Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Nieuwe gevoelens ontdekt 'Trip-E Happy Caps', Eye opener!

Voor al je psychedelische avonturen.

Nieuwe gevoelens ontdekt 'Trip-E Happy Caps', Eye opener!

Berichtdoor Harigfruit » ma jul 04, 2016 6:26 pm

Wie: Ik en mijn vriendin
Wat: 2 x Trip-E Happy Cap (bevat per capsule 275mg Hawaiian Baby Woodrose + 25mg Guarana)
Waar: Langs een slootje, in de garage en later in de slaapkamer
Wanneer: 03-07-2016

17:00 - 20:00 = Voorbereiding
Spoiler! :
We wilden 2cb gaan proberen die dag, beiden hadden we ongeveer 6 uur niks gegeten. Helaas werkte de 2cb niet na 2,5 uur wachten, later kregen we te horen dat het spul niet goed was. Ik en mijn meisje zaten teleurgesteld in mijn tas te graaien waarna ik 4 Trip-E Happy Caps vond. Aangezien we al eerder Kryptonite hadden geprobeerd wat totaal niet werkt (ook niet bij 4x dubbel de aanbevolen hoeveelheid) dachten we dat dit spul ook wel mild zou zijn aangezien het van dezelfde site besteld was. Omdat we alle twee niet heel verstandig zijn met drugs, wat ik vanaf nu zeker ga veranderen, namen we er gewoon allebei twee.

Bad gaan en inwerking = 20:00 - 22:00
Spoiler! :
Het spul begon langszaam op te komen en het voelde een beetje als de beginfase van LSD.Ik was overigens niet vrolijk en mijn vriendin werd misselijk. Beiden verwachtten we hier niks van dus besloten we om een filmpje te kijken thuis in de garage. Op een gegeven moment werd mijn meisje erg misselijk en ging ze op de bank liggen. Ik had al last van erg negatieve gedacht en omdat het met mijn meisje slecht ging raakte ik in paniek. Toen begon het spul echt te werken, en heftig. Muren begonnen te vervormen en chaos en angst sloeg toe. Ik en de vrouw konden niet genieten van de visuals aangezien het zo slecht ging. Mijn vader stond ook op het punt om naar bed te gaan en die kon dus nog elk moment naar binnen komen, deze gedachte maakte me heel erg nerveus en bang.

Misselijkheid, eenzaamheid en vreselijke negativiteit en paniek = 22:00 - 00:00
Spoiler! :
Mijn vader ging naar bed en ik en mijn vriendin gingen naar mijn slaapkamer, we moesten stil en onopgemerkt dit doen. Mijn vriendin had gigantische pijn in haar maag en voelde haar geestelijk ook niet fijn. Ik werd overladen door negativiteit en voelde me heel erg slecht, ik heb redelijk wat ervaring met psychedelica maar zo slecht heb ik me nog nooit gevoeld. Ook was ik een beetje misselijk maar dit was wel vol te houden. Mijn meisje lag op bed en dacht dat ze dood ging, ik probeerde haar te kalmeren door lieve dingen te zeggen en net te doen alsof het allemaal wel meeviel terwijl ik me ook erg slecht voelde. Nadat ik wat fora had afgezocht naar een oplossing voor de misselijkheid ging ik naast haar liggen en wreef ik haar over haar buik. Ik voelde me heel erg slecht, ik wist dat het overging maar ik probeerde alles te regelen terwijl ik emotioneel me nog nooit zo slecht had gevoeld. Ik voelde me erg eenzaam, in de steek gelaten en de tijd ging erg sloom voorbij. Na een uur gewreven te hebben ging het met haar steeds een beetje beter en dat deed me erg goed.

Huilen, opluchting en eerlijkheid = 00:00 - 02:00
Spoiler! :
Toen ze zich langzaam maar zeker niet meer zo misselijk voelde, voelde ik me opgelucht. Daarna gebeurde het, ik besefte dat ze een erge sterke vrouw was en ik voelde me opeens heel erg schuldig voor hoe ik met haar omging. Het afgelopen jaar zat ik was in de knoei met mezelf en wilde ik vrijheid, hierdoor heb ik haar erg on respectvol behandeld. Ik zoende met haar terwijl ik zei dat ik geen relatie wilde, intussen deed ik dit ook met andere meiden. Ik was wel eerlijk over wat meiden van me konden verwachten, maar ik brak wel hun harten. Ook ben ik altijd erg ongevoelig geweest en heb ik nooit enig medelijden gevoeld voor wat dan ook. Ik heb altijd gedacht dat dit een autistisch trekje van mij was. Opeens besefte ik dat ik niet zonder haar kon en dat ik heel veel om haar geef. Ik heb daarna een uur moeten huilen, ik voelde veel medelijden wat heel erg opluchtende voelde. Sindsdien heeft mijn vriendin zich erg euforisch gevoeld tot het einde. Tijdens het huilen vertelde ik haar hoeveel spijt ik van mijn gedrag heb. Ze accepteerde dit en ging hier volwassen mee om. Ik voelde me opgelucht en merkte toen pas dat de trip nog erg bezig was, ik zag nog steeds verdraaiingen in het plafond en voorwerpen groter en kleinder worden. Mijn meisje had dit ook.

02:00 - 04:00 = Opnieuw negativiteit en uitwerking
Spoiler! :
De negatieve gedachten kwamen weer terug, ik baalde hiervan maar bedacht mezelf, misschien is er nog meer dat ik opkrop. Toen moest mijn meisje plassen waarna ze moest kotsen, ik raakte weer in paniek en de negativiteit werd weer erger. Na het kotsen voelde ze haarzelf een stuk beter. Misschien komen de negatieve gedachten wel van meer negatief gedrag van mezelf. Ik bedacht me dat ik ook veel lieg, ik heb veel leugens verteld in mijn leven om anderen te laten denken dat ik een geweldig leven heb. Ook heb ik leugens verteld over andere meiden en allerlei andere leugentjes. Alle grote leugens die ik voor haar verborgen heb gehouden heb ik verteld waarbij ik weer heel erg veel moest huilen. Dit voelde ook erg opluchtend en na nog een uur gepraat te hebben hierover voelde ik me gereinigd. Ook kregen we allebei opeens een flashback nadat we een tijdje stil waren geweest, ze vertelde erover en ik dacht wow, ik had net ook een flashback. We waren verwonderd over hoe goed je herinneringen kon ophalen in de trip. De trip werd iets minder maar was nog zeker aanwezig. We vielen in slaap.


Conslusie
Spoiler! :
Dit spul is heftiger dan verwacht, we namen dan ook de dubbele dosering maar toch was deze trip ongeveer net zo hard als 200ug LSD. Ik ging erg bad maar ik denk dat dit ook n verband staat met het feit dat ik wel vaker random dipjes krijg. De dag erna voelde ik me namelijk nog steeds wat leeg en down (dit heb ik ongeveer 7 dagen per maand). De misselijkheid van mijn meisje had waarschijnlijk iets te maken met het feit dat ze al niet zo fit was, overigens heb ik wel gelezen dat mensen bijna altijd misselijkheid en braken ervaren tijdens het spacen op Hawaiien Baby Woodrose. Zelf voel ik me erg opgelucht en ben ik blij dat ik alle leugens heb verteld,ik heb ervaren dat ik meer gevoel in me had dan ik dacht en dat vind ik erg fijn. Ik ben tot meer conclusies gekomen en heb hier nog veel meer van geleerd tijdens de trip maar die laat ik achterwege.

Tips
- Onderschat deze drugs niet, ook al zijn ze legaal
- Ik denk dat de kans op een bad trip vrij groot is als je wel eens dipjes ervaart, gebruik deze drug dus echt als je je goed voelt
- Zorg ervoor dat je fit bent, veel mensen ervaren misselijkheid
- Bij ons ging het goed omdat mijn vader niets door heeft gehad, maar pas op want als je bad gaat en je ouders komen erachter dan is het goed mis


Bedankt voor het lezen, vragen worden beantwoord :wave:
Laatst bijgewerkt door Harigfruit op ma jul 04, 2016 7:33 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Mooi hoor
Avatar gebruiker
Harigfruit
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: do apr 07, 2016 1:31 am
Woonplaats: Groningen

Re: Nieuwe gevoelens ontdekt 'Trip-E Happy Caps', Eye opener

Berichtdoor Maus » ma jul 04, 2016 7:01 pm

Wat een mooi en goed geschreven persoonlijk tripverslag, Marten :hulde:

Baby Woodrose is in mijn ervaring nogal onvoorspelbaar. Zou de volgende keer iets als AL-LAD of truffels gebruiken, samen met je vriendin. Ook is het handig om benzo's bij de hand te hebben mocht je in een bad trip raken.
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Nieuwe gevoelens ontdekt 'Trip-E Happy Caps', Eye opener

Berichtdoor Harigfruit » ma jul 04, 2016 7:22 pm

Persoonlijk ben ik nu erg opgelucht dat ik die dingen heb verteld, denk je niet dat een bad trip soms tot goede dingen kan leiden?
Mooi hoor
Avatar gebruiker
Harigfruit
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: do apr 07, 2016 1:31 am
Woonplaats: Groningen

Re: Nieuwe gevoelens ontdekt 'Trip-E Happy Caps', Eye opener

Berichtdoor Yomabo » ma jul 04, 2016 8:42 pm

Volledig met Maurits eens. Je schrijft lekker duidelijke en overzichtelijk. En de persoonlijke kant maakt hem af. :)

Martenvdhaar schreef:Persoonlijk ben ik nu erg opgelucht dat ik die dingen heb verteld, denk je niet dat een bad trip soms tot goede dingen kan leiden?


Ik denk dat je van elke trip wat moet leren, maar soms kan je hart even luchten je juist even helpen om de volgende keer er meer uit te halen.

Ik heb zelf ook vaker Happy Caps gebruikt en met euphoric-e(?) een heel zakje weggevreten en daar merkte er niets van.
Volgens mij heb ik inderdaad ook wel eens die Trip-E's gehad. Ik weet dat niet zeker omdat ik toen zoiets had van:''Ik merkte niets van die andere, laat ik er maar gewoon een paar van elk naar binnen werken.'' :shock:

Hele nacht wakker gelegen en dat terwijl ik naar niets anders heb zitten kijken dan hoe de lijnen in me kamer zich vervormde tot koploze slangen, en me broer verzorgt, wie trouwens het zelfde had gedaan en de hele kamer had ondergekotst.

Ook echt een top avond gehad.
Fresh Popcorn schreef:
In the future I'll be older
Avatar gebruiker
Yomabo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 343
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 11:10 pm
Woonplaats: Randstad

Re: Nieuwe gevoelens ontdekt 'Trip-E Happy Caps', Eye opener

Berichtdoor Maus » ma jul 04, 2016 10:33 pm

Yomabo schreef:Hele nacht wakker gelegen en dat terwijl ik naar niets anders heb zitten kijken dan hoe de lijnen in me kamer zich vervormde tot koploze slangen, en me broer verzorgt, wie trouwens het zelfde had gedaan en de hele kamer had ondergekotst.

Ook echt een top avond gehad.


:hulde: :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Nieuwe gevoelens ontdekt 'Trip-E Happy Caps', Eye opener

Berichtdoor davy jones » di jul 05, 2016 9:08 pm

Geef mij maar liever scopolamine :-P
I don't like the drugs ~ the drugs like me *_*
Avatar gebruiker
davy jones
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 796
Geregistreerd: vr nov 25, 2011 1:38 pm
Woonplaats: Vliegende Hollander

Re: Nieuwe gevoelens ontdekt 'Trip-E Happy Caps', Eye opener

Berichtdoor Toiletkop » di jul 05, 2016 9:19 pm

goed rapport :stoned:
we moeten nu met zen allah niet gaan overdrijven :stoned: 8-)

11-9 Gehoord in de pinokkio : 'Ben jij stoned' antwoord: nee Kierewiet
Avatar gebruiker
Toiletkop
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 116
Geregistreerd: do feb 21, 2013 9:03 pm
Woonplaats: gelderland


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner