Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Paddo's, lachgas en kikkers.

Voor al je psychedelische avonturen.

Paddo's, lachgas en kikkers.

Berichtdoor kofixteprate » zo jul 24, 2011 4:02 pm

Na meerdere truffel-trips en ooit een gefaalde poging paddo's eten was het dan eindelijk zover 8-) ; een goede portie van m'n eigen McKennaii kweek paddestoeltjes! Dit is mijn eerste tripreport, en ook eigenlijk de eerste trip die zó intens was dat het een report waard is. Ik ga proberen er een comprehensive verhaaltje van te maken :rock:

Wie: Ik en F.
Waar: Thuis
Wanneer: Gisteren (23-7-2011)
Wat: Psilocybe Cubensis McKennaii en N2O

Een maand of twee geleden na 'n goede truffeltrip, heb ik besloten samen met B. een kweekset paddestoeltjes te kopen. Zo gezegd, zo gedaan, en de volgende drie weken heb ik angstvallig m'n kweeksetje in de gaten gehouden, in de hoop dat ik niets verkeerd gedaan had (met behulp van PoisonDrink m'n cool kunnen houden :beer:).

Rondhangend op DF, las ik dat het makkelijk was gedroogde paddo's in een capsule te proppen.. We gingen met zijn tweeën naar Nijmegen om wiet en capsules bij de smartshop te halen, maar de smartshop had geen fucking capsules meer op voorraad (en natuurlijk was er geen andere smartshop open i.v.m. de 4daagse ofzo, just our luck!). Nou ja, we zien wel hoe we ze verorberen. Nog even half geluisterd naar 'n vaag verhaal van de smartshop-dude (''GEDROOGDE?!?! Begin maar met 1 gram :woeh:''), ik dacht bij mezelf '' :geek: dude rly?''. Afijn, even wat wiet gehaald, en op naar huis.

Juist, eerst even alles klaarzetten: Weegschaaltje, paddo's, drinken, wiet.. check! Aan het begin van de avond dacht ik een redelijk ''ervaren'' tripper te zijn, ik had al een aantal relatief hevige truffeltrips achter rug en dacht dat ik wel wist wat trippen inhield (vandaar ook mijn onverschillige houding tegenover de smartshop verkoper).Ik heb even zitten twijfelen of ik 2 of 2,5 gram nam, en heb besloten bij 2 te blijven. F. nam dezelfde hoeveelheid als ik. Paddo's gegrind (je probeert maar wat :lol:), na een hoop gekloot uiteindelijk de 2 gram in 'n glas gedonderd en vruchtensap erbij geschonken.. gieten maar! Een stuk minder vies dan truffels, maar ik heb dan ook helemaal niet gekauwd op de stengeltjes eigenlijk.. Ik vroeg me nog af of het zo allemaal wel voldoende zou worden opgenomen, maar daar zouden we snel genoeg achterkomen.

Zo rond 22.00 zijn we voor de TV gaan zitten om wat rond te zappen, en we zijn blijven hangen bij een of ander kutprogramma met Gordon en stomme spelletjes. Het werd langzamerhand allemaal wat lastiger om te volgen, vooral de uitleg van de spelletjes was fucking wartaal en ik kon er geen touw aan vastknopen tot het spelletje begon. M'n ogen voelden raar aan (in mijn verbeelding is dat het gevoel dat m'n pupillen aan het verwijden zijn, zal wel niet zo zijn :P), en ik voelde me MOE, ik zakte helemaal in de bank weg.. Alles was aan het golven, ik begon de kamer te voelen zoals ik ook altijd deed wanneer ik truffels op had.. Zo'n heerlijk verbonden gevoel dat je het idee hebt dat je véél meer kunt zien in de richting die je kijkt, dat je een veel specifieker beeld in je hoofd kunt vormen van hoe een plek aanvoelt en ''is''. Blijkbaar was de reclame op TV voorbij en kwam het spelletjesprogramma weer (You've got a minute to win it ofzo? ik kijk nooit TV :(), nu was er helemaal geen kut meer van te begrijpen..

Ik denk dat we nu een uur verder zijn (tja, tijd..), ik begon te denken dat ik het eigenlijk wel zwakke paddo's vond, of dat ik het misschien verkeerd had ingenomen. Tot nu toe was het niet veel intenser dan truffels.. Gewoon wat van die golfjes, big deal! Ik ging maar een muziekje opzetten.. Normaal gesproken heb ik een hekel aan ambient psychedelic trance shit, ach wth, ik zet Infected Mushroom op (random gekozen album; The Gathering). Hmm, klinkt toch niet zo speciaal? F. ziet er inmiddels uit alsof 'ie goed aan het trippen is, ik ga naast hem op de bank zitten om nog wat naar het beeld van de TV te staren.. vanaf hier wordt het een fucking wazig ritje. Chronologisch heb ik het niet meer allemaal op een rijtje, daar zul je me voor moeten excuseren.

De gezichten op televisie begonnen wel héél vreemd te vervormen, helemaal naar binnen vouwend en weer uit elkaar.. Als ik wegkeek naar objecten in de kamer viel me op dat ik soms ineens switchte naar non-focus-view (jeweetwel, onscherp naar dingen kijken), waarin ik allemaal schimmige silhouetten van dingen uit de kamer zag vervormen en lichtpunten echt als hevig emotioneel opgeladen plekjes zag. Dit ging allemaal gepaard met enorm chaotisch denken, ik heb een half uur met een joint in handen gezeten zonder ook maar één keer te hijsen, er was zoveel meer om te doen! Al starend, iedere keer terugdenkend aan een joint waar ik nog van hijsen moest, bedacht ik me dat ik eigenlijk wel een nieuwe joint wilde draaien. YER! Draaigerei zoeken.. wuhhh... uhmmm.. draaigerei.. zoeken.. OJA! Draaigerei zoeken... hmm.. vloei.. tip... (wat was ik ook alweer aan het doen? NIKS KLOPT MEER???) OH! Draaigerei zoeken! Vloei.. tip.. wiet.. WAT DE FUCK MIS IK, SERIEUS?!?!?

~5 (of 10) minuten later besefte ik dat ik alles had gevonden om een joint te draaien. Na wat wikken en wegen had ik een geschikt plekje gevonden om daadwerkelijk te gaan draaien, wat uiteindelijk ook weer voor de nodige problemen heeft gezorgd.. naast alle enorme mindfucks en loops wist ook ieder nieuw aanzicht van iets moois me te boeien, er was geen enkel ding in de kamer dat geen eigen verhaal had. Ik heb F. meerdere malen verkondigd dat ik er allemaal helemaal niets meer van snapte, en dat het echt té raar was. We waren beide zo hopeloos verdwaald dat we maar niet konden uitbrengen wat voor gevoel we nu hadden. Ik was niet blij, niet verdrietig, ik voelde geen emotie (maar ik voelde me wel content, dus ik denk dat ik toch wel blij was?), en ik kon maar NIET verwoorden hoe ik me voelde. Als je me zou vragen om aan iemand uit te leggen wat je voelde als je paddo's at, had ik daar géén antwoord op kunnen geven (kan ik dat nu wel?). Ik ben allerlei concepten als familie en school tot aan filosofische en natuurkundige principes afgelopen, maar al die dingen konden toch niet meer waar zijn? Niet na de dingen die ik in de afgelopen 2 uur heb beleefd? Het was allemaal zo scheef, zo uit verband getrokken.. ik beschreef het aan F. alsof (gebaar met handen die grote ontploffende bol vormen) alles uit elkaar geploft was, en dat het niet terug op zijn plek wilde zakken.

DIE MUZIEK :love: Soms voelde ik bepaalde tonen en deuntjes in mijn hoofd, alsof er een geluid mijn hoofd binnendrong en dan als gevoel waargenomen werd (een soort vreemde ''zap'' in mijn hoofd).. Soms zorgde dit ook voor een ''shift'' in CEV's die ik niet echt kan beschrijven.. voor mijn gevoel was het alsof ik van 3D naar 4D sprong voor een paar seconden in mijn hoofd. Plots bedacht ik me dat ik nog slagroompatronen had liggen.. Durf ik dit wel? Best wel freaky, ik had de avond ervoor een patroon of 50 er doorheen gejaagd en daar zaten ook best hevige momenten tussen, maar ze waren stuk voor stuk heerlijk.. Ik waag het erop. Shit was fucked up, ik had alleen nog van die fucking vage WIBRA ballonnen:Geloof me, die zijn nuchter al kankermoeilijk om normaal te gebruiken, maar wanneer je paddo's hebt dan uh.. Ja! Opnieuw uitademen in de ballon was haast onmogelijk, dus kon ik alleen maar één grote teug lachgas uit de ballon nemen.

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK

WAT
DE
NEUK
IS
DIT?!?!?!?

Onmogelijk om accuraat te beschrijven, HOLY FUCKING SHIT. Ik zag een heel vaag plateau ofzo (CEV), met Aztec mural achtige kikkers (maar dan een wicked techno 8bit versie door dat metaalachtige geluid van lachgas ofzo) die op een Escher manier in elkaar gewoven waren. Een beetje zoals dit, maar dan véél abstracter:Wat ik VOELDE? Ik weet écht niet hoe dit te verwoorden is.. het was alsof er bepaalde gevoelszenuwen ineens een compleet ander soort gevoel gaven dan ze normaal hoorden te doen. Haast een soort elektrische kortsluiting tussen twee draden, het ''knetterde'' door mijn hele lichaam heen. Het was beangstigend, maar oh zo fucking geweldig tegelijk.

F. was even pissen, ik zat even achter mijn computer na het ballonnetje lachgas voor me uit te staren, echt in een staat van.. ja.. compléét de weg kwijt door de buitenaardse ervaring die ik zojuist had. Ik besloot maar even snel een post te maken in het ''Welke drugs gebruik jij op dit moment?'' topic; ''paddo's en lachgas'', zo, dat staat er ook lekker knullig dacht ik nog. Ik had nog het topic ''Laatste film?'' openstaan, waar ik dit plaatje tegenkwam;Jep. Space. Durf ik nog een ballonnetje? Ik durf nog een ballonnetje. Ditmaal geen kikkertjes, maar wel een vergelijkbaar gevoel als hiervoor. Ditmaal was het een ander gevoel, wat onrustiger en ik werd er ook banger van, maar zodra ik dat losliet ging het gevoel over in een intens fijne overgangsfase voor een paar seconden waarin het aan het omsmelten was naar mijn normale gevoel. Ik visualiseerde het me als vier puntjes die langs elkaar in elkaar schoven (vier puntjes per ''gevoelspunt''). Is mindgasm een woord?

Mind = fucking blown. Ik wist dat psychedelica veel met je kon doen, maar dit was zó enorm intens! Zoveel meer intens dan MDMA bijvoorbeeld, wat ik hiervoor als meest indrukwekkend beschouwde. De chaos en onwerkelijkheid van alles, de enorm heftige visuals die ik nooit had verwacht na de redelijk milde truffel visuals.. woah. We hebben nog een uur na zitten spacen op televisie.. waren een paar gare wijven die een live telefoontje hadden op AstroTV, je zag ze echt ter plekke dingen verzinnen en om bevestiging wachten van degene aan de andere kant van de lijn. (''En wie heeft er last van zijn rechterbeen?'' ... ... ''Ja dat ben ik.. *nerveus lachje*'' ... ... *bedachtzame blik van vage presentatrice met een kudde platen voor d'r kop* ''Oh ja dat dacht ik al, ja''. Na alles wat ik net had meegemaakt zat ik dit met zo'n ongeloof te kijken :lol:

Paddo's zijn echt _o_ Ik heb nooit echt gerealiseerd waar je nou ''bad'' op zou kunnen gaan bijvoorbeeld bij truffels/paddo's. Waar ik gisteren was, dat was zo'n enorm vreemde plek dat ik me opeens héél goed besef wat voor een intense invloed het kan hebben. Zo heeft F. ook een aantal momenten gehad waarop hij zich afvroeg of hij dit nog wilde. Zelf heb ik dit ook een aantal keer heel even gevoeld, maar gelukkig kon ik dit goed wegwuiven en verder gaan. Ergens in het midden van de trip heb ik nog uitgeschreeuwd (''RAAAAAAAAAAAAAAAAHGHGHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!'') wat volgens mij echt op een mental breakdown moest lijken :lol: Voor herhaling vatbaar? Zeer zeker. MDMA is van zijn #1 plek verstoten als favoriet.

Ik hoop dat het een beetje leesbaar en begrijpelijk is :smokin: Ik ga even een jointje rollen.
kofixteprate
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 97
Geregistreerd: do mei 26, 2011 8:07 pm

Re: Paddo's, lachgas en kikkers.

Berichtdoor Arthur King » zo jul 24, 2011 6:52 pm

Wauw, klinkt als een zeer toffe trip!
Ik moet nog steeds m'n eigen zelfkweekjes proberen. :)
Separate the idols and commit your deadly sin.
Avatar gebruiker
Arthur King
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 516
Geregistreerd: di maart 08, 2011 7:55 pm

Re: Paddo's, lachgas en kikkers.

Berichtdoor Vinz » zo jul 24, 2011 7:19 pm

Die Frog 8)
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: Paddo's, lachgas en kikkers.

Berichtdoor stinopepperino » zo jul 24, 2011 7:25 pm

Klinkt als een hele rare maar oh zo brute trip!
Ik moet zelf ook maar eens paddo's proberen denk ik :smokin:
It's ya boy Stino Pepperino sipping beer, poffing cigarettes, smoking weed and doing other sick shit!
stinopepperino
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: vr jul 22, 2011 6:06 pm

Re: Paddo's, lachgas en kikkers.

Berichtdoor lolnoob » wo jul 27, 2011 3:53 pm

Nice :)

Ik mag vrijdag weer :D
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Paddo's, lachgas en kikkers.

Berichtdoor psychopaatB » za jun 15, 2013 3:35 pm

ik ga woensdag paddos doen voor t eerst, ook mckennaii,n chocoreep van 1.5 gr en nog n have portie van 1.5 gr gedroogd, dus 2.25 gram mckennaii, gaat denk ik wel leuk worden als ik dit zo lees :D
met een pil in je bek is echt alles te gek
psychopaatB
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: za jun 15, 2013 3:32 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner