Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ozora 2011: Heftige combi, perfecte trip

Voor al je psychedelische avonturen.

Ozora 2011: Heftige combi, perfecte trip

Berichtdoor spacelord » za aug 27, 2011 12:35 am

Wie: Ik en nog een bende andere trippers
Wat: LSD (1.5 trip), paddo's (halve portie), DMT (3 dmt joints), wiet, lachgas, wijn
Waar: Ozora festival hongarije

Het is weer lang geleden dat ik nog een reportje geschreven heb en erg veel bezoek ik het forum niet meer, dus het leek me nog maar eens tijd voor een update :smokin:
Ik heb geen idee meer wanneer de trip begin en wanneer ik wat precies nam, het is al een paar weken geleden en de dagen en nachten liepen door elkaar heen op die fantastische plek. Maar goed, daar gaat ie dan...

Ik nam omstreeks 4 uur in de chill tent het eerste halfje van de zegel. Ik had de trip gekocht van een Engelsman naast wie ik op de bus zat. Ongeveer een half uur na inname kreeg ik van M een DMT joint gepasseerd, maar deze eerste gaf me niet veel meer dan een lichte buzz en hogere lichtgevoeligheid.

Een uur na inname merkte ik nog steeds niets van de LSD terwijl de klanken van Ott prachtig weergalmden in de chill tent. We besloten op te staan en het doolhof te gaan bezoeken.

Onderweg nam ik het andere halfje. Een kwartier later voelde ik de eerste effecten opkomen. De mais wiebelde vreedzaam mee in wind, de wilde hennep stond er vrolijk bij en buiten 1 persoon die me mateloos irriteerde (deze tripte voor de eerste keer en telkens als ik een gesprek probeerde te voeren begon hij met iemand anders te praten. Ik kende hem ook nog niet voordien), was alles zoals het moest zijn.

Ik had plots een fles wijn vast waarvan ik voorzichtig nipte. Het doolhof stelde niet zoveel voor dus we besloten richting mainstage te gaan. Hier nam ik nog een halve maya bij (vorige zegels waren hoffman's).

Nu begint het vaag te worden

Ik herinner me dat de dreunende bas en de trippy tonen me wilden 'upliften' maar het lukte nog niet. Ik had nog iets nodig maar wist niet goed wat. Plots hoorde ik een vertrouwde 'PSSSSSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHH'. Lachgas!!! Er liep een kerel rond die ballonnen verkocht voor 2 euro/stuk. Dadelijk voor mij en een vriend gekocht en tot vlak aan de mainstage gelopen. Dit was echt een ongelofelijk extatisch moment, een complete overstijging van realiteit naar een bovenzintuiglijk plateau waar alle mensen rondom mij ook leken te zitten. De trip sloeg loeihard in door deze ballon en ik besefte plots dat ik mijn ogen open ipv dicht had en hevig aan het dansen was, opgelost in de muziek.

Oh ja, we hadden nog paddo's! Ik en een vriend deelden een portie. Ik heb geen flauw idee wanneer ik de effecten van de paddestoelen begon te voelen maar het sloot echt perfect aan op de effecten van de LSD.
Ik kreeg nog een DMT joint gepasseerd en kocht even later opnieuw een ballon. Deze keer leek ik ingetuned te zijn in een soort totale brainwash massa hysterie, een totale vernietiging. Ik voelde me een robot (darkpsy set was gestart dus dit zal er wel mee te maken hebben). Het was niet eng, eerder bijzonder vreemd en verwarrend.

Na deze korte mindfuck verliet ik de mainstage. Wauw...alles zag er prachtig uit. 'Deze plaats is echt te perfect om te trippen' hoorde ik een vriend zeggen. Prachtige visualisaties, felverlichte standjes, de mainstage dat op een futuristische flipperkast of lunapark leek... 'Dit is gewoon te absurd om waar te zijn' zei ik op die moment. 'De mainstage is het orgaan dat dit hele gebeuren draaiende houdt, de kern van dit hele micro-organistisch gebeuren in de onmetelijke kosmos dat ons bewustzijn tot nieuwe niveau's tilt'.

We besloten wat naar grote kampvuur te kijken. Hieruit volgde een enorme mindfuck:

Ik zag een kerel plots door het vuur springen, van de brandende blokken rollen en stuiptrekken. 'Dit kan niet, wat zie ik nu??? dat is niet echt, het kan niet...' Deze gedachten vulden mijn brein. Al snel vloog 10 man op hem af en trok hem eruit, bedekt met brandende kolen. De arme man werd overgoten met alle vloeistoffen binnen handbereik en vatte absoluut niet wat er allemaal gaande was. Zwaar verbrand werd hij afgevoerd door de ambulance.

De rest van de avond bleef dit uitzonderlijk gebeuren het gespreksonderwerp. Ik heb me nog een tijd afzijdig van de groep gehouden om vlak voor een enorm scherm met fractalen te gaan zitten en me ca. een uur te laten meeslepen in de oneindige projecties van het scherm en mijn brein.

Nogal jammer dat ik het report zo laat schrijf, de avond was te vaag om er veel van te onthouden. De flarden die ik me herinner, hebben jullie net gelezen. Ik wil nog even melden dat de combinatie van paddo's en lsd waar ik zeer lange tijd voor getwijfeld heb en daar ter plekke eigelijk vrij impulsief genomen heb, echt zeer goed meevalt. Set en setting zijn de sleutel (en een gecontroleerde dosis uiteraard ook).

Ozora, see you back next year :wave:
Load universe into cannon. Aim at brain. Fire.
Avatar gebruiker
spacelord
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 243
Geregistreerd: di maart 01, 2011 6:36 pm

Re: Ozora 2011: Heftige combi, perfecte trip

Berichtdoor Saikedellik » za aug 27, 2011 3:28 am

Wow, dit klinkt mooi man! Leuk report, helaas beetje kort, ik had nog wel even door kunne lezen! Goed geschreven :)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Ozora 2011: Heftige combi, perfecte trip

Berichtdoor Oblivion95 » zo jan 12, 2014 11:58 am

Ik ben van plan om naar Ozora'14 te gaan, en hoe zit het daar eigenlijk met drugs?
Word je uitgebreid gecontroleerd als je wat meeneemt, of koop je het daar ter plekke? Heb je wat tips?
Avatar gebruiker
Oblivion95
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: di dec 10, 2013 4:08 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner