Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Voor al je psychedelische avonturen.

Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor De Mooiste Thee » wo jul 02, 2014 2:21 pm

Hallo

had me aangemeld bij de DF.nl versie, niet realiserend dat er ook nog een DF.info was. Na het lezen van enkele tripreports (o.a. dmt seconden van glas), merkte ik al snel dat hier meer mensen zitten die over entheogenen schrijven en discussiëren.

Dit tripreport bevat eerst een korte introductie over mijn motivatie om kennis te maken met ayahuasca en hoe ik van daaruit overvloei in de sacred world of dmt.

Begin 2013

Na een lange zoektocht, zonder exact te weten waarnaar gezocht te hebben, werd mijn pad gekruist door een speciale liaan met de naam b. caapi. Samen met het blad van de psychotria viridis (alleen die naam al :D ), vormen deze ingrediënten een drinkbare substantie die al duizenden jaren door ons gebruikt wordt in zuid amerika en die nu weer zijn weg vindt in de westerse beschaving. Deze drank is soms bekend onder de naam yagé, nepe, kabi, natema, hoasca, daime, en ayahuasca. Op de een of andere reden was ik er zwaar door geïntrigeerd

De werking is erg afhankelijk van de combinatie van de mao remmer en de dmt component. De natuur geeft ook voldoende alternatieven voor beide onderdelen, zodat we niet het hele regenwoud moeten kappen voor dit medicijn.

Medicijn? De reden dat ik het een medicijn noem heeft te maken met de opgedane ervaringen en de helende werking op mij persoonlijk.

1994-2013

In mijn jonge en onbesuisde jaren heb ik veel geëxperimenteerd met eigenlijk alles. De bekende geestvernauwers zoals alcohol, speed, ghb en sos maar ook de geestverruimers zoals paddo's, peyote cactus, lsd, 2cb, salvia en truffels. Al had ik wel snel door dat speed niet compatible was met mijn lichaam, ik bleef later nog wel hangen bij de sos.

2009-2013

Door een goedbetaalde baan en een snel leven als gambler kon op een gegeven moment 10 gr sos in de twee maand er makkelijk vanaf, na een poosje werd het 1x in de maand, tsja en dan komt er een eind aan recreatief gebruik en is het hallo hopeloze verslaving.

Door enkele wijzigingen in de relationele sfeer en de moeizame werksituatie ben ik toch maar eens op zoek gegaan bij mezelf. Hij die altijd alles wel beter weet en handelt naar wat hij op dat moment goed dunkt. Overlevingsmechanismen opgebouwd over de jaren heen die eerst voor bescherming zorgden maar nu het omgekeerde bereiken.

Hedonisme door materialisme. Consumeren. Carriere maken (totdat de bom valt). Ik merkte dat ik geïndoctrineerd ben tot op het bot. En daar moest verandering in komen. Time for change.

medio 2013

Hoe meer ik me verdiepte in de ayahuasca, hoe meer ik overtuigd werd om de confrontatie met mijn eigen duistere zelf aan te gaan.

eind 2013

De eerste ervaring die ik ermee heb gehad duurde gelijk 6 dagen waarvan er 4 dagen gedronken werd :kots: . Onder begeleiding van een ervaren braziliaanse sjamaan, die al vanaf zijn kindertijd het brouwsel zelf maakt, heb ik de meest heftige, confronterende, extatische, liefdevolle, leerzame (kan nog wel een tijdje doorgaan) dingen ervaren en gezien.

De werking van deze sessie duurde nog weken. Ik kreeg veel inzichten in eigen gedragspatronen, slechte eigenschappen, gebeurtenissen uit het verre verleden. Daarbij kwam nog eens dat ik geen enkele behoefte meer had in sos, alle receptoren waren als sneeuw (hehe) voor de zon verdwenen.

Mijn interesse in dmt werd alleen nog maar aangewakkerd door de latere ayahuasca sessies.

Begin 2014

Na een paar dagen mijn scheikunde skills opgefrist te hebben is het gelukt! 1.1 gr van de puurste dmt die ik ooit heb gezien (was dan ook mijn 1e keer).

Samen met een vriend voorbereidingen getroffen. Goed en gezond gegeten. Het is inmiddels een uurtje of 5. De zenuwen slaan toe. Pijpje klaargemaakt. 0,3 gr afgewogen, verdeeld in 6 porties. 1 deel erop. We kijken elkaar aan, ik maak nog een grapje of hij eerst wil zodat ik kan zien of ie blijft leven :) , hij lacht en overhandigd mij de aansteker.

Kalm zet ik de (omgekeerde) pijp aan mijn mond, het gaasje wordt warm en de pijp vult zich snel met pure witte rook. Als geoefend bongsmoker neem ik 1 volle teug totdat er geen rook meer bij komt, dan gaat t klapgat open en het laatste wolkje opzuigen en binnenhouden.

Tijdens het inhouden van de rook verschijnen er sterretjes rondom de pijp en mijn maatje neemt de pijp, zet m op de tafel, doet t licht uit en gaat in de keuken een jointje draaien.

De redelijk simplistische omschrijving van de gebeurtenissen zijn deels te wijten aan mijn onervarenheid met schrijven en deels aan de tekortkomingen van taal in het algemeen om deze magische taferelen te vatten in text.

De sterren vormen een spiraal met gouden tinten en op de achtergrond lijkt t alsof iemand een zakje chips lostrekt .... krrrrkkkt en POF.

De ogen zijn gesloten maar nooit eerder kon ik zo duidelijk zien. Een schouwspel van sacred geometry en ongekende kleuren speelt zich af voor mijn neus. Een levende poel met omgekeerde watervallen die op mij af komen en dan vlak voordat ze mijn gezicht raken, vervormen in uitwaaierende surfzeilen. De reis duurt een minuut of 12. Vlak na de trip zijn details nog goed terug te halen, deze details vervagen net zoals je dromen direct na het wakker worden nog kunt herinneren , maar na een paar minuten weer vergeten bent.

Na inmiddels meer dan 20 reizen kan ik me niet meer alle details of zelfs grote lijnen van sommige trips voor de geest halen, maar zoals later zal blijken is dit van ondergeschikt belang. De mystieke taal van alles om ons heen moet nog geleerd worden.

Ik ben nog ff speechless van mijn reis als ik mijn maatje assisteer. Na twee hijsen moet hij even hoesten en geeft me de pijp. Nadat hij al na 5 minuten begint te praten, merk ik dat hij niet genoeg heeft binnen gekregen om door de poort te gaan. Na 10 minuten is hij weer helemaal bij en we bespreken de ervaringen. Hij beschrijft zijn reis als een lichte paddo visual trip zonder verdere toevoegingen aan zijn psychedelische rugzak. Hij hoort mijn verhaal met verbazing en enthousiasme aan.

We wachten een uurtje en ik stop de pijp, hij weegt iets meer dan mij dus ik besluit om er 10mg bij te doen. Aye brother, bon voyage. Hij neemt een goede hijs, houdt m lang in, blaast uit en begint aan de tweede hijs. Na de tweede hijs geeft ie me de pijp. Daar gaat ie dan. Licht uit spot aan. Ik zit in de keuken, mijn beurt om een lekkere blunt te draaien. Ik hoor vanuit de duister woonkamer na 5 minuten een bulderende lach komen. Jaaaaaaaa man , pfffwoee hey. en weer stilte. Van binnen sta ik te juichen als een klein kind. De twijfel of ie dit keer door de poort kwam was verdwenen.

Als ik in de deuropening ga staan om te kijken hoe het gaat zie ik dat ie zijn ogen open heeft maar ze beweegt zoals in de rem slaap. Na een minuut of 10 komen de eerste woorden. Als ie weer bij zijn positieven is krijg ik een omhelzing, fucking thankx man krijg ik te horen, kippenvelmomentje, de batch is gekeurd en goed bevonden :D

Mijn tweede reis kwam vlak daarna, de start van de trip begon weer met de sterren rondom de pijp, krakend chipszakje op de achtergrond sterk gelijkend op mijn eerste reis.

Tijdens mijn derde reis van de avond kwam ik in een ander level. Dit keer had ik het gevoel van een narretje/jack in de box/clownachtig poppetje in het begin van de trip, daarna verdween hij weer en kwam er een soort deja vu gevoel alsof ik net het begin van de trip nog eens meemaakte, vervolgens kwamen de golvende patronen, plasma achtige structuren, de ga-in-een-stoel-zitten-en-wees-verbaasd-voorstelling is zojuist begonnen. Als ik op een gegeven moment uitblaas maak ik een vreemde vibratie, die eerst laag in frequentie aanvangt maar al snel in toonhoogte stijgt.
Een wezentje, niet zichtbaar maar meer voelbaar, stoot zijn buurman aan en alsof hij tegen hem zegt: zie je nou wel hij kent het liedje wel, port de buurman een volgend wezentje aan, psssst hij kent het hij kent het... Bij de volgende vibraties die ik produceer komen er steeds meer totdat er een amphitheater aan wezentjes alom mij heen op de tribunes staan te springen en mij aan te moedigen als ik didgeridoo achtige geluiden ten gehore breng.
Het gevoel thuis te komen bij al mijn broeders en zusters van ancient times doordrenkt mijn gevoel.
Als de visioenen langzaam vervagen komt er een melancholisch gevoel over mij heen, een afscheidszang van beide zijden zorgen ervoor dat er een traan over mijn wang rolt die zich presenteert als een streng informatie alsof ie rechtstreeks uit de matrix komt rollen.
Powerful shit zeg.

Na allebei 3 keer gereisd te hebben was het circa middernacht. De trek sloeg toe, 2 pizza's en 2 bakjes volle vruchtenyoghurt om de energielevels wat aan te vullen. Dat reizen in je innerspace vreet energie als een malle.

Het staalwol raakt al redelijk verzadigd met geherkristaliseerde dmt, waardoor 50mg toevoeging volstaat. We gaan die nacht beide nog tweemaal door de poort. Tot 6 uur 's ochtends bespreken we onze ervaringen van die nacht. Beide hebben we op ons eigen manier de kracht van het alles gevoeld, de entiteiten in ons en om ons heen, de structuur van de dimensies, shock and awe, deatch by astonishement, :rock: en het leerproces gaat door.

Samen met mijn vriendin de optimale voorbereiding gezocht voor de meest imposante trips. Mediteren vooraf, goede intenties, schoongemaakt huis, genoeg water, beetje sandalwood, wierookje , lekker wietje met bluntvloei (smaakt extra lekker direct na de trip). De dosering hou ik op 60 mg. Voor mij volstaat twee keer goed hijsen, meestal ben ik al door de poort aan het begin van de tweede hijs, als ik deze dan nog vol (probeer) doorhaal en minimaal 1 minuut inhoud knal ik gelijk in visioenland. Mijn vriendin komt er na 3 keer iets minder diep hijsen. Verder is geluid de sleutel. Schaam je niet om te schreeuwen, zingen, neurien of vibreren met je gehele lichaam. Voel je een trilling van moeder aarde, pak m op en ga erin mee en laat je verleiden.

De sessies daarna ben ik 2 tot maximaal 3 keer gereisd. Sommige reizen zijn zo intens dat je deze beter kunt laten bezinken en nog tot weken ervan kunt nagenieten.

De symbolenwereld is overweldigend in het begin. Persoonlijk denk ik dat de symbolen en patronen de taal van de pineal gland is die we eerst moeten leren. De betekenis hiervan wordt onthuld in de messengerwereld. Symbolen en patronen gaan over in wezens en emoties die je bekend maken in wonderland. Mocht je geluk hebben dan kan je in communicatie komen met je echte kern, het alles, het nirvana, the pleyades constellation, noem het hoe je het wil.

Een kleine greep visioenen uit mijn latere reizen , heb mijn kind uit een vorig leven zien spelen, godinnen en orakels die kennis brengen ontmoet, opgenomen in een galaxy, een scene uit de enuma elish meegemaakt, gereïncarneerd als lid van een alien warrior tribe, doodgegaan in egypte, in een chariot gezeten rijdend op een slagveld in de romeinse tijd, een zondvloed meegemaakt, voorvaderen begraven, slangen, jaguars, uilen, beren, elanden en een sjamaan ontmoet in het midden van de jungle.

Wellicht zijn jullie door dit verhaal wat nieuwsgieriger/wijzer/liefdevoller geworden. Het is imo iemands geboorterecht om te weten dat deze werelden er zijn en verborgen in iedereen en wat voor kennis hierin schuil gaat.


Namasté
De Mooiste Thee
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: wo jul 02, 2014 1:31 pm

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor Prototype » wo jul 02, 2014 3:35 pm

Dat moeten een reeks toffe ervaringen zijn geweest :hulde:
Dit report geeft me meteen zin om te gaan trippen :lol:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor kaasje » wo jul 02, 2014 3:58 pm

mooi report! :hulde:
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor De Mooiste Thee » wo jul 02, 2014 6:57 pm

thx proto en kaasje

snelle reactie, bedankt, hoop op een actieve dmt discussie.

nu ik meerdere ervaringen over dmt hier heb gelezen, denk ik dat het woord "breakthrough" op 2 manieren gebruikt wordt. Soms wordt het gebruikt om aan te geven dat je "door de poort" bent gegaan en andere keren wordt het gebruikt om de gradatie aan te geven die je naar de meest mystieke ervaring ooit leidt.

Stanislav Grof heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar psychedelische ervaringen (met name lsd) en verdeeld de ervaringen in 4 typen (net als Masters en Houston). 1 de abstracte en esthetische fase 2 biografische fase 3 perinatale fase en 4 transpersoonlijke fase. De perinatale (pre- geboorte) fase krijgt hier bijzondere aandacht, deze zijn ook weer onderverdeeld in 4 subgroepen. Voor ayahuasca gebruikers is dit ook bijzonder interessant leesvoer.

Nick Sand beschrijft nagenoeg hetzelfde, alleen verdeeld hij de ervaringen in 3 fasen. 1 de sybool en patroon fase 2 de boodschapperfase en 3 communion with the all , waarbij hij imho de biografische en perinatale fase samenvoegd.

Iemand vertelde me laatst een mooie hypothese mbt deze 3 fasen. Als je in de symbool fase zit , zit je vast in je (male) left brain, zodra je door je linkerhelft knalt naar je (vrouwelijke, creatieve) rechterhersenhelft komt de boodschapperfase en mocht je het geluk ervaren dat beide helften samen kunnen functioneren heb je kans op communion with the all (breakthrough?).

De oude sjamanen dachten niet in fases maarja, doe zelf ook maar aan simpel research (de stappen nagaan van de zoektocht van andere pioniers). Om zo een kapstok te creëren waaraan ik mijn eigen
ervaringen kan ophangen.

Persoonlijk probeer ik meestal voor fase 3 te gaan, maar je hebt niet alles in de hand. Wat je wel in de hand hebt is het onthouden van alcohol. Alcohol is absoluut een remmer (subjectief) en zorgt er voor dat je in de wolk blijft hangen vlak voordat je door de poort gaat.
Veel vocht en gezond eten zijn een pre. De hersenen zitteen normaal al op 25% van je energieverbruik (en dan kun je maar 40 bits per seconde verwerken), onderbewust kun je naar t schijnt 40.000.000 bits per sec verwerken, mijn idee is dat je verwerking van bits tijdens een tripje ergens daartussen in ligt :kleuter:
Das best veel energie en je wilt per slot van rekening communiceren met the all, dan kun je t beste in topvorm aan de start verschijnen.
Zorg dat de groep niet te groot is, mijn voorkeur gaat uit naar 1 of 2 mensen die je totaal vertrouwt. Ademhalingsoefeningen vlak voor de reis zorgen ervoor dat je de final hit langer kunt inhouden.
Als ik in de trip zit vind ik het niet erg als 2 vrienden op de bank blijven zitten, maar de diepste ervaring komt toch als ik helemaal alleen bent met mijn eigen gedachten en geluiden. nogmaals allemaal wel puur subjectief maar wel beproefd :wave:
De Mooiste Thee
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: wo jul 02, 2014 1:31 pm

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor kaasje » wo jul 02, 2014 11:52 pm

Heb me nog nooit echt verdiept in deze fases, een breakthrough was voor mij dan ook lang een onbekend fenomeen. Na mijn eerste breakthrough werd het wel plots klaarduidelijk. :) Ik denk dat je voor jezelf meestal wel aanvoelt wanneer je een breakthrough hebt meegemaakt.

Ik rook zelf het liefst op men eentje DMT, ik weet niet waarom, maar het voelt als iets intiem, iets dat ik voor mezelf moet houden. Als ik met vrienden rook wordt het meer een grappige ervaring, die niet te vergelijken valt met de ervaringen die ik alleen heb gehad.

Interessante uitleg wel! :D
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor Oblivion95 » vr jul 04, 2014 11:20 am

Mooi verhaal!

Dat je in het begin het geluid van een zak chips die geopend word hoort, is blijkbaar niet alleen bij jou zo.

https://www.youtube.com/watch?v=UNdZxoGKEPw
In het begin van het nummer hoor je een speech van Terence McKenna waar hij dit eigenlijk precies beschrijft. Ik dacht eerst van oh dat zal wel persoonlijk zijn maar na het lezen van jou report heeft het duidelijk meer betekenis gekregen!
Laatst bijgewerkt door Oblivion95 op ma jul 07, 2014 10:01 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Oblivion95
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: di dec 10, 2013 4:08 pm

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor De Mooiste Thee » vr jul 04, 2014 11:28 am

Leuk omschreven " the crumpling of a plastic breadwrapper" ,
Ps hoor t geluid lang niet altijd
De Mooiste Thee
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: wo jul 02, 2014 1:31 pm

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor Naturelover » vr jul 04, 2014 2:40 pm

DMT... heb het minder keren kunnen gebruiken dan de vingers op één hand, maar het was liefde op het eerste gezicht :love:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor De Mooiste Thee » vr jul 04, 2014 10:19 pm

Goed te lezen Naturelover.

Heb je ook het gevoel dat je door deze stof meer wil weten over de natuur, je eigen natuur, astronomie, astrologie, waar komt religie vandaan, panspermia theorien, ufo's, conscious grid, pleiadians, sacred geometry ..... of valt dat nog wel mee :D
De Mooiste Thee
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: wo jul 02, 2014 1:31 pm

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor Naturelover » zo jul 06, 2014 8:26 pm

Thee, dat heb ik na het gebruik van veel (psychedelische) middelen. Weet er nog lang niet genoeg van. Als je interessante internetlinks heb houd ik me aanbevolen :)
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor Unstoppable » zo jul 06, 2014 9:40 pm

bedankt
Unstoppable
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 88
Geregistreerd: di apr 22, 2014 11:52 pm

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor Anjuna » ma jul 07, 2014 12:11 am

Wauw :hulde:
Lees al mijn tripreports op paddoblog.nl
Avatar gebruiker
Anjuna
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: zo dec 29, 2013 1:20 am

Re: Nature is calling; Ayahuasca en DMT

Berichtdoor De Mooiste Thee » ma jul 07, 2014 1:39 am

Naturelover schreef:Thee, dat heb ik na het gebruik van veel (psychedelische) middelen. Weet er nog lang niet genoeg van. Als je interessante internetlinks heb houd ik me aanbevolen :)


:beer: heb je even?

Wat de één interessant vind is voor de ander saaie stof.

Enkele jaren geleden ben ik door Graham Hancock's boek "fingerprints of the gods" geraakt door bepaalde zaken die daar in vermeldt staan.

Vanuit mijn achtergrond als constructief ontwerper en akoestisch ingenieur was ik erg geïnteresseerd in o.a. de grote pyramide, baalbeck libanon, ankhor what, stonehenge en meer mysterieuze bouwwerken.

Door er op een nieuwe manier naar te kijken en alle dogma's te laten varen, werd mij duidelijk wat ik al lang wist: Onze generatie mensen zoals wij die kennen en de geschiedenis die wij altijd geleerd hebben is bij lange na niet juist.

Op het net zijn veel lezingen te vinden, zomaar een kleine greep zoektermen :)
sacred geometry: Nassim Haramein, Drunvalo Melchizedek, osirian temple, flower of life, metatron's cube, Buckminster Fuller
Pineal gland en dmt: David Wilcock, Terrence Mc kenna, Stanislav Grof
Pan spermia/ancient civilizations: Zacharia Sitchin, Michael Tellinger, Lloyd Pye, Erich von Daniken
Quantum physics en string theory: Einstein, Steven Hawking, Nicola Tesla, Michu Kaku
Conspiracy en geheime genootschappen; Jordan Maxwell, Steven Greer, Michael Tsarion.
UFO en cropcircles; cropcircleconnector, Carl Sagan, Jim Marrs, Richard C. Hoagland, John Lear , Dan akroyd, Phil Schnieder, inner earth theory,

Om een frisse blik op religie te krijgen en een beeld van haar origine heb ik meerdere religiehandboeken doorgespit, het oude testament (hiervoor nog nooit gelezen), de kabbala, de Noorse mythologie (Eda), de hindoestaanse mythologie (Veda en Mahabharata), Egyptisch book of the dead, Tibetaans dodenboek, Book of Enoch, the emerald tablets of toth, vertaling van de Sumerische kleitabletten over de ontstaansgeschiedenis, de enuma elish, de Popul Vu van de maya's (ben ik nu mee bezig)

Door ayahuasca en dmt gebruik is de zoektocht naar de belangrijke vragen geactiveerd en op sommige momenten in een stroomversnelling gekomen.

Voorbeeldje van zo'n stroomversnelling
In één van mijn meest indrukwekkende dmt reizen werd ik het heelal ingeschoten. Verschillende "tribes" of "planetenstelsels" of iets van die aard, wilden mij inlijven om me bij hen aan te sluiten. In een eerdere reis ben ik hierop ingegaan, maar dit keer had ik een bepaalde tegenzin en ik besloot om niet op de uitnodiging in te gaan.
In de verte zag ik enkele turquoise achtige vrouwelijke figuren een zonnestelsel vormen, in haar buurt was een goudkleurige egyptische goddes die met een parfumfles kennis verspreidde. Eenmaal aan de parfum geroken belandde ik onder een waterval van knowledge... Enkele ogenblikken later vloog ik naar de "blauwe wolk" waar ik de vrouwelijke verschijningen had gezien. In die samenleving werd ik, als dolende ziel door het universum, opgenomen alsof ik ik daar altijd al heb gewoond. Connectie met the All, waar alles en iedereen kan zijn wie die echt is, de matriachale samenleving zorgt voor vooruitgang, sinds de invoering van het vaderland en patriotisme heeft creativiteit en liefde plaats gemaakt voor ego en oorlog.

Nu was dat op zich één bizarre ervaring, maar laat ik nu net een weekje later Cosmos space odyssy kijken en de aflevering gaat over de Seven sisters in de Pleiades constellation. Een beetje onderzoek naar de pleiades constellation:
De zon van de Pleiades is onze moederzon, dwz, onze zon draait draait in 26000 jaar éénmaal om Alcyon. (getal komt overeen met onze procession of the equinox). Binnenkort komt ons zonnestelsel in het bereik van de photon belt van Alcyon, een gebeurtenis die eenmaal in de 13000 jaar voorkomt. Billy Meier is één van de ufo contactees die beweerd in contact te zijn gekomen met een intelligent ras, afkomstig van de Pleiades...

Volgens mij dwaal ik een beetje af :kleuter: Mocht je over een bepaald onderwerp meer willen weten, stuur me dan een pm.

T
De Mooiste Thee
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: wo jul 02, 2014 1:31 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner