Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Onze eerste keer truffels - wereld vol met neon

Voor al je psychedelische avonturen.

Onze eerste keer truffels - wereld vol met neon

Berichtdoor supermario » ma nov 12, 2012 4:07 pm

Waar: Thuis in onze knusse zolderkamer.
Hoeveel: Elks 15 gram truffels Mexicana gekocht in een smartshop in Breda.
Wie: Ik en mijn vrouw.
Wanneer: Zondagnamiddag/avond.
1. Wat eraan voorafging

Sinds een klein jaartje zijn we een het experimenteren met drugs. Voordien heb ik wel eens af en toe geblowd, maar van harddrugs hadden we toch behoorlijk schrik.
Maar omdat we al enkele jaren swingen, kwamen we toch op een keer in aanraking met mdma op een zogenaamd trance feestje. Naast de mdma, hebben we dan ook eens ghb,
ketamine en lachgas gebruikt.
Op zich heel fijne drugs voor op een wap feestje, maar ik wou eens samen met m'n vrouw het iets rustiger doen en meer genieten van de trip zelf. Na wat rondgekeken te hebben op deze website, onder de rubriek tripmiddelen, was er één middel dat we konden gebruiken: truffels. Omdat het in Nederland verboden is om wiet te verkopen aan buitenlanders, dachten we dat truffels minder zwaar gingen uitpakken dan een stevige joint.
We zijn dan zaterdag namiddag een dagje gaan shoppen in Breda. We hadden van tevoren al enkele smartshop winkels opgezocht en de adressen opgeschreven zodat we niet urenlang moesten zoeken.
Daar aangekomen in de winkel lieten we ons goed inlichten over de verschillende truffels en hoe je ze moet opeten. De verkoper was uiterst vriendelijk tegen ons en gaf ons zelf een flyer: The 10 Commandments - Flyer about truffles and their use. We besloten om elks een portie van 15 gram truffels mexicana te kopen. Daarna zijn we nog verder gaan shoppen in de mooie winkelstraatjes van Breda.

2. Zondagmiddag

Omdat we de avond voorheen nog naar een club zijn geweest en pas om 5u 's morgens weer thuis waren, was ik pas om 11u wakker terwijl m'n vrouw nog diep aan het slapen was. Ik heb van die tijd gebruik gemaakt om rustig enkele trip reports te lezen zodat ik op voorhand wist wat ik ging tegenkomen. Het verbaasde me dat de trip reports best 'hevig' waren. Ik ging er nog steeds vanuit dat het allemaal wat overdreven was omdat je truffels volledig legaal kunt kopen, dus zo immens zal het dan allemaal wel niet zijn zeker?
Om 14U kwam mijn vrouw naar beneden. We waren allebei goed uitgerust en hadden er allebei zin in. Na een licht ontbijt hebben we vervolgens de truffels uit de verpakking genomen en de twee porties in twee kleine potjes gedaan.
Om 15u We zijn dan naar onze zolderkamer gegaan waarop we de truffels verder konden opeten. De eerste keer dat we kauwde viel de smaak goed mee. Maar na enkele truffels begon de zurige smaak naar boven te komen. Na 5 minuten begon m'n vrouw al te kokhalzen. We besloten toen om er thee van te maken. Dus snel naar beneden (twee verdiepingen), water laten koken, de truffels fijn gesneden/geplet, en daarna een 15-tal minuten in heet water laten intrekken. Ondertussen maakten we de zolderkamer al wat gezelliger met kaarsjes, aangepaste muziek, het bed volledig klaargemaakt. De rolgordijn lieten we voorlopig nog wat open zodat het goed verlicht was.

3. Body load

Toen m'n vrouw om 15u15 voorzichtig van de thee ging nippen, was mijn portie al voor 2/3 op. Ik heb dan ook gewacht met het andere deel, om eerst te kunnen anticiperen op hetgeen me te wachten stond. Om 15u30 ben ik op bed gaan liggen. Ik voelde me heel relax. Mijn vrouw voelde nog niet zoveel omdat ze ook een kwartiertje later is begonnen. Ik was wel onder de indruk van de body load die ik even kreeg te verduren. Precies of onzichtbare handen duwden me naar beneden en mijn benen die waren aan het zweven. Ik voelde me steeds dieper vallen en toch weer niet. Mijn hoofd voelde ook zwaar aan. Ik kon me moeilijk concentreren op een punt toen ik naar het plafond aan het staren was. Het voelde allemaal wat draaierig aan. De zolderkamer was precies aan het varen.
4. Joint

Om 15u30 heb ik de rolgordijnen dicht gedaan zodat het duister was. Ik heb toen enkele lasers opgezet, en de projector aangezet. Een aangepaste screensaver liet ons zien hoe het is om doorheen het heelal te zweven.
Om 15u45 begon mijn vrouw ook al wat te voelen. Ik zag aan haar gesloten ogen dat ze lekker aan het genieten was. Alles voelde ook heel intens aan. Heb toen de rest van de truffels nog verder opgegeten. Ik vertelde haar dat ze haar kledij moest uitdoen, zodat ze het donsdeken goed kon voelen. Door de kaarsjes was het ook al behoorlijk warm geworden. Ik had plots zin gekregen om een joint te roken. Ik ben toen de zolderraam op een kiertje opengezet om daar rustig te kunnen blowen.
Na enkele keren stevig te hebben getrokken aan de joint, was het alsof ik op een luchtkussen aan het wandelen was. Alles deinde op en neer en kon mijn evenwicht moeilijk vinden. Ik ben toen rustig terug in bed gekropen naast mijn vrouw. We vertelden mekaar wat we voelden. We waren ook allebei enorm relaxed.
5. Lachgas

De tijd weet ik niet meer zo goed, maar het zal ongeveer 16u30 zijn geweest. Ik maakte toen twee ballonnen klaar gevuld met lachgas. De manier hoe ik die ballonnen heb klaargemaakt was echt vreemd. Ik was volop in een trip met de slagroomspuit bezig. Nadat de twee ballonnen gevuld waren gingen we samen onder het warme donsdeken er lekker aan zuigen.
Plots begon de muziek wako te klinken. Opnieuw heel metaalachtig. Ditzelfde gevoel heb ik ook als ik ketamine heb genomen. Ik kon met moeite de ballon dichthouden omdat je zo verslapt. Ik probeerde naar de laser te kijken, maar dit ging bijna niet. Alles begon te bewegen, de muren die begonnen golven, de lasers die steeds wegsprongen. Het gevoel van het donsdeken was echt zalig. En de muziek begon alsmaar mooier te klinken.

6. Trip to a new dimension

Nadat de ballonnen opwaren, sloot ik m'n ogen. Ik ging lekker mee met de muziek en plots zag ik allemaal fel gekleurde organische objecten. De lucht was er pikzwart, maar de grond was zo groen. De objecten hadden allemaal hele felle kleuren: rood, groen, geel, paars, blauw. Alles bewoog mee met de muziek. Ik zag vissen uit het water springen met de beat mee. Fonteinen waaruit regenboog water kwam. Ik zag witte kopjes draaien op een schijf, waar die jumbo-logo olifantjes eruit sprongen. Ik zweefde voortdurend boven die wereld. Het was een volledig nieuwe dimensie waar ik in zat. En alles ging perfect samen met de muziek. Ik waande me op de planeet Xen van de first person shooter Half Life 1. Elk grassprietje bewoog mee met de muziek, alle dieren gaven het beste van zichzelf. En de kleuren die steeds intenser werden. Het waren precies neon verlichte objecten. Het is moeilijk uit te leggen, maar alle objecten bestonden uit enkele kleuren. Er was nergens een grijze kleur te bespeuren in de wereld waar ik zat.

7. Muziek

De muziek was echt intens om te horen. Omdat we onze zolderkamer ook als home cinema hebben ingericht, klinkt de muziek zowiezo al goed. Met een surround systeem en
aparte subwoofer voel je de bassen doorheen je lichaam.
Op een gegeven moment lag ik op een enorm groot wit laken dat ook mee golvde met de muziek. Plots begon er iemand te spreken alsof hij vlak naast mij stond. Ik heb het even opgezocht en op dat moment was het liedje Lucid Dream van Chilled Csequence aan het spelen. Bij elke beat werden de golven groter en groter. En op de "beslissende" beat werd ik van het laken gesmeten en in een andere wereld gekatapulteerd.
En opnieuw de basis kleuren die toch wel de hoofdrol speelden in mijn wereld. De muziek was op dat moment echt moordend. De muziek bleef continue indreunen op je hersenen. De bassen stapelde zich op, terwijl ik rustig naar beneden keek opnieuw naar alle fel geleurde levende objecten. Tafels en stoelen gingen dansen, een tinteling die je zag aankomen in de verte, en opeens over heel je lichaam walst. Heel be wereld bewoog, zelfs de bergen gingen op en neer.
Van zodra de muziek een andere wending ging aannemen, begon het decor ook mee te veranderen. Op een gegeven moment zat ik opgesloten in een kooi, waarvan de tralies
witte wolkjes waren. Waar ik ook naar keek, ik keek steeds naar boven.
Het verbaasde me dat ik als ik m'n ogen opendeed en terug dicht deed, ik weer terug in die wereld zat.

8. Seks?

Ik hoorde mijn vrouw naast mij ook zachtjes kreunen van genot. Ik ben wat dichter bij haar gaan liggen, alletwee op onze zijde zodat ik haar overal kon voelen. De aanrakingen waren echt heel vreemd. Elke aanraking voelde "electrisch" aan. In tegenstelling tot mdma, had ik totaal geen probleem bij het krijgen van een erectie, alleen zat ik nog dusdanig diep in m'n trip dat het er niet van is gekomen. Het leek enorm chaotisch maar toch zo fijn. Dus ik heb mijn poging om seks te hebben dan ook vlug gestaakt. Ik had schrik om de trip te verstoren indien ik toch zou zijn doorgegaan.

9. Douche

M'n vrouw vroeg aan mij hoe het zou zijn om een lekkere warme douche te nemen. Dus wij naar beneden in de badkamer een lekere warme douche genomen. We stonden allebei onder de douche en het warme water kwam van boven en de waterdruppels gingen dwars door mij heen. Ik kreeg een warme gloed over mij heen. We stonden nog te vechten om zelf zoveel mogelijk water over ons heen te krijgen. We konden er wel uren onder blijven staan.

10. Honger

Het moet rond 19u geweest zijn dat we allebei plots honger kregen. We zijn dan samen naar beneden gegaan en al trippend gemarinneerde kippeboutjes in de oven geplaatst. Dit duurde verschrikkelijk lang. Als we dit ooit nog eens zouden doen, dan zorgen we ervoor dat we op voorhand al eten hebben klaargemaakt zodat we het alleen nog maar moeten opwarmen in de magnetron.
Na een half uur waren de kippeboutjes klaar en gingen we opnieuw naar boven, onze zolderkamer. Ik had zo'n honger dat ik bijna alles heb opgegeten. Als een neanderthaler at ik het vlees op, alsof ik in jaren niet had gegeten.
Toen we klaar waren met eten, zijn we opnieuw rustig ingedommeld door de muziek die opnieuw aan het spelen was. Welliswaar niet meer zo intens als voordien, maar veel
gemoedelijker nu.
Ik voelde me ook rustig ontwaken. De visuals waren volledig verdwenen nu.
Het was 20u nu, en we hadden nog wat honger. Dus ik besloot om maar vlug spaghetti te gaan koken en een potje saus in de magnetron te steken. Om 20u15 ben ik dan met twee borden spaghetti terug naar boven gegaan waar we samen genoten van al dit heerlijks.

11. Afsluiten

Normaal gezien gingen we die avond nog een pizza eten, maar de trip was zo overweldigend dat we besloten om toch maar thuis te blijven. We hebben daarna nog een aflevering van prison break gezien en zijn toen allebei heerlijk gaan slapen.

12. Conclusie

Deze trip overtrof al hetgeen ik al tot nu toe heb meegemaakt. Ik had al wat ervaring met ketamine, maar de truffels overtrof al mijn verwachtingen. Met ketamine kom je in een meer gesynthetiseerde wereld terecht, waarbij alles héél symmetrisch is opgebouwd. Met truffels is alles veel organischer. De scherpe randjes zijn ervan afgevijld met truffels zeg maar. De body load was in het begin wel vrij zwaar, maar gelukkig maar van korte duur. De trip heeft bij mij een enorme indruk nagelaten. Ik dacht dat truffels mij in een lichte roes ging brengen, maar dit
had ik nooit verwacht. Ik heb nog nooit zoveel CEV's gezien op zo'n korte tijd.
Ik had van tevoren alles goed voorbereid: de zolderkamer gezellig ingericht, de juiste muziek gekozen (Psy is in my mind - Lost in ambiant sounds), joint klaar gelegd (die ik overigens maar voor de helft heb opgebruikt).
Twee zaken die we vergeten waren, was het eten en het feit dat mijn vrouw vandaag moest werken. De volgende keer gaan we dit hoogstwaarschijnlijk doen op een zaterdag namiddag, zodat we 's anderdaags nog rustig kunnen uitbollen.
Het is me nu wel duidelijk geworden dat truffels niets is voor tijdens een wap feestje, maar eerder lekker intiem met je eigen partner.
Deze unieke ervaring zal ik nooit vergeten. Een trip die me toch heeft doen veranderen en me heeft laten zien dat het leven echt mooi kan zijn.
Laatst bijgewerkt door supermario op ma nov 12, 2012 4:28 pm, in totaal 3 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
supermario
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 247
Geregistreerd: vr mei 25, 2012 10:22 pm

Re: Onze eerste keer truffels - wereld vol met neon

Berichtdoor Azy » ma nov 12, 2012 4:15 pm

supermario schreef:Omdat het in Nederland verboden is om wiet te verkopen aan buitenlanders, dachten we dat truffels minder zwaar gingen uitpakken dan een stevige joint.


Oeps, je zal wel even verschoten zijn :beer:


Mooi report wel, lekker beschreven en een uitstekende eerste ervaring lijkt me!
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Onze eerste keer truffels - wereld vol met neon

Berichtdoor Gonzo » ma nov 12, 2012 4:25 pm

Mooi en duidelijk geschreven trip report, volgende keer maar op voorhand de koelkast volproppen met voedsel en drankjes..
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Onze eerste keer truffels - wereld vol met neon

Berichtdoor Dennenboom » ma nov 12, 2012 4:28 pm

WAH! Geweldig report, herken er belachelijk veel van :love: Wat fijn ook dat je dit kan meemaken met je vrouw...
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: Onze eerste keer truffels - wereld vol met neon

Berichtdoor supermario » ma nov 12, 2012 8:22 pm

Azymuth schreef:Oeps, je zal wel even verschoten zijn :beer:


Ik werd compleet omvergeblazen tijdens m'n trip. Het was zo overweldigend, dit had ik nooit zien aankomen. Vreemd dat wiet niet verkocht mag worden aan buitenlanders, maar truffels dan weer wel? Wat is de logica hiervan :s ?

Dr.Gonzo schreef:volgende keer maar op voorhand de koelkast volproppen met voedsel en drankjes..


Volgende keer idd al wat eten in de koelkast leggen. We hebben nog ergens een magnetron op de zolder staan tijdens onze verhuis. Mss moeten we die ook al naast ons bed plaatsen, zodat we niet meer naar beneden hoeven te gaan. Dan hoef ik gewoon m'n arm te strekken en op start te duwen.:lol:

Lavalamp schreef:Wat fijn ook dat je dit kan meemaken met je vrouw...


Ja het is een echt schatje hoor m'n vrouw :hulde: . Ik besef dat hetgeen wij doen voor 99% van alle koppels een taboe is. We kunnen onze verhalen helaas niet vertellen aan anderen, omdat we schrik hebben dat mensen ons anders gaan bekijken. Als wij tegen onze vrienden zouden zeggen dat we swingen en ook af en toe eens drugs nemen, dan denk ik wel dat we enkele vrienden gaan choqueren.
Avatar gebruiker
supermario
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 247
Geregistreerd: vr mei 25, 2012 10:22 pm

Re: Onze eerste keer truffels - wereld vol met neon

Berichtdoor twizz » ma nov 12, 2012 9:26 pm

supermario schreef:
Azymuth schreef:Oeps, je zal wel even verschoten zijn :beer:


Ik werd compleet omvergeblazen tijdens m'n trip. Het was zo overweldigend, dit had ik nooit zien aankomen. Vreemd dat wiet niet verkocht mag worden aan buitenlanders, maar truffels dan weer wel? Wat is de logica hiervan :s ?


Shttttttt niet zo luid...
Avatar gebruiker
twizz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 106
Geregistreerd: di okt 11, 2011 10:37 pm

Re: Onze eerste keer truffels - wereld vol met neon

Berichtdoor MarkBeest » ma nov 12, 2012 9:31 pm

twizz schreef:Shttttttt niet zo luid...:lol: :lol:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner