dat is dat.

T+10.00
Na meerdere verwoede pogingen is Frodo echt opgestaan, gitaar op zijn rug en wankelt naar de deur toe. Ik wankel erachteraan en bedenk me dat ik nog wel een beetje moet proberen de boel op te ruimen. Dat valt niet mee met de visuele en mentale wereld waar ik in verkeer. Na gedacht te hebben gezegd lijkt de ravage heeel erg mee te vallen, dat scheelt :#: Ik verzamel wat spullen en loop die naar boven. Vervolgens wil ik bijna op mijn kamer gaan zitten, maar bedenk me nog net op tijd dat ik de helft van mijn spullen nog beneden heb liggen. Wankel maar weer terug.

T+10.50
Goed eindelijk alles naar boven verplaatst wat mij nodig leek. Na heel veel moeite heb ik net de concentratie gevonden om twee jointjes te draaien. Ik lijk mijn handen nauwelijks meer te voelen, hele lichaam voelt niet van mezelf. Maar toch heel fijn. Ik lijkt van alles zowel het "goede" als het "slechte" in te kunnen zien en niet meer te care om waar ik waarde aan hecht. Ik heb een koptelefoon op en wordt totaal meegezogen. Van klassiek tot trippy weirde bass muziek, alles zuigt mij op. Elke keer als ik iets anders opzet veranderd mijn hele wereld in dat nummer, de hele mood lijkt dan om te slaan. Ik zet dan ook soms wat huiverig opeens een ander genre op, wel heel benieuwd naar wat het met mij gaat doen. Totale blijheid (of onverschilligheid? of ubermens zijn heid? geen idee..) overheerst mij.

T+11.30
Ik heb nog een beetje keta neergelegd. Er is nog weinig teken van vermoeidheid. De geest is nog veelste onrustig. Ik sluit mijn ogen en verdwijn steeds in de wereld van de muziek, neem nog een beetje ketamine. Ik probeer te chatten met een vriendin maar voor mijn gevoel is mijn toetsenboord niet plat maar rond. Dit typte lastig. Na nog geen 2 seconden vergeet ik waarom ik een zin typte en begin ik mij af te vragen of ik niet te vaag doe of dat ik misschien totaal uit context zal reageren. Ik snap alleen mijzelf nog, tenminste ik ben voorbij mezelf snappen, ik ben mezelf, totaal in alle gedachten, alle hoeken en gaten. Ook lijken mijn voeten onder mij vandaan te lopen. Ik verkeer in een totale staat van afgelosten voor de buitenwereld. Alleen mijn wereld en mijn gedachten spinsels bestaan nog. Ik geniet met volle teugen van de overgaven die dit van mij vraagt en de overgaven die ik dit kan geven. Dat maakt de ervaring echt. Gevangen maar toch vrij in mijn eigen hoofd zweef ik weg op de COV's.

T+11.50
Ik heb besloten dat ik echt in mijn bed moet gaan liggen. Wat ik nu meemaak is te leuk en als ik morgen ooit nog wil wakker worden is het nu tijd om richting bed te gaan. Nog een klein, klein, klein beetje ketamine om het af te leren dan maar. Gelukkig heb ik kort geleden twee jointjes gedraaid, daar heb ik nu profijt van :love: . Ik val half in en over mijn bed, en ik kan me goed herinneren dat ik het gek vond dat ik mijn kleren uitdeed. Geen idee waar dit opeens vandaan kwam.

T+12.00
Ik lig in mijn droom. Letterlijk, ik ben wel bij bewustzijn maar zweef door mijn COV's en ben net zo diep als in een slaap toestand. Ik twijfel of ik niet iets heb genomen waarvan ik nooit meer kan slapen. Korte angst maar ik houdt mezelf nog prima. Ik zweef, zweef en zweef verder weg in de HD COV's. Ik lijk ook allemaal mensen te horen, maar dit stoort mij verder niet. Lekker laten lullen :wave: .

T+17.00
Ik wordt wakker en heb geen idee meer hoe laat ik precies in slaap ben gevallen. De visuals zijn er nog ligt. Ik voel me erg vaag. Niet misselijk en ook geen hoofdpijn. Ook geen honger, wat vreemd is aangezien ik al een dikke 17 uur niet echt meer heb gegeten. Ik blijf nog een tijd liggen in bed omdat mijn lichaam zeker de kracht niet heeft om op te staan. Rook dan nog maar een jointje in bed en probeer te slapen, kansloos, mind is blown...

T+20.10
Op het moment zit ik nog niet op baseline. Ik schrijf dit rapport af en rook een jointje. Ongelofelijk blij met wat ik allemaal heb mogen ervaren. Visueel is er nog heeeel licht wat te merken, maar het mag geen naam hebben. Wel nog een erg vermoeide geest, maar ja wat had ik anders verwacht hé? :woeh: . Ik zal dit verslag update als ik op baseline zit! :lol:

T+23.40
Volgens mij heb ik de baseline bereikt. Ook nog even kort gesproken met andere van DF over mijn psychose achtige staat. Waarschijnlijk ben ik verre van psychose geweest. Of in elk geval daar zeker niet echt in. De ervaringen hiervan lopen te ver uiteen. Nu vraag ik mijn af wat ik dan wel precies heb meegemaakt? Een vorm van ego-death lijkt mij het ook niet... :conf:


Nawoord:
PFF.. :stoned: :para:. Laten we een ding voorop stellen. Ik raad iedereen de combinatie ATM en Ephenidine af. Er is denk ik maar één psychonaut, die ik persoonlijk ken, waarvan ik denk dat hij deze space goed was doorgekomen. En ik ken een heel aantal gebruikers en psychonauten. Ik ga even stukje bij beetje analyseren wat hier is gebeurd.

Ten eerste is er de combinatie Ephenidine en ATM. Dit had zonder twijfel een gestoorde wisselwerking. Ik werd er zonder twijfel psychotisch van. Ik heb deze status wel vaker bereikt met psychedelica en dissiociatieven en ik weet dat het echt oppassen geblazen is. Telkens als ik zo'n staat bereik lijkt het ook dieper te gaan. Deze keer was zonder twijfel het diepste dat ik ooit in mijn eigen psyche/psychose heb mogen gaan. Na korte angst en twijfel was er alleen nog maar acceptatie. Wat deze twee stoffen samen met mij deden is onbeschrijfelijk, het beste, het slechtste en het meest gestoorde wat ik tot nu toe heb mogen ervaren. Ontzag, overmoed en nog meer ontzag. :hulde: Ik zou het alleen niet snel weer doen, misschien over een jaar ofzo. Als alles zijn plekje weer heeft gevonden. Dit heeft mij inzichten en gedachten ballonnen opgeleverd waar ik meer over moet nadenken voor ik ze verder kan evalueren of op een verstandige manier kan herbeleven. Of ik het nog eens wil doen? Ja, of ik het nog eens ga doen, geen idee. :roll:

Dan is er de ATM en DMT. ATM schijnt ligt MAOI remmend te zijn, dit zorgt ervoor dat DMT minder snel wordt afgebroken. Dit is een vergelijkbaar idee als Ayahuasca (beste DF'ers please correct me if i'm wrong!!). Ik wist in wat voor een staat ik verkeerde maar heb dit toch gedaan. Het idee trok mij ongelofelijk aan. Of het nou echt gewerkt heeft als MAOI remmer? Moeilijk... Mijn visuals gingen zonder twijfel de pan uit vanaf het moment van roken. Maar mijn beoordelingsvermogen was niet meer in staat onder van boven te scheiden. Ik ga deze combinatie zeker nog een keer nemen aankomende week, αMT en DMT. Ik ben erg benieuwd naar de wisselwerking hier, mochten mensen ideeen of informatie hebben, één en al oor hier :wave: . Natuurlijk mix ik dit keer geen Ephenidine erbij :lol: .

Tot slot is er nog een spinsel dat de hele trip in mijn hoofd heeft gespeeld. Maar gezond verstand heeft mij behoed voor het nemen van nog een research chemical nemen. De vraag... Hoe zou Mexedrone hierbij zijn? Voor mij werkt dit als waarheidsmiddeltje, en als ik iets fijn vond gisteren was het praten over van alles en nog wat, in of uit de trip, fantasie of toekomst ik wou het weten en delen. Aan de andere kant word ik ook ongelofelijk onrustig van Mexedrone, en ik weet niet of ik dat bij de hele ervaring had kunnen hebben. Het lijkt mij wel nog het ultieme stapje hoger. Maar wanneer gaat het fout? :#:

We kunnen er hoog of laag om springen maar deze combinatie was te ziek. Ik ga meer opzoeken naar de wisselwerking van deze stoffen. Zoveel wijzer geworden over alles, zoveel nieuwe vragen die ik moet beantwoorden, het was zo fijn, zo zwaar en zo makkelijk tegelijk. Het was wel iets waar ik echt naar opzoek was, dit level was ongekend, niet om mee te spelen en zeker niet iets om vaker te doen. Ik ben blij dat ik dit zo heb beleeft en mag navertellen.
Laatst bijgewerkt door Selem op do maart 31, 2016 8:29 pm, in totaal 4 keer bewerkt.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: ATM, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Fool » ma maart 28, 2016 3:15 pm

Fijn report, wel flinke combinaties! :s

Wat betreft mexedrone: Het lijkt mij een behoorlijk dom idee om een mono-amine releaser te combineren met een MAOi.
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: ATM, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Maus » ma maart 28, 2016 3:23 pm

Mooi dat je ons deelgenoot maakt van je belevenissen op deze extreme combi's :hulde: 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: ATM, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Verf » di maart 29, 2016 12:23 pm

ATM? Ik bedenk dat je αMT, alpha-Methyltryptamine, bedoelt, ook afgaande op het effecten profiel? Kijk wat uit met dit soort stuntwerk, je wilt niet opeens écht psychotisch worden.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: ATM, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Selem » di maart 29, 2016 6:37 pm

@Verf
Bedankt voor de verbetering, ik zit al een tijdje met de strugle hoe ik dit precies schrijf. En je hebt helemaal gelijk hoor, deze combinaties kunnen erg lelijk uitpakken. Vandaag ook de warning aan het begin van de post. Ik doe dit wel op eigen risico om te kijken wat de effecten en eventuele schades kunnen zijn. Ik weet het, slecht excuus :kleuter: . Maar ter informatie altijd fijn ^^
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: ATM, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Selem » di maart 29, 2016 6:39 pm

Fool schreef:Fijn report, wel flinke combinaties! :s

Wat betreft mexedrone: Het lijkt mij een behoorlijk dom idee om een mono-amine releaser te combineren met een MAOi.


Fool, kan je mij wat meer informatie verschaffen over de werking van een mono-amino releaser? En dan vooral in combi met een MAOI remmer?
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor omerobert » di maart 29, 2016 7:18 pm

Heb je ooit eerder aMT los gebruikt? Lijkt me nogal roekeloos om die zomaar te gaan combineren met obscure dissociatieven, ikzelf gebruik uit voorzorg altijd nieuwe stoffen los. Daarbij staat aMT er ook wel om bekend vrij traag op te bouwen.

Gebrek aan visuals kan ook gelezen hebben aan tolerantie lijkt me? Gezien je vlak ervoor nog die 2C-B-FLY hebt gebruikt?

Wel vet report verder, maar nog wat HR opmerkingen leken me wel op z'n plaats. Ik herken het idee van psychotische gedachtegang, zelf ooit eens zoiets meegemaakt op teveel MXE, wiet en lachgas, wat resulteerde in een loop van 1,5 uur.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Fool » di maart 29, 2016 7:25 pm

Een mono-amine releaser is een stof die de concentratie monoamines in de synaptische spleet tussen twee zenuwcellen verhoogt. De desbetreffende mono-amines zijn in dit geval zogeheten neurotransmitters, stoffen die een signaal overbrengen naar een buurman-zenuwcel. Normaal wordt een deel van deze mono-amines opnieuw opgenomen in de originele zenuwcel om hergebruikt te worden, en een deel wordt afgebroken door het eiwit mono-amine oxidase. een MAOi remt de werking van dit eiwit waardoor een overschot aan mono-amines (en dus een overschot aan stimulatie van zenuwcellen) niet wordt opgeruimd.
Zie hier uitleg over hoe de release van mono-amines werkt in het geval van amfetamine

Zie hier een voorbeeldje van de interactie tussen monoamine-release en MAOi. Tyramine verhoogt de activiteit van dopamine/(nor)adrenaline.
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Selem » di maart 29, 2016 9:42 pm

:hulde: danke danke danke, ik ben weer een stukje wijzer, ik ga de linkjes even goed bestuderen. Zonder dat de linkjes bestuurd heb dan toch nog een vraag... de combi lijkt me te mooi.... :smokin:. Is er iets dat ze mono-amine releaser zijn werking tegengaat? AKA de combo toch mogelijk maar, of bevind ik me dan op zo'n schimmig terrein dat ik er beter weg kan blijven? :puke:
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Selem » di maart 29, 2016 10:13 pm

omerobert schreef:Heb je ooit eerder aMT los gebruikt? Lijkt me nogal roekeloos om die zomaar te gaan combineren met obscure dissociatieven, ikzelf gebruik uit voorzorg altijd nieuwe stoffen los. Daarbij staat aMT er ook wel om bekend vrij traag op te bouwen.

Gebrek aan visuals kan ook gelezen hebben aan tolerantie lijkt me? Gezien je vlak ervoor nog die 2C-B-FLY hebt gebruikt?

Wel vet report verder, maar nog wat HR opmerkingen leken me wel op z'n plaats. Ik herken het idee van psychotische gedachtegang, zelf ooit eens zoiets meegemaakt op teveel MXE, wiet en lachgas, wat resulteerde in een loop van 1,5 uur.


En waar staat HR hier voor? Ik neem het graag mee in het rapport :rock2:
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Fool » di maart 29, 2016 11:51 pm

Selem schreef::hulde: danke danke danke, ik ben weer een stukje wijzer, ik ga de linkjes even goed bestuderen. Zonder dat de linkjes bestuurd heb dan toch nog een vraag... de combi lijkt me te mooi.... :smokin:. Is er iets dat ze mono-amine releaser zijn werking tegengaat? AKA de combo toch mogelijk maar, of bevind ik me dan op zo'n schimmig terrein dat ik er beter weg kan blijven? :puke:

Als je de werking van mono-amine releaser tegengaat ga je ook de principe van zijn werking tegen en zal het stofje niet zo bijzonder veel doen. :)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor omerobert » wo maart 30, 2016 8:56 am

Selem schreef:
omerobert schreef:Heb je ooit eerder aMT los gebruikt? Lijkt me nogal roekeloos om die zomaar te gaan combineren met obscure dissociatieven, ikzelf gebruik uit voorzorg altijd nieuwe stoffen los. Daarbij staat aMT er ook wel om bekend vrij traag op te bouwen.

Gebrek aan visuals kan ook gelezen hebben aan tolerantie lijkt me? Gezien je vlak ervoor nog die 2C-B-FLY hebt gebruikt?

Wel vet report verder, maar nog wat HR opmerkingen leken me wel op z'n plaats. Ik herken het idee van psychotische gedachtegang, zelf ooit eens zoiets meegemaakt op teveel MXE, wiet en lachgas, wat resulteerde in een loop van 1,5 uur.


En waar staat HR hier voor? Ik neem het graag mee in het rapport :rock2:


Harm Reduction 8-)
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: αMT, Ephenidine, Ketamine, Alcohol en DMT: Wees voorzich

Berichtdoor Selem » wo maart 30, 2016 9:47 am

Ik blijf leren, dank alle!
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner