Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Paddotrip verkloot

Voor al je psychedelische avonturen.

Paddotrip verkloot

Berichtdoor FranX » di apr 09, 2013 5:09 pm

Het recept om een paddotrip te verkloten is eigenlijk heel simpel. Men neme een vette biefstuk, flink stuk arrogantie en een flinke snuif minachting. Meng dat goed door elkaar en de poort naar het magische paddoland blijft potdicht gesloten. Wat rest is uren rondhangen in een kaal niemandsland van mentaal niks en waar zelfs een arm optillen een ware uitdaging blijkt te zijn.
 
Maar laat ik bij het begin beginnen

Afgelopen vrijdag begon ons lange weekend en bij het ontbijt hadden we besloten om die komende zaterdagavond ons lot in handen van een partij vers gedroogde paddo’s te leggen. Voor het beste resultaat werken we doorgaans heel bewust naar de trip toe. Voor ons betekend dat alle klusjes gedaan moeten zijn, huishouden geregeld, menu aangepast en dan rustig toewerken naar de juiste set en setting. We hadden besloten om ook ditmaal weer de paddo’s fijn te malen en in capsules te doen. Om de trip intenser te maken zouden we, zoals altijd, alvorens de paddo’s te slikken eerst weer wat Harmala bij wijze van booster in te nemen.  Een beproefde methode met doorgaans gegarandeerd succes.
 
Zaterdag
 
Eitje voor het ontbijt, anderhalf uur gelopen in het bos en een lichte vegetarische lunch gegeten. Daarna een uiltje geknapt en zo rond een uur of drie de paddo’s (Mexicaanse) gemalen en in capsules gedaan. Uiteindelijk had ik voor ieder van ons negen capsules wat neer kwam op 3.8 gram gedroogde paddo per persoon. Dat is aan de hoge kant maar voor ons niet ongebruikelijk. Nog even vrouwlief diep in de ogen gekeken en onszelf de vraag gesteld of we nog goed in ons vel zaten. We waren goedgemutst en voelde ons prima. Prima. Nu was het nog een kwestie van wachten tot het donker zou worden om zo rond een uur of negen ’s avonds aan het avontuur te beginnen.
 
Onverwachte visite
 
Zo vlak voor etenstijd viel zoon en vriendin binnen en natuurlijk wilde ze iets eten. Altijd gezellig. Zelf hadden we ook wel trek maar wat te doen. Er lagen vier mooie biefstukken in de koelkast te lonken en toen sloeg de arrogantie toe. ‘Ach’ zei ik tegen mijn vrouw, ‘een biefstukje kan vast geen kwaad, we eten gewoon bijtijds en na een paar uur zijn onze magen wel weer leeg genoeg’. Enfin, ik in de keuken aan de slag en niet veel later zaten we met z’n allen gezellig te tafelen. De biefstuk was heerlijk en ach, wat stokbrood met kruidenboter kon toch ook vast geen kwaad. Uiteindelijk hadden we onze buikjes rond gegeten en koffie gedronken (tuurlijk koekjes erbij.) Zo rond een uur of zeven vertrokken ze weer en wij bleven met de lege potten en pannen achter.
 
Onze ‘flow’ was doorbroken maar het was gezellig geweest en de maaltijd had goed gesmaakt. Nadat we de boel weer aan kant hadden pikte we onze routine weer op. Muziek uitgezocht, lampjes aan en toen was het bijna tijd.

(Tijden zijn bij benadering)

20:45
 
We nemen ieder 30 mg Harmala extract.

21:00
 
We nemen ieder de tweede 30 mg Harmala extract.
 
21:10
 
Ik weet niet waarom maar met minachting voor mijn eigen protocol besluit ik out of the blue om de paddo capsules verspreid over 30 á 40 minuten in te nemen. Normaal gesproken nemen we ze verspreid over een klein kwartiertje in. Ik heb nog steeds geen idee waarom ik dat besluit nam.
 
21:45
 
We nemen de laatste paddo capsules.
 
22:15
 
‘Merk jij al iets?’ Nee dus. We merken beide nog niets. Ik opper dat onze magen kennelijk nog niet leeg genoeg waren en dat de opkomst waarschijnlijk langer dan normaal kan duren.
 
22:30
 
Heel langzaam worden we gewaar van de eerste effecten. We krijgen het ondanks de aangename temperatuur in huis een beetje koud en we kruipen onder een dekentje.
 
22:45

Ik begin te gapen en als ik mijn ogen sluit zie ik dat er wat closed eyed visuals zich beginnen te vormen. Ik voel tintelingen en het typische paddo gevoel dat langzaam opkomt.

23:00

De closed eyed visuals worden sterker en in de verte zie ik voor mijn geestesoog mooie geometrische patronen ontstaan. Ik mis echter de kenmerkende fluoriserende randen van de Harmala. Vrouwlief ervaart weinig anders dan een vette opkomende paddo-stonedheid. Op zich niet zo opmerkelijk want daar waar ik sterke CEV heb heeft zij juist sterke open eyed visuals. Maar nu dus niet. Licht en geluid worden niet intenser en van vervormingen is geen sprake.

23:10

Ik begin weer te gapen en krijg het weer koud. Ook vrouwlief krijgt het weer koud. De CEV's verdwijnen langzaam en ook bij mij overheerst nu een vlakke paddo stonedheid. We raken minder coherent en in plaats van de heldere gedachten en mijn gebruikelijke briljante invallen zijn er slechts slome en simpele gedachten.

23:20

Opnieuw gapen. 'Kut' denk ik, 'de psilocybine komt veel te langzaam in mijn systeem en het door het veel te langzaam innemen is er een tolerantie ontstaan'. Ik deel mijn gedachte met vrouwlief die inmiddels stoned out naar het plafond ligt te staren. 'Het is die stomme biefstuk' oppert ze vastbesloten. Inmiddels heb ik geen CEV's meer. Met de ogen dicht is het gewoon donker met wat gebruikelijke ruis. Instinctief weet ik dat het gedaan is en we de magic van de mushrooms niet meer zullen ervaren.

23:30

Het gapen houdt aan en de stonedheid wordt zwaarder en zwaarder. Zowel bij vrouwlief als mijzelf is er geen spoor van het magische paddoland te bekennen. Bewegen is lastig en armen en benen voelen als lood. De stonedheid is op zich niet onprettig maar het leidt nergens toe. De muziek klinkt banaal en de eens zo gezellige lampjes dragen nergens toe bij. Met een enorme krachtinspanning doe ik dan maar de lampjes en de muziek uit. Dan maar gewoon de stonedheid uitzitten of liever uitliggen.

00:30

De situatie is onveranderd. We zijn gewoon vet stoned met inmiddels een rusteloos randje. Het voelt alsof ik nog maar een klein duwtje nodig heb om out te gaan. Misschien geen slecht idee en we besluiten een knock-out joint te roken.

01:00

De joint heeft niets aan ons saaie bestaan veranderd. We gaan niet out en de THC lijkt niets bij te dragen. Balen. Traag druppelen gedachten in mijn hoofd maar ik weet na enkele minuten al niet meer wat ik dacht. Het onrustige gevoel neemt toe maar we kunnen geen kant uit. We zitten gevangen in een mentaal niemandsland, ongeïnspireerd en mat.

02:00

Ik heb er de balen van en we besluiten de boel op te doeken en naar bed te gaan. Als zombies doen we ons ding en weten veilig in bed te belanden. Hoewel inmiddels moe laat de slaap op zich wachten. We zijn nog steeds stoned en niet echt coherent.

03:00

Tijd voor de noodrem. De zware stonedheid is er nog steeds en van slapen is geen sprake. We besluiten ieder een Etizolam te nemen en vallen dan eindelijk toch nog in slaap.

De ander ochtend

We worden mat wakker rond een uur of negen. Geen spoor van de gebruikelijke frisheid na een paddotrip maar een zwaar en moe gevoel. Na het ontbijt besluiten we onszelf te pushen en een lange wandeling te maken. Na een dik uur lopen voelen we dat de matte sloomheid wat begint af te nemen. Het zou pas tot de volgende dag duren tot we ons weer een beetje oké voelden.

Wat ging er mis?

Mijn suggestie is allereerst het eten.
Hoe leger de maag hoe beter is het aloude devies en de dikke biefstuk heeft onze zaak zeker geen goed gedaan.
Dan de inname. We hadden natuurlijk de paddo's sneller in moeten nemen. Nu leek het alsof de trip telkens opnieuw een aanvang maakte maar gesmoord werd door de volgende opkomst.

Toch heeft deze trip mij iets geleerd en dat is een lesje nederigheid.
Voortaan houdt ik mijzelf strak aan het gebruikelijke plan. Maffe impulsen om het last minute anders te doen zal ik voortaan onderdrukken.

Beloofd!
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor Einstein » di apr 09, 2013 5:27 pm

Wazig hoor :P Dat één biefstuk zo'n invloed kan hebben :#:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor verneukeratief » di apr 09, 2013 5:33 pm

Prachtig en eerlijk rapport weer FranX maar denk je zelf ook niet dat dat overgeorganiseerde gedoe de trip wel eens negatief zou kunnen beïnvloeden?

Begrijp dat je rekening hebt te houden met je kinderen enzo maar toch.
drugsforum.nl
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2986
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor FranX » di apr 09, 2013 7:48 pm

Gele Banaan schreef:Prachtig en eerlijk rapport weer FranX maar denk je zelf ook niet dat dat overgeorganiseerde gedoe de trip wel eens negatief zou kunnen beïnvloeden?


Ha, het was meer het niet georganiseerde deel dat volgens mij roet in het eten gooide.

Zo terug lezend kan ik me voor stellen dat het overgeorganiseerd over komt, toch ervaar ik dat niet zo. Ik experimenteer al geruime tijd met paddo's en gaandeweg is bovenstaande manier ontstaan. Buiten gewoon verse paddo's eten op een lege maag is het voor ons een prima manier.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor Trippie » di apr 09, 2013 8:38 pm

Waarom zou je eigenlijk uberhaupt niet gewoon al de capsules in één keer inslikken? Dat snap ik niet echt.
Ok, ja ik snap dat letterlijk in één keer misschien moeilijk is voor negen capsules en dat je ze één voor één wilt inslikken, maar waarom zou je dat verspreiden over een kwartier tot zelfs 40 minuten en niet gewoon allemaal direkt na elkaar?
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor Einstein » di apr 09, 2013 9:07 pm

Afhankelijk van de omstandigheden kan de inslag behoorlijk heftig zijn als je het hele boeltje ineens pakt, zeker als er ook nog harmala aan te pas komt. Sommige mensen houden daar niet van.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor The Dude » di apr 09, 2013 9:21 pm

Kan het echt door die biefstuk komen? Ik heb vaak genoeg voor een paddotrip veel gegeten, ook vet eten, maar heb nooit een merkbare vermindering van de trip gehad. Al helemaal als je iets als een MAOi neemt. Kan het dr niet gewoon aan liggen dat paddo's een natuurproduct zijn en elk exemplaar een andere concentratie psilocybine bevat?
''Well, you know. That's like your opinion, man.''
Avatar gebruiker
The Dude
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 535
Geregistreerd: do feb 24, 2011 11:12 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor knetterspetter » wo apr 10, 2013 6:38 am

Nou ik denk dat je die volle maag wat overschat, en omdat jullie beiden hetzelfde gevoel ondervonden vind ik het wel erg toevallig. Ik denk eerder aan een slechte batch paddestoelen.
Avatar gebruiker
knetterspetter
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 298
Geregistreerd: vr apr 27, 2012 6:16 pm

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor FranX » wo apr 10, 2013 7:18 am

Trippie schreef:Waarom zou je eigenlijk uberhaupt niet gewoon al de capsules in één keer inslikken? Dat snap ik niet echt.
Ok, ja ik snap dat letterlijk in één keer misschien moeilijk is voor negen capsules en dat je ze één voor één wilt inslikken, maar waarom zou je dat verspreiden over een kwartier tot zelfs 40 minuten en niet gewoon allemaal direkt na elkaar?


Ik heb in het verleden inderdaad in één keer alle capsules ingenomen.
De trip klapte er toen met een enorme vaart in. Het ging te hard en te snel. Het werd een chaotische ervaring. Vrouwlief, die toen mee deed, had die ervaring niet. Anderzijds verloopt de onset en piek doorgaans sneller bij mij dan bij haar. Ik veronderstel dat mijn metabolisme sneller verloopt.

Sindsdien hou ik me aan het stramien van innemen in een klein kwartiertje tijd. Dat geeft mij/ons een rustige opkomst en doorgaans geslaagde trip.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor FranX » wo apr 10, 2013 7:31 am

The Dude schreef:Kan het echt door die biefstuk komen? Ik heb vaak genoeg voor een paddotrip veel gegeten, ook vet eten, maar heb nooit een merkbare vermindering van de trip gehad. Al helemaal als je iets als een MAOi neemt. Kan het dr niet gewoon aan liggen dat paddo's een natuurproduct zijn en elk exemplaar een andere concentratie psilocybine bevat?


Ik weet natuurlijk niet zeker of het door de biefstuk komt. Het was in ieder geval de grote afwijking in wat we normaal doen vandaar dat het mijn prime suspect is. Het ontbreken van maag/darm klachten en de afwezigheid van misselijkheid gedurende de trip maakt dat ik de Harmala niet verdenk. De genomen paddo's zijn afkomstig van meerdere kweken die min of meer gelijktijdig vrucht gaven. Ik sluit niet uit dat er minkukels tussen zaten maar door het malen en mengen zou er een gelijkwaardig resultaat moeten zijn.

Ik heb nog over en we hebben besloten om over enkele weken het ritueel met het restant te herhalen.
Natuurlijk zal ik dan een update geven.

Weet je nog wat je toen had gegeten en hoeveel tijd tussen eten en inname van de paddo zat?
Hoe heb je de paddo toen ingenomen?
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor FranX » wo apr 10, 2013 7:36 am

knetterspetter schreef:Nou ik denk dat je die volle maag wat overschat, en omdat jullie beiden hetzelfde gevoel ondervonden vind ik het wel erg toevallig. Ik denk eerder aan een slechte batch paddestoelen.


Zie mijn reacties hierboven.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor The Dude » wo apr 10, 2013 8:11 am

FranX schreef:
The Dude schreef:Kan het echt door die biefstuk komen? Ik heb vaak genoeg voor een paddotrip veel gegeten, ook vet eten, maar heb nooit een merkbare vermindering van de trip gehad. Al helemaal als je iets als een MAOi neemt. Kan het dr niet gewoon aan liggen dat paddo's een natuurproduct zijn en elk exemplaar een andere concentratie psilocybine bevat?


Ik weet natuurlijk niet zeker of het door de biefstuk komt. Het was in ieder geval de grote afwijking in wat we normaal doen vandaar dat het mijn prime suspect is. Het ontbreken van maag/darm klachten en de afwezigheid van misselijkheid gedurende de trip maakt dat ik de Harmala niet verdenk. De genomen paddo's zijn afkomstig van meerdere kweken die min of meer gelijktijdig vrucht gaven. Ik sluit niet uit dat er minkukels tussen zaten maar door het malen en mengen zou er een gelijkwaardig resultaat moeten zijn.

Ik heb nog over en we hebben besloten om over enkele weken het ritueel met het restant te herhalen.
Natuurlijk zal ik dan een update geven.

Weet je nog wat je toen had gegeten en hoeveel tijd tussen eten en inname van de paddo zat?
Hoe heb je de paddo toen ingenomen?


Pfff, kan me nog wel herinneren dat ik een half uur voor inname een grote partij Bbq vlees naar binnen heb gewerkt hamburgers, worstjes etc. Had niet het idee dat het veel invloed had op de trip, maar dat kan natuurlijk helemaal persoonsgebonden zijn.
''Well, you know. That's like your opinion, man.''
Avatar gebruiker
The Dude
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 535
Geregistreerd: do feb 24, 2011 11:12 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor FranX » wo apr 10, 2013 8:40 am

The Dude schreef:Pfff, kan me nog wel herinneren dat ik een half uur voor inname een grote partij Bbq vlees naar binnen heb gewerkt hamburgers, worstjes etc. Had niet het idee dat het veel invloed had op de trip, maar dat kan natuurlijk helemaal persoonsgebonden zijn.


Dat sowieso. En misschien speelt leeftijd een rol en de activiteiten die men alvorens de trip heeft gedaan. Jonge mensen hebben bijvoorbeeld een snellere metabolsime. Ik wil overigens ook niet beweren dat de maaltijd de grote boosdoener is, ik heb slechts een vermoeden en geen enkele onderbouwing.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Paddotrip verkloot

Berichtdoor Oizo » wo apr 10, 2013 2:02 pm

Nog maar eens het bewijs hoe een minuscule gebeurtenis overdag heel je trip kan beïnvloeden.
Bedankt voor het delen van het report :)
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner