Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM December '08] Report van een tripsitter - 22-11-08

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM December '08] Report van een tripsitter - 22-11-08

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 5:20 am

Originele post door Rebelyell op 1 dec 2008.

Zaterdag 22 november
Locatie: 909 & Rebelyells huisje
Aanwezig: 909, M4dm4n, Rebelyell en Elessar.
Snacks: verse portie Hawaïaantjes, 10gr pp + paddothee van zelfgedroogde paddo's


Ik (Rebelyell) doe dit keer niet mee, ik ben tripsitter en probeer de gebeurtenissen zo nauwkeurig mogelijk vast te leggen op schrift en met camera

14:38
Het wachten is op Elessar. Het weer vandaag is erg wisselvallig. Het heeft al op verschillende momenten vanochtend gesneeuwd en hier en daar ligt nog wat wit. Zo nu en dan schijnt de zon, zoals nu ook. De temperatuur ligt rond de 3 a 4 graden.
Wij hebben een tuin die rijkelijk begroeid is. Binnen staan de trancemixjes weer op en hebben we hier en daar wat triplichten, zoals de Star Laser, een roze glitterlamp, een blauwe lichtslang (fotos) en in de keuken hebben we hele tripgevoelige plakfolie.

16:00
Elessar is gearriveerd en er wordt geknaagd door hem en 909. M4dm4n heeft vorige keer een portie gedroogd en heef t er nu thee van gemaakt. Het schijnt wat milder te smaken dan de rauwe versies. Ellesar houdt het even op een half portie.
Het sneeuwt en hagelt volop en de lucht heeft een beige/sepia kleur. Ik ben jaloers want dat zal straks onwijs gaaf zijn onder invloed.

16:30 909 en M4dm4n merken het nu hard opkomen. De gedroogde paddos doen dus net zo goed hun werk als de verse. Elessar merkt nog weinig en begint nu aan zijn tweede helft.
m4dm4n en 909 geeuwen continu en bewonderen de tripboeken die Elessar heeft meegenomen. M4dm4n laten even weten 'op weg' te zijn. "ik ben weg" ;)

16:38 M4dm4n ziet fractals in de keukendeur. Hij gaat hard volgens eigen zeggen. De marmeren print in het keukenzeil werkt goed. Elessar en 909 praten veel (iets wat ik knap vind met paddo's op) en ze schijnen erg in hun nopjes te zijn.. M4dm4n roept iets over homo's en 909 krijgt een lachstuip. Even is er paniek als de deurbel gaat. Niets aan de hand, een pakketbezorger van de TNT.

17:04 De trippers hebben met zijn allen volop de Laser Star lamp bewonderd. M4dm4n vind het schitterend maar te overheersend. Er is nog zoveel leuks om te bekijken dus ik doe de dimmer van het huislicht wat hoger. Ondertussen is het buiten behoorlijk donker aan het worden. De trippers noemen het buiten 'boos', 'guur' en vooral 'saai'. Men vind het zelfs behoorlijk eng, dus iedereen blijft heerlijk binnen. Binnen is het heerlijk warm, de triplichten doen hun werk. Ik als tripsitter geniet van de gezelschap. Af en toe valt het stil ivm het bewonderen van de muziek. Ondertussen hou ik iedereen voorzien van nat (water). Ook film ik kleine stukjes, vooral M4dm4n is de klos ;)

17:26 M4dm4n is al 15 min geleden naar de keuken gegaan om iets te drinken te pakken. Maar nog steeds heeft hij niets gedronken. Ik geef hem maar een blikje energy. M4dm4n probeerd uit te leggen dat onze vloer niet demonisch genoeg is (schedel-visuals) en 909 en Elessar schieten in de lach. Simpelheid heerst. 909 stoort zich aan een nat boek (?) 909 heeft volgens Elessar ook zeewierbenen (camouflagebroek).

17:42 Elessar snapt Homer Simpson, helemaal. Hij kijkt naar zijn glas cola en lacht. Wat er in hem omgaat weet ik niet, maar het zal vast briljant zijn ;)

18:09 - 909's ma belde net. Zij ligt al ruim een week in het ziekenhuis. Ik nam in eerste instantie de telefoon op maar hoe leg je uit dat haar zoonlief momenteel even niet aan de foon kan komen vanwege een trip? Dus ik maakte de fout door hem de telefoon te geven.
Bad move.. tip, als iemand anders zijn foon gaat, over laten gaan. Ik voelde een tweestrijd omdat het toch zijn mama is en ze in het ziekenhuis ligt.
Maar nu neemt 909 het mij kwalijk en ik probeer hem gerust te stellen door op hem in te praten. Ook M4dm4n verteld hem dat er niets aan de hand is. Hij maakt een geirriteerde indruk dus ik laat hem even met rust.

18:22 M4dm4n knaagt er nog een bakje bij. Hij gaat behoorlijk hard. Iets later wordt er buiten een vuurtje gestookt. Het ziet er onwijs mooi uit maar ik maak me wel zorgen dat het uit de hand kan lopen. Gelukkig ben ik dan ook de tripsitter. M4dm4n is al de hele tijd zijn aansteker kwijt maar het blijkt dat hij deze al die tijd al in zijn handen heeft.

19:32 909 is stil en ligt op de bank. Er komt weinig uit maar diep inzichzelf zal hij wel behoorlijk aan het spacen zijn. Als ik vraag hoe het gaat zegt hij dat hij het mij nog wel zal uitleggen. Iedereen is nu echt ver weg. Elessar loopt de hele heen en weer, maar op een hele grappige manier. We luisteren naar de monoloog van Human Traffic en er is weer een moment van herkenning. Een tijdje later legt 909 mij uit dat hij net bezig was zijn aanhoudende hoofdpijn een plaats te geven buiten zijn trip om. Hij was dus bezig zich los te maken van zijn pijn. Ergens klinkt het raar maar ik snap hem helemaal.

20:12 m4dm4n heeft de dimmer gevonden en draait eraan. Hij zegt dat het licht een hele andere kleur heeft als het andere licht. Hij doet het andere licht aan en Elessar bevindt zich ineens in een hele ander wereld. M4dm4n zucht en steunt en geeuwt volop. Ik ziet het aan zijn hoofd dat hij behoorlijk hard gaat. 909 heeft om een banaan gevraagd. Hij is er nu intens naar aan het kijken, en met babyhapjes probeert hij dat ding op te eten.
Iets later staan Elessar en 909 bij de pc. Vanuit de keuken hoor ik ze praten: "Wat gaat die muis snel!" "Nee, het beeldscherm gaat gewoon langzaam".....
M4dm4n weet even niet meer waar hij het moet zoeken. Na 10gram gedroogde paddo's en 10 gram verse weggeknaagd te hebben gaat alles heel hard nu.
Ik waag mij even naar boven om het toilet te bezoeken. Nog voordat mij billen de bril raken hoor ik een inmens kabaal beneden. Ik haast mijn naar beneden en zie M4dm4n op de grond zitten. Hij bleek van de stoel gevallen. De rest negeerd het tafereel alsof het nooit gebeurd was. Ik ga weer terug naar boven om mijn zitting af te maken. Na een tijdje kom ik weer beneden precies op het moment dat M4dm4n "zus!" roept. Ze waren mij kwijt. Ik was echter maar 5 min verdwenen. Maar iedereen met paddo-ervaring weet dat 5 minuten een eeuwigheid kunnen duren als je flink aan het spacen bent. Inmiddels heeft 909 al 4 bananen op!!! De sfeer is verder erg gemoedelijk en soms vallen er comfortable stiltes. Ik ga op de grond liggen en laat mij even helemaal opgaan in de muziek. Ook nuchter kan ik onwijs genieten van deze trancemuziek.

23.17 Iedereen is nu langzaam weer aan het bijkomen. Na het nuttigen van een paar heerlijke stukken pizza (die ik nog snel even hebben laten bezorgen) uiteraad. Er is even lichtelijk paniek als de deurbel gaat (whaaah, wat was dat???) maar gelukkig kan ik iedereen snel geruststellen. Ik ben behoorlijk uitgeput en de rest is ook vrij stil. M4dm4n is nog aan het zweven maar heeft zo zijn heldere momenten. 909 ligt al een geruime tijd op de grond half in slaap te vallen. Als ik hem betrap op een snurk blijft hij volhouden dat hij echt niet slaapt! :)
Elessar zit rustig op de bank wat plaatjesboeken door te nemen.

Iets na middernacht vertrekken Elessar en M4dm4n, 909 en ik duiken het nest in. Goodnight LaLa land!
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner