Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Paddo's, het kan dus toch.

Voor al je psychedelische avonturen.

Paddo's, het kan dus toch.

Berichtdoor Shroom » di maart 08, 2011 9:25 pm

Allereerst zal ik even een kleine toelichting geven over mijn vorige niet te vergelijken trips, ik heb nu een stuk of 10 keer truffels of paddo's genomen, ik heb misschien 3 of 4 keer effect gemerkt en 1 keer dacht ik dat ik echt tripte, maar dit was anders, ik slikte medicijnen waar ik verder niet over in ga maar die in het verleden waarschijnlijk mijn trips hebben afgezwakt, nu slik ik ze al een tijd niet meer, en ben weer gaan trippen. Ik ben een beetje overdonderd, in een grotendeels positieve manier, maar dit was dus de eerste echte trip die ik heb meegemaakt, de vorige kan ik schrappen en tellen niet meer mee :P


Wie: Alleen ikzelf

Waar: Thuis

Wat: Paddo’s, Cubensis B+

Hoeveel: 30gr vers in thee.


Het was al avond en ik had erg veel zin om weer een tripje mee te maken, het was al meer dan een half jaar geleden toen ik voor het laatst “tripte”. Hoe dan ook, ik dacht dat ik paddo’s en truffels wel kende, maar deze trip was niet te vergelijken met mijn vorige.
De paddo’s kwamen uit een growbox en ze waren nog niet eens volgroeid. De zin om te trippen was bij mij zodanig groot dat ik toch besloot om ze te plukken, het was in totaal iets boven de 50gram aan kleine mini paddo’s, heb er 30gram van gepakt , in mootjes gehakt, en in de thee gekwakt.
Had een pannetje met heet water, niet kokend, maar wel heet, op de laagste stand gezet, fijn gehakte paddo’s erin, 20 minuten laten trekken, theezakje er even kort bij, en drinken maar.
Het paste precies in een mok, en heb de thee met paddo stukjes eigenlijk simpel weg achterover geslagen.

Het was ongeveer 11.00u en de thee was op.
Mijn huisgenote was ook nog beneden maar die had er totaal geen ervaring mee of wat dan ook, en ik begon me ineens te irriteren aan haar omdat ze constant weer wat anders vroeg met betrekking tot paddo’s en maakte van die flauwe grappen e.d. Dus ik besloot dat deze trip beter zou gaan zonder haar erbij en ben naar mijn kamer gegaan.
Op het moment dat ik de trap omhoog liep, merkte ik dat dit misschien toch best wel een hevig tripje zou kunnen gaan worden want de bodyload werd opeens op mijn schouders gelegd en ik kwam met moeite de trap op.

Op mijn kamer ben ik gewoon gaan liggen op bed, het was eerst mijn intentie om gewoon lekker in de woonkamer te blijven, maar ik had geen zin in mijn huisgenote erbij. Ik had er dus ook geen rekening mee gehouden en heb totaal geen entertainment op mijn slaapkamer, er staat geen tv/radio/pc niets eigenlijk. Dus ik ga maar liggen op bed met de hoop dat mijn huisgenote vroeg naar bed zou gaan.
Na een paar minuten begon ik me gek te voelen, alsof er steeds stroomstoten door mijn lijf gingen gepaard met een gigantisch hard gezoem van wat leek een mega-bei of wesp ofzo.
Even later merkte ik dat ik mijn gedachtes niet echt meer kon volgen, waardoor ik eigenlijk steeds een lachkick kreeg, dacht ik ergens aan, 10 seconden later was ik het weer kwijt en moest ik daarover lachen, was ik vergeten waarover ik lachte en begon ik daar weer over te lachen… maar op een gegeven moment was het een beetje eng aan het worden, ik werd een soort van rond gegooid in mijn eigen wereldje, steeds als ik klaar was met lachen, begon alles weer opnieuw, en zo heb ik tot, ik gok, een uur of 1 ’s nachts liggen denken en lachen.

Toen moest ik naar de wc, en nou begon het visuele aspect. Ik wilde niet naar de wc omdat het zo koud was en ik lag heerlijk onder mijn warme dekentje, maar de nood werd heviger en moest toch echt op gaan staan. Ik gooi m’n benen uit m’n bed en het leek alsof ik 3 meter lange benen had die steeds langer werden, ik zat op de rand van mijn bed en stond op, toen realiseerde ik me dat ik best wel hard ging, alles golfde en zweefde heen en weer, ik moest een stuk of 5 keer naar mijn deurklink grijpen want die bleef niet op dezelfde plek zitten, waardoor ik ook weer in de lach schoot.
Ik opende de deur naar de gang en het leek wel alsof de poorten van de hemel werden geopend, dit kwam waarschijnlijk door het licht op de gang wat ineens doorbrak. Versteld loop ik door, en begin te lachen omdat ik zie dat ik in de gang sta, de gang was raar, alles leek normaal behalve de trap, dat leek wel zo’n bewegende trap van de kermis waar je omhoog moet klimmen, die vond ik een beetje eng dus ik ben uit de buurt van de trap gebleven en liep meteen door naar de badkamer, ik stond op de badkamer, voor de wc, en er staat een emmer naast/achter de wc, nu begon het echt gek te worden, ik zag de hele emmer, terwijl hij half achter de wc stond, ik zag dus door de wc de hele emmer… “huh….?!”
“Ik heb röntgenogen!!!” dacht ik.
Ik ging terug naar mijn kamer en keek naar een colafles die half achter iets stond en gek genoeg zag ik daar ook de hele fles, maar het deel dat ik niet zag leek gewoon alsof het getekend was, echt vreemd.

Helemaal niet meer bij verstand en ik zat te twijfelen om naar beneden te gaan, omdat ik mijn huisgenote niet hoorde en dacht dat zij daar nog was.
Dus ik bleef op mijn kamer en ging op in mijn gedachten, toen op dat moment konden de visuals me niet echt meer boeien, ik lag dus in mijn bed en ging me ineens afvragen hoe vaak ik me al niet had omgedraaid, ik begon te tellen maar dat lukte me niet meer zo goed, en was alweer vergeten wat ik aan het tellen was. Ik keek nog even op de klok, een digitale klok, met een 2 en een 1, en wat nullen, alleen ik kon de volgorde niet goed krijgen, maar ik gokte dat het zo ongeveer 10 over 2 moest zijn. Het is wel een tijdje door gegaan maar op een gegeven moment viel ik in slaap dus hoelang ik door ging weet ik niet precies, maar heb me goed lang vermaakt :p

Veel meer kan ik me niet herinneren, maar het was wel mijn meest veelzijdige ervaring tot nu toe, ik heb gelachen, gespaced, getript, en er waren dingen die mij de stuipen op het lijf joegen.
Maar al met al heb ik toch een hele gekke, spannende, maar toch vooral leuke trip gehad.
Avatar gebruiker
Shroom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 64
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:53 pm

Re: Paddo's, het kan dus toch.

Berichtdoor Tripkonijn » di maart 08, 2011 10:42 pm

Haha :D nice report

heb jij een leuker wc verhaal dan het mijne :p
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: Paddo's, het kan dus toch.

Berichtdoor PoisonDrink » wo maart 09, 2011 2:40 am

Grappig tripreport! Mijn laatste trip was NOG 'erger' in verband met de wc, maar geen zin in tripreports schrijven. Ook in die trip herken ik het steeds nadenken over iets en weer vergeten over wat ik aan het denken was. Ik kon net zoals jij ook totaal niets meer lezen. Gelukkig was mijn vriendin er bij toen. Die hielp me een beetje met vanalles.
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner