Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM april 2008]Portie Paddo's + MAO remmers - Zelf Heling

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM april 2008]Portie Paddo's + MAO remmers - Zelf Heling

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 5:02 am

Originele post door Adrenochroom op 11 apr 2008.

Zelf Heling

Wanneer: de nacht van 10-04-08 op 11-04-08
Wie: Ik
Plek: Mijn kamer
Wat: 2 gram Harmala, 1 portie hawaiiaanse paddo’s

Intro
Vorige week heb ik mijn eerste DMT trip gehad, een geweldige ervaring waarvan ik me helaas nauwelijks iets kon herinneren. Ik zag wezens die me aanwezen en werd overweldigd door het meest intense diepe gevoel van liefde, zo diep dat wij mensen hem in onze ‘normale’ staat niet kunnen bevatten en zo diep dat de liefde die wij kennen de term ‘liefde’ niet eens waard zou mogen zijn.

Na deze trip werd ik ziek, waarschijnlijk doordat ik yoghurt van 2 weken over datum heb gegeten. De laatste paar dagen voor deze paddotrip voelde ik me misselijk en koortsig. Op donderdagmiddag besloot ik een portie paddo’s in de stad te kopen om mezelf te healen.

Administratie
Het is 23.25 en ik zit op mijn kamer, mijn labtop draait relaxende nummers en ik slik 3 capsules met gecrushte peganum harmala zaden erin. Dit is ongeveer 1.5 gram. Ik denk dat dit de paddotrip tot 1.5x zo sterk zal maken. Ik pak mijn morte en pestle en crush nog eens een halve gram, om 23.55 is deze goed verpulverd en neem ik de harmala in. Ik wacht nog een half uur en om 00.30 eet ik in 20 minuten de paddo’s op. Ik heb nog een leuk gesprek met Pythregius op msn maar rond 1 uur moet ik het echt afkappen, alles word vaag!

Oncoming
Oke ik begin goed vaag te worden. Ik loop naar beneden, heel stil want mijn ouders slapen, om nog een DVD’tje te pakken die ik uiteindelijk toch niet ga kijken. Op de trap in het donker geven mijn drukke gedachtes de donkere omgeving vorm, ik zie enge wezens en iemand tegen de muur staan. Brrrr! Dat is wel een beetje eng maar ik zet me er overheen, snel weer terug naar mijne verlichte warme kamer!

In mijn kamer ga ik op de grond liggen, de paddo visuals zijn rijk aanwezig maar ik vind het allemaal niet zo heel interessant. Ik luister Air – Moon Safari op mijn labtop, ik had me voorgenomen die CD alleen nog te luisteren bij paddotrips, nooit nuchter dus, bij deze dus…

Hmm dit is niet echt heel chill ofzo, ik las op DF over iemand die paddotript in bed, ik zet mijn labtop op een kruk naast mijn bed, glaasje water en koekjes. Ik ga liggen in bed en de CEV’s overwelmen me. De komende 4 uur zijn echt te bizar voor worden.

Ik lig in bed met mijn kleren aan en tril helemaal, opeens concentreer ik me op een gebied in mijn geest en stop met trillen. Het is alsof ik een switch om zet. Namate de trip vordert tril ik steeds minder en krijg ik het ontzettend lekker warm. Ik doe mijn kleren weer uit.

Ik word langzaam maar zeker de geesteswereld in getrokken, en zijn hele gekke gekkige wezens die nogal… gek doen. Ze proberen me aan het lachen te maken, trekken gekke smoelen en zijn erg vrolijk. Opeens pak ik mijn wangen en trek ze in gedachte van elkaar af en trek er een gekke smoel bij. Twee seconden is het helemaal stil, ‘wat doet hij nou?!’ denken ze. Daarna bulderen ze het uit van het lachen, wat is dit geniaal!

De Trip
Dieper en dieper reis ik, ik krijg kunstzinnige ideeën schrijf hele gedichten waarin ik de wereld of aspecten van de wereld beschrijf, ik vind ze erg mooi maar kan ze niet opschrijven, nu ben ik ze weer vergeten jammer genoeg… De wezens laten mij mogelijkheden zien, ik reis naar de toekomst en terug, zie dingen die komen gaan maar opnieuw vergeet ik het, een block op mijn hersenen weerhoud mij ervan om deze kennis mee te nemen.

Ik vraag de wezens iets over de structuur van het leven, over hoe levens verdeeld en beleefd worden ofzo. Ineens word het helemaal stil in mijn hoofd, ik stel een verkeerde vraag of hoor dit niet te mogen vragen, het is me duidelijk en ik ben even vrij helder. Ik concentreer me, laat los en ga vervolgens weer een ander deel van de geesteswereld in.

Daar zie ik hem, weer? Het is de Jaguar God, een ware meester van de geesteswereld, een ontzettend mooi wezen. Zijn ogen zijn geel, om Zijn hoofd heen zitten vreemde dingen, een soort delen van een ander wezen? Een reptiel ofzo? Hij is in ieder geval maar deels jaguar. Het meest vreemde is dat Hij mijn gezicht draagt, opnieuw wijst Hij me aan, op een hele grappige vreemde manier. Overal waar ik kijk is Hij of schiet Hij in mijn beeld. Heel de trip blijft Hij af en toe terugkomen om naar mij te wijzen, ik snap hem, want ik ben hem. Hij wijst naar mij omdat ik het moet doen, ik ben mijn eigen schepper en ben daarom alles en iedereen, maar tegelijk ook helemaal niets. Alles is een groot paradox dat word gecreëerd door mijn menselijke bewustzijn. Mij word duidelijk dat iedereen God is, of deels God, de wereld is geschapen ter opvulling van de leegte die God kent, Hij heeft daarom zichzelf ‘verstopt’ in ons, in Zijn grote kunstwerk. De wereld die wij kennen is slechts één van de oneindige mogelijkheden die er zijn. Alles is niets, en daarom is er alles, alles is mogelijk en is alles gebeurd! Ik kan het nu niet goed uitleggen, dit is wat ik me er vaag van herinner, alles ging zo snel maar ik snapte het wel, overduidelijk was het!

Ondertussen gebeuren er in de ‘echte wereld’ ook allemaal rare dingen. Meerdere malen heb ik het idee dat geesten in mijn kamer zijn. Ze maken soms ook geluid. Op een gegeven moment hoor ik 100% zeker echt een diepe zucht of kreun-achtig iets in mijn eigen kamer, ok this is kinda freaky man!

Ik lig onder mijn deken en spreek vloeiend Duits, of iets wat erop lijkt. Dit zijn basisstructuren aangelegd in onze hersenen voor het praten, hoewel ik geen Duits spreek komt het nu wel uit mijn mond. Soms spreek ik ook in tongen een vreemde alien taal, ook iets als Frans en Spaans komen voorbij. Soms maak ik ook geluiden als een sjamaan, hassasasasasas, alsof ik geesten probeer te sturen, ik vraag me af in hoeverre ik dit nog wel ben die dit allemaal doet. Meerdere malen vergeet ik totaal wie ik ben en verlies ik mijn ego, niets om bang voor te zijn in ieder geval, heel fijn soms zelfs!

Nu ben ik iemand anders, een oude man die me verdacht bekend voorkomt, dit is echt bizar hoe goed ik hem ken maar eigelijk ook nooit heb gezien. Hij is wel een beetje eng en een beetje lelijk ook, maar ook weer niet. Wie is dit? Misschien ik in een vorig leven ofzo? Ik weet het echt niet. Hetzelfde geld voor een oude vrouw, er is iets met haar, ik weet wie zij is, uiteindelijk is of neemt zij de vorm aan van mijn oma. Ik schrik over dat ik haar al zo lang niet gebeld of gesproken heb, gewoon geen zin in. Egoïstische hond die ik soms ook kan zijn! Ik ga haar vandaag bellen om een afspraak samen met haar te maken, ik voel hoe gelukkig ik haar daarmee kan maken, ik huil.

Ik zie mensen vechten, stommiteiten. De wereld is zo ongelooflijk simpel maar we hebben er zo’n moeilijk iets van gemaakt dat ik me afvraag of we nog te redden zijn. In gedachten loop ik naar een wildvreemde en zeg ik, geef me een knuffel! We delen wat van de universele liefde die we hebben en schudden de hand en gaan weer verder. Zo simpel is het! In plaats daarvan kiezen we voor racisme, onderdrukking, het ego. Ik huil opnieuw.

Soms worden mijn emoties alle kanten opgesmeten, of ik nou intens lach of moet geraakt ben en huil, ik ben gelukkig, ik besef me dit even en ben dankbaar.

Comedown
Ik hoor een vogel fluiten en herken een Franse structuur in zijn gefluit, ik vraag me af waar deze vandaan komt. Universele patronen en structuren in het DNA? Of gewoon overgenomen uit Frankrijk? Of overgenomen door de Fransen uit de natuur? Een andere mogelijkheid is dat ik hem gewoon ongelooflijk aan het spacen ben!

De rest van de nacht slaap ik niet maar rust ik wel. Ik kom in een ontzettend lange mindloop terecht, steeds denk ik aan dezelfde dingen in dezelfde volgorde, deze mindloop is niet een korte maar een erg lange, van denk ik wel 20 minuten waardoor ik pas na een uur in dezelfde gedachte stroom te zitten ontdek dat ik in een loopje zit. Ik lig in bed tot 1 uur s’middags en sta op. Ik besef me dat ik beter ben, niet langer voel ik me ziek maar geweldig! Ik had niet echt gedacht dat paddo’s mijn ziek-zijn zouden laten ophouden, maar toch deden ze het. Ik voel me wel een beetje uitgeput natuurlijk maar verder heel gezond. Heel de nacht heb ik wel 8 keer moeten plassen terwijl ik niet eens zoveel water dronk, waar kwam al dat water vandaan? Ik droog mezelf onbewust soms ook wat uit, een soort reiniging lijkt het. Maar goed, nu schrijf ik dit reportje dus en is het tijd om af te sluiten, wat een geweldige trip!

Waarschuwing: Voor mensen die nu denken dat je zomaar ff paddo’s kan gaan eten om beter te worden raad ik aan om heel goed na te denken. Als je dit wilt doen moet je enige ervaring hebben en een beetje gek zijn. Het kan ook uitpakken in de meest zieke badtrip van je leven! Het lijkt me heel erg om daar (indirect) verantwoordelijk voor te zijn.

Licht & Liefde

Adreno
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner